Ben nijeryalıyım yinede türklerle gurur duyuyorum. Ama esenyurt çok sıcak
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler sizin gibileri görmek güzel
En İyi Cevaplar
+1 yılEvt ne mutlu türküm diyene 🇹🇷
112 Yorumla- +1 yıl
Türk gibi hiçbir millet görmedim ben bu cihanda
Çünkü mertlik, şeref, yücelik var kanlarında🇹🇷 - +1 yıl
Helal sana iyi ki ben türk olmuşum atamız sayesinde varız keşke onu gorebilseydim
- +1 yıl
Asıl sana helal olsun bu kadar türklüğüne laf eden insanların arasında olduğun için
- +1 yıl
Yani demek istediğim türklügünü sevmen
- +1 yıl
İlk dediğini kötü algıladım sonra ikinciyi iyi anladim
- +1 yıl
Bende zaten sonradan gördüm demek istediğimin yanlış yere gittiğini kusura bakmayın özür dilerim🤗
- +1 yıl
Dedigimimi
- +1 yıl
Ben hani ilk başta yanlış yazdım ya hani onu diyorum
- +1 yıl
Ok özür diledin ve sonradan bende fark ettim duzeltmissin
- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Hak ettiniz siz bunu
- +1 yıl
👍
+1 yılEvet duyuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Kızlar erkeklerden daha çok gurur duyuyor bu muhteşem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİyi bir İnsan olduğum için gurur duyuyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Türklüğünüze en önemlisi müslüman bir ülkede doğduğunuz için biraz mutlu olun bence ama genede siz bilirsiniz
- +1 yıl
Benim inancım yok yani dinim. bir insan bence karakteri için gurur duymalı.
- +1 yıl
Yanlış anlamayın ama neden yok
- +1 yıl
Bana mantıklı gelmiyor. sorabilirsinsiz neden yanlış anlıyım :)
- +1 yıl
Ama neden müslümanlığa neden inancınız yok şu giydiğniz ayakkabıyı bile yapan birileri var tesadüfen kendiliğinden olmadılar bir ayyakkabı bile kendi kendine olmadıysa bir insan tesadüfen dünyaya gelmez bizi buraya boşuna gelmedik şu an bile müslümanlikta mucizeler var birkaç örnek vereyim kadının bir tanesi dua ediyordu ettikten sonra araba onun üstüne doğru geliyordu sonra arabanın yönü birden değişti gitti kadına çarpmadı mesela bir tane daha örnek vereyim bu çok önemli yangın çıkan bir evde Kur'an'ı Kerim yanmadan bulundu alevlerin o kadar şiddetli olmasına rağmen bunlar tesadüf olamaz lütfen biraz düşünün bu din konusunda en azından kelimeyi şehadet getirin
- +1 yıl
Ahiret var bunu unutmayın kendinizi ebedi ateşe atmayın
+1 yılİnsanların elinde olmayan sebeblerle gurur duyması çok gülünç 😂 türklük bir level mi? Hint olarak doğup level altıya atliya türk mü doğdun veya zor bir şey mi başardın
15 Yorumla- +1 yıl
Hey Allahım sen ciddi şeyleri sadece gülüp geçenlere akıl ihsan öyle onların gözleri sadece açık olupta perde inmiş hiçbirşeyleri göremeyen gözlerini aç! Peygamberin bile özellikle hadisi olan bir milletin hakkında sen yorum yazacak son kişi bile değilsin boş sözlerinle sadece kendi kendini avut
- +1 yıl
Kess
- +1 yıl
Sizin söylemlerinizle kesecek değilim
- +1 yıl
Tamam artık uzatma
- +1 yıl
O zaman yorum yazmayın
Yeryüzünde en merhametli en misafirperver en yardımsever ve İslami sancağını taşıyan bir soydan olduğum için tabiki gurur duyuyorum elhamdülillah
02 Yorumla- +1 yıl
Elhamdülillah hala bu soyu seven koruyanlar olduğu için
+1 yılTabii ki gurur duyuyorum. İyi ki başka ırk'a mensup değilim.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle Türk olduğum için hergün Allah'a şükür ediyorum.
evet soyumdan gurur duyuyorum ama şu an ki halimiz icler acisi
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ama en azından türklüğümüzü seviyoruz biz türkçülük yapanlar saçma diyenler gibi değiliz
+1 yılTürk'üm ama gurur duyulacak bir tarafının olduğunu düşünmüyorum.
024 Yorumla- +1 yıl
Neden tarihimizle gurur duymuyormusunuz? Biz düşene vurmadık düşmanda olsa asla zulmetmedik biz düşmanı yaraladığmız gibi yarasını sarmaktada ustaydık Allahın dinini yaymak için savaşlar verdik can verdik can aldık zalimin korkusu mazlumun umuduyduk a şimdi sizin de haklılık payınız var çünkü eski türklerle yeni türklerin arasında dağlar kadar fark var ama bizim en azından geçmişe baktığımızda helal olsun diye biliyoruz. Çok şükür Allaha ki iyi ki türk olarak doğmuşum
- +1 yıl
Sen Eski Türklerin ve Müslüman Türklerin merhametli olduğunu mu düşünüyorsun cidden? :D
- +1 yıl
Niye düşünemiyimki hala şu günlerde bile türk askerinin merhametini görebiliyoruz bunlar bize Yunan'dan ermeni soyundan gelmedi herhalde!
- +1 yıl
Türkler Anadolu'yu gül dağıtarak mı aldı peki? Mikhael Attaleiates, Nikephoros Bryennios, Ioannes Zoranas, Aristakes, Mateos ve Anna Komnena'yı oku istersen. Bunlar, 1000 yıl önce yaşamış ve Türklerin Anadolu'daki akınlarını anlatan kişiler.
Eski Türklerde birçok Türk, başka kabiledeki ırkdaşlarına baskınlar yaparak yağmalama faaliyetlerinde bulunarak hayatlarını idame ettirirlerdi.
Anadolu'da gelen Selçuklu Türkleri, birçok Ermeni ve Bizanslı köylüyü esir etmiştir. Kadın ve çocuk demeden zincirlere bağlayarak öldürmüşlerdir. Sultan Alp Arslan'ın kendisi bile köyde katliam yapmıştır.
Yani öldürülenler sadece askerler olmuyordu. Ordunun ihtiyaçları için yağlamaya izin veriliyordu ve hâliyle sivillerin canlarına ve ırzlarına tasallut ediliyordu.
Ancak eski dönemlerde bunlar yaygındı ama öyle Türkler kimseye dokunmayan, esir almayan bir millet değildi. Bayağı bayağı bizim de barbarlıklarımız olmuştur. - +1 yıl
Benim anlam veremediğim nokta neden peygamber efendimiz türkler Allahın ordusudur demesi ile sizin bu anlattıklarınızla zıt düşüyor neden peygamber efendimiz dururken o söylediğiniz kişilere inanıyımki
- +1 yıl
@Serlang acı bunun yanında laf değil tam bir... Neyse onlar sadece batının saçmalıkları gibi düşünenler kendi ırklarında değilde sanki başka milletin ırklığı hakkında konuşuyorlar Bu konuştuğmuz ülke Amerika olsa bu kadar kavga etmezlerdi
- +1 yıl
Şimdi oturup sana anlatırdım kaynaklarla beraber ama cidden hiç uğraşamayacağım. Sen neye inanıyorsan ona inan madem :)
- +1 yıl
@Türkasenası En üzüldügüm ne biliyormusun? Bu Ülkenin topragina basarlar ekmegini suyunu icerler İşte zoruma giden bu cok zoruma gidiyor. Ama sunada inaniyorum hic bir ihanet bedelsiz kalmaz
- +1 yıl
@Serlang Gerçekleri söylemek neden ihanet olsun ki? Yani Türklerin yeri geldiğinde katliam yaptıklarını söylemek Türk düşmanlığı mı oluyor? Çiçek dağıtarak mı aldı Türkler bu kadar toprakları, bari okumuyorsunuz az kafanızı çalıştırın yahu
- +1 yıl
Evet ben Hz Muhammed e inanıyorum insanların en mükemmeline Allahın peygamberine sizde inanmak istediğinize inanın
- +1 yıl
@Serlang türkü kendi milletini seven herkese helal olsun
Ama kendi ırkınına düşmanlık edene hilalin gölgesi haram olsun - +1 yıl
@Serlang Daha en başta görüşte belirtmiştim zaten :)
- +1 yıl
Ben size söyliyim nasıl aldiklarını yeri geldi savaştılar yeri geldi istimalet uyguladılar yeri geldi satın aldılar yeri geldi Allahu Ekber çığlıklarıyla titrettiler ortaliğı bunlar boşuna değil hiçbir zaman ben size birini öneriyim devletül Osmaniyye kitabının yazarı ibnül Arap türklerle ilgili söylediklerine bakın
- +1 yıl
Türküm demekle olmuyor her şey biz en azından burada karalamak yerine savunuyoruz adın türk için ne onu bilemem
- +1 yıl
Ben gerçekleri söylüyorum
- +1 yıl
Ya tamam türkler dört dörtlük hiçbir eksikleri yok demiyorum zaten ama yok biz şöyle kötüydük yok biz böyle kötüydük değil bunlar peki eğer böyle bir ırk olsaydık Müslümanlar eski zamanlarda türkleri gördüklerinde işte Allah için savaşan Hz. Muhammed'in ordusu geliyor desinlerki hocalar türklerle ilgili ayet bile olduklarını söyledi neden yaratıcımızın kitabı dururken bu 3-4 kişiye inanıyımki. eğer türkler senin anlattığın gibi olsalardı Hz. Muhammed neden türkler sizinle savaşmadıkça sizde türklerle savaşmayın desinki zulme asla boyun eğmeyen bir peygamber eğer türkler böyle zulümcü olsalardı sizce böyle söylermiydi? Başka insanların sözüne neden boyar ediyim ki hala günümüzde eski türk özelliğini taşıyanlar var bu huylar bize başka ülkelerden gelmedi asıl türk soyundan geldi biraz mantıklı olun
- +1 yıl
Sen şimdi Kuranda Türklerle alakalı ayet mi var diyorsun pes yani 😄
- +1 yıl
Türklerin adı geçmiyor ama türklerin bu kavme uygun olduğunu söylüyor hocalar ayrıca niye dalga geçiyosunuzki komikmi sanki
- +1 yıl
Öyle bir şey yok da ondan. Uydurma şeylere itibar etme
- +1 yıl
Ya hoca söylüyor diyorum sen kalın kafalımısın dini en derinden bilen hocalar söylüyor senin gerekçen nede o kişilere itibar ediyosun
- +1 yıl
Kalın kafalı her söylenene inana kişilere denir, yani senin gibilerine.
Bu cahil sohbet içinde daha fazla bulunamayacağım. - +1 yıl
Evet doğru söylüyosunuz yabancıların söylemlerine inanmayıp kendi dinimizin âlimlerine itibar gösterdiğim için kalın kafalı oldum demi bende senin gibi sadece bilimle hareket eden cahillerle uğraşma isteminde bulunmayacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır neden seçmediğim/kazanmadığım bişeyle gurur duyayım
014 Yorumla- +1 yıl
Neden illa kazanıp seçmekmi her şey?
- +1 yıl
O kanı taşımak bile o kadar güzelki ama sizin gibiler neden öyle oluyumki neden gurur duyuyum ki? Kore'de bir şey olunca ağzınızın suyu akıyor keşke bende Koreli olsam diyor herkes Kore'de ne var bu kadar başka ülkede ne var? onlarda insan değilmi kendilerini kazanıp seçiyolar
Cevap sahibi+1 yılEvet? Mesela kadın doğmak senin başarın mı? Hayır. Tesadüfen gelişen şeylerle övünemezsin. Ülkeni geliştirirsin, insan ayrımı yapmazsın, özgürlükler getirirsin, dinciliği azaltırsın, modern gelişmiş zengin ülke olursun, bununla övünürsün. Ama senin gibi ülkücü kafalarla zor..
Cevap sahibi+1 yılKore dediğin yerde erkeklere zorunlu askerlik var tıpkı türkiye gibi. Arap dini olmamasına rağmen dünyanın gerici ülkelerinden biridir kore. Hiçbir zaman koreyi sevmedim savunmadım. Sen sosyal medyadan ve aileden duyduğun ezber kalıplarla konuşuyosun
- +1 yıl
Bu mesele övünme meselesi değil cevabımı iyi okuyun yanlış anlamışsın sen diyosunuz yan hani modern zengin bir ülke olursun onunla övünürsün diye illa her şey gelişmiş olmak mı? Tesadüfen gelişen şeylerle övünemezsin diye neden gurur duyamıyımki Fatih sulatanlar Alparslanlar kanuniler yetiştiren bir millet olmaktan, neden gurur duyamıyımki zalime korku mazluma umut olan bir millet olmaktan, neden gurur duyamıyımki adaletiyle yeri göğü titreten bir milletin evladı olmaktan. Ama sizin gibiler buna anca tesadüf der kendi başarın değil ne övünüyosun diyenlere söylüyorum: ben burada övünmüyorum atalarımızı burada yad ediyorum onları hatırlıyorum onları unutmuyorum şerefini en göklerde yaşamış bir millet olduğmuzu unutmuyorum. Gelişmekten bahsediyorsun ama senin gibi tesadüf diyenlerlede bu iş zor !! ayrıca sosyal medya ortamı dediğniz yer benim kalbim ne varsa onu söyliyorum sizin gibi mantıklı düşündüğnü zannedip ahmaklık yapmıyorum en azından
- +1 yıl
Benim mutlu olduğum yer türk olmak Allah'a şükrediyorum türk olarak doğduğum için sıradan dediğniz bu millet hakkında peygamberimizin bile hadisi var açta bak!! Biliyormusun senin gibiler yüzünden tesadüf deyip geçenler yüzünden belki başarı gösteremiyoruz o eski soyu devam ettirmek isteyenler var ama ettiremiyolar senin gibiler çok olduğu için
- +1 yıl
Alltaki yorumu oku istersen Nijeryalı adamı onlar gurur duyarken sizin gibi acizler var bu millette
Cevap sahibi+1 yılŞaka gibisin. Övündüğün ülke dünyadaki uyuşturucu ticaretini yönetiyor, içerde milyonlarca kendi gencini zehirliyor, yetiştirme yurtlarında kalan kız çocuklara zorla fuhuş yaptırıyor, islamcı terör örgütlerine silahlar dağıtıyor, yurtdışında çok lüks villalar alırlarken millete vatan-millet edebiyatı yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılDünyanın mafya merkezi olduk. Balkanların güney amerikanın mafyaları burada yaşıyor. Kolombiyadan vatandaşlar gelip İstanbul'da hırsızlık yapıp gürcistana kaçıyorlar. Senin devletin sahte ilaçlar üretip kanser ilacı diye kendi milletine satıyor
- +1 yıl
Senin devletin mi? Yazık sadece yazık ben burada her adı geçen türk! Şerefli namuslu ahlaklı demiyorum ata kanına hain kanı karıştırmamısa türk denir zaten her adı geçene değil! Benim asıl amacım özümüzü kaybediyoruz geçmişi hatırlayalım demek aslında nerde o türklük nerde o asıl duruş ama destek bekliyorum kimse desteklemiyor. Herkesin dediği ne övünüyosun?
Cevap sahibi+1 yılBugün akp mhp ve onun ülkü ocakları ülkeye 25 milyon ortadoğulu şeriatçı soktular hilafet getirmeyi planlıyorlar türklüğü silecekler. Önce onları eleştir. Ben atatürkçü bir insanım
- +1 yıl
Mesele övünmek değil yoldan sapmayın turklüğü karalamayın zaten bizi çoğu dış ülke çocuklarına karalıyor bizde kendimizi karalarsak ne olacak halimiz bizim geçmişte kurt denirdi bize yakında it diyecekler istemiyorum gönlüm el vermiyor szilerde böyle yaparsanız ne olacak söyleyin bana?
- +1 yıl
Biz burada yan yana duracakken farkındaysan birbirmizi yiyoruz birbirimize destek verecekken afedersin köpek gibi kapışıyoruz. Çalışalım o zaman ne duruyoruz bizi tutan ne? Ben söyliyim bizden bir halt olmaz diyip geçmek
- +1 yıl
ama ülke başkanını eleştirmekle elime bir şey geçmiyor maalesef ben burada bir şey söylerim bir insanı değiştirebilirim ama koskoca başkan benim sözümü dinleyecek değil Atatürk bende çok severim o zaman onun bir sözü var ne mutlu türküm diyene sizde lütfen tesadüf demeyin Atatürkün dediği gibi mutlu olun sevin türklüğünüzü
+1 yılben oguz boyu bozkurt soyundan geldıgım ıcın Türk OLMAKTAN VE KANINI TASIMAKTAN GURUR ve onur tasıyorum ıyıkı Türk um
11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah🇹🇷 en azından azda olsa türklüğü savunanlar var
Neden böyle bir duygu içine gireyim?
13 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle bir duygu içine girmeye siniz?
- +1 yıl
Mesela sen giriyorsun değişen ne oluyor? Sadece Türk kalmam yeterli artısı sadece hayal aleminde yaşamak olur, ömrün gider; bu diğerleri için de geçerli;kürtçüler , alman milliyetçileri vs vs zamanın zaten kısıtlı toprağın altında, çürümüş bedeninden düşen parçalarını bir çiçek olarak yeşerdiğini görmeyeceksin bunu kimse görmeyecek, kimsenin umrunda olmayacak. Bu tanımlamalar sadece insanları hipnoz etme üzerine kurulu köleleştirme sistemi bugün hakaret ettiğin yunan yarın gelir ülke ekonomine katkıda bulunur gidipte ona İzmir'de sizi denize döktük vs vs diyebilir misin?
- +1 yıl
Bu sözlerinle vatan uğruna şehit düşenleri untuyorsunuz galiba diyorsunuz ya hani türk olmakla yeterli kal gerisi hayal alemi diye onlar sadece türk olmakla yeterli kalmadılar değilmi sen burada bu yorumu yapabiliyorsan onlar sayesinde türk olmakla yetinmemiş kişiler onlar ayrıca hakaret ettiğin Yunan dediğin o türklüğüyle yetinmemiş kişiler olmasaydı sence ülkeye ekonomi katkısında mı bulunur yoksa bu ülkeyi yerle birmi eder?
+1 yılElbette sonsuza kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Harikasınız🇹🇷♥️♥️
+1 yılTam türk değilim gurur duyulacak bir yanı da yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Neden yok
- +1 yıl
Bilmem sonuçta bunu kimse kendisi seçemiyor. Önemli olan iyi bir insan olmak; Türk, Kürt, Arap olmak değil.
- +1 yıl
Sizin kendi düşünceniz
- +1 yıl
Evet ☺️.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGurur duymayanlar zkanını kontrol ettirsin yunan tohumu ya da ermrni tohumu olabilir
07 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız çünkü bazen bana kafanı vatanla bozmuşsun diyorlar çok şükür kafam bozuk kanım değil
Cevap sahibi+1 yılHepsi duzelecek merek etme zamaninda imzalatip dayattiklari o duzeni o fransiz anayasayi yavas yavas degistiricez dert etme sen
Cevap sahibi+1 yılSeni ilgilendiren bir konu degil dostum. AAyak bastıgın bu topraklarin asıl evlatlari bilir zaten
Cevap sahibi+1 yılBir kismi dedigin kitle sayilir derecede olmayan bir kitle. Onemi yok yani ama sana birsey soyleyeyim mi Canakkalede o kadar sehit oldu ve en uzuldugum sizin gibi pecededen sicramis yunan ermeni tohunlari icin Bu Vatani Bu bayrak kana bulandi. Bu Ülkeden kacacak gununuz yakindir
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye gurur duyayım ki
05 Yorumla- +1 yıl
Peki neden duymayasınki?
Cevap sahibi+1 yılSıradan bir ülke işte nesine gurur duyayım
- +1 yıl
Sıradanmı?😔😔
Cevap sahibi+1 yılEvet? Diğer ülkelerden pek bir farkı yok
- +1 yıl
Onun için demedim millet olarak vatanına bağlı insanlarız ya hani can alıp can vermekten çekinmeyenlerdeniz... Neyse yönümüzü anlatacak olsam satırlar yetmez.
+1 yılHayir
011 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Allah türk olarak yaratmış niye gurur duyuyim
- +1 yıl
Amerikalı niye gurur duysun
Ya da rus
Allah yaratmid - +1 yıl
Benim secimim degil
- +1 yıl
Bizler ahlaksız ve akılsız bir kavimiz
- +1 yıl
Atalarının başarıları ovunmenin anlamı yok
Senim basarin değil - +1 yıl
Ahlaksız Mı? yaa gerçekten inanamıyorum ya Müslüman soyuna hakaret ettiğin için utan be
- +1 yıl
Ayrıca övünmek ayrı gurur duymak ayrı şey
- +1 yıl
Aptala aptal demek hakaret mı
- +1 yıl
Evet aptal olduğmuz için dünyaya hükmettik adalet dağıttık zalime korku mazluma umut olduk doğru söylediniz sizin gibi aptallara aptal diyebiliriz mesela
- +1 yıl
Allah yaratmış niye gurur duyuyum diyorsunuz Allah yaratmış niye aptal diyorsunuz
+1 yılTabiki
00 Yorumla
+1 yılhayır.
06 Yorumla- +1 yıl
türkçüleri de hiç sevmiyorum aciz insanlardır. aynı kürtçüler gibi.
- +1 yıl
onu da kendin düşün kendin bul artık.
- +1 yıl
Bilemem ben türklüğümü sevdiğim için sizin düşüncelerinizi göremem siz açıklıyınki anlayabilirim.
- +1 yıl
türklüğünü sevmek çok saçma. allah katında ırklar mı var? allah katında her ırk eşit ve hepsi değerlidir. yani türklük üstün bişey değil ki sevesin. bunun kürtçülükten farkı ne?
- +1 yıl
@kafalılaklak katılıyorum
- +1 yıl
Neden Hz. Muhammed'in bile hadis söylediği bu ırkla gurur duymayayım ki? Asıl sizin böyle bir ırka laf etmeniz çok saçma
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar