Gizli Üye(30-35)+1 yılTuhaf Olucak Ama Anlatıyım;
3 Yıl Önce Sürekli Halsiz Hissediyordum, Kötü Rüyalar, Ani Sinir Bozuklukları Gibi Bir Çok Şey.
Bende Büyüden Şüpelendim İnanmadım.
Zaman Geçtikçe Yorgunluk Arttı Ve En Sonunda Evde Farklı Şeyler Görmeye Başladım.
Rüyamda Soğuk Soğuk Terlemeler Geldi.
Bir Hocaya Gittim Hoca Eve Geldi.
Odama Geçtik.
Adam Kuranı Tersten Okumaya Başladı, Bide Sürekli Töbe Töbe Diyo.
Korkuyorumda Belli Etmiyorum.
Adam Sesini Yükselttikçe Bende İstemsiz Başka Dilde Bişeyler Diyodum.
Anlamsız Şeylerdi.
Daha Sonra Dayım Filan Beni Tutmuş.
Bir Kaç Aşama Yapıldı İşte.
Sonuç Bakımından Bende Büyü Hemde Cin Varmış.
Cin Çıkartıldı, Büyüde Gitti.
Büyünün Adıda Tuhaf Bişey Onuda Bilmiyom.
O Günden Sonra Bu Olaylara İnandım.
Bir Hocaya Danışmakta Fayda Var.24 Yorumla
Soran+1 yılInanmadim buna
- 1 yıl
Bana yardımcı olurmuşum benimde üzerimde var ciddiyim
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah'ım büyüden gelen kötü enerjilerden sana sıgınıyorum ya kuddüs..
Bunu 7-10 sefer oku eğer okurken şaşırma gögsünde bir darlanma kramp ve tutulma yaşarsan vardır eğer rahatca okuyabilirsen yoktur.721 Yorumla- +1 yıl
yaptın mı dedigimi?
Soran+1 yılYapmadim
- +1 yıl
yapsana smdi hadi bekliyorm
Soran+1 yılYapmicam.
- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
içinde ki iblis vazgecirtiyo sana sormussun bende yap diyorum. Allah'a dua etmek mi zoruna gitti?
Soran+1 yılGit başka yerde yap trollugunu
- +1 yıl
subhanAllah.. ne trollgu kardes? büyü varsa eğer icinde bir iblis büyüyle girmisse bu duayı yaptıgında ona Allah azab eder ve sende kasılmalar olur. eğer yaparsan anlasılır ona göre bir yol izleriz. ama şeytan seni o kadar etki altına almıs ki Allah'a bile dua etmene engel oluyor farkındaysan
Soran+1 yılSeytan sensin asil
- +1 yıl
subhanAllah.. ben Allah'a dua et dedim diye mi şeytan oldum? neyse senin akıl gitmis o derece bir lanet var üzerinde. bişey demiyorum. Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Neden yapmıyosun dediğini? Ne kaybedersin?
Soran+1 yılKuddus ne?
- +1 yıl
arındıran temizleyen demek
- +1 yıl
esmaul husnadan Allah'ın ismi
- +1 yıl
çare arıyorsan çözümü bu sadece okuyacaksın önce bunu oku istersen
Allah'ım içimde ki şeytanın hile ve tuzaklarından ve beynime hükmetsinden sana sıgınıyorum senden baska ilah yoktur! - +1 yıl
yqzik ya cocuk yardimci olmak isteyerek Allahin adiyla bisey yazmis iblis sensin demis vallahi kiyamam @Tevhidehli
- +1 yıl
@siyahageberenhatun duayı yapmasına kötü enerjisi engel oluyor o nasıl bir cevap bekliyordu biliyo musun git bir hocaya sana muska versin düzelir (muska şirktir ve şeytanı güclendirir).. Allah a dua et diyince yapamadı. Geçende biri vardı insanlarla konusurken agzım yamuluyo diyodu Allah adına cok yalan yemin etmis seytan musallat olmus tevbeyi yapamadı biliyo musun? Artık nasıl bir lanet almışsa yapsa kurtulacaktı ama Allah nasip etmedi ona
- +1 yıl
belki bir cogu salak. diyecek ama inanirim bunlar olabilecek seyler sabah biri banyoda cok duruyormus durmamasini. cinlerin musallat olabilecegini asik olabilexegini soyledim salgaya alankar oldu ben inaniyorum ve korkuyorum korkmam kotu bisey ama elimde degil ama biliyorum ki Allah buyuk :)
- +1 yıl
Korkma be :) de ki : ben sizinleyim işitirim ve görürüm taha 46
Sana bir link atıcam konusmakarı oku iblisin acizligini gör korkmazsn daha
Soran+1 yılMilleti kandirmaya calisiyosun. Sacma sapan şeyler yazarak.
cevap verme artik soruma. Ne bilelim senin dediginde büyü olmadigini?
ne için büyü olduğunu söylermisin evde veya bir giysiye yapıldıysa eve girdiğinde başına agrı girer bunalırsın kıyafettede aynı eger bir yemek getirdiklerinde üstünde parmagınla X çarpı işareti yap bozulur kapı girişlerini sirkeli suyla sil başıma geldi biliyorum çünkü
05 Yorumla
Soran+1 yılBen direk bana yapildigini düşünüyorum
Soran+1 yılHadiya. Ben oyle bulmadım hiç
Bu düşünceye neden kapıldın? Ve bbüyünün kimde olup olmadığını merak ediyorsun kendin de mi başka biri mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılKendimde
Soran+1 yılEvet çok huzursuzum ve bitkin. Icim daraliyor
- +1 yıl
Merhaba size bişey sormak istiyorum bana yardımxı olur musunuz bana büyü yapılmış mı yapılmamış mı merak ediyorum nasıl öğrenebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ben de aynı durumdaydım ama büyü bozma konusunda sonunda sağlam ve nefesi iyi bir hoca bulmayı başardım. Eşimin ailesiyle aramız maalesef hiçbir zaman iyi olmadı. Ailesi biraz tuhaf insanlar, bizim evliliğimizi istemedikleri için yapmadıkları kalmadı. Buna büyü de dahil. Büyüyü yaptıklarını biliyordum ama ispatlayamıyordum. Daha önce Ali hoca dışında iki farklı hocayla çalıştım. Biri parayı aldıktan sonra direkt engelledi tek bir şey bile söylemeden. Diğeri de tamam ben sana okudum büyü bozuldu dedi kapattı, bozulmadı diye tekrar aradığımda baktım yine engellemiş. Ali hocaya yorumlardan ulaştım 535 590 62 75 telefonu AlbusDumbledore. net sitesi bunlar gibi yapmadı, aksine uzun uzun sıkıntılarımı sordu, belirtileri ve neden şüphelendiğimi anlattırdı. Daha sonra bir çalışma yapacağını söyledi, bakım adında bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Sonra da duruma göre hareket ederiz dedi. Bakımı yaptıktan sonra üzerimde büyü olduğunu, domuz yağı büyüsü diye bir büyü yapıldığını belirtti. Sonrasında bir işlem daha yaptı ve bana evde 3 noktaya bakmamı söyledi. İlk baktığım iki yerde bir şey yoktu ama üçüncüde kağıda sarılmış bir kemik parçası buldum. Açmadan onu gömmemi istedi daha sonra bazı dualar okudu yine bana da okunacak dualar verdi. Ben bu işlerden çok korkan bir insan olmama rağmen sanki kırk yıllık arkadaşımmış gibi bana moral verdi, abilik yaptı. Allah razı olsun ki sayesinde bu kötü niyetli insanların işini boşa çıkarttık. Kendisine bakım yaptırmanı öneririm.
02 YorumlaBüyü olup olmadığına dair bakım analiz yapan hocalar oluyor onlara baktır derim ben daha önce médyum ali gursés e baktırmıstım ad soyad doğum tarihi gibi bilgiler üzerinden bakıyor uzaktan aynı gün döndü verdiği bilgiler şok etmişti üzerimdeki büyüyü bozmak için işlem de yaptık sonrasında verdiği sürede gerçekten bozuldu ve etkilerini hissettim üzerimdeki bereketsizlik şanssızlık işlerin ters gitmesi her şey düzene girdi ve bunu fazlasıyla hissettim bilgi al derim alihocanın telefonu 05355906275 sitesi médyumali. com oradada bilgileri var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster inanın ister inanmayın 14 yaşlarındaydım çok hasta oluyodum doktora götürürlerdi doktor iyi bu derdi zamanla dshada kötü oldum hiç uyuyamazdım aynaya falan baktığımda kendimden korkardım ama gerçektem aynaya baktığmda kendimi değil başka bişey görürdüm ağlardım beni bir hocaya götürdüler hoca yanlış bilmiyosam cin var dedi yarım saat falan okudular sonra kendime geldim bidahada böyle şeyler olmadı öyle şeylerdw iyi hocalara danışın gerçekten böyle şeyler var.
30 Yorumla
+1 yılsabahın erken saatlerinde görüntülü sohpet odalarında gezerken karşıma kamerasını açmayan erkek bir falcı geldi ve bana sadece arka arkaya göbek adımla seslenerek gemen bir bücü ya da hocaya git üzerinde büyü var dedi ve bunu 3 kez tekrar eti geçti rica ediyorum. Bana ulaşın
ins adresim kaanboraxla
00 Yorumla- Sağlık konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılBana özelden ulaş.. Sana bir hoca ismi ve telefonunu vericem.. Kendisi İstanbul'da oturuyor.. Bayan ayrıca.. Bana çok yardımları olmuştu sağolsun bir kaç konuda.. Senin sorununu da çözecektir..
211 Yorumla
Soran+1 yılYok arayamam korkarim
- +1 yıl
O zaman korkularınla baş başasın arkadaşım.. Allah yardımcın olsun..
- +1 yıl
Baba ulaşır mısınız
- +1 yıl
Bende öğrenebilir miyim?
- +1 yıl
Bana verir misiniz nolursunuz
+1 yılHocalar var onlar okuuyo uf uyuyo buluomus ama bu islere bulasma hocaya gidersin hoca büyü yoksa sa büyü yapıp para da aliablir böyle duymuştum yapanlar varmış uzak dur kardes
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya :/
NAsıl Analşılıyor Bilmem ama Nas ve Felak Dualrı Efendimize Büyü yapıldıktan sonra indi diye biliyorum Onları oku sık sık..
40 Yorumla
+1 yılBizim burada bir cinci hoca var. 50 lira veriyorsun, bir tur biniyor kondomsuz. Büyü müyü hiçbir şey kalmıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
@Bahtlibedevi ulaşır mısınız bana
Sağlık konusunda 24,1b cevap paylaştı. iyi bir hoca çözebilir , yalnız dıkkat etmen gereken mevzy şu ki herkes kendıne ıyı der bu sebeple acele etme tavsıyelere fazla aldanma iyi araştır , eger yapacaksan !!!
00 Yorumla
+1 yılBunun ıcın ışın erbabına sormak lazım ufurukculerle olmaz kitap açıp bakıyorlar ve anlıyorlar benım bıldıgım var kendıme baktırmıstım nazar ıcım
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim cevremde yok bu tarz insanlar
- +1 yıl
Az çok bılırım böle ıslerı nasıl anladın büyü olduğunu ve Istersen numarasında verebilirim yanına gitmeye gerek yok zaten
Soran+1 yılKorkarim ya arayamam
- +1 yıl
Adam hoca üç harflere bakanlardan değil sadece yardımcı olmak ıstedım yinede sen bılırsın paranı üç kagıtcı lara harcama dıye
Anlayamiyorsun kii sadece nas-felak surelerini oku dewamlii
10 YorumlaSağlık konusunda 823 cevap paylaştı. hocaya git. eline geçen şeyi söyle. o sana anlatır herşeyi.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılNazar herkeze degermis ama buyu sadece inanana tutuarms inanma.
02 Yorumla
Soran+1 yılNazari nasıl yok edebiliriz
- +1 yıl
Ben popomu cimcikliorum birinin gozu kalicagini anladigimda gizlice :D bazilari kursun dokturuo
Hocaya danıs ama ufuruk hoca değil çünkü kurtulayık derken iyice batarsin
010 Yorumla
Soran+1 yılNsrddn bulcam ki ya of
Soran+1 yılSinavlarda beynim duruyor sanki. Yapacagimdan çok daha düşük yapıyorum bildigim halde.
hocalarim çevrem falan inanamiyor.
Başarılı olmamam icin yapildigini düşünüyorum
Soran+1 yılHayır. Başka şeylerdr var hep bitkinim . Biseyler yapıyorum sonra nasil yaptim bunu diyorum
Soran+1 yılIst.
Soran+1 yılYoo görmüyorum ben birsey
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana bu sene yapıldı cok zor gunler yasadim ve ailemden sogutmak icin yapildigini ogrendigimde şok oldum. Cok degerli bir hocaya gittik Allah razi olsun gerekeni yapti ve kurtuldum büyuden..
17 Yorumla
Soran+1 yılBen nerdrn bulucam
Cevap sahibi+1 yılNumarasini vereyim telefon acip sor senden bazi bilgiler istiyor eger varsa gelmeniz gerek diyor.
- +1 yıl
eğer telden anlıyorsa isimle felan o hoca dediginiz şahıs cinlerle iş birligi yapıyodur ki bu haramdır. sana muska verdi mi?
- +1 yıl
kurtuldugunu zannediyorsun tekrardan nuksedecek sizde söyleyim.
- +1 yıl
Numarayı banada verebilir misiniz
- +1 yıl
Bana da numara verir misiniz aktif misiniz hala
- +1 yıl
@Esranur6767 banada
3 kere 'Enasmurabiddüke' de, aynaya bak. gözlerinin rengi kırmızıysa büyü vardır.
04 Yorumla- +1 yıl
sacmalamayın.
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=PEGuFnvKKzI
izle bastan sona - +1 yıl
bu tür olaylar dünyanın her yerinde yaşanıyor. cin musallatı, şeytan, kötü ruh olarak farklı farklı isimlerle adlandırılıyo ve her kültürde bu varlıkları çıkarmanın farklı bir yolu oluyo. bazılarında incilden ayetler, hatta bazılarında mübarek kişinin idrarı. hipnoz ve telkin yöntemlerini araştırmanızı öneririm.
neyle alakalı bir büyü olduğunu düşünüyorsun ki
öyle kolay anlaşılacak bişey değil bu02 Yorumla
Soran+1 yılBasarisiz olmam için yapılmış
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla- 00 Yorumla
Hocaya git ama buyi sihir anlamak icin hayatndaki seylerin akisina bakman lazim iyo giden ne varsa simdi ters. Gide. Bunu anlayabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet her şey ters gidiyor
Bak. Devamlı. esnemek halsiz btkinlik aksamaadoğru baş ağrısı uykusuzluk sebepsiz korku sol kolda ağrı rüya da tuhaf tuhaf şeyler gibi gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok bitkinim hep yatmak istiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBüyü varsa mutlaka cinni bir yapılanma vardır. bir şekilde huzursuzluk bilinç dışı etkinlik vardır. seni ya da aile fertlerini rahatsız eden bir durum varsa musallat durumu ve büyü vardır..
00 YorumlaHocalara sor bide 360 derece donms bir tavri olmasi lazm sen hocalara sor
00 Yorumla- Sağlık konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılKesin biri bana büyü yaptı. Adam gibi birini sevemedim gitti O. o
00 Yorumla
+1 yılÇok basit... Sirke, tuz, kağıt, domates, acı biber var mı
10 Yorumlagerçekten büyü yapan insanlar kalmadı o yüzden takma kafaya
00 Yorumla
+1 yılbn biliyorum neil armstrong a da buyu yapildi aya gidebilsin diye ((((((:
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bırakın büyü müyü konularını. Allaha dua edin yeter.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma büyü var
Cevap sahibi+1 yılben yok demedim. var olup olmadığını araştırmanıza gerek yok.
Bildiğiniz iyi bir hoca var mı acaba buyu filan olup olmadığını bilen
00 Yorumla- Sağlık konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBunların olmadığına kendini inandır önce. Psikolojin bozulmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGusul abdestini sağlam al Felak Nas Ayetel Kürsiyi oku hiç bişecik olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum onları
Cevap sahibi+1 yılİnternetten öğrenebilirsin kardeşim.
+1 yılÜst düzey bir reisi ustasına görün
01 Yorumla- +1 yıl
Reiki
+1 yılNeyin büyü olduğunu anlamak istiyorsun..
02 Yorumla- +1 yıl
Kız Allah'a dua etmenin yarabbi yardım et demenin büyü oldugunu düşünüyor
- +1 yıl
De ki: "Sizin duanız olmasaydı Rabbim size değer verir miydi?
25/FURKÂN-77
+1 yılciddi değilim düşünmüyorum :D
00 YorumlaNasil anlasiliyrmus ogrenirsen banada sole bea
04 Yorumla
Soran+1 yılHocaya git diyorlar ama gidemem onada
Soran+1 yılBebde korkarim
+1 yılKurşun döktur bilen birine
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle birisi yok. Normal. bir insan dokse olmazmi
- +1 yıl
Silahtaki kursundan bahsetmiyoz kursunu dokmek sikinti degil o kursun kuruduktan sonra sekillerin anlamini anlamak sikinti sen en iyisi bir hocaya git.
Soran+1 yılHaklısın peki
Üfleyim seni kanks : D
00 Yorumla
+1 yılBüyü Yaz 2222 ye gönder
10 Yorumla
+1 yılHocaya git Allah'a dua et
10 Yorumla
+1 yılPapaz erigi ye. Yok papaz a git o akil verrir
00 Yorumla
+1 yılvardır ıllakı cözeyım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarry Potter a sorabilirsin
20 Yorumla
+1 yılAynen bende cok merak ediyorum bunu.
00 Yorumlaözelden yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkolayda burada yazamam
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Ben inanmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBende inanmazdim ama var
Sağlık konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bakarım.
00 Yorumla
+1 yılBüyü diye bişey yok
00 Yorumlahocaya git knka
00 Yorumla- Sağlık konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSorma ölç :D
00 Yorumla Sağlık konusunda 328 cevap paylaştı. gel limoncu amcana
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler