Güncellemeler
+1 yıl
Bana bu soru hakkında fikir söyleyebilir misiniz?
Rozerin diye bir arkadaşım ve Zeynep diye bir arkadaşım beni okulda dışlıyorlar ve teneffüslerde beni aralarına almıyorlar ve ben yalnız kalıyorum okulda ne yapabilirim?
AyşeAltıntaş sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Başka kişilerle arkadaşlık kurmaya çalış kurs klüp okul sonrası yapılan aktiviteler varsa onlara katıl
Ama başka kişilerde beni okulda dışlıyorlar teneffüslerde okulda Rozerin ve Zeynep dışındaki kişiler
Dışlanma sebebin nedir sence fikrin var mı mesela hal hareketlerin mi konuşma tarzın mı dış görünüş mü
Konuşma tarzım kötü değil ama genelde okulda kimseyle konuşmuyorum hal hareketlerimde çok güzel dış görünüşümde güzel ama yine de arkadaşlarım beni dışlıyorlar okulda yalnız kalıyorum. Ve de sıkılıyorum.
Açıkçası okul dönemimde sınıfa 1 hafta geç başladım ve herkes kendi arkadaşını grubunu bulmuştu ama sonradan bir kız arkadaşım oldu sonra onun arkadaşları falan derken o başka okula gitti ben bu sefer bir başkası ile arkadaş oldum yani hiçbir şey kalıcı değil yalnızlıkta öyle tamamen sana bağlı insanlarla iletişim kurmaktan çekinme ortak konuşulan konulara sende katıl fikrini söylemekten çekinme , lise de kimseyle muhatap olmayayım diyerek geçirdim ve hep benle başkaları muhatap olmak istedi ve ben öyle güzel bir şeyde değildim
Tabi insanlarla iletişim kurmak istiyorum okulda falan ama ne söyleyeceğimi bilemiyorum yani onların konuştukları konuya pat diye girmekte istemiyorum açıkçası.
zaten belli başlı konular vardır yanında oturduğun sıra arkadaşınla yakın olmaya çalış sıkıntısı varsa dinle , herhangi bi konu da yardımcı ol bi bağ kurmaya çalış ihtiyacın olmasa bile silgini kalemini kullanabilir miyim de tabi geri ver hemen güven açısından sonra nerden aldığını sor çok beğendim falan de konular böyle açıldıkça gidiyor yani illa ki bi ortak konu çıkıyor
Peki ya başka
Yani şimdi ortamınızı bilmiyorum nasıl konuşmalar yaptığınızı falan o yüzden ne desem bilemedim ama kendini kasma bu kadar sonuçta istemeseniz de 30 kişi aynı yerde saatler boyu aileniz kadar vakit geçiyor iletişim her zaman olur ve bu arada seni dışlayan kızlar içinde çok umursama ben olsam görmemezlikten gelirim onlardan hoşlanmayan vardır birileri onlarla muhatap olmaya çalış onlar da kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmasınlar
@Fidanyıldız ben okulda yine yalnızım bu yalnızlığım kaç ay daha devam edecek bilemiyorum okulda öğlen yemeğinede yalnız iniyorum. Yani ne yapacağım hiç bilmiyorum.
@Fidanyıldız bu yazdığım yoruma cevap verir misin?
Zeynep ve Rozerin dışlamayın kızı
Okulumda olsaydın Zeynepin yüzüne ve Rozerinin yüzüne söylerdin bunu
Söylemek isterdim
Peki Rozerin ve Zeynep ne derdi sana
Nereden bileyim
Anneme ne diyeyim
İkisinide boş ver yeni arkadaş edin.
Annene de
Anneme ne diyeyim