Cihat olsaydi avrupaya cikarma yapmaya kimler giderdi ya da gidermiydin
Giderim canakkale ecdadi ruhu var
Gitmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cihat olsaydi avrupaya cikarma yapmaya kimler giderdi ya da gidermiydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Akıncıların sayısı azalsa da ruhu hâlâ akıncı olan neferler var.
Bir kaç bomba ile haritani ortadan kaldırırlar adamın neyin cihadı
İhtimali dedik. Ki bu devran boyle gitmeyecek savas cikacak. Ne yazmislar tevrata dicle ve firata kadar bizimdir koyunlarini bile oldurun demis. Ege adalarina ust , israilin ortadoguya ilerlemesi ermenistanin daha gecen gun haritasi konyaya kadar bizim demesi sence ne demek.
Gelsinler alsınlar o zaman yiyorsa lafta sadece her lafa savaş çıkmaz. Buna cesaretleri yok bunları söylediler diye savaş çıkmaz bunlar cihad değil vatan savaşıdir vatan için savaşılır Ermenistan tek başına bir halt yapamaz
Zaten tek basina yapmayacak les kargasi gbi saldiracaklar.
Bu kadar cesaretleri var mı dersin?
Olamaz neden turkiyenin jeopolitik konumu var. Yukari rusya malum. Bati istese rusya izin vermez. Farket bati bisey yaptginda turkiye rusya ile antlasma imzaliyor. Hadi gelin der gbi jsjsjs jeopolitik konum olmasa suriye gbiydik
Kesinlikle öyle bak bana göre Türkiyeyi hiç bir devlet yıkamaz Türkiyeye zarar verilir oda yine Türkiye kendi içindeki problemler ile zarar verir kendine 70 Ler ve 80 Lerde olduğu gibi
Ne saçma. Ne cihatı 21. Yuzyıldayız. Millet marsa gidiyor bunlar cihat diyor ya pes
21. Yuzyilda hala kinlerini kusuyorlar. Sana ecdadina galiba olayin farkinda degilsin. Adamlar senin milletine hakaret ediyor dinine
Siz sanki etmiyorsunuz. Ayrıca ben deistim. Beni ilgilendirmez.
Ulkeye girdiklerinde ben deistim beni ayirin diycekmisin cok merak ediyorum
Ülkeye girmek ve savunmak başka bişey cihat etmek başka bişey. Kavramları doğru bil
Sende cihat kavrami yoksa zaten kendini savunmaya mahkumsundur.
Faşistlik yapma burada.
Yok, ön yargılı değilim, daha doğrusu olmamaya çalışıyorum!
Tabi zaman kötü ve bunu yapmak ta biraz zor oluyor maalesef :(
Cihat olursa, bizler izin vermeyiz. Avrupaya gittiysem bile gelip ülkem için savaşırım. Türkiye arapların değil, Türklerindir.
Avrupada bizimdi ama kaybettik. Araplara vercek halimiz yok. Top yekun gidilcek
Arap olan sizsiniz zaten. Farkında değilsiniz. Türkiye laik bir ülkedir.
Laik diye gelip kurani bizim elcilik onunde yaktilar demi. Laik diye dinsiz ilan etmek gbo bisey seninki. Tevratta dicle ve firata kadar sizindir. Koyunlarina kadar oldurun yazmislar israilin simdiki ortodogul plani zaten belli. Yunanistanin ust koymasi ege adalarina
Ermenistanin daha gecen gun kitaplarda konyaya kadar kendinin cizmesi
Ulkeye girdiklerindede biz laik ulkeyiz demen insallah kurtarir
Sana neden arap dedim biliyor musun? Cihatçısın. Sen kendi dinini yaşasan sana ne arap derim, ne de karışırım. Ama sen devletin işine karışıyorsun. Din ve devlet işlerini birbirine karıştırıyorsun. Bak şuanda cihatçı lideriniz ülkeyi ne hale getirdi? Siz Türkiye'yi batırmak, diğer ülkelerin kolay hedefi haline getirmek ve iç savaş çıkarmak istiyorsunuz. İç savaşta ülkenin bir tamamını alıp osmanlı devleti diye isim değiştiriceksiniz. Buna kimse izin vermez. Kürtler size saldıracak, Cumhuriyetçiler size saldıracak, gene yok olan siz olacaksınız. Kazansanız bile Osmanlı güçsüz bir ülke olacağı için diğer devletlerin kolay hedefi olucaksınız. Aslında savaşın çıkması diğer ülkelere yarıyacak. Biz de sizi bastırmak zorunda kalıcaz.
Adam zaten 20 senedir basta daha neyi alsin😄 o dusunceni bi gec.
Turkiyeye uygulanan ambargo devletin sucu degil. Gecen sene turkiyeye ekonomik ambargoyu devlet uygulamadi. Yabanci yatirimcilar uyguladi. İhracati kestiler bu devletinmi sucu. İcerdeki yabanci ticaret mensuplari ve cikarcilar fiyat artisi yapmadimi.
Hangi devlet halkina fahis fiyat uygular.
İhracatın ve ambargonun ülkeyi batırması, dışa bağımlı olduğumuzu gösterir zaten. 20 yıllık iktidarda dışa bağımlılığımızı hâlâ çözümleyemeyen, yüksek vergilerle halkını zincire vuran kişiye "Hangi devlet halkına fahiş fiyat uygular" demen abes kaçmış.
Kardeşim benim, vergiyi yükseltmesin, başımız gözümüz üstüne. 1 araba alıp 2 araba da devlete alıyorsun, farkında mısın?
Cihat diyenleri arkadan vururum
Adindan belli abi jsjsjsj
🔫🗡️ 🏹 😏
Cihat dediğin dini savaş değil mi?
Evet ondan bahsediyor.
Yok ben gitmezdim, inanç özgürlüğünü savunuyorum. İsteyen çaydanlığa tapsın isteyen allaha bana ne
Hem dini hem billi bu dini olayi iyice asti nedem turkiyenin onunde turklerede saygisizlik muslumanlarada biliyorlar turklerin muslumanligin kilici oldugunu
Milli
Türklükle müslümanlık ayrı şeyler. Biri din biri devlet, laik olmak lazım
Laikligi cikaran zaten cephede savasmis.
Türkiye laik bir ülkedir. Laikliğini koruyacaktır.
cihat yapmadı, bağımsızlık için savaştı. Çarpıtmayalım lütfen.
O cihat sayesinde turkiyedesin ama unutma bunu 🥰😊
Hangi cihat sayesinde sdlkfşs
Şikayet eder misin soruyu, provakatif paylaşım yapmış. Kışkırtıyor bildiğin.
Tarih hocana selam soylee ellerinden opuyorum. Tarih ogretmeni olarak anlatamam koca devriyeyi bi zahmet gir bak elinde tel var
Tarih taraflı olmaz. Tarih tarafsızdır. Sen de tarih öğretmeni olamazsın. Çünkü tarafsız değilsin. Gerçekleri çarpıtıyorsun.
Umursamam bile
Sen yemek yap benim yerime ben kiz halimle giderim
Olur
Sonra geri gelince de kola dök protesto et
Gidelim de ülke suriyelilere mi kalsın🤣🤣
😅😅✌️
Onlara siz evde oturun diycek halimiz yok tabii.