+1 yılHamilelik, dogum ve doğan yavrunun korunmaya muhtaç olduğu dönem en iyi ihtimalle ortalama 8-10 sene.
Ayrıca yine doğada hamilelik ve lohusalik donemiyle kadının korunmaya muhtaç olduğu 12-15 aylık bir dönem var.
Eh doğal ortamda bir dişi yalnızca bir kere üremez de.
Doğumu yapan erkek olsaydı, erkek vücudu doğada korunma ihtiyacı olan, enerjisini yavruya aktaracak birey olurdu ve avlanma savunma faaliyetleri kadına geçer daha güçlü bünye kadının ki olurdu.
Hormonlar ve psikoloji de bu faaliyetlere göre degisecegine göre kadın erkek psikolojisi yer değiştirirdi.
Bu durumda kadınlar erkek, erkekler kadın olurdu ve bir erkek buraya gelip ayni soruyu "kadinlar dogursun banane yaa" diye sorardi. :D11 Yorumla
Soran+1 yılhelal güzel cevaplardan biri teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılIslam da kadinin degeri anlasilmasi icin bir cok sey var Kur an da bile ayetler var. Kadinlar biraz daha duygu yuklu olup ve biraz daha kontrolu elinde tutma kisiliginde olsugu icin kadina verilmistir. Cennet analarin ayaklarinin altindadir
11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorm teşekkür ederim güzel yorumun için
+1 yılBence çok mantıklı. Şahsen sevdiğimin o kadar ağrı çekmesindense ben doğurmak isterdim.
3230 Yorumla- +1 yıl
@SuitUp kalıpla ne ilgisi var :) hiç birine kendinden çok değer verdiğin oldu mu? ya da hiç biriyle çocuğunun olacağının hayalini kurdun mu?
- +1 yıl
@yucelovic 26 yıldır istediğimi söylüyorum dayak atabilen çıkmadı rahat ol.
Soran+1 yıldurun kavga etmeyin yaaaa
- +1 yıl
@play970 sevgilim olmadığı için sıkıntı yok :D senin hayatını sorgulamam haddime değil düşüncemi söyledim. sen de benim duygusallığımı sorgulama :)
- +1 yıl
@RedFlame yazdığım sana göre yanlış olabilir ama senin de eleştirme üslubun yanlış. Ben kendime göre doğru olduğunu düşündüğüm birşey yazmışım, sen yazdığına bak da kendine yakıştırdın mı yakıştırmadın mı onu söyle. Aynı cümlede hem küfür sayılabilecek kelime var hem de din kardeşim diyorsun. Neyse ben de özür diliyorum. Fikre saygınız yoksa bile kişiye olsun hayali karakter değiliz burada :)
- +1 yıl
@falanca3 ben de oyle tahmin etmistim.
- +1 yıl
AYakda alkişliyorum süper cevap ;-)
Soran+1 yılimposibblelove kime dedin?
- +1 yıl
en iyi cevabı verene noldu
- +1 yıl
reklam kokan hareketler bunlar.
- +1 yıl
@Fdratgor caktirma l*n 21pembeli begenmis :D
- +1 yıl
@anise hala doguracagimi zannedenler var :D hicbirini sevmemislerse anne diye bir varlik var o da mi akillarina gelmiyor.
- +1 yıl
@7 tane pembeli eksi vermis. Onlar mal o zaman :D @anise
- +1 yıl
Bunlar hep yalan dolan işte. Sen bu şekilde davranarak ideal erkek olduğunu mu sanıyorsun anlamadım. Erkeklerin yükü fizikselin yanında psikolojiktir. Baba olmayı kolay sanıyor bu kızlar.
- +1 yıl
@sosyetedelikanlisi burada herkes yalan dolan. Ama benim gercek mi yalan mi oldugumu asla bilemezsin. 2cumle yazdik alt tarafi. Ben birini ölümüne sevdiysem eger bu aci cok da etkilemez anlatabiliyor muyum. Bu ideal erkek degildir. Sorularda ara. Kizlarin hepsi maco erkek seviyor :)
- +1 yıl
Eğer birini gerçekten seviyorsan herhangi bir acı etkilemez doğrudur. Ama senin bunu burada bu şekilde yazman erkeklere hakaret sayılır. Babaların çektiği psikolojik sıkıntıları kadınlar çeksinler bakalım idare edebiliyolarmı. Her cinsin kendine göre sıkıntıları var. Hepside kendine has özelliklere sahip. Yani bir kadının bu sorusuna senin böyle cevap vermen kendi cinsine hakaret gibi olmuş.
