Güncellemeler
+1 yıl
Ülkemiz de bilinen en büyük yanlışlardan biri nedir biliyor musunuz? Avcı yı doğa düşmanı görür tanımayan insanlar. Aslında avcılar korur doğayı, yeri gelir aç hayvanlara yiyecek bırakılır hatta bazı hayvanlar zor durumda kalır kurtarılır bunlar saymakla bitmez. Avcı yavrulama dönemin de av yapmaz. Yavrulama döneminde bohçacılardan (kaçak avcı) lardan korumaya çalışır.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben karşıyım avcılığa
Silahı olan insandan uzak dururum 😀
Çok iyi silah kullanan kadınlar var hatta ben bile onların yanında amatör kalıyorum 😁
Cinsiyet fark etmiyor ki hiç bir zaman silah kullanmaya özenmedim. Bence silah kullanmak bir hobi olmamalı sadece mesleğiyle bağdaştırılan alanlarda olmalı diğer vatandaşlardan toplanmalı 😀
Bireysel silahlanma aslında kötü değil. Tabi kullanan kişilerin ya da adayların öncelikle psikolojik muayeneden geçmesi şart böylelikle kimseye zarar vermeyen kişiler bilinçli olarak kullanabilir 😊
Herkes aynı ruh halinde kalmıyor 😀 silahı alırken psikolojisi iyi diye ömür boyu aynı psikolojiye sahip olacağı anlamına gelmiyor. Silah alırken yapılan muayeneden sonra ki süreçte aynı psikolojiyle kalınmadığı zaman sıkıntı büyük. Bir de her olay karşısında aynı ruh halini koruyamayan onca insan var o yüzden normal vatandaş silah kullanmamalı. En basiti yasak olduğu halde eğlencelerde maganda yapılması neymiş efendim zevkliymiş mutluymuş mutluluğunu kutluyorlarmış 😡 mutluluğu böyle kutlayanların mutsuz oldukları zamanları düşünmek bile istemiyorum 🤦♀️
Cümlemin sonunda ne yazdığımı ya okumadın ya da anlamadın “BİLİNÇLİ” olarak kullanılabilir diye ifade ettim. Bazı silah firmaları ruhsat ya da satın alma belgesi sorgulamıyor kapıda ödeme imkanı sunuyor. Merdiven altı yapılan tüfek ve silahlar ciddi yaralanmalara hatta ölüme ya da bir başkasının belki de cinayetine sebeb oluyor. Söylenecek çok şey var…
Neyseee.
Ben bunun spor olduğunu düşünmüyorum
Neden böyle düşünüyorsunuz
Bir canlı ölüyor çünkü
Gerçek avcı doğayı koruyan kişidir genel olarak bilinen çok yanlış var aslında bunu güzel bir şekilde anlatmak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum
Öyledir.
25 yıldır kullanıyorum kimseye zarar vermedim 😊
gümeci misin :D
Yok kanka gezici