AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Sezeryan diye bişey var kimse doğurman için zorlamıyo seni.
Sezeryan normal doğrumdan daha beter
Görmediğim için bişey diyemicim orda sizi uyutuyorlar diye biliyorum.
Ne içtiysen bende istiyorum :))) Allahım kullarina akil dagitirken bu arkadasa akil ziran olmasin diye mi vermedin :) o zaman sende sunnet ol biraz mantik :D
git bee
Olmayan seyler dusunup isteme haydi gittim ben ama guldurdun beni sorunla sorunu ciddi mi sordun bilmiyorum ama neyse :)
Aksamdan kalmayim ama benim bile kafam hic bu kadar guzel olmamisti. :) sunnet meselesine de guldum erkeklerde simdi o zaman sende sunnet ol derse dogum sanci kotudur dogum dirasinda olursen cennete gidersin dogum esnasinda gunahin silinir kutsal bir sey ve bu kutsallik kadinlara verildigi icin sansliyiz oldu da erkeklerde dogursa cocuk kime anne diyecek :) dogumdan korkuyorsan tasiyici anne bul ama islamda uygun mu bilmem
Kas yapısı olarak güçlü ama dayanıksızdırlar. Örn. Grip olduklarında bile yatağa düsebilmek.
haklısın
siz o güç farkını maşallah diliniz ile kapatıyorsunuz...
diyorsun :))
yalan mı peki he? :)
yok :)
:)))
Arraştırmalara göre kadınlar erkeklerden 7 kat daha fazla acıya dayanabilirmiş biliyormuydunuz..
evett
Ee o zaman neyin kafasını yaşıyorsun
sadece korkuyom benn
Haa bilemem orasını ama hastaneye gidip sunni sancı uygulayabilirsin kendine
tamam
Eğer sevhilininde cekmesini istiyorsan onada sunni sancı uygulat bak youtubede var komik
onlar dunyalarina bir kadin bir zor sıkıştirir ken kadinlar gibi karinlarina bir dunyayi nasil sıkıştırıcak
Oww sert :)
@Anonymous90
oldugu kdr;)
çünkü kadınlar erkeklere kıyasla daha dayanıklıdır..
:) öyle teşekkür
rica
cem yilmaz gibi bn yaptim yasamadi mi diyim leyn ((:
:DDDD
sen boyle gul emi (((:
olur :)
peki (:
Bizde sabır yok!!!
bize bıraksan 3. Ayda vura vyra öldürürüz bebeği;)))
gece gece güldüren yorumlardan biri :DDD
Profilden nasılım?
Cnku ruhen byanlr gclu :) 9 ay bir erkek sabedeblrmi icnde bir canliyla
sabredemiyolar değil mii
Aynennn :))
biz size askere gidin diyoz mu? şimdi oturnoturduğun yerde :D
de tutan mı var
aa hakkatten tutan yok. diyim o zaman..
Olur ilerde sen kocana yaptırabilirsin. Hatta bir ara vardı boyle bir tip. Fakat ben eger kocamı oyle gorseydim soguyacagım icin istemm
:))))
Sizi Yaratan size bir lüftum vermiş. Öyle ki ayaklarınız altına sermiş... Ama bunu anlayacak, bu lütfun farkına varacak akıl nerde. Sırf çıkar zerre mana yok..
O acıya erkekler dayanamaz, acı eşiklerinin üstünde bir acı çünkü. Allah kadınlara bahşetmiş o harikulade olayı
galeri4.uludagsozluk.com/.../...alkalım_175865.gif
..
baya oldu ama bir erkek dogum yapmıstı heralde :D
öylemi yalandır yaa
https://www.youtube.com/watch?v=gBg2oAsVlWQ
al bakalım
Ohaa ya sok oldum
eee demekki olabiliyomus :)
bu iş kadınların işi ama öyle deyilmi nerden çıktı şimdi erkek dogum? :D
yaa ben doğumdan çok korkuyorum erkekler doğum yapsınnnnnnn
bunda korkucak bişey yok ama sonuçda bir meyve geliyo relaks :D
nasıl yok korkulack birsey var işte korkuyom ben
ooo sen şimdiden böyle yaparsan işin zor :D sen bir kendine gel daha önce yaşamış gibi bune hız :D
ben doğum izledim dersimden dolayı canlı canlıı korkuyommmmmmm
tamam sen çocugu yap ben dorucam hadi :D buyur :D
nasıl olacak o iş:) ikna dediğin bu mu :)
sen istedim ama bunu :D tamam acı çekcem yap çocugu :D:D:D çok şirin birine benziyosun sen öylemi acaba?
böyle biriyim işter ayrıca ben çocuk yapmatan anlamam sende acıyı çekemezsin :)
;) bu işler ince işler ğüzel işler ozaman napcan çekicen tatlı kız ;)
:)))))
iyisin iyi nerelsin?
Diyarbakır
O zaman "annen seni doğurmamış sıçmış" hadisesi gerçekleşir
:)))))))) he yaa
:) O. o buna kaldıysak dünya neden böyle neden insanlar eşit değil neden bir tarafta insanlar açlıktan ölürken diğer tarafta insanlar zenginlik ve lüks içinde neden senin saçın sarı benimki siyah neden senin işin varda benim yok neden sen yakışıklısın ben değilim biz dünyaya neden geldik ne yapıyoruz neden ölüyoruz vs vs vs saçmalamanın anlamı yok kimse sana zorla bişi yapmıyo doğurmak istemiyosan saygı duyarız hatta ne saygısı bizene bundan kendi tercihin
Sizin aci esiginiz çok daha yuksek dogum acisi yaklaşık 57 del ve biz baya 45 del de masada kaliyoruz galiba doğum konusunda inanılmaz saygi duyuyorum size
öyle ama erkekler de çeksin o acıyıııı
Ya mümkün değil ama çok rahatsizsan dogurmadan evlat edinerek anne olabilirsin?
sanırım öyle oalcak
Ama dogum sonrasi bir iki anneyle konusmani tavsiye ederim çocuğunu bir kere koklasin yeter :)
annelere sorduğpumdan bu durumdayımm
Kadınların acı eşiği daha yüksek. Erkekler öyle bir acıda oldukları yerden kalkamazlar bir daha, ölür.
Sen çok şey istiyosun kadınların doğum yapması daha uygun
öyledir de bu sadece bir soru
Tamam öylemi diyosun bir soru sadece fazlası olması için bir erkeğin dönme olması gerekiyo..
Şahsen ben asla böyle bir şeyden vazgeçmezdim, annelik çok ayrı bir şey ve bana kalırsa kadını asıl güçlendiren de bu.
çünki erkeklerde kadınlarda olan şevkat yok güçlüyüz hayvanız bir :) eheheh
itirafa gelin :)
bir alkışı haketdik ama dimi :D
evet hem de çok :D
teşekkürler :)
oo en iyi cevap seçtiğin acaba ne içip o cevabı yazmış cok merak ediyorum :)
Olur yukarı ilet yeni modelleri öyle yollasın.. Yaradanın işi sonuçta
O çocuk bizim kıçımizda kalırdi herhalde. Hem bize lohusalik yakışmaz☺☺
:)))))
bir erkegin başına kırmızı kurdale baglandigini düşünemiyorum☺☺
bende düşünemedim
erkek güçlüdür ama kadının acı eşiği daha yüksektir. yani bir erkek doğurursa ölür. ve doğurcak yerimiz yok :D
iyimiş tşkler :D
rica ederim umarım işine yarar :D
siz daha duygusalsınız diye biz tamamen duygularımzdan arınsak nasıl olur? anlıcağın doğum yapmak da size düşeni. nasıl biz az çok romantik olmak zorundaysak=)
anladım tşkler
Saçmala Anne rahmi diye birşey var bu her canlıda geçerlidir. Üreyen canlı metabolizma sına hakaret :)
Özel günündesin galiba. Olmayacak şeyler istemek :)
olabilir
Boşver çekicez nazını :) Çatlak profösörü izle orada doğuruyor
Napayım kız ancak bu kdar :)
tşkler yiinede
Allah sağına göre kar verirmiş. Elbet onada vermiştir bir zorluk. Takma bunları kafana, tadını çıkar.
ne kadar salak salak sorular bunlar ya hayır yaşın kaç senin daha 19 yaşında adamsın ben sana soruyomuyum kimi ,,, neyse ciddi olarak cevabımda mantıklı olabılır ama yaratılıs geregı oyle olmus cok bı b*k ta bılmıyom bu konuda
salak bir soruya neden cevap vermek zorunda hissetin ki saçam geliyorsa cevap verme kardeşim
sanane :S
nasıl bana ne soruyu soran benim ha
soruyu soran sensin de bende istediğim cevabı veririm
saçma diyorsun saçma bulduğun soruya cevap veriyorsun ne kadar da saçmaaa
saçma olan soruyada saçma bir cevap verilebilir bende böyle yaptım..
tebrikler o vakit
kinayeli bir tebrik bu anlamadın ama teşekkürler...
