AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İyiyim şükür, neye kırıldın
Kendime, kaderime ne bileyim dünyaya yaşama. Aslında iyi bir şey yaptım ama içimde burukluk kaldı. Umarım hayatı kovalamayı bırakır önden koşarım
Anlıyorum fakat kendine yaşama hiç bir şeye kırgın olma. Hayat karşımıza ne çıkarır bilemeyiz ama hayatı iyiye veya kötüye doğru yol aldıracak olan da biziz. Umarım hayat senin için her zaman iyi yolda ilerletir
Her zaman iyi olmayacağını hepimiz biliyoruz sanırım hatta çoğu zaman bile olmayacak. Küçük mutluluklara ihtiyacım var orası kesin. şu an bir pasta bile beni mutlu edebilirdi lakin sanırım sadece su içip uyuyacağım.
Su içmek yerine kendini mutlu edebilirsin. Olumsuz düşünme mutlu olmanın yolu her zaman vardır
Kendimi şu an tam olarak nasıl mutlu edebilirim?
Seni en iyi sen tanırsın. Beni müzik dinlemek mutlu ederken seni başka bir şey mutlu edebilir. Pasta mesela kalkıp kendine pasta yapabilirsin. Şarkı söyleyebilirsin veya Müslüman isen ibadet edebilirsin ne bileyim seni ne rahatlatır ise onu yap, yeter ki bu modundan kurtul
Şarkılar hakkında sana bir şey söylemek istedim. Hemen şu an aşırı duygusal ve sevdiğin bir şarkı aç. Bir kaç kez dinle şarkıya eşlik et. Nasıl hissettiğini yaz.
Yarın tekrar en sevdiğin en hareketli şarkıyı aç ve eşlik ederek bir kaç kez dinle. Onu da yaz sonra karşılaştır.
Müzik korkunç bir şey çünkü duygularını kontrol edebiliyor. Acı çekmen ve motive olman gereken yerde dans ediyor, mutlu olup bir şeyler basarman gereken yerde ağlıyorsun.
Doğru diyorsun ama sadece örnek vermiştim ya 😅
Tavsiyen için sana çok teşekkür ederim, reddetmek gibi değil daha çok öyle bilgimi paylaşmak istedim. Son günlerde arkaplanda çalan şarkıların esiri olmuş durumdayım, bir kaç müzik sıralı bir şekilde beni bataklığa sürüklüyor
Rica ederim ama sadece müziği görme ya. Bu hayatta şükredecek o kadar şey var ki. Biliyorum her zaman olumlu düşünmek imkansız bir şey ama sürekli olarak stres altında kalmakta sana büyük zararlar verir. Çoğu hastalığın temel kaynağıdır stres.
Şükredecek çok şeyim var haklısın. Bunun için 5 dakika gözlerimi kapalı tutmam bile yeterli olabiliyor inan bana. İsyankar bir imaj uyandırmak istemiyorum sadece herkese olan gibi bana da bir tür duraksama vurdu. Hani böyle boşluğun içinde bulursan ya kendini, savrulmak istersin dört bir yana. Öyle bir his.
Aşabilirim, yapmam gerekenler basit. Çay demlerim, bisküvi yerken çizgi film izlerim daha sonra yatağa yatar sabah erken kalkıp günün ilk ışıkları ile hayvanlarımı besler projemin başına geçerim.
Nasıl yapabileceğimi biliyorum lakin sadece paylaşmak istiyorum. Anlatmak. Bilinmek
Buna gerçekten çok sevindim 😊 umarım bu paylaşım senin için iyi olmuştur ben fazla yardımcı olduğumu düşünmüyorum sen zaten çoğu şeyin farkındasın ve kendin için en iyisini biliyorsun. Bu arada çok saçma olacak ama evcil hayvanların neler merak ettim 🤣
Hahaha evcil hayvanlarım 1 adet sokak kedisi 2 adet kaz ve onlarca tavuk, 1 tane balık ve bir de köpeğim vardı ama o gitti. Geçen de yavru kedim öldü.
Evcil dediğime bakma karmakarışık
Kedinin ölmesine üzüldüm hemde yavruymuş ya
Ne güzel her çeşit var 😅
Herşeyin bir sonu olduğu gibi onun da sonu vardı. İhmalkarlık var mı? Evet var. Onu alıp eve sokup, yıkayıp, sürekli ısıtarak ve şefkat göstererek baksaydım muhtemelen yaşardı lakin bunu yapabilecek boş zamanım yok ayrıca aşırı ilgi bekleyen varlıklara karşı içimde soğukluk oluşuyor neden bilmiyorum.
Ben artık kaçıyorum size de iyi geceler dilerim.
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok. Deneyim elde etmiş oldun hem. İyi geceler 😊
Hayrola
Aslına bakarsan bayağı içli dışlı olduğum bir topluluktan süresiz olmak üzere ayrıldım. Oyun platformu ama uğraştığım herşeyi sildim işte, hırslarım birikimlerim gitti, gitme diyen insanlar vs. Bu şekilde yaşayamam bilemiyorum. Hayatımın büyük bir kısmını çalıyor
Güzel bir şeye adım atmışsın galiba ama değişiklik sonuçta. Her değişim bi uyum sürecini getirir, zamanla hafifler diye düşünüyorum. Peki o insanlarla sevdiklerin varsa, iletişimi devam ettiremez misin
Haklısın bitirmem gereken bir projem var, başvurmam gereken bir memuriyet var. Hayat beni bekliyor
Ettirirsem geri dönerim ayrıca biliyorsun herkes insanların varolan statüsüne göre iyi davranıyor. Herşeyini kaybetmiş insanı kim ne yapsın?
Herşeyini mi? Abarttın sanki
Yanlış anladın sanırım, oyun dünyasından bahsetmiştim. Herşeyimi orada kaybettim. Çoğunu insanlara dağıttım.
Daha önce hiç online bir oyun oynadın mı?
Hayır o nedenle o bağ nasıl bir şeydir bilemem ama muhtemelen biraz yoksunluk hissedeceksin
Tavsiyen var mı?
Bu da bir kayıp süreci, öfke yas hayal kırıklığı özlem.. yerine başka bir şey koymak dikkatini farklı bir yere gelmek işe yarayabilir diye düşünüyorum
Çekmek*
Hayata baksana, nerede olursan ol ne yaparsan yap, istersen dünyadan tamamen kop daima dert seni buluyor. Bu kadar duygusal varlıklar olmak zorunda mıydık acaba
Olaylara anlam veren biziz
Hepsi algımızla alakalı aslında
Duygu var mı evet
Dert var mı evet
Ama aynı dünyada aynı bizim gibi olan insanlar da var ve mutlu da olunabiliyor
Cidden kendini mutlu hissettiğin oluyor mu? Çünkü gülümsediğin sırada bile çözülmesini beklediğin çok şey oluyor.
Yalnızlık, para, evlilik, çocukların, gelecek kaygısı, kendini tamamlayamama, hedefinin olmaması vs.
Hayata bakarken şunlar şunlar çözülsün de mutlu olayım demek mutsuzluğa davet çıkarmak demektir
Mutluluk veya huzur içinde bulunduğun andan durumdan memnun olmak bana göre
Sorun da olur huzur da olur ikisi de hayatın gerçeği
Gelgitler hep olur ve olacak da
~~~
En basiti açlık hissini ele alalım
Ölene kadar yemek yemek zorundasın ne yersen ye en fazla birkaç gün için seni tok tutuyor ve daima uğraşıyorsun
Sürekli bunu sağlamak zorundasın
Evde işte okulda düğünde cenazede.. fark etmiyor.
Buna böyle bakarsan açlık dahi dert olur sana ömür boyu ve çekilmez hayat
Her derde kalıcı gibi bakmak
Veya dert var diye mutlu olmamak hayattan torpil beklemek gibi
Olmayacak bir şeyi beklemek ah'maklık olurdu sanırım.
Dediklerini gayet iyi anlıyorum, zaten anlamak zorundayım. Hayatın dümeni bizim elimizde değil önümüze geleni en iyi şekilde yaşamaya çalışmak tek gayemiz. Ama bana hak vermeni istiyorum, bazen böyle herşeyi bırakıp teslim olmak geliyor insanın içinden. Yeter dediği zamanlar oluyor.
Daha önce yüzlerce insanı motive etmeye çalışırken farkettim aslında benim de onlardan bir farkım olmadığını. Hayatlarımız birer bina gibi ve etrafımızda yıkılanlar oldukça ayakta tutmaya çalışıyoruz. Ta ki sıra bize gelene kadar.
Süreç işlemeye devam ediyor, vaktimiz daralıyor ve yaptığımız tek şey ayakta kalıp daha geç ölmek oluyor. Ne kadar ilginç.
Her zaman iyi olmak zorunda değiliz ki
Her zaman ayakta da duramayız
Bazen salmak gerek
Böyle dümdüz yatıp tavanı izlemek de lazım
Ben bu yeni çağın "hep mutlu ol" felsefesini sevmiyorum
İnsanım ve her şeyi hissetme hakkım var bazen dünyayı kurtaracak gibi hissedicem bazen yataktan çıkmak istemicem
Bazen dünyanın en mutlu insanı bazen en bedbahtı gibi olucam
Yani insanız
İnsansın
Her şey bizim için
Sonu şey gibi oldu Komili yağ'ın