AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Sen altını, elması en gizli yerlere saklarken dışkını tuvaletin deliğine gönderiyorsun. Sonuçta herşey atomlardan oluşuyor değil mi?
Bu din adamlarının yorumları. Net birşey yok. Yadudilere bakın nettir, hiristiyanlıkta nettir. Müslümanlıkta değil.
şaka yapıyosun sen kafayı yemişssin dostum ben şimdi buraya bir yazaırm imamı azamın imam şafinin imam hanbelinin imam malikinin görüşlerini susar gidersin?
Beni imam falan ilgilendirmez, ben Ku-an'a bakarım. Tek yol gösterici ve aAllah'ın kelamı odur.
Kur'an*
Haklisin.
Biliyorum. Teşekkür ederim.
@marmakine Tamam Kur an a bak orda namazı dosdoğru kılın zekatı dosdoğru verin der. Tamam da bu zekatı nasıl verecez canım benim? Kur anda yazmıyor nolacak şimdi
Değildir.. Erkeklerinde ekseriyet ile ilk başta saçtan etkilenmektedir. Saç kıl yumağından ibaret olsaydı neden bakım yapıldığı zaman öncelikle saçlara yapılıyor?
Saç = Süs demektir..
Tanrı neden güzel kızları yaratıyor peki? Onların da yüzü güzel geliyor erkeklere. Ve hatta carsafin altindaki kadini da arzulayan zihniyet var. Sorun sizin uckurunuzda
@nabermayk1 (tanrı) diye birşey yokk allah var bu 1 allah güzel kız yaratıyo diye illa erkeklerin ona bakması veyahut onun örtünmemesimi lazım bu nasıl bir mantık allahım arzulamaya gelince yakışıklı erkek görünce kadınlar arzulamıyomu yani ozaman kadınlarındamı uçkurundamı sıkıntı var 😂😂😂
Saçı kapatacağına mahrem yerlerini kapat düşüncesindeyim ben saçı tesetturlu olupta giydiği elbisenin altındaki sutyen renginin apaçık ortada olduğu çok bayan gördüm.
Bu bilenler neden çok biliyor? Allah kime söylemiş? Şahit olan var mı? Madem kapanın demiş neden çıplak yaratmış? Mantıklı olalım lütfen
çıplak yaratmasa kapanın demez zaten madem kapanın demiyor madem çıplak yarattı sen neden kapanıyorsun?
Adam hakli ciplak dogduk ciplk gezelim cok mantikli :/
:D:D
Benim için hava hoş ben çıplakta yaşananileceğine inanıyorum.. Ayrıca kapitalizmin oyunları bunlar
Yorum sahibi ciplak dogdun ciplak niye gezmiytsun :) allahin bir bildigi vardir det karisma sen.
Senden daha dazla bildiğine eminim margara ;)
Aynen hklsn.
İstersen çıplak gez bacı... Sonuçta 50-60 kg et parçasısın?
böyle şeylere kafanı yorma canısı kafayı yersin mazallah :D
Allah sadece saçlarının kapatılmasını istememiştir ziynetlerinin tamamının kapatılmasını istemiştir.
Saçın kapatılmasına karşı çıkan bazı arkadaşlara gırgırına cevap verdim isterlerse kusura bakabilirler.
öyle BİŞE İSTEMEMİŞDİR. SADECE ÖRTÜNÜN DEMİŞDİR.
ONLAR HOCALARIN UYDURMALARI
Tabi öyle demiştir hocaların ilmi senin yanında hiç kalır. Zaten hocaların b*k yediğinden başı ağrıyor 1400 yıldır nasıl anlamamışlar.
aynen öyle hocalar bir b*k bilmiyor :)
@gaggo arkadaş sana cevabım avanak apti nin sansürsüz versiyonun 38:04 kısmında.
cahiller hep böyle seni anlıyorum.
Bir kadın helalinden başkasına mahremini göstermemeli. Sonuçta zinanın kaç çeşiti var.
neden kiz erkek diye yaratti tovbe tovbe bazi şeyler sorgulanama vardir bir hikmet
ulan ya yıl olmuş 2014 hala bu soruları soruyonuz iş olsun diye bu sorunun cevabını gel 6 ya giden kardeşime sor cevap versin
süryanice de iki bacak arasının kapatılması söyleniyor o zamanki kullanılan dil süryaniceydi arapça yazılmış ilk kitap muhtemelen kurandır. dil biliminde hala açığa kavuşmamış bir sorun bu
ALLAH bir bildiği vardır sen napacan yaa sen böle diye diye betini bereketini gaçıracan ekmaan yaa
Ben en çok saçlardan tahrik oluyorum cinsel konuda sonra göğüsler :)
saç örtmekle cennete gidilio zannediosan ört kafanı şapşik
Allah ın emirlerini uygulayarak cenneti hak edersin bilmem anlatabildim mi?
Dgru durust oldgma gore sorun yokk
Sadece o 2 meziyetlede olmuyo diyer taraf için sıkıntı büyük yani.. 😂
tesettür erkegin kiskanclık ve aldatılma paranoyasının ürünüdür. tanrıyla falan bir alakası yok.
Tabi canım tanrı neden öyle bir şey emretsin değil mi? Ne güzel çağdaş yaşamak varken.
katıyorum sana @uveysplt
@nikola_tesla aynı cevabı sana da dolaylı yoldan veriyorum almak istersen avanak apti nin restorasyonsuz versiyonunun 38:04 kısmını baktığın zaman bulursun.
tatava yapma bas geç
@nikola_tesla Tabi hakkı söylemek tatava yapma oldu. Zaten eski alimlerde zeka denen bir şey yoktu onun için uydurmuşlar onlar adına ben özür dilerim senden.
Madem kıl yumağı neden kadınlar güzel olmak için saçlarıyla o kadar uğraşıyor.
şeytan erkeklerre öyle bir vesvese veriyorki erkek o sac telini gorse şey oluyor
Sacmalama ya
Sesli guldm.:f
kadın parfümünden orgazm olan insanlar var sen ne kılından bahsediyorsun
Kardesim youtube ac sordugun soruyu oraya yazcevabini en guzel sekilde alacaksin boyle sorulari bilenlere sorucaksin
Cvb burada bulamazsin internetten arastir ayetleri oku biraz daha iyi aydinlanirsin.
Kıl yumağı olan başka yerlerde var oralarıda açalım o zaman peh
Sac kil yumagi digerleri et parcasi o zman isin içinden hic cikamazsin
Namahrem oldugu icin erkeklere haram olduğu için olabilir mi acaba
sen numaranı bırak ben öğrenince seni ararım
Saçma. Emir olduğuna inanmıyorum. Gösteriş.
nur suresi 3 i aç oku o zaman
Tabi ya canımmm ne emri öyle çağa aykırı emir mi olur, değil mi?
Saç kapatılması?
okumak lazım bazen
O konulara girme cikamazsin...
nasıl bir soru biraz şirk e kaçmış
Kadını güzelleştiren saçıdır sence?
He işte ondan beyin nakli şart
müsloşlar sorgulamadan inansın diye ^^
Senin gibi inançsiz yaratiklar da kussun diye
ergenlerin sabah akşam andıkları eliza senmiydin, boşa aramışlar
:DD ooo yine eksilenmişim
Gercekten istemismidir. belirsiz..
Olmadı şimdi ben bilmiyorum diyebilirsin ama belirsiz değil