- +1 yıl
@sosyetedelikanlisi su sorunun altindaki erkek yorumlarini okuyunca hakareti hakettigimizi dusunuyorum yine de bu gmhakaret degil. Ben kadinla erkeği kiyaslamiyorum. Baba olmanin yukledigi sorumluluk ve psikolojinin yaninda dogum sirasindaki aciya da tahammul edebilecegimi soyluyorum. Bunu soylerken de cok icten soyluyorum. Cocuk sahibi olmamdaki tek engel eşimin olmamasi. Su anda tip gelismis olsa erkek dogurabilir olsa birini beklemem cocuk yaparim emin ol. Bu laflari da seviyesiz insan caktirman lazim diye yorumlar o ayri :)
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılIşte aradığım kafa tam. olarak bu
217 Yorumla
Soran+1 yılevlenek mi? :D
- +1 yıl
Ben hamile falan kalmam onu baştan söyliyim
Soran+1 yılevlenek ben seni ikna ederim :)
- +1 yıl
Tamam nerdesin arabaya atlayıp geliyorum :D
Soran+1 yıl:D nerdesin aşkım burdayım aşkım :) :P
- +1 yıl
Bunu görmezden geleceğim.
Soran+1 yılneden ki :D
- +1 yıl
Mumkunse bidaha espri yapma :/
Soran+1 yılolur :)
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılSana olan hayranlığım burada başlamış ya duygulanım.
- +1 yıl
1 yıl sonra, duygulandim:)
Soran+1 yılKoca 1 yıl olmuş Fatih:)
- +1 yıl
Simdi kac yıl oldu:)
Soran+1 yıl4. Yıl 😁😀😂😂😂
- +1 yıl
Hahah şaşırtıcı
Soran+1 yılAynen ya 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
bunu bir kişi, önemli olan güç değil acıya direnç olarak açıklamıştı. ben bunun yanına sabır ve üretim olarak katıyorum.
bir erkek sabırlı olamaz. taşımayı sevmeyi beceremez. şefkati bile hafiften asabidir. oysa ki bir kadın yapı itibari ile sevecendir. ki bir kadını seksi yapan en büyük unsurlardan biri de budur bana göre.
erkek, taşı sıkacak, suyunu çıkaracak karısına içirecek derlerdi eskiler. erkekten hep böyle şeyler beklenmiştir. bir erkek duygusal olabilir. ama asla pes etmemelidir. duygusallığını onu atşleyen bir etmen olarak görmelidir.
kadın ise, erkeğin sadece koruması altındaki bir şey değildir. onun en kıymetli varlığını, taşıyan birisidir.
çocuk o sert kasların arasında nasıl büyüsün:)16 Yorumla
Soran+1 yılevet doğruu
Soran+1 yılhaklısın yapılmaz :D
Soran+1 yıltamam
RAB Tanrı kadına, "Nedir bu yaptığın?" diye sordu. Kadın, "Yılan beni aldattı, o yüzden yedim." diye karşılık verdi. Bunun üzerine RAB Tanrı yılana, "Bu yaptığından ötürü bütün evcil ve yabanıl hayvanların en lanetlisi sen olacaksın." dedi, "Karnının üzerinde sürünecek, yaşamın boyunca toprak yiyeceksin. Seninle kadını, onun soyuyla senin soyunu birbirinize düşman edeceğim. Onun soyu senin başını ezecek, sen onun topuğuna saldıracaksın." RAB Tanrı kadına; "Çocuk doğururken sana çok acı çektireceğim." dedi, "Ağrı çekerek doğum yapacaksın. Kocana istek duyacaksın, seni o yönetecek."( Tekvin/3/13-16).
Doğum sancısında dolayı kadının çektiği sıkıntılar günahlarına keffaret olur. Ancak bütün günahları mutlaka affolunur diyemeyiz.12 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladımm
Bilimsel olarak cevap veriim erkekler fizik olarak daha gucludur ama kadinlar aciya daha dayaniklidir ortalama bir erkek en fazla 30 del acı ya dayanabilirken kadinlar dogum yaparken 45 del acı cekiyo buda vucudundaki tum kemiklerin ayni anda kirildigini hissetmekle aynı şeydir :))
34 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu okuyan hamile kadın cocugunu dusurdu :D
Soran+1 yılmuhsin gülmwktwn öldürdün benniii
- +1 yıl
😃😃
bunun güçle bir alakası yok erkekler kuvvet olarak güçlü ama bedensel bir acıya dayanıklı değiller allah bayanlara doğum emri verdiği için bedensel acıya dayanıklılık vermiş erkeklerde bedensel acıya kadınlardan daha az dayanıklı olduğu için allahta onlara kuvvet vermiş
22 Yorumla
Soran+1 yılevet teşekkür yorumun için
Erkek eşine ve çocuklarına bakmakla hükümlü onların ihtiyaçlarını karşılamak zorunda çünkü evlenirken bütün sorumluluklarini kabulleniyorsun. büyük sorumluluk gerektiren ve ciddi birşey. her iki taraf da görevlerini yerine getirir. baba çalışır anne çocuğu dogana kadar herşeye dikkatli olur tamam biraz zahmet cekersin ama sonu mutluluk tur. sonuçta senden bir parcadir. baba hamile olupta sen geceni gündüzünu verebilirmisin calisabilirmisin herşeye göğüs gelebilir misin. her iki tarafta sabırlı olmak zorunda yaradılışımız bu şekilde fazla sorgulama şirke koşmuş olursun dinden çıkarsın. dedikleri gibi fazla takma herşey olup bitiyo zaten bu zamana nasl geldik hiç farkettinmi?
20 Yorumlaistersen bebeğide emzirsinler? kadının vücudu buna programlanmış sonuçta.. ayrıca kadınlar doğum yaparken 33 kaburganın kırılmasına denk gelen bir acı çekerler ve sadece doğum sırasında bir canlı bu kadar acıya dayanabiliyor Allah herşeyi ona göre planlamış zaten bence sen çok derine inme
13 Yorumla- +1 yıl
mesleğim gereği 2 kere canlı doğuma girdim ve ikisindede kadınlar doğurdukları andan sonra sanki o acıyı kendileri çekmemiş gibi bebeğim nasıl demeye baslıyorlar Allah bu sistemi kusursuz ayarlamış gerçekten ve o acıya dayanacak gücüde enerjiyide veriyor doğumdan bir kaç gün önce.. bilimsel olarak kanıtlanmıs bisey
Soran+1 yıljoker doğru dediiinnn yaa
+1 yılİnsan vücudu en fazla 45 del (acı birimi) acıya dayanabilir. Fakat doğum yaparken, kadınlar 57 del kadar acı çekerler. Bu, aynı anda 20 kemiğin kırılmasına eşdeğerdir. Böyle bir mit vardı. Gerçekliğine tam olarak emin değilim. Ama yine de gerçek olma ihtimali de var. Heheheh. Eğer bu dileğin gerçek olsaydı erkeklere çok büyük
kötülüğün dokunurdu. :D13 Yorumla
Soran+1 yıl:D dokunsunnnnnnn ama birine hariç
- +1 yıl
Kime acabaaaa :D erkek arkadaşınıza mı
Soran+1 yılerkek arkadaşım yok hoşlandığım biri varr :)
+1 yılKadınlar narindir, annellik duyguları da çok farklı şeylerdir. Hani bir regl ağrısı desen falan tamam da böyle bebek durumlarında erkeklerde doğursun banane tripleri saçma bence. O duygularla acıyı umursayacağını sanmıyorum. Bir canlı getiriyorsun dünyaya sonuçta ve bu çok özel bir şey bu konuda özel hissetmelisin bence. Asıl erkekler bu duyguyu hissedemiyor karnında bir bebek taşımak nasıl bir duygu bilmiyorlar diye düşünmelisin.
https://www.youtube.com/watch?v=S08uxnWwhQAne kadar özel bir şey olduğunu buradan da görebilirsin. Acıyı umursayacağını sanmıyorum hem istersen sezeryan yap istersen de doğurma yani zorla depğil elbet.
20 YorumlaSorsan ne evlidir ne hamiledir gelmiş burada "erkeklerde doğursn yha" triplerine girer.
274 Yorumla- +1 yıl
haahaa :)))))
Soran+1 yılgelcekte olmayacak mı korkuymm
+1 yılTıbben bu mümkün. Öyle olması durumunda embriyo erkeğin kalın bağırsağına bağımlı bir hayat sürecek. Çeşitli çalışmalar var ancak senin zannettigin gibi erkekler daha güçlü olunca zarar az olmuyor. Gerceklesecek bir hamilelik durumunda erkek vücudunda ciddi hasarlara yol açar hamilelik.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet öyleymiş
- +1 yıl
Hem de annelik içgüdüseldir :) erkekler yapamaz yani.
Soran+1 yılzaten neyi yapabiliyolar ki onu yapabilsinler
+1 yılBoşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
- "Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım."
Hakim kocaya sormuş:
- "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?"
Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:
- "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?"
Hakim sekreterine dönmüş:
- "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..."
KULLANILIYORSUNUZ DA ONDAN SİZDE KULLANABİLİRSENİZ SİZDE BİR PARA ATMAYI DENEYİN...32 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
- +1 yıl
Iyimis
+1 yılDoğum sadece bedenin kaldırabileceği bir yük değil , şefkatin fazla ruhunun da güçlü olması lazım , doğum esnasında kemikler etler hepsi yumuşuyor ve tekrar sertleşiyor bu süreç erkekte ne kadr sürerdi kim bilir.. hem doğum kadını günahlarının bağışlanmasını sağlıyor neden kaçılırki
13 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyomm benn
- +1 yıl
Zamanı geldiğinde o gücü kendinde bulacaksın bilemezsin
Soran+1 yılinş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi ki erkekler doğum yapmıyor. Onlar hamileyken dayanamaz halısaha maçına giderdi. Sağlıklarına kadınlar kadar dikkat etmezlerdi doğum sağlıklı olmazdı bu yüzden ve bu ruhtayken erkekler doğum yapıyo olsaydı milyonlarca p. ç olurdu dünyada. Gerçekten umursamazlar ve ahlaksızlar
21 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyon teşekkür ederim
hemen açıklayım günümüz şartlarında her insanın kesimi bellidir kimi zengin kimi fakir kimi orta halli ve bir erkek ailesine bakmakla hükümlüdür eğer erkek doğuruyo olsaydı zengin kesim için sıkıntı olmazdı orta kesim fakirliğe ilerler fakir kesim ise sokakta kalırdı kadın çalışamayacağı için çünkü kadın ekmeği taştan çıkaramaz!!!
12 Yorumla
Soran+1 yılen iyi cevabı keşke seçmeseydin yaa en iyi cevap bu işte duymak istediğim cevaplardan biri aslında bu sooruyu empati kurun diyee sordmmm
ben böle super bı soru görmedım helal olsun :))) bı o kaldı zaten erkege ev gorduruyonuz yemek yaptırıyonuz bulaşıgı yıkatıyonuz bıde işe gonderıyonuz akşam eve geldınde aşkım bı yardım et masayı kuralım dıyosunuz bu erkekler daha ne yapacak çok merak edıyorum ha çocuk kaldı onuda doguraydık tammdı :))
12 Yorumla
Soran+1 yıl:DD ne yapam haaa
+1 yılbence kadınlar undan şikayet etmemeli.
tamam çok zor bişey ve her ay çekilen sancılar falan ama hayata bir canlı getirmek o kadar üstün bir özellik ki mevla bu özelliği sadece kadınlara vermiş ne mutlu size :)11 Yorumla
Soran+1 yılbravo çok motive edici :)
+1 yıltestislere parmaklarınla hafif bir tıkla bakalım nası kıvranıyo erkek
123 Yorumla
Soran+1 yılo kdar kötüü yane
- +1 yıl
mesela bacak bacak üstüne atıyoz ya değiştirirken bazen sıkısıyo carpıyo 5 dakka kuvrandırıyo
- +1 yıl
Katiliyorum hahahah :)
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl70 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. ama kadınların acı eşiği erkeklerden çook daha fazla... biz kaldıramayız doğum sancısını adet ağrılarını falan güçlü olabilir ama acıya dayanma daha az kadınlara göre
32 Yorumla
Soran+1 yılevet öyleee
+1 yılöyle bişi dediniz ki sanki ALLAH bunu düşünemedi siz düşünüyorsunuz nöronların yerini alan yerini alan beyin hücrelerinde sorununuz mu var? o küçücük beyninizi bunlara yormayın ALLAH neyi nasıl yaratacağını şekil vericeğini kurallarını herşeyi biliyor 16 bin alemin rabbidir bizler sadece 3 alemi biliyoruz cinler-insanlar-hayvanlar geri kalan 15997 alemi bilmiyoruz sen bunlara yorma kafanı dersine çalış ;)
20 Yorumla- Diğer konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılDişiler fiziki görünüş olarak erkeklerden daha güçsüz gibi görünse de iş dayanıklılığa gelince kadınlar çok daha dayanıklıdır erkeklere oranla. Bir erkek bir kadın kadar dayanamaz doğum anındaki sancılara. Yani her şey kas değildir.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle
- Diğer konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılYaradan òyle istedi öyle oldu hani eşitlik istiyosunuzya aslında siz (kadınlar) bizden daha üstùn varlıklarsınız biz sadece güç olarak sizden ustünüz.
21 Yorumla
Soran+1 yılsüpermiş yorumun teşekkür ederim
unutma ki sizleri dusman usgalinden biz erkekler savasarak koruyoruz, sizin yapamayacaginiz kaldiramayacaginiz agirliklari biz kaldiriyoruz, ve şu an nefes rahatca aliyorsan erkek olan mehmetcik sayesinde aliyorsun. sen bir evlat dunyaya getirmissin bunun lafini burada yapmazssan bizi gercekten mutlu edersin.
24 Yorumla
Soran+1 yılvayy süpermişşş
Soran+1 yılhım gzel yorumlardan biri
+1 yılakıl var mantık var erkeğe bu güç doğada avcılık, toplayıcılık gibi mücadeleleri yapabilmesi için verilmiş. bu mücadeleleri gerçekleştirirken yavruların hayatı tehlikeye girmez mi? nesil nasıl devam edecek? zaten bir bebeğin doğması için çiftleşmesiydi, doğumuydu derken 9-10 aylık süreç gerekiyor. ayrıca yavruların emmesi de gerekiyor. erkek hem yuvada durup bebekleri emzirip hem dışarıda nasıl mücadele edecek? bu işin ilkel boyutu. bunu modern hayata uyarla şimdi de
21 Yorumla- +1 yıl
beyni yanmış yazık... LUCY'imi izledin sen ah canım benim...
+1 yılYaratilis kanunu kuantum mekanigi ile unlu bilim adami schrodingerin kesdisi diye kavram var bak ona biraz anlarsin
11 Yorumla
Soran+1 yılolur bakarız
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların vücudu acıyı daha cokd kaldırma yönündedir normalde o acı onlarca kemiginin aynı anda kırılmasına bedel ve erkek kaldıramaz normal zamanda sende kaldiramazsin. Ayrıca doğum kutsal birşey neden erkeğe dayatiyorsun ki? Erkekler içinde babislik yapmak hamile nazi çekmek yakışıyor herşey yerli yerinde bence.
10 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şimdi sen istedin diye topluca fizyolojimizi mi değiştirelim?
Hayır normal bir şey istesen anlarım da.14 Yorumla
Soran+1 yılisyanda mı etmeyahh
Sana elimin tersiyle bir çarparım varya toplayın aklinizi her seyden kacmaya basladiniz yok yemek yapmam, bulasiik yikamam, temizlik yapmam yuz verdikce astar istiyonuz! Buyuklerinize bir sorun bakalim babaniza dedenize oyle demisler mi? Siz bu kafayla evde kalirsiniz...
12 Yorumla
Soran+1 yılyemek yaparım severim yemek yapmayı her şeyi yaparım ama doğumdan korkuyom
+1 yıldoğum sancısını çekebilecek bir erkek tanımıyorum çünkü kadına öyle bir güç verilmiş ki o an için dayanabilme gücü bir erekeğin o sancıyı çekebilecegini düşünmüorum. zaten öyle bir durumda erkek ölebilir herhalde
22 Yorumla
Soran+1 yılevet gzl yorumndan dolayı teşekkür
- +1 yıl
rica ederim ben teşekkür ederim
Çünkü hiç bir kadın yazın gecenin bir köründe kocası aşerdiği için portakal aramaz.
63 Yorumla
Soran+1 yıleyimiş kanka :)
- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılarnold schwarzenegger in ufaklık diye filmi var bununla ilgili onu izlemelisin biraz rahatlarsın bence :))
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam tşkler
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Valla 2 kere böbrek taşı düşürdüm. Onun sancısı doğum sancısına eşdeğermiş. Ben erkek halimle o acıya katlanamadım. Allah size kolaylık versin...
17 Yorumla
Soran+1 yıltşkler işte böyle güzel cümleler yazsalar ya geçmiş olsun kardeşim şimdi nasılsın?
Soran+1 yılhmmm çok mu kötüydü sancısı peki nasıl düşürüdn ki
Soran+1 yılanladımm
Soran+1 yılaminnn
Giren size girdiğinden çıkanda sizden çıkıyor , hakkınız ödenmez çok çekiyorsunuz bizden , iyiki varsınız sevgi melekleri
15 Yorumla
Soran+1 yılgit beeeeeee
Soran+1 yıltşklerr
Soran+1 yıliyi geceler
onuda yapmışız için rahat olsun
https://www.hurriyet.com.tr/planet/20081043.asp17 Yorumla
Soran+1 yılyalandırr
- +1 yıl
isin ozu yine kadin olmasi (:
Soran+1 yılkendin diyon kız diyee
Konuyu erkekliğe çekenler ne kafasındalar onu çözmeye çalılıyorum şu an.
25 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) çözünce yazarsın artık :)
Soran+1 yılaynen çok güzel yorumlar yapan erkekler de var dini boyuta sürükelyenler de varr
Soran+1 yıliyi dedin bravo :)
Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Bedenen güçlüler ama acı eşikleri bayanlardan daha düşük dayanamazlar
11 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGece gece icad çıkarmayın ule herkes kendi işini yapsın :)
12 Yorumla
Soran+1 yılolur
- +1 yıl
:) Eyw
Zorlamamak lazım biraz sınırı :D bizde çalışıyoruz sonuçta bayanlar ne yapacak başka
14 Yorumla
Soran+1 yıloff hadi beeeeee
Soran+1 yılbayan olmak daha zor
+1 yılKadınlar ruhen erkeklerden daha güçlüdür.
Annelik içgüdüsel babalık sonradan kazanılan birşeydir.
Bu yüzden dolayıdırki bu görev hanımlara verilmiştir12 Yorumla
Soran+1 yıldiyonn
- +1 yıl
Bilimsel
+1 yılErkek dogum yapamaz Allah boyle yaratti dogru olan bu Allahin bildigi varki kadina rahim verdi tersini de yapabilirdi ama iste suda dogum sanciyi azaltir ve en sagliklisi da budur ileride anne olursan saglikli bir cocugun olur ins...
22 Yorumla
Soran+1 yılamin inş. ben bu korkuyla evlenmem de zor çok zorr
- +1 yıl
Bende de korku var ama arastirdim suda dogum sanciyi hafifletiyor ve saglikli bir yontem bunu secerim hamile oldugumda
+1 yılOhaaaaaaa. İssizligin hardcore oldugu bir insan daha. Tek aciklamasi bonzai.
Yok artik mk ya hala soktayim subhanallah12 Yorumla
Soran+1 yılbonzai. ne bee
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. napalım Yaradan böyle yapmış Erkeklere Güc Kuvvet Vermiş
Kadınlarada Güc vermemiş Düşünce Sabır Dogurganlıgı vermiş Nası diycem başka bilemedim.15 Yorumla
Soran+1 yıltşkler güzel yorumlardan birii
Soran+1 yılmantıklı
+1 yılerkek bedeni ne kadar güçlü olsa da doğumdaki sancılarla baş edebilecek bir özelliği yoktur. bu sadece kadınlara bahşedilmiştir.
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorum tşkler
- +1 yıl
ben teşekkür ederim
+1 yılBu konuyla ilgili size kütüphane lerce sebep anlatabilirim kısa ve öz olarak Yaradan Allah bebeğin oluşabilecek ve geelisebilmesi ve buyuyebilmesi ve dünyaya gelip sevgi ve merhametle bir yetişkin olabilmesi için gerekli olan (Madi ve manevi) her türlü gücü imkanları duyguları ve sistemleri hanımefendi lere bagsedip uygun gördüğü için bu görev sizde. Ayrıca erkekler güçlüdür tabi ama doğurmaktadır konusunda hanımefendi lerin gücünü ve sabrini da unutmamak gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim bu güzel yorumun içinn
- +1 yıl
Rica ederim ne demek:)
Bakın bayanların doğurmasının bence tek sebebi var , şöyle düşünün kadınlarda vajinal bölgenin yaklaşın 3-3,5 cm içerisinde rahim var ve bebek orda büyüyor ama erkeklerde böyle bir sistem yok biz sadece üreticiyiz yani bu kadar irdelememek lazım Allah böyle yaratmış bizede yaşamak düşüyor, ayrıca canım benim, sana bir erkek pisuara işe dese işiyebilirmisn? Böyle Düşün iyi geceler. ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılpisuara işe dese işiyebilirmisn deemeni anlayamdım ama ben sadece erkekler empati kursunlar diye sordmmmm
- +1 yıl
Böyle bir konu üstünde empati kurmak bilmiyorum saçma bence , asla ama asla değişmiyecek hatta olmıyacak bişey ama arkadaşın dediği gibi belki teknoloji ilerlediğinde olabilir he bide şu var -- Cennet Annelerin Ayakları Altındadır -- diye bir söz var erkekler doğum yapsa hiç bir özelliğiniz olmıyıcak sizin :) Bu sonuncusu şakaydı alınma :D
Soran+1 yılalınmıyom ki zaten onu bunu bilmem yorum geldi yaa :)))
+1 yılOdun vb. İslerle ugrasan erkeler cocuk filan doguramaz! bu kutsal vazifeyi yerine getirenler kadinlar bir sefere mahsus aci cekiyorlar ama en buyuk mutluluk bnce bize ait :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :))))
erkeklerin yaptığı çocuktan hayır mı gelir şimdi bir adam hamile kalsa çenesinden gına gelir 9 ay insanı mahveder bir de duygusala bağlasa iyice bitik , sancı girse karnına kim taşıyacak kucağına alıp , erkeklerin alt taraf daha hassas en ufak bir darbede vay * dedirtir kısacası pek yemez
11 Yorumla
Soran+1 yılvayy vayy güzel yorum heç bu açıdan bakmamıştım :)
+1 yılBen aşerince her istediğimi gecenin bir vakti almaya gidicen mi onu her nazımı dırdırıdmı çekicenmi söyle bakayım? :D + sizin ki kutsal bir acı kaldırabilceğimi düşünemiyorum kadınlarun vucudu bizimkine göre daha esnek oluyor spor salonlarında taekwondo ve hapkido kurslarında bayanların erkeklerden kat kat esnek olduğunu gördüm herşey yaradılıştan biz o yükü kaldıramayız
02 Yorumla
Soran+1 yılçekerim nazını her istediğini alırım pasta yarparım :) yterki sen doğur :)
- +1 yıl
Anlattığım gibi kadınlar her zaman daha esnektir ve bu doğum işi güç kuvvet le değil esneklikle ve ıslanma ile oluyor bizde ıslanma olayıda az :D
+1 yılAdam zaten göndermiş tohumları, bırakta biz yetiştirek.
21 Yorumla
Soran+1 yılolurr
doğum sancısını az çok tahmin edebiliyorum ama bence güzel birşey çünkü ilk sen çocuğu hissediyorsun filan... hem doğurduktan sonra bebeği kucağa Alınca bütün ağrıları unutuyormuş insan (annem hep Söyler :))
20 Yorumlaçünkü erkekler bir nefes alıp sıktı mı duvara fırlatır sperm gibi yapıştırır bebeği. oracıkta mefta olur yavrucak.
21 Yorumla
Soran+1 yılhımmm
+1 yılAma yapılan araştırmalarda kadınların erkeklerden acıya daha dayanıklı olduğu tespit edilmiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bir çok yorumda yazıldı :)
Çünkü erkekler vatanı korumak gibi daha önemli görevlerle meşgul
24 Yorumla
Soran+1 yılyani bizim yaptığımız şeyin önemi yok öyle miii
Soran+1 yılhmm matıklı :)
çünkü evrimimiz o şekilde kadın toplayıcı, erkek avcıdır.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılkaç ay önce sormuştum hala da görüş var ay be ne soruymuşş
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke senin de çükün olsada o çük bir fermuarın arasına sıkışsa. O zaman erkeklerin sizlerinkinden daha çok acılara katlandığını anlardınız. Yani bizde çokça acılara katlanıyoruz sonuçta
111 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaaa şaka gibi bir yorumm :))
Cevap sahibi+1 yılBu söylediğimde ciddiyim. Çükün olsaydı böyle konuşamazdın :)
Soran+1 yılolmadığına göre no problem
Cevap sahibi+1 yılYabancı dilini baya bir geliştirmişsin aferin :)
Cevap sahibi+1 yılKeşke başka şeylerinde buna paralel gelişse :)
Soran+1 yılthanks :)
Soran+1 yılhakaret yok
Cevap sahibi+1 yılHakaret etmedim ki. Tekrar oku :)
Soran+1 yılKeşke başka şeylerinde buna paralel gelişse :) demişsn açıkla o zman ben hakaret olarak algıladım
Cevap sahibi+1 yılYani Türkçe'yi kullan anlamında söyledim onu. Sen hakaret olarak algılamışsın. Böyle yaparak lisanınızı bozarsınız. Türkçe dururken böyle şeylere gerek yok. Heee ben gereksiz demiyorum ama tabi herşey yerli yerince kullanılırsa güzel ve değerli olur. Her neyse hakaret etmedim uyarıda bulundum :)
Soran+1 yıleyvallah o zaman
+1 yıl-Saçların büyürken neden kaşların büyümüyorsa bunun sebebi de az çok öyle.
22 Yorumla
Soran+1 yıltşkler iyi yorum :)) mantıklı
- +1 yıl
Rica ederim sen bir daha bişey sor ben yine buralardayım yorum yaparım yanş 😜
Oldu sif sen kabul etmedigin dunyayi bastan yaratalim
12 Yorumla
Soran+1 yılolur :)
+1 yılEğer erkekler doğum yapsaydi erkekler bir süre gucsuz kalırdı e kadınlar da gucsuz olunca sıkıntı çıkardı 2 güçsüz yan yana
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkür
+1 yılvalla anacım ben bu dünyaya çocuk getirmem :D aahahah hep bu klişeyi yapmak istemişimdir. kısmet bu geceyeymiş
15 Yorumla
Soran+1 yıliyimiş :)
- +1 yıl
her cinsiyetin zorlukları var tabi. benim gözümün önünde şeyimi kestiler. öyleee izledim mesela :D sizede kısmet çocuk dogurmakmış. benim için dünyadaki en mucizevi olay gebelik durumu. hayretle izliyorum hamile arkadaşları
Soran+1 yıliyimiş :))))
- +1 yıl
iyimiş yazıp durma otomatik cevap gibi saçını çekerim :D
Soran+1 yılçekme günahımm bn
Ozaman şunu o beynine sor ALLAH kadinlari neden yaratti? Deniz atları sadece erkektir dogum sirasinda cinsiyet degisimi yasarlar oyle olsa idi sizin olmanizada gerek kalmazdi savaşlarda olmazdı günahlarda :))
15 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))))))))
- +1 yıl
Yok canım allah erkeği yaratmiş demiş imalat hatası bunu ancak kadini yaratarak çoze bilirim.. hep kadinlari bukadar sevmiyorsan git erkeklerle takil...
- +1 yıl
Yok bugun herkez ciddi takiliyor şakadan da anlamaz olmuşunuz yaaaa :D
- Devamını Gör (232)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler