AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok olmak
Nebe Suresi 40. Ayet meali; " Çünkü biz, size yakın bir azabı hatırlattık. O gün insan, ellerinin önceden ne gönderdiğine bakacak, kafir de " Ah ne olaydı bende toprak olaydım!" Diyecek.
Bediüzzaman diye bir alim var diyor ki acı da olsa cehennemde olsa sonsuzluğu isterdim diyor.
valla bişey diyemiycem adam evliya falandır manevi bir sarhoşlukla demiş olabilir.
Cehenneme gideyimde hiç yoktan ısınmayı beleşe getiririm
Yok olmak. Bence bu tür şeyler insanların yok olma korkusundan kaynaklanarak insanlar tarafından üretilmiş. Ateşte yanmak bile tamamen yok olmaktan iyi geliyor insanlara.
Ateşte sonsuza dek yanacaksın zevk yok bir şey yok neden yok olmak istemeyesin ki?
Bilmiyorum, bana göre de yok olmak iyi ama bazı insanlara göre yok olma fikri bile korkutucu.
Bilmiyorum öyle bir insan varsa söylede bir konuşalım ya :D
Anlatırdım da burası yeri değil, ikincisi de yazacağım şeyler uzun 😂😂 Telefon klavyesi ile uğraşamam
Anladım 😂
Cehennemden geldim ben. Şimdi cennetteyim
Hmmm nerde cennet gösterirmisin bana ben neden göremiyorum.
Cenneti sana seversen eğer, sevdiğin kadın gösterecek
O kadında bu asırda yok be reis hepsi paracı olmuş yakışıklı olana bakmaya başlamış hangisinin ağzı daha iyi laf yapıyorsa ona bakmaya başlamış gerçekten sevenler asla sevilmezler bu bir gerçek...
Valla ben seviliyorum, sevgilime de güveniyorum. Her ilişki de olduğu gibi bizde ufak çaplı sorunlar oluyor ama çözüyoruz. Çünkü o beni, ben onu çok iyi tanıyoruz. Yani seni sevdiğinden emin olmadığın kadına duygularını açma.)
Beni sevdiğine inandığım bir kadın yok ve o kadını bekleyecek sabrımda yok açıkcası tükenmişim bayaaaa..
Güçlü ol. Kafandaki doğru kadını oluştur ve etrafına bak. Elbet vardır. At gözlüğü ile değil gönül gözüyle bak. Erkek adamsın sen güçlü olmak yakışır
Etrafımda kız yok ne yazık ki sıkıntı orada reis.
Ya ben şimdi yengene söz verdim geçmişi sildik yok. Şöyle örnek vereyim çok kız olunca da bir şey olmuyor. Sadece tecrübe kazanıyorsun ilişki de. Sonra bakıyorsun ki bu iş böyle olmuyor. Doğru kadını bulayım derken sen yanlış oluyorsun. O yüzden en güzeli uzaklaşmak. Çünkü doğru kadın bulunca geçmisini kurcalar, basın ağırır. Böyle sakin ve rahat takıl
Vallaha artık bunaldım ya gerçekten neyi istediğimi bilmiyorum istemekten yoruldum :(
Çok düşünme. Kaliteli kadın nedir? Sevmeyi, saymayı, sadakati, aileyi bilen. Sahiplenen, sevdiği adam için mücadele eden ve ihanet etmeyen. Gözlemle böyle bir kadın görünce git al onu. Olumsuz düşüncelerden kurtul. Delikanlı adamsın güçlü ol. Haydi eyvallah
Eyvallah reis sorun kadın değil bu arada asıl olan sorun ne istediğim tekrardan teşekkür ederim eyvallah..
Rica ederim de yeter da. Beni bir sal artık ben de psikolog değilim. d benim de canım sıkkın olabilir anladın. Haydi dikkat et kendine
Yaaa ben saldım seni yav sen cevap veriyon :D tabi herkes psikolog değil herhalde..
Kardeş şu an atom bombası gibiyim bence zorlama patlarsam dümdüz ederim buraları.) Haydi eyvallah
Ya reis atom bombası gibi olsan cümrün kadar yer yakarsın saygı gösteriyorum yaşına hürmeten bence sen sınırları aşma yorumunu yaparsın ondan sonra çeker gidersin ha bir derdin varsa da söyle yardımcı olalım yoksa da hıncını birilerinden çıkarmayı bence düşünme bile...
Bir derdim var bin dermana değişmem kardeş eyvallah. Sen de haklısın kusura bakma. Bir an gözüm döndü. Şimdi sakinim. Yine de konuşasim yok başka zamana artık
Ya kusurluk bir durum yok reis bence bu mesajın üstüne yazma eğer kendine gelirsen tam manasıyla o zaman konuşalım hayırlı geceler...
Konuşacağımızı konuştuk bence. Yeterli. Hayırlı geceler
Yok olma şansı olsaydı iyi olurdu
Keşke ya ben şimdi yok olmak isterdim hatta şu an direk yok etsin direk :D
Kesinlikle en iyisi. Yaşamaktan ne fayda gördük 😂
Demiiii vallaha yaaaaa
Hesabınızdan yazın cezasını keselim demiştiniz geldim :)
oooo :)
Cennet varken niye bunları tercih edelim slk mıyız?
Diyelim ki günahın çok cehenneme gideceksin Allah korusun inkar ederek öldün sonsuza dek cehennem mesela diyelim ki böyle bir durum oldu hangisini isterdin?
@Osmanlıtorunu_ 😂Bu iyiydi.
Allahın merhameti sonsuzdur bunu düşünmek istemiyorum.
Ben girdim köşküme kuruldum da sen kaldın 😏
Allahın merhameti sonsuzdur elbette fakat artık yoruldum dünya yordu ne ibadet edesim var ne namaz kılasım var ne de şükredesim o kadar halsizim gecelere kadar düşünmekten uyuyamıyorum bide şükretmediğim için hatta yeri geldiğinde isyan ettiğim için cehenneme gitmek beni daha beter yoruyor umarım şu köşküne bende geçerim :)
Hihihi çok komik 😏
Halil kardeşim ben köşke girmek için bişeyler yapıyorum köşk bedavay değil maalesef. Kimsenin hayatı mükemmel değil bunu bahane edip uzaklaşamazsın. Şeytansı konuşuyorsun şu an
Ferahlık tat alarak yaptığın ibadetlerle mutlaka gelir asla şaşmaz
Tövbe est ya
Ben kimseye yar olmam zaten 😏
Aynen haklısın şeytansı konuşuyorum ama doğru gibi geliyor dostum.
şu an mesela ibadet etmiyorum namaz kılmıyorum ben bu gece ölsem cehennemliğim ya yani bir şekilde o cehenneme gireceğim
çünkü adam akıllı ibadetim yok ve çok büyük günahlarım var ben bunu düşündükçe Allaha karşı
sevgim azalıyor ve diyorum ki keşke yok etse neden illaha cehennem neden Allah bizi illaha zorla var ediyor.
Kızma ama aptalsın. Hem günah işliyorsun pişmanlık yok telafi için bişey yapmıyorsun sonra allah beni sevmiyor. Kusura bakma sen bir adım atmazsan sevgini göstermezsen annen bile sevmez seni.
@Osmanlıtorunu_ Rahatsızlık verme!
Engelledim
TokEvinAçKedisi_ teşekkür ederim kardeşim bu tür ezik canım çocuk akıllılarla uğraşacak kafa yok bende şu an yukarda dediklerinde de haklısın bu arada :)
Bende de yok. 😃 haklı olmak değil amacım kendine gelmen ve bi adım atman allah akıl vermiş irade vermiş kullan lütfen :)
Yani haklısın ama ben senin gibi düşünemiyorum bazen kullanacak mecalin olmuyor o verilen cihazları...
Yaparsın yaparsın kır şeytanın zincirlerini :)
Umarım 😊
Yok olmak
Bende yok olmayı isterdim :(
Bu iki senecekte o daha iyi
değil mi gerçekten keşke öyle olsaydı yaaaa 😥
Yok olmak
Yok olmak
Yok nasıl olunuyor
Bilmiyorum ki nasıl olunduğunu ama var olan bir şey çünkü biz yokluktan var olduk.