+1 yılBenden olan ve benim büyüttüğüm çocuk nasıl bir şey olurdu diye çok merak ediyorum ve bir ara istiyordum ama o istek geçti gibi. Olursa her şeyden önce çocuğum gelmeli kendi isteklerimi ve hayatımı ikinci plana atmalıyım başıma buyruk hareket edemem ve çocuk için büyük bir çaba gerekli. :) böyle düşününce her kadın neden anne olmak zorunda olsun ki ben de olmasam diyorum ama bakalım ne olacak. Aslında olursa düşük bir ihtimalde olsa deli şeyler de yapabilirim. Minicik çocuklarıyla dünya turuna çıkan bir çift vardı mesela çocuklarla çadırlarda kalıyorlardı. Çok hoş gelmişlerdi bana. Gezgin bir adam bulsam keşke :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbayankurukafa diyorki;
özel eğitimde staj yaptıkça şükretmeyi öğrendim ALLAH eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde kendisine ve bize yararlı evlada sahip olmayı nasip etsin bana ve her isteyene. ama cinsiyet olarak bir kız bir oğlan isterdim14 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız. Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Sizin de gönlünüze göre olur umarım :)
- +1 yıl
bayankurukafa diyorki; herkesin gönlüne göre:D
- +1 yıl
bayankurukafa diyorki: EİC için teşekkürler :D :*
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılSon zamanlardaki en büyük hayalim bebek sahibi olmak. Dünya turu hayalimin bile önüne geçti diyebilirim. Sevdiğim değer verdiğim üzerine titrediğim gözlerinin içine baktığımda kaybolduğum bakmaya kıyamadığım kafamın uyuştuğu gönlümün tutulduğu nazik efendi dürüst kültürlü eğlenceli bir bayanla evlendikten sonra bebek yapıp onun hertürlü ihtiyacıyla ilgilenip büyütmek yetiştirmek istiyorum. İlk baba deyişini hafızama kazımak istiyorum :))) ben birgün baba olursam annesi beni çok kıskanıcaktır. :) ilk defa anneden daha çok sevilen baba olucamı sanıyorum :)
03 Yorumla- +1 yıl
Hayalinizi çok güzel anlatmışsınız. Son cümle oldukça iddialı :) İnşallah kısa zamanda gerçek olur :)
- +1 yıl
amiiinnnnnnnnnnnn :) sizde hayallerinize kavuşursunuz umarım
- +1 yıl
Amin, hayırlısıyla inşallah :)
Evlenmeyi hiç istemiyorum.
Ama diğer yandan güzel bir eşim, güzel bir oğlum olsun istiyorum. Ve mümkün olursa, oğlumu öyle bir yetiştireceğim ki. İsmiyle değil, yaptıklarıyla, karakteriyle, başarılarıyla tanıtacak kendini.
Ara ara kurarım hayalini. Hanımımın olmasada, oğlumun yüzünü seçebiliyorum az çok zihnimde.
www.google.com.tr/imgres02 Yorumla- +1 yıl
Umarım dediğiniz gibi bir oğlunuz olur :) İsim de düşündünüz mü?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Zamanı gelince isterim tabii.. Çocuklar sevilmez mi ya. Böyle cici kıyafetler alırım onlara oyhş <3
https://i.hizliresim.com/Odb1oD.jpg
https://i.hizliresim.com/zEZP0j.jpg
https://i.hizliresim.com/G1789Z.jpg02 Yorumla- +1 yıl
Maşallah ne tatlı bunlar :)
+1 yılDaha yeni en yakın arkadaşımın bebeğini sevdim çok istiyorum ama önce bir eş bulmam lazım kız erkek farketmez ama iki çocuk ideal bakabileceğin kadar yapacaksın onlara gelecek hazırlayamıyacaksan çocuk sahibi olsan ne olur olmasan ne olur biz erkekler erkek çocuk isteriz ama ne olursa olsun bir kızım olsun isimlere gelince erkeği ben koyacağım isim olarak kızın ismini eşim koysun arkadaşın oğlunun adı rüzgar bende ona misilleme poyraz koyacağım inşallah o günleri görürümde oğullarımızda bizim gibi arkadaş olur diye
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız tabi. Poyraz güzel isim, dediğiniz gibi olur umarım..
- +1 yıl
İnşallah hayırlısı teşekkür ederim
yes baby bir oğlum olucak. çok fena olcak yaramazlık falan öyle böyle değil. öyle bir yetştiricem ki kızların canını yakıcak sonra annesine yaptıklarını anlatcak gülcez beraber falan. tabi hayaller bedava. sonra evlenicek ben gelni bezdiricem oğlum hep beni savunucak karısını dövücek habire :D tam kaynana olcak karekterim var ayıptır söylemesi asdfgh
01 Yorumla- +1 yıl
Hayalleriniz oldukça farklı.
Istemez olurmuyum *__*
2 kiz 2 erkek olsun isterdim tabi basta saglikli ve hayirli evlad olmalarini dilerim. Ogullarim Tunahan ve Enhar Kizlarimda Gülderen ve Demet diye düşünüyorum artik müstakbel esim ne der bilmiyorum ama hayal iste..
Bu arada Annemde delirdin mi bu devirde ana baba olacak kadar 1 tane yeter diyo :D02 Yorumla- +1 yıl
2 kız 2 erkek ideal bence de :) İsimleri de çok güzel. Annen torunun tadını alınca yap diye baskı yapar bence :)
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kız 1 erkek isterim tabi...
Gelecekteki oğlum: https://i.hizliresim.com/MlG9la.jpg
Gelecekteki kızım : https://i.hizliresim.com/Lozd21.jpg01 Yorumla- +1 yıl
İkisi de çok tatlı maşallah :) Allah gönlüne göre versin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet bir tane kızımız olsun.. oyy pıtı pıtı yürüsün.. kokoş yaparım ben onu.. cicili biçili giydirir makyajını bilem yaparım :) ismini henüz düşünmedim. ona daha çoook var.. saçlarını uzatırım ben onun türlü türlü modeller de yaparım. yirim yir hiç gomam :)
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah olur, bu güzel hayalleriniz de gerçek olur :)
+1 yılAllah nasip ederse bir kız bir erkek isterim. Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez :) onlarla parkta oyun oynayalım salıncakta sallıyayım lunaparkta oyuncaklara bindireyim denize gittiğimizde sahilde kumdan kale yapalım diye düşünürüm :) oğlum olursa adını alparlan koymayı da düşünüyorum =)
02 Yorumla- +1 yıl
Amin, nasip olur inşallah. Hayalleriniz de güzel. Alparslan ismini ben de düşünüyorum kısmetse :)
- +1 yıl
Senin hayallerin nedir? birde seni dinlemek isterim :)
İlk önce kariyer diyenlerdenim :) (bi benmi sevemiyorum şu bebekleri..) ayrıca öyle basit birşey değil bu işin paran evin olmazsa nasıl bakcaksın sonracıma onların geleceği var.. ölüp gitsen arkandan onlara bir şeylere bırabilcek duruma geldiysen bebek olabilir ^-^
01 Yorumla- +1 yıl
Yalnız değilsin, sevmeyen çok var :) Söylediklerinin bir çoğuna katılıyorum. Ama her şeyin mükemmel olmasını bekleyince yaş ilerliyor, hamilelik ve doğum zor oluyor.
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAh be bayan okul bitti çok iyi bir işe girdik yaş 25 oldu evlenip çocuklarım olsun istiyorum en az 50 bayanla görüştüm ama malsef beğenemiyorum. Evlilik çocuklar falan offf bende yeğenlerimle çok vakit geçirerek özlemimi dindiriyorum :)
https://hizliresim.com/voGpX406 Yorumla- +1 yıl
Allah gönlünüze göre birini çıkarsın karşınıza. En azından yeğenleriniz varmış. Resimdeki ufaklık çok tatlı maşallah :)
- +1 yıl
Kız hala oğlan dayıya diye boşa dememişler benim bebekliğime benziyor :) Evlilik olayına gelince bu zamanda herkesde aşırı seçicilik var ben saldım gitti :)
- +1 yıl
Çünkü herkese bir kusur yüklüyorum ve olmuyor böyle devam bakalım
- +1 yıl
Hayırlısı o zaman.
- +1 yıl
eneee ellere bak hele. maşallah
- +1 yıl
maşşallah ablası darısı size :)
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. soy devam ettirmek için erkek cocuk yapmayı düşünen yobaz & cahiller var hala... yazık..
neyse , ben kız cocuk ıstıyorum.. annesi gibi süslü olsun :)
ama oglum olursa uzulucem dıye bısey yok tabii.. canımdan kanımdan sonuçta :)01 Yorumla- +1 yıl
Malesef varlar.
İkisi de sevilir tabi sevilmez mi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
Maşallah çok tatlı ve masumlar..
Cevap sahibi+1 yılCocukları seviyorum Olursa 4 tane olsun
- Diğer konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılOlursa üçüz olmazsa ikiz olmazsa ayrı ayrı iki tane bir kız bir erkek ama önce erkek olsun istiyorum isimlerini düşünmedm ama canlı cemli şeyler istemiyorum erkeğe kızada alara dilara gibi şeyler istemiyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Hamileliği ve doğumu düşününce üçüz beni ürkütürdü :) O yüzden sizi tebrik ediyorum :)
İsim konusunda size katılıyorum. O tür isimler sıradan geliyor. Moda diye değil de anlamı güzel olsun isterim :) - +1 yıl
kesinlikle bende anlamı güzel olsun istiyorum. Ve o açıdan korkutucu ama bir yöndende bir kadar tatlı geliyo bana :) düşünsene kontrole gidiyosun ekranda üç tane canlı görüyorsun çok güzel bir süpriz olur bence ve doğduklarında (zaten normal doğum yaptırmazlar onları bence) evde üç tane aynı şey mızıklıyo :D sonra üçü birden yürümeye başlıyo :D biri bir bacağından çekiştiriyo diğeri bir bacağında diğeri kucağında ya da çekiştrcek bacak kalmadığı için ağlıyo falan bence çok tatlılar :D
Geçenlerde arkadaşımın yeni yeni yürümeye başlayan kız yeğenini kucağıma aldım. O bebek kokusu bile yeter. Daha önce hiç bu kadar etkilenmemiştim :) Allah cümlemize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah.
03 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın en güzel kokusu o etkilemez mi hiç :) Amiiiin inşallah :)
- +1 yıl
Mis misss :)
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılUff, tabii ki:
hdscreen.me/.../...-429-cars-2532324-1700x1110.jpg01 Yorumla- +1 yıl
Bakış açısı :)
O meleğin kokusu bakışları ağlaması sesi onsuz nasıl dayanabilir ki insan. bazen sadece onun gibi olmak istersin temiz günahsız dünyadan bihaber. Keşke dersin bu dünyaya bu pisliğe merhaba demese ama onsuz da olmaz ki.4 tane düşünüyorum ben Allah izin verirse sağlıklı olsunlar yeter ama kızlı erkekli olması güzel olur tabi :)
00 Yorumla
+1 yılKurmaz mıyım? Küçük bir kız çocuğu görsem, durup gülümseyerek onu izliyorum, gözden kaybolana dek. Çocukları ve bebekleri çok seviyorum bu yüzden 10 seneye yakın çocuk oyunlarında oyunculuk ve palyaçoluk yaptım.
31 Yorumla- +1 yıl
Allah size de nasip eder inşallah. Yaptığınız iş takdire şayan. Eğlenceli olmalı.
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kızım olursa Su olsun adı, Su gibi ihtiyacım olsun. Oğlum olursa Can olsun adı, canımın en içi olsun diye düşünürüm, gülümserim. Üzerine hayal kurdugum tek şey çocuk :)
12 Yorumla- +1 yıl
İsimlere çok güzel anlamlar yüklemişsin, çok beğendim. Gönlünüzden geçtiği gibi olur inşallah :)
+1 yılDünyanın en güzel duygusudur anne veya baba olmak.
Allah nasip ederde bir kızım bir oğlum olursa kızımın adını ben koyucam.
'Nefes' :))
Oğlumun adını da babası koysun..03 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya. İsim çok güzel. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah :)
- +1 yıl
İnş
. :))
Allah herkesin gönlüne göre versin - +1 yıl
Amiiin :)
+1 yılEvli değilim ama kurarım şöyle 4 çocuklu en az biri kız biri erkek olmak üzere sağlıklı afacanlar hayal ederim
Kemal
Naz
Diğer ikisi kocama kalsın :)05 Yorumla- +1 yıl
@adimtepe kim diyor :)) o da olur be
- +1 yıl
Bence de 4 çocuk iyi :) İsimler de güzel :)
+1 yılşu an dünya tatlısı bir kız çocuğum olsun onunla güzel vakit geçireyim isterdim. Ancak iki yıldan önce evlenebileceğime ihtimal vermiyorum. Zaten hayatımızda da birisi yok
03 Yorumla- +1 yıl
Belli olmaz, belki birden birisi çıkar karşınıza ve dünya tatlısı kızınızı alırsınız kucağınıza :)
- +1 yıl
Yok mecburi yapmam gereken işlerim var onlar bitmeden evlenmrm olmaz. Zaten birisinin çıkacağı falan da yok olsa söz nişan falan yaparız da onun da çıkacağı yok yani imkânsız
- +1 yıl
Kader, kısmet.
18 yaşına kadar düşünmüyordum ama şimdi hormonel galiba çocuklara özellikle bebeklere zaafım var bazen kendi çocuğumu sevmek istediğim zamanlar oluyor :D
01 Yorumla- +1 yıl
Allah o günleri de gösterir inşallah :)
https://i.hizliresim.com/q20WEd.jpg Böyle olacaksa tabiki isterim :)
03 Yorumla- +1 yıl
Oyy maşallah çok tatlı bu cimcime :) Senin de böyle olur umarım :)
- +1 yıl
aynısından yaparım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an karnimda ablasi :) babasina nasil soylesem diye dusunuyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
Babasından önce biz duyduk :) Gözünüz aydın, hayırlı olsun. Sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağınıza inşallah.
Cevap sahibi+1 yılAmiiinn Allah sizede nasip etsin :)
Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. Ay eveet ben üç istiyorum iki kız bir oğlan :) oğlanın bir adı Elyesa olacak diğerini babası versin :) kızlarım Eylül ve Hale :) tabi babasının da fikrini alcam o beğenmezse değiştiririz
09 Yorumla- +1 yıl
Olur umarım. İsimler güzel, Elyesa biraz farklı :)
- +1 yıl
Ne yalan söyleyeyim ilk defa duydum.
Sizin isminiz nedir söylemenizde sakınca yoksa?
bir erkek bir kız bir erkek bir kız sıralama böyle aralarında 4-5 yaş olcak isimler yasin emre, elif seda, ali yiğit, züleyha zeynep planlamam bu şekilde ama hayırlısı bakalım karşı tarafta önemli çünkü :D
14 Yorumla- +1 yıl
Olur umarım. Güzel isimler seçmişsiniz, hayırlısı olsun tabi.
Çift isim düşünmenizin özel bir nedeni var mı acaba? - +1 yıl
Allah gönlünüze göre versin o zaman :)
+1 yılşöyle sarı saçlı mavi gözlü tatlı mı tatlı bir kızım olsun da zaman geçireyim mutluluğu yaşayayım onunla fena mı olur beh
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl güzel olur hem de :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemde deli gibi Allah nasip kısmet ederse bakabileceğim kadar çok istiyorum. Oğlumda kızımda olsun. Babalarına benzesinler kızamıyım hiçbirine.. babaları da onlarla tekrar çocuk olsun. En çok istediğim şeydir herhalde
12 Yorumla- +1 yıl
Çok çocuk iyidir :) Çok güzel şeyler istiyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah
+1 yılÇok istiyorum ama henüz yaşım çok genç ilerde inşallah. Bir kızım ve bir oğlum olmasını isterdim ve çok iyi bir baba olacağıma inancım tam:)
03 Yorumla- +1 yıl
İddialısın :) Gönlüne göre olur inşallah.
- +1 yıl
İnşallah:) senin de
- +1 yıl
Amin.
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanı bulduktan sonra neden olmasın tabi ki sayısı konusunda bir düzine olacak değil ya :)
Bir kız bir erkek ideal sanırım :)02 Yorumla- +1 yıl
Umarım bulursunuz :)
- +1 yıl
Bakalım zaman :)) Hayat :D İyi Dilekleriniz için teşekkür ederim.
Böyle bir dünyada mı? sence bebek kadar saf ve temiz bir varlığa, onu bu pislik içinde ki dünyaya getirmekten daha kötü bir şey olabilir mi?
03 Yorumla- +1 yıl
Bu duyguyu hiç yaşamamak da kötü bence.
- +1 yıl
Kendinize göre haklısınız tabi.
+1 yılKiz erkek onemli degil en az 5-6 en cok 10-12 allah hayirli evlat nasip etsin herkeze isime gelince kayın validem ve ya annem karar vere bilir ya da biz eşimle.. :)))
12 Yorumla- +1 yıl
Allah bereket versin :) İsim düşünmeye şimdiden başla bence :)
- +1 yıl
:D inslh olur da isim en kolay Allah sağlık sağlamlık versin isim ailelerde koyar ya da eşimle beraber koyariz
Kız çocuk istiyorum. Ama Allah ne nasip eder bilemem. Kız olursa Deniz erkek olursa Arya ismini düşünüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Arya unisex miymiş? Ben de kızım için düşünmüştüm :) Nasip eder inşallah.
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayattaki en büyük hayalim çocuk sahibi olmak..
Ama hiç ümidim yok.. İyi bir eş ve iyi bir anne olabilecek türde kız kalmadı malesef.. :(02 Yorumla- +1 yıl
Ümidinizi kesmeyin, beklemediğiniz anda gerçek olur belki.
- Diğer konusunda 949 cevap paylaştı.
+1 yılçocukları seven herkez hayaller kurarlar bende kuruyorum evlenip bebeğim olsun isterim nasip kısmet meselesi inşallah hepimizin bir gün çocuğu olur
01 Yorumla- +1 yıl
Amin, inşallah :)
+1 yılEvet hayalini kurarım. Bir kızım olsun isterim hep. Ama bir erkek bir kız olsun. Sevimli, minicik elleri ayakları oyy :)
03 Yorumla- +1 yıl
Hayali bile ne kadar güzel. Allah gönlüne göre versin :)
- +1 yıl
Evet hayalini kurmak bile güzel. :)
Amin teşekkür ederim. Allah seninde gönlüne göre versin inşallah. :) - +1 yıl
Amiiin :)
+1 yıl2 erkek 2 kiz :) ne güzel olur offf off yerdim onlari :D az kaldi allahin izniyle yaza evlenecem 6 sene sonrada ilk cocugumuzu alirim kucagima ins :D
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen 2 kız 2 erkek iyidir :) Hayırlı olsun şimdiden, Allah gönlünüze göre versin :)
- +1 yıl
Amin ins. sagol rabbim sanada gönlüne göre versin :)
- +1 yıl
Amiiin, inşallah :)
+1 yılEvet kuruyorum. Hatta sevgilimle birlikte kuruyoruz. İkimizin de bebeklere karşı büyük bir zaafımız var. İsmi de düşündük, kız olursa Beril, erkek olursa Berke. Sağlıklı olmaları tek temennimiz. :))
04 Yorumla- +1 yıl
En önemlisi sağlık. İsimler de çok güzel, buna birlikte karar vermeniz de çok güzel. Allah kısa zamanda nasip eder inşallah :)
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum. Önümüzde en az bir 5 sene var. Ama inşallah nasip eder Rabbim onunla birlikte çocuklarımı kucağıma almayı.:))
- +1 yıl
- Diğer konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki kuruyorum, kurulmaz mı? :D 1 veya 2 tane yapmak iyidir bence. Biri kız diğeri erkek olsun isterdim.
06 Yorumla- +1 yıl
Kızın da erkeğin de yeri ayrı :)
- +1 yıl
Evet :) Onun için ikisinden de olsun istiyorum.
- +1 yıl
Olur inşallah :)
- +1 yıl
amin de :))
- +1 yıl
Amiiiin :)
- +1 yıl
eyw :)
Valla bende bitane var. uykusuz geceler var herseyin onceligi o en iyisi onun olsun istiosun cok guzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin tabi zorluklari da var
11 Yorumla- +1 yıl
Amiiiin nasip eder inşallah :)
Diğer konusunda 320 cevap paylaştı. Hemen Hemen Her Gün :) İsimleri Kafamda Belli De Hanım Olacak Kişi Ne Düşünür Bilmem :) 2-3 Tane Olsun Ya :) Yumuk Yumuk Elleri Hehe:) Topak Ayakları :) Yenir Be :)
02 Yorumla- +1 yıl
İsimleri müstakbel eşin de beğenir umarım :) Allah gönlüne göre versin :)
+1 yılEvet. cocuklara bayilirim. ikiz kiz bir erkek istiyorum. uc cocugu olsun. ama ikiz once olsun. insallah ole olur. isim dusunmedim hala.
03 Yorumla- +1 yıl
Gönlünüze göre olur inşallah :)
- +1 yıl
Insallah. sizin de gonlunuze gore olsun. amin.
- +1 yıl
Amin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOy.. Bir kızım oldu. Allah'ım onu bize bağışlasın. En büyük aşkım Karımdı. Kalbimi ikiye böldüm şimdi yetişmeye çalışıyorum her ikisine de. Seni seviyorum minik ayaklı prensesim. :)
22 Yorumla- +1 yıl
Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Sevilmez mi ya :)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Teşekkürler güzel dilekleriniz için.
Kuruyorum ama nedense kendimi evlilik içinde düşünemiyorum. Haliyle benim için biri olmadan diğeri olmıcak.
01 Yorumla- +1 yıl
Hayalin gerçek olur umarım.
- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılooo hep bir futbol takımı kuracak kadar çocuk hayal ettim sonra amatör ligden bir sokarım takımı offfff 7-8 yıl sonra süper lig aksın paralar :)))
06 Yorumla- +1 yıl
Her şey futbol için yani :)
- +1 yıl
her şey çocuklarım için onları düşündüğümden para futbol da maalesef geleceklerini garanti altına almak için :)) hepsinin forma numaraları ve isimleri bile hazır :))):D :D
- +1 yıl
bir çocuklar eksik yani :)
- +1 yıl
evet şu an tek eksiğim 18 tane çocuk :))
- +1 yıl
Bence bu kadar çocuğu doğuracak bir eş :)
- +1 yıl
evet o da eksik listemizde yer alıyor :)) çok sağol bu arada ya eskikleri artırıyosun hayallerimi baltalıyosun :))) baya yardımcı oldun :))
+1 yılTabiki isterim gunun birinde cocuklarim olsun ama oyla hayal falan kurmuyorum.. hayirlisi neyse o olur :)
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi :)
- +1 yıl
:))
+1 yılevet hayal ediyorum tabii ama bakması çok zor bütün hayatın değişiyo 2 gün minik kuzenime baktım mahvoldum yaa :D
01 Yorumla- +1 yıl
Kendi canından olunca öyle olmaz bence :)
Allah nasıl nasip ederse öyle olsun :) Yüce rabbim neylerse güzel eyler :) Hayalini kuruyorum tabi.. Ama önce hayırlı bir eş lazım sonra hayırlı evlatlar inşallah :)
01 Yorumla- +1 yıl
Biz hayalini kurduk ve gerçekleşecek inşaallah. Hanım hamile 3 aylık. bir hafta sonra cinsiyetini öğreneceğiz inşaallah. doğum sağlıklı olursa şayet ( inşaallah ) resmini buradan paylaşırım sizlerle.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok sevindim sizin adınıza. Gözünüz aydın, hayırlı olsun. Allah bir avazda kurtarsın. Fotoğrafını bekliyoruz :)
- +1 yıl
İnşallah.
çokkk istiyorum. bir kız bir erkek tabi karşı taraf ne düşünür şimdilik muamma ama çok istiyorum. onların kokusu hissederek uyumak ne kadar güzel bir duygu olur
12 Yorumla- +1 yıl
Gönlünüze göre olur umarım. Dünyanın en güzel kokusu o :)
Kiz olsun ilki ikinci erkek kizinki buglem erkegin kide jbi edebiyatcinin adi olsun abdulhak hamit sdghj cok hosuma gidiyor bu isim adamin tam adi abdulhak hamit tarhan bileniniz vardr
03 Yorumla- +1 yıl
Olur umarım.
+1 yıltabiki :) klasik ama bir kız bir erkek ama ilki erkek bir kızın mutlaka abisi olmalı muhteşem bir şey gerçi bende iki tane var :) isimleri kızımın Sadem Duru Erkeğin Derin Yalın Allah herkese hayırlı evlatlar versin :)
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, abisi olsun kızımın :)
İsimler çok güzel, gönlüne göre versin Allah :)
Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. kim kurmaz ki hayal Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah yokluğu kötü
11 Yorumla- +1 yıl
Amin, inşallah.
+1 yılEvet erkek bir evlat sahibi olmayi cok istiyorum. Hatta evlilikten tek beklentim bu diyebilirim.
01 Yorumla- +1 yıl
Olur umarım.
+1 yılHayal kuruyorum bir kız bebek... İslama yakışır en güzel bir şekilde yetiştirmeyi küçük yaşta Kuranı Kerimi kendim öğretme hayalini çok kuruyom..
11 Yorumla- +1 yıl
Hayaliniz gerçek olur umarım, Allah gönlünüze göre versin, o günleri göstersin..
bir helalim olursa elbette bebek hayali kurarim meyvesiz ağaç olmaz neticede
04 Yorumla- +1 yıl
Kısa zamanda olur inşallah.
- +1 yıl
Amin.
+1 yılben sırf hayal kuruyorum kime benzeyecek acaba diye :))
04 Yorumla- +1 yıl
Kızlarım bana, oğullarım sevdiğim adama benzesinler isterim ben de :)
- +1 yıl
:D inan sırf meraktan :)) ilk başta sağlıklı olsunda ama ben yine de kendi aileme bizim tarafa benzemesini çok isterim benim anne tarafımda herkes renkli gözlü :D ve ego için söylemiyorum erkekleri de yakışıklı bilmiyorum ya hayırlısı olur daha da evli değilim ama insan ister istemez düşünüyor :D
- +1 yıl
Aynen, şimdiden her şeyi düşünüyorsun. Sizin tarafa benzemelerini isteme konusunda haklısın renkli gözlü olmalarından dolayı :) Gönlünce olur umarım :)
- +1 yıl
inşallah heppimizin =))
Sevgilim yok evllik hayelride kuranlarsan deilm ama bebekleeii cocuklarii acayop seviyormm cok masum geliolar anelik duygusunu Allah taddirsin herkeze
02 Yorumla- +1 yıl
Amin, inşallah.
- +1 yıl
Turkçe dersini nerden aldın Allahını seversen söyle o okula göndermem çocuklarımı :D ahahaha
Diğer konusunda 442 cevap paylaştı. Büyük hayalim... Sağlıklı iki erkek bir kız evlat babası olmak isterim. Allah nasip eder inşallah...
01 Yorumla- +1 yıl
Amin, inşallah..
1 kız 1 erkek kız olursa ELİF-Zeynep erkek olursa Efe-Ali
01 Yorumla- +1 yıl
Olur umarım, isimleri çok güzel..
Daha annesinin hayallerindeyiz. O olunca kızımızın hayallerini de kurarız. :)
02 Yorumla- +1 yıl
İkisi de olur inşallah kısa zamanda :)
- Devamını Gör (252)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler