Atkadaşlar acil yardım? bu sitede bi kiz bana yalancılık ve hainlik yapmış napıcam?

Dün burada bi soru sordum artık çoğu erkeğin başına ne gelde üzülmemeliyiz diye yorumdan bi kızla konuştuk pislikler felan dedi ben de dün bu siteden bi erkekle kavga etmiştim o dedim mesela 4 aydır bi kadınla aynı evde yaşıyormuş dedim kız da Allah’ın belası dedi hesabını ver dedi ben de çocuğu zaten sevmediğim için verdim instasını da KS sini de. Sonra çocuk bu akşam benim diğer hesabıma yazmış benim onu dmden rahatsız ettiğimi iddia etmiş ben de ben sana bi daha yazmadım dedim ayrıca ben doğulu erkek seviyorum arkadaşlar ona doğulu erkek değilsin ve benden ne kadar küçüksün niye senle uğraşayım yazdım. Sonra yorumdaki kıza yazdım çocuğa ne yazdın ben yazdım sanmış dedim kiz beni engellemiş. Bu sefer kendi hesabımdan başka yorum yaptığı bi yere yazdım bana dedi ki bu dediğin için hiç söylemiyorum bana yalancı diyene bak çocuğa neler demişsin öyle. Elalemden para dilenmişsin dedi. Hiç de öyle bi şey yoktu ben burada Antalya’da okumak sıkıcı diye bir soru sormuştum altına da biri öğrenciysen sana burs verebilirim yazmıştı ben de olur dedim ama adam buluşma istedi kabul etmedim e olmadı yani Bunu o çocuğa atmıştım arkadaşken çocuksa bana iftira atmış. bi de ben çocuğun tipine iyi dememe rağmen çocuk bana götüme benziyosun yazmıştı ne dememi bekliyor ki

Güncellemeler
+1 yıl
Bana iftira atmış oğlan ve her yerden engellemiş bi şey diyemiyorum üfff
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel❤️
Atkadaşlar acil yardım? bu sitede bi kiz bana yalancılık ve hainlik yapmış napıcam?