Üniversite okuyorum dil öğreniyorum güzelim harika yemek yapıyorum kendimi sürekli geliştiririm el becerim için kurslara giderim çok fazla kitap okurum futbol hentbol lisansım var yaşadığım çevrede ise erkekler vasat doğuda yaşıyorum yaşadığım kısım çok sığ düşünceli ve bakımsız culsuz erkeklerle dolu nasıl bulucam kendime uygun birini ailem dışarı cikmama da kolay kolay izin vermiyor ancak kurslara ve derslere izin var
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Üniversteden sonra batıda yüksek lisans yapmak istesen? Kabul eder mi ailen?
Üniversiteye gondermediler yüksek lisansa mi gonderirler sence evlenmeden sokağa bile cikartmazlad
Yokmu okulunda batıdan gelmiş eli yüzü düzgün insan? Doğu derken nerede yaşıyorsun ki?
Yok ya öyle buradan çoğu bu çevreden patlicam sıkıntıdan ben bunlarla anlaşamam atarım kendimi yine anlaşama düşünmekten sanki içimde yaralar oluştu gibi nefes alırken ağrıyo ya düşün gerisini nasıl istemiyorum tiksiniyorum
Şu yaşında kendini bu kadar geliştirmiş biri olmana rağmen seni evlenme isteğine iten ve stres yaptıran şey nedir? Ailenden uzaklaşma isteği olabilir mi?
Çevrem annem ailem hepsi hicbrisey yapmama izin vermiyorlar bu kadar gelistirdiysemde kendi cabamla geliştirdim evden dışarı zor çıkıyorum elimde olsa yasitlarim gibi başka şehirde okumazmiydim bunaldım tek çarem iyi birini bulup uzaklaşmak ya bulamıyorum bulamiyorum Allah kahretsin ya
maalesef aile baskısından kurtulmaya çalışan kızlar ilk karşılarına çıkanla evlenip kumar oynuyorlar. Sonuçta genellikle hüsran oluyor. Neyse ki sen bunun bilincinde gibi gözüküyorsun. Umarım bi hata yapıp hayatını yakmazsın. Evleneceğin kişiye gelince, hayırlı kısmet aramakla bulabileceğin bir şey değil. Emin ol zamanı geldiğinde karşına çıkacaktır. Ben en gelişmiş şehirlerden birinde yaşıyorum. Burada insanlar senin şikayet ettiğinin aksine bakımlı kibar ve donanımlı. Burada olsan çok seçeneğin olacak zannediyor olabilirsin ama maalesef bu işler öyle yürümüyor. O kibar ve donanımlı insanların içinde bir canavar yatıyor ve sen o canavarla tanıştığında iş işten geçmiş oluyor. İnsanların menfaatlerine uygun hareket ettiğin sürece herkes sana iyi davranıyor. Menfaat bittiğindeyse melekler şeytana dönüşüyor. Yıllarca tanıdığını sandığın insanı tanımadığını fark ediyorsun. Hevesini kırmak istemem ama bende burada içten pazarlıksız, samimi, çıkarsızca seven birini bulamıyorum. Demek istediğim sorun coğrafi konum değil.
Herkes en iyisini ister. Sen kendine layığını istemişsin. gerisi bulmak. Hadi hayırlısı.
Bu kadar elinde güç var kullan mnk doğu olması şart mı beynine sktugum
bende donanimli entelektuel zeki biri tercih ederim hakkin var seninde ki zaten tam tersi biriyle yapamazsin
Yapamam agizlardan zehir akiyo burdakilerin aşırı yobazlar ve görüntüleri çok kötü
parayla diger ozellikleri az cok paralel gostermende ilginc olmus umarim kriterine gore birini bulursun
Bence iyi bir insanı işte çoban olur insan olur müdür olur essek olur
Bende böyle düşünüyorum ama bazı gerçekler var ağızlarından zehir akiyo burdakilerin hadi kabul ettim bana birinci olarak kapan baskısı yapacaklar ikinci olarak ailemle yasicaz maddi durumum yok diyecek üçüncü olarak hadi bugün pazar kalk annemlerle köye git diyecek ben bu yüzden mi geliştirdim kendimi hepsi böyle iğrenç ailem biliyo anlasamayacagimi ama annem özellikle baskısından sıkıldım
N ekadar zorlasanda emin ol kaderini yasiyon
Valla bu kaderse dinden çıkarım ben ben o kadar ugrasicam kadermiş ee kaderse niye cehenneme gideyim niye uğraştım bu kadar ben
Eminol ne kadar ugrasirsan uğraş bazı şeyler olmayınca olmuyor
Çevre etkeni maalesef yani bu
Evet bu cildircam kafayı yicem ben nasıl yaparım bu erkeklerle anlaşamam bakarken bile midem bulaniyo
Senin çevrenin değişmesi gerek yani
Ailem izin verseydi uniyi başka şehirde okurdim ve bulurdum elit bir akraba kesimim var onların sosyal medya hesaplarına bakıyorum genç oglanlar yok kaybolmuş gibi cildircam
Olabilir sende kalırsın öyle, ya da alıcan birini yontucan
Bunlar yontulma beni delirtirler igrencler diyorum iğrenç öyle böyle değil ağızlarından zehir akiyo
Nerede yaşıyorsun ya sen
Antep
O zaman senin çevren aşırı kötüymüş antetli arkadaşım var burada hiç öyle değil
Aşırı kötü hepsi sığ
Sen köy gibi bi yerdesin o zaman
Elbette hakkınızdır bu.
Kurslardan bul
El beceri kurslarında kadınlar var erkek yok
memur çoktur onlara bak
Batıya gel knk üni nerde
Uniyi olduğum sehirde okuyorum ailem izin vermedi yoksa tabiki tanıyı yazardim
Anladım knk sabret belki biri çıkar karşına
Of cikmaz ne cikicak burdan hepsi culsuz
Yaş kaçtı knk
22
Kendime bakcaktim seni de büyüksün 😅😅
Al bak işte doğuda düşün bide burdakilerin hepsi kafayı yemiş gibi 16 sında evleniyo sırıtıyorum
Hdhdhd bazıları öyle maalesef
Evet hakkib
marry me
Hangi şehirdesin