ALLAH herşeyi dengi dengine yaratmış. Siz gecenin bir yarısı ıssız yerlerde gezebilirseniz bizde doğum yapalım :::)))). Aslında çok örnekler varda neyseeeeeeeeeeeee
altiniciziyorum.com/.../dikkat-415x260.jpg
:ASF:AS
Erkekler askere gidiyo evi koruyo evi geçindiriyo tamam kadınlarda çok şey yapıyor ama yaradanın işine karışılmaz
Var olan butun boktan işler erkege itilmis zaten dogumu da biz yapacak olursak harbiden ayip edersiniz yani...
isyannnnnn geriey bir avuç yalannn ebni bu derde sen attın daa :) yorumdan sonra buz aklıma geldi biri isyan mı etti acaba?
Evet, birileri isyan edecekse bunun erkeklwr olduguna eminim, zavallilarin sesi de cikmiyor bide trip cekiolar, daha dun cikolata gunu tribi cektim cok pis isyan ederim loseliden beter
hımm anladım :)
biyolojik olarak kadınlar daha dayanıklı. ha yerime fabrijkada çalışacaksan onuda ben yaparım.
olur çalışırım yter ki doğurr
gel
Daha önce yazmıştım yine yazıyorum. Kadınlar biyolojik olarak erkeklerden daha güçlüdür. Bir de kızlardan en iyi cevap, çok ama çok saçma. İslama göre kadın pis bir yaratıktır. Çocuk doğurmaktadır başka bir görevi yoktur. Hangi İslam ülkesinde kadına değer verilir. Varsa göster bana.
İslam değil insanlar önem vermiyor.
Hadi ya! Sen kuranı baştan sona okudun mu? Tabi Türkçe olarak. Bir de insanların inançları düşünce yapısını değiştirir.
Düşünce yapısını şekillendirir, yazacaktım.
bir çocuk doğuruyosunuz onuda biz yaparsak alex tabi gider bu ülkeden afjhfsbx
Sorgulamak boş, düzen böyle
Biz yapacağız, siz doğuracaksınız!
o kadar. nokta diyon yanee :D
Ee öyle
Biz bir ömür sizi ve yavrumuzu bir çatı altında besleyip mutlu edip yüzünüzü güldürmek için ömür boyu çalışmayı göze alıyorsak, siz de dokuz ay sabredip yarım saat acı çekeceksiniz
Kim ne derse desin erkeğin yükü daha fazla ☝️
Ateş ve suyu düşün hangisi güçlü, eğer biri eksik olsaydı ateşin suya olan hasreti nasıl giderdi.
haklısın...
Deniz atlarının erkekleri doğum yaparmış.. İÇİn ferahlar belki :D
evet biliyom aşağıdaki yorumlarda da yazdılar sağ olsunlar
hm repost olmuş o zaman benim ki..
oldu her boku biz yapalım kıçınızı kaldırmayın siz. sünnet ol, oku, askere git, trip çek, evlen evi geçindir. bir doğurmadığımız eksikti ama sağolun zaten dokuz doğurtuyorsunuz zaten...
Neremızden cıkıcak ki
:) cinsel organınızdan :)
sığacak sanırım
Testislere vurulan tekmenin acısının değeri 9000 del’dir ki bu değer 160 çocuk doğurmakla ve 3200 kemiğinizin kırılmasıyla eşdeğerdedir.
vayyy öylemii
Öyleymiş :D yemedim daha önce :D
istersen benden yiyebilirsin merak ediyosan vurabilrimm
doğum olayının güçle alakası yok kadınların kalça kemğindeki boşluk daha geniş ve oval, biz doğum yapsak etrafta bir sürü üçgen kafa dolaşırdı :D
ha ha ha hiç güleceğim yoktu gece gece tşkler :)
ne demek :)
eksik olma :)
Kabul etmemekte özgürsün ama sadece kabul etmiyorum diye bilirsin başka da bir halt gelmez elinden
Bayanlara zaten hamilelik süresince ve doğumda Allah tarafından güç gelir merak etme ve erkeklerin doğurmasımı. s. s. ss iğfrnçlik doğada herşey uygun yaratılmıştır
haklısın teşekkür
https://m1307.hizliresim.com/1c/k/qddxp.jpg napah gülekmi!
he gül
Zoruna mı gitiii..:))) Ooohh canıma değsin..:)
evet çok gidiyo sırf şu doğum yüzüden evlenmek istemiyorumm
Korkma bebeğim.. Doğururken ellerini tutarım :)
doğum yapmaycam ki ben
Belki fikrini değiştirebilirim..
nasıl doğum yapamayı kabul edecen bende seninle mi evlenecem :)
Orası derin konu..:)
nasıl değiştircen fikrimii
Sen bana sarkıyormusun yoksa haa..:))
yok beee
Şaka yaa.. Utandırmadım umarım. Vakti geldiğinde bu kadar korkmazsın bence doğurmaktan. Umarım gönlüne göre bir sevgili doğurtur seni..:)
aşık olduğum kişiden olsa bile istememmmm
İyiki erkeğin şeyinde korkmuyorsun.. Sonuçta o da ilk seferinde çoğu kızı korkutuyor.
ondan da korkuyom görsem korkudan abyılırım herhaldee
Hadi yaa.. hiç mi film filan seyretmiyorsun be kızım.. Şimdiki kızlar erkekleri sıkıştırıyorlar artık. Kaldı mı senin gibileri?
bakmıyorum öyle sahnelere vardır benm gibiler neden olmasın
Ne diyeceğimi şaşırdım.. Umarım anlayışlı zeki bir sevgilin olur.
sevgilim değil eşim olsun
Gönlünce olsun.
teşekkür
Siz doğuruyorsunuz 1 biz doğuruyoruz 9 onu napıcaz ;) :D
haklısın :)
Sonra siz ANNE biz baba oluyoruz? Olay ne biliyomusunuz? Cennet sizin ayaklarınızın altında biz Cennetin C sinden bir haberken... :( :O :D
ya imkansızı istemekte üstünüze yok. allahın işinede el attınız ya
yok öyle bir gayem olmadı ben erkekler ne cevap verir diye merak ettim o nun işine karılmak ne haddimee
doğururum diye cevap yazmış utanmadan adam kız avına çıkmış bu kadarda erkekliğin dibine vurmuş ilk defa gördüm.
Allah herseyi olagan bir sekilde yaratmis yargilamak bize dusmez
Deniz atlarında erkek doğum yapiyo ki zaten thomas betiv 3 cocuğunu dogurdu adam :D
Git baska yerde yasa. Kadinlar ruh olarak guclu bu agriya erkekler dayanamaz.
Al sana kabul etmediğin olay. Mutlu ol.
www.halkinhabercisi.com/.../bebek_2.jpg
rsm.haber365.com/N/1320136755_10_thomascscs.jpg
Bak buna da :)
yalandır ooo
Araştır :D
erkekler fiziki açıdan daha güçlü olabilir ama kadınlar acıya daha dayanıklıdır lisedeki biyoloji hocası demişti relg le alakalı galiba sürekli yenileniyomuşsunuz falan sıkıntı yok yani doğurun :D :D
:P peki sancısı ne olacakkk
aman bizde sünnet oluyoz o yaşta piini kescekler dediğinde acıtmasa bile gayet ürkütücü oluyo :D
:))))))))))
ozaman size ihtiyaç kalmazdı :) siz var olmazdınız
var olma sebebimiz çocuk doğurmak mıı
ben demiyorum :) doğanın kanunu deyin yok kitabın kanunu deyin yok tabiat kuralı deyin ilk önce erkek gelmiş sonra bayan gelmiş bunu senin dediğin şekildede dillendirebilirsin başka şekillerdede benim için tamamlayıcı olarak gelmiş ama size kısmet olmuş birşey yapacak birşey yok şimdilik yeni yeni erkekeler taşıyıcı anne oluyor ama benim için ikinci sınıf canlı değilsiniz dediğimi anlamadıysanda senin sorunun uzun br knu bukadarlık cevap
tamam biliyoz
tamam bil
Kalk git bir yüzünü yıka gel.. Kalk.. 0_o
yaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa
empatilik bir durum yok allah dogurkanlik analik gorevini kadina bahşetmis
teşekkür ederim :) güzel yorumun için
Ablacım biz doğurursak insandan başka herşeye benzer :D
bu da beni güldüren yorumlardan biri çok teşekkür