Doğmadan ölen ya da düşük olarak ölen çocukların Dünyada bir kez Anne ve Baba sevgisini tatmak için seçtiği kişiler rüyada çocuk sahibi olduğunu görürmüş... Ne kadar derin değil mi? 🥺
Rüyada çocuk sahibi olmanın anlamını biliyor muydunuz?
Rüyada çocuğunun olduğunu görmek, çok fazla kazanç sağlanacağını gösterir. Rüya sahiplerinin sıkıntılı bir süreçten, yardım alarak güzel günlere doğru ilerleyeceğine delalettir. Rüyayı gören kimselerin, aile içerisinde yaşanan sorunlardan kurtulacağına ve daha güzel günlerin yaşanacağına rivayet edilir.
Bildiğim kadarıyla hayatında yeni bir şey olacak demek. Bazen gerçekten bir başlangıç yeni bir ilişki iş karar falan. Bazen de sadece içinde bir şey büyüyor gibi hani bir fikir bir umut bir beklenti… Onun sembolü. Hayır olsun inşallah
Rüyamda çocuğum olduğunu hiç görmedim ne çocuk ne de bir ilişki yaşamak istemiyorum. Ama bu çok güzel, derin ve manevi bir durummuş çok hoşuma gitti açıkçası ☺️
Bu çok duygusal ve anlamlı bir düşünce gerçekten. 🪽 Rüyalardaki böyle derin anlamlar insanın kalbini yumuşatıyor. Anne-baba olma duygusunu rüyada bile yaşamak, ruhumuzu gerçekten başka bir boyuta taşıyor. Anne olunca bunu çok daha iyi anlıyorsun. Hayat, hayaller ve bazen rüyalar bile anne sevgisiyle şekilleniyor. 💕
Düşünsene, minicik bir melek sana rüyanda bile seni seçmiş gibi hissettiriyor... Rüyaların gücünü küçümsememeli! Eee, anne yüreği işte, ne görsek hemen bir anlam yükleriz. 😊