Evet arkadaşlar soru yukarda cevaplarınızı bekliyorum :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSormadım çünkü değilim dslşfks
16 Yorumla
Soran+1 yıl:D "peki sende neden değilim?" diye sor :D
- +1 yıl
Çünkü saçma
Soran+1 yılKuran'ı okudun mu Türkçe mealini ve tefsirini? okumadıysan saçma deme ben okudum ve saçma geldi :D
- +1 yıl
Evrensel olduğu iddia edilen bir kitabın tefsirinin olması başlı başına bir ironi bence. Bu onun açık ve net olmadığını gösterir. Türkçesini okudum
Soran+1 yılBende okudum arap kültürü sadece.
- +1 yıl
Kesinlikle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAraştırdım sorunca
043 Yorumla
Soran+1 yılNeye ulaştın?
Cevap sahibi+1 yılİslam'ın doğru din olduğuna
Soran+1 yılTebrikler :) bende araştırdım ve dinden çıktım mantığıma uymayan şeyler olduğu için.
Cevap sahibi+1 yılNeler mesela
Soran+1 yılAllah'ın ben sonsuz merhamet sahibiyim deyip 6.5 milyar insanı sonsuza kadar cehennemde yakmak istemesi. sadece 1.5 milyar müslüman var ve bunlarda sade bir kısmı cennete gidecek geri kalanı bazıları aynı sonsuza kadar yanacak bazıları yanıp öyle cennete gidecek. bu sonsuz merhamet değil.
Cevap sahibi+1 yılAllah sonsuz merhamet sahibiyim diyor ama tövbe edene af dileyene bu merhamet akıl da vermiş doğru yolu bulasın diye herkes araştırma doğru din ne anlayacak zaten
Soran+1 yılAraştırdım ve Kuran da sadece arap kültürü olduğu sonucuna vardım. yani kadınları da küçük görüyor erkekler üstündür falan diyor bu bildiğimiz arap kültürü işte. bu arada tevbe etsede o 6.5 milyar insan hiç bir şekilde affedilmeyecek ona benzer bir şey okumuştum oradan biliyorum. yani merhameti olan böyle zorla tehditle dinini yaymaz.
Cevap sahibi+1 yılKur'an kadınları küçük görmüyor değerli görüyor insanlar çarpıtıyor bu durumu Müslüman olup tövbe etseler affedilirler müslüman olmayan zaten cennette giremez
Soran+1 yılKuranda Açık açık erkek kadından üstündür yazıyor hatta dövme bile serbest erkeğe hatta bir ayetin tefsirinde hadis yazıyordu artık kadınlar Muhammede neden bizim hakkımızda ayet yok demişler ondan sonra kadınlar için ayet inmeye başlamış bu kitabı Tanrının yazmadığı açık.
Cevap sahibi+1 yılYa kardeşim kuranda kadınlara verilen değerle ilgili bir sürü ayet var erkek kadından üstündür diyebilir evet ama bu ayetin devamı da vardır sen istediğin gibi yorumlamışsın
Soran+1 yılO ayetler sonradan yazıldı kadınlar tepki göstermese hiç yazılmayacaktı tefsir de bile diyor ilk ayetlerde cennete sanki sadece erkekler gidecekmiş gibi yazılmış sonradan dişi erkek farketmez diyor ama bu ayetten çok çok sonra.
Cevap sahibi+1 yılTamam bunlar normal şeyler Allah zaten o dönem topluma göre ayetler gönderiyor kişiye giden ayetler bile var peygamberimizin okuması ve yazması yoktu Kuran'da gök bilimi ilgili o dönem bilinemeyek şeyler de yazıyor peygamberim bunları nasıl bilsin
Soran+1 yılMuhammed tüccar dı o kadar ticaret yaptı farklı kültür ve dinden bir çok insanla görüştü bunları uydurması o kadar kolay ki. yani sadece incili okusa o şekilde bile Kuranı yazabilirdi. ayrıca ayetler döneme göre indirildiyse bu kitap evrensel değil dönemseldir yani yalandır.
Cevap sahibi+1 yılİncili okusa diyorsun ben okuma yazması yok diyorum aslında o kadar çok kanıt var ki bence sen çıkmayı istemiştim kendince araştırmışsın ve ayrılmıştım dinden. İnşallah doğru yolu bulursun kardeşim en yakın zamanda.
Soran+1 yıl:) tahmin ettiğim gibi keyfiyen çıktım sanıyorsun. ben sana şunu söyliyim dinden çıkmadan önce orucumu hep tutardım alkol içmezdim hatta bir dönem 5 vakit namazı bırakmamıştım. ama sonra kendi kendime dedim "Ben sadece burada doğduğum için müslümanım. en iyisi Kuran'ı anlayarak okuyim daha inançlı olurum" bunu dedikten sonra Kuran'ın Türkçe mealini tefsirini okudum hala da okuyorum. ve dinden çıkmam o kadar hızlı oldu ki 3 gün sürdü sadece.. kitap çok mantıksız tamamen insan eliyle yazılmış gibi kendi kendime Tanrı bunları yazmış olamaz diyordum. öyle çıktım dinden keyfimden değil yani ve dinden çıktığımda kendimi kandırılmış hissettim. öfkeliydim. işte bu yüzden bıraktım keyfi değil. ayrıca nereden biliyorsun belki okuma yazması vardı insanları kandırmak için yalan söyledi ticaret yaparken yolda öğrendi okuma yazmayı belkide. belkide hiç öğrenmedi sadece insanların anlattıkları hikayelerden uydurdu? o kadar ticaret yapmış o kadar insan görmüş adam. 40 yaşında peygamberliğini ilan etmiş 40 yaşına kadar bilgi birikimi yapmıştır belkide?
Cevap sahibi+1 yılBende tefsirini okudum ve mantıksız gelmedi. Kur'an tam olarak açık değil bu sebepten hadisler ve Kur'an ayetlerini yorumlayan sabaheler var. şu an da da hep çok kitap var.
Soran+1 yılYa dediğim gibi ben okudum ve tam hayal kırıklığıydı benim için yaptığım onca şeyin boşuna olduğunu anladım farklı hissettim falan. ayrıca Kuran ayetini yorumlayan sahabeye güvenmem çünkü hepsi farklı yorumluyor bazıları insan dinden soğumasın diye yalan bile söylüyor.
Cevap sahibi+1 yılYa zaten farklı yorumlayabilirler mezhep gibi düşün
Soran+1 yılİşte zaten bu mezhep olayı tam bir saçmalık. yani resmen Kuran bölünmüş gibi bir mezhep oruç tutuyor diğeri tutmuyor ikiside cennete gideceğinden emin. Farklı yorumladıkları için hocaların yorumlarını umursamam çünkü dinden soğutmaktan başka bir şey yapmıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılOruçla iligili böyle bir şey yok. Dinde bazı şeyler kesindir bazı şeyler de kişinin yprumuma açıktır ki dinde öenmli olan niyet olduğu yapma amacın önemli oluyor
Soran+1 yılAleviler oruç tutmuyor diye biliyorum çevremden. yani sen düşün mezhepler insanlara ne yaptırıyor. bir inancın mezhebi olması zaten o inancın yalan olduğunu gösterir bence.
Cevap sahibi+1 yılAlevilik bir mezhep değil
Cevap sahibi+1 yılPeygamberimin hadislerinden ve ayetlerden yola çıkıp yorum yapışan mezhepler var Alevilik de Hz Muhammedi reddedip Hz Ali'yi peygamber yerine koyuluyorşar
Soran+1 yılMezhep olduğunu söyleyen de var bilemem orasını çok ama beni ilgilendirmez birçok mezhep var İslamda ve birden fazla mezhebi olan bir din zaten gerçek değildir bana göre. Bence Tanrı bundan çok daha üstün çok daha kutsal. Kuranda anlatılanlar çok yetersiz hafif şeylerdi yani yazan kişinin Tanrı olduğunu düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılHer söylemin dediğine kulak asarsak mezhebin ne olduğu belli Aleviliğin ne olduğu belli mezhep olmadığı da açık. Hayata baktığımızda bir çok insanın bakış açısı bir çok insanın yorumu vardır. Dinde böyle dediğim gibi niyet önemli. Bazı şeyler çok keskindir bazı şeyler ise yoruma açıktır. Yoruma açık olmsının nedeni de dinin kolaylık dini olması. Bu saydığım sebeplerden dolayı dinden çıkman çok üzücü
Soran+1 yılDin kolaylık dini değil bir çok kısıtlayıcı tarafı var hoşgörü dini de değil çünkü birisi dinden çıkarsa onu öldürmek helal oluyor bizzat Kuranda yazıyor bu. canilikten başka bir şey değil ve ayrıca sonra Herkesin aklı var istediğine inansın yazıyor ama dinden çıkanı öldürün diyor? bu çelişki işte.
Cevap sahibi+1 yılAyeti yazar mısın bana hnagi süre kaçıncı ayetmiş bu bir ayetin devamı vardır başı sonu tek bir noktayı baz alırsak yorumda yapamayız. Bir kısıtlayıcı faktör yok helaller geniş haramlar azdır
Soran+1 yılAslında daha dün okudum şu an nerede tam hatırlamıyorum ama internetten de bulursun heryerde aynı zaten.
Cevap sahibi+1 yılMeali alıp bakdaydın keşke internette yazanlar her zaman doğru olmuyor
Soran+1 yılBen internetten bakmadım kitaptan Kuran'ın mealinden baktım zaten. internete güvenerek din araştırmak her zaman doğru olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılBana dedin ya internete bak diye ondan dedim
Soran+1 yılOnu ayeti hatırlamadığım için dedim kitapta da yazıyor zaten farketmez. herneyse işte kitaba göre bakınca İslam hoşgörü dini falan değil bildiğin zorla kılıç zoruyla müslüman yapılıyor birçok ayette savaşın farz olduğu vs. yazıyor.
Soran+1 yılKitabı açık baktım benim okuduğum maide 54 ün tefsiriymiş ama bu kanun şeriat ta varmış. Yani şeriat olan bir ülkede dinden çıkarsan 3 gün mühlet verirler şüphen varsa giderirler ama dine dönmezsen öldürülürsün.
Cevap sahibi+1 yılBakıp yazacağım
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBaktım ve siz dinden çıkarsanız yerinize yeni bana inan topluluk getiririm diyor senin dediğin gibi bir durum göremedim.
Cevap sahibi+1 yılBu toplumda cihatla geliyor
Soran+1 yılHayır onun tefsirini diyorum tam olarak ayet öyle değilmiş bende farkettim ama tefsirinde benim dediğim yazıyor. ayrıca şeriat olan bir ülkede her türlü öldürüyorlar dinden çıkarsan zaten.
Cevap sahibi+1 yılŞeriatla yönetilenler düşünsün şeriatte her şeyi dine uygun yapmıyor zaten sözde öyle ama
Soran+1 yılEvet ama şeriat Kurana göre ülkenin yönetilmesi ve Kuranda maide 48 galiba her birinize şeriat verdik gibi bir şey yazıyordu yani İslam da şeriat var ve Kuranda şeriatla yönetilmesi emrediliyor diye biliyorum. yani Türkiye şeriat olamaz tabii Atatürk onu zamanında yasakladı ama olsaydı çok daha farklı koşullar altında yaşıyor olurduk.
Cevap sahibi+1 yılEvet zaten öyle ama şu an ki şeriat çok farklı şu an nasıl diyanet saçma sapan fetvalar veriyorsa şeriatte öyle oldu gibi düşün. Çok şükür şeriat yok saçma sapan bir sisteme döndü çünkü
Soran+1 yılEvet öyle. din yozlaştı eskisi gibi değil. buda müslüman olmamam için bir sebep aslında dinin yozlaşması. zamanla diğer eski dinler gibi buda yok olucak bence.
Cevap sahibi+1 yılZaten müslüman kimse kalmayınca kıyamet kopacak. Açıkçası ben toplumun edindiği şeyi İslam olarak aslaydım şu an nefret ederdim. Her zaman kendim araştırdım. Dini yobazca gösteriyor biizm milletimiz. Küpe takmak bile dinen günah değilken günah sayıyorlar erkeğin takması
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
4Cevap
Müslüman hiç değildim, olduğumu da düşünmedim sadece allah inancıyla yetişmiş bir veletken allahı ve bana söylenenleri sorguladım tabi ki
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmışsın. Bende sorguladım mantıksız geldi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHristiyanlığı araştırdım incil okudum kuran okudum semavi dinlerden biri olurdum olsaydım eğer İslam son din değil de başka bir semavi son din olsaydı onu araştırır o dine göre yaşardım ya da yaşamaya çalışırdım
05 Yorumla
Soran+1 yılşu an nesin peki?
Cevap sahibi+1 yılSon semavi din olduğu için İslam
Soran+1 yılKuran'ı Türkçe tefsirli okudun mu?
Cevap sahibi+1 yılTürkçe okudum sadece tefsirine bakmadım
Soran+1 yılAnladım.
sordum ama karşılığını alamadım mucize bekledim yine karşılık alamadım kaliteli bir iletişimde degiliz demek ki yaratıcıyla
011 Yorumla- +1 yıl
Demekki iyi çekmiyor,. sinyalini değiştir
Soran+1 yılKuran'ın türkçesini okudun mu? ben okudum ve öyle çıktım dinden.
- +1 yıl
Tabiki çıkın:) yav arkadaş aklınız nerde.
Tefsir ve ilim olmadan okuduğunu anlamadan nerden vardın bu konuya.
Len hep aynı klasik ateist muhabbetleri.
Allah varsa niye insanlar aç, neden cocuklar oluyor , neden şunlar bunlar oluyor !!!
Ulan arkadaş biraz beyin !!! İnsanlar dini kaideleri yerine getirmediginden olabilirmi yani siz inanmadiginiz ben de dahil Müslüman olanlar yeterince üstümüze düşeni yapmadığımız dan dolayı olabilirmi?
Bir tosuncuk iki katı tavuğa tüm Türkiyeyi skkkkkti kimse bukadar sorgulamadi!!!
Zekatını verme , hoş görü olmasın, biat etme , itaat etme , yalan söyle zina yap , şükretme sonra eee niye bole ne olacaktı? Tövbe haşa koca yeryüzünü yaratan bakın burdayım adam olun bak yakarım hea deyip adaleti ve hakki mi sağlayacak ti.
Ozaman irade? inanma ve bu dunya sonu cennet cehennem ne alaka? İnsan düşüncesi beyni?
Amerikan 50 yıldır nasaya yatırım yapıyor adamların parasının üstünde we trust god (biz allaha inaniyoruz) yazıyor.
Fakat sadece bizde ki mal ateistler kanıtladı allahın tövbe olmadığını. Agnostikler de bir hava tutturmuş ne kanitlanabilir ne kanitlanamaz.
öyle yırtacak sanıyorlar walla biz bilemedik.
İslam kötü olan neyi emrediyor, hepsini geç yalan söyleme, zina etme , insan ol, kibirli olma , namazını kıl!!! Kim sana 500 bin dolar ver ortak olalım diyor.
Hangi kitapta cenneti para ile satıyorlar.
Dini suistimal eden itler li kendinize rehber tutup dini kötülemeye çalışmayın.
Ulan etki olmasa 1 taş yerinden oynama. Neymiş koca evren big bangmis wayyyy ammmmk. inanmak insanın içinde olmalı. Yüce allaha sen inansan ne inan masan ne? Biz ona muhtacız biz !!!
Soran+1 yıl@BeyazıtEmre81 Aga dalgamı geçiyon en kafirler hayatı yaşayıp en müslümanlar yerde sürünüyor resmen niye aç olsun insanlar? Bu arada ben Kuran'ın tefsirini okuyorum ve okuduğumu anlıyorum yani boş beleş bir insan gibi canım istedi diye keyfiyen çıkmadım araştırdım ve bu kutsal bir kitap değil bildiğimiz arap kültürü !
- +1 yıl
Neye inaniyorsun hacı?
Soran+1 yıl@BeyazıtEmre81 Aga ben deistim ateizm benlik değil birisi yarattı ona tamamım ama İslam tamamen arap kültürü gibi geliyor Kuran'ı okuyunca bu sonuca ulaştım normalde ben orucumu tutardım hatta 5 vakit namazı terketmediğim bir dönem bile olmuştu sonra araştırayım dedim bu sonuca ulaştım. İncil'i okumayı düşünüyorum belki o mantıklı gelir. oda mantıklı gelmezse diğer dinleri araştırırım sanırım.
- +1 yıl
Peki adını deist vs koymak nedir.
Yüce allaha ibadet etmenin neresi yanlış.
Şükretmek, oruç tutmak , zekat vermek,.
var mı böyle birsey sadece inan , ye iç hayatını yaşa ama iyi insan ol. cennete git.
:) İslami yozlatistirmak adına türlü yalanlar bunlar.
Zaten bozulma bu şekilde başlıyor, düşünce yapısını boz , temeli değiştir, bol , parçala.
İnancı deist, agnostik, saman vs olarak değiştir. Bu bölme
Yaratıcı herseyi affeder ya ye iç kafana göre yaşa, anın tadını çıkar ise yozlaşma.
İslam Arap kültürü temeli değiştirme.
Sonra hepimiz olup gidecez fişi çekilen televizyon misali buda parcalama
- +1 yıl
Hikaye nasıl kitaba göre gidiyor dimi ,
Şeytan direk çıkıp Allah yok, biaat etmeyin, içki için zina edin demez.
Kanına bu şekilde girer
Soran+1 yıl@BeyazıtEmre81 Bak konu oruç tutmak zina etmemek zekat vermek falan değil eğer emin olsaydım bunları yapardım ki zaten yaptığım şeylerdi. ama kuranı okuyunca Allah öyle bir şekilde görünüyor ki. sadece insanları tehdit ediyor başka bir şey değil peygambere de iman edin diyor bu kitabı Tanrı yazmış olamaz sonsuz merhamet sahibi tanrı 8 milyar insanın 6.5 milyarını sonsuza kadar yakmak istemez bu sonsuz merhamet değil. ayrıca kadınları bayağı küçük görüyor tam bildiğimiz araplar işte bu dinle Türkleri ve Türk kültürümüzü yozlaştırdılar bizde kadınlarımıza değer vermemeye başladık Kuran tanrının indirdiği kitap olsa bu kadar zalimlik olmazdı bence çünkü Kuranda cariyelik 4 eş alabilme kölelik bile var ve bunlar kötülenen şeyler değil. Hatta bir ayette okumuştum eğer erkek kendine kadın bulamazsa gitsin cariye alsın diyordu.. bu ne şimdi? cariyelik insana zorla hizmet ettirmek yani bu merhamet mi?
- +1 yıl
Ben Allaha inanıyorum, sadece şeytana insanı yoldan çıkarmak için fırsat vermemeliydi. Sadece kendi aklımızla günaha düşsek neyse başka varlıkların tesiri altında isem yaptıklarımın ne anlamı var? kötülük de yaratılmış ve iyilik kadar kutsaldır. dünya amacı bu kadar bir şey işte seçimlerden ibaret. iyi bir insan olmaya çalışmak iyidir ama inancımızın içindeki çelişkilere bakın. kotuluk icindeki seytanin istegi kabul olmuş. belki de sadece şeytan diye bir şey yoktur. eğer varsa burada tek eğlenen de odur.
Soran+1 yılEğer bir inançta çelişki varsa zaten o inanç değildir.
- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSordum. Sonra İslam nedir diye sordum. Sonra Hristiyanlık nedir diye sordum sonra din nedir diye sordum. Sonunda doğru yolu buldum.
03 Yorumla
Soran+1 yılHangisi?
- +1 yıl
Hiç birisi.
Soran+1 yıl:) ateist misin yani? ya da deist? agnostik?
- Diğer konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yıl10 sene önce sordum, artık müslüman değilim.
03 Yorumla
Soran+1 yılSebebi neydi?
- +1 yıl
yaratıcı fikri mantıklı gelmedi.
Soran+1 yılAnladım. banada Tanrının bu kadar zalim olması mantıklı gelmedi. yani kuran ayetlerinde sürekli "yanacaksınız" yazdığı için.
Zamanla deist oldum
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende.
+1 yılÇok sordum iyi ki Müslümanım binlerce kez şükürler olsun Rabbime
01 Yorumla
Soran+1 yılKuranı Türkçe bir şekilde anlayarak okudun mu?
- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ki böyle bir aileden dünyaya geldim diyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHristiyanlarda böyle diyor yahudilerde. ya onlardan birisi doğruysa?
- +1 yıl
Bizim dinimiz onların dinini doğruluyor , ama onlar bizi doğrulamıyor. Ayrıca gerçek İslam'da kitap ve peygamberden başka bir şey yok. Ama tabi ki bazı kesimler de kendilerine göre uyarlamışlar. Kimin veya hangisinin doğru oldugunu ölünce göreceğiz
Soran+1 yılOnlara göre incil hiç değiştirilmedi. benim sürekli sorularım vardı Kuranı türkçe okuyayım dedim okuyup deist oldum çünkü bu kitap "kutsal" denilecek kadar özel gelmedi bana incili okurum diyorum bir de belki o farklıdır.
ben hıristiyanım dedim
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yılşu an nesin peki?
Soran+1 yılAnladım bende deist oldum sorguladıktan okuduktan sonra.
Allah’a inanıyorum.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem