Tavanda turuncu bi dedektör var ne cihazı bilmiyorum kırmızı ışık yanıp sönüyor havalandırdım da içeriyi hala aynı nedeni nedir sizce

Tavanda turuncu bi dedektör var ne cihazı bilmiyorum kırmızı ışık yanıp sönüyor havalandırdım da içeriyi hala aynı nedeni nedir sizce

Yangın sensörü, havalandırmayla geçmez. İçerisinde bir indikatör var. Duman onu indükledikçe eşiğe yaklaşıyor. O eşiğe geldiğinde alarm çalar. Uzun süre havalanması gerekir. Dumana çok maruz bırakmayın. KYK yurdu anladığım kadarıyla. Çok iş çıkarıyor. Başımıza gelmişti. İşlem yapılmıştı sigara deseler para cazası yerler diye, biz bir şey yapmadık falan demişler. Yurdu mu yakmaya çalışıyorsunuz deyip saçma suçlamalara başlamışlar yönetimdekiler. Neyse bir şekilde kurtuldu yapanlar. Sigara dediler sonunda diye hatırlıyorum. Ona da sigara cezası ücretini aldılar. Kırmızı ışık eşiğe yaklaşmasının işareti. Arada yanıp sönmeye başladığında normale dönmüştür.
Cevap
10Cevap
Yangın dedektörü ve yanıp sönmesi onunn çalıştığını gösterir. Alarm yok yani normal bekleme durumu böyle
Alarm sistemi ışığı yanıp söner asıl korkacağın şey öttüğü zaman
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yangın alarm sistemi o
Böyle olması normal mi
Çok mu sesli oluyo korktum şimdiden skfjksbxwk
Görmemeye çalış, öyle çalışır o
Duman sensörü olabilir
Duman sensörü onlar
Yangın sensörü o.
Bozulmuştur
Yangın detektörü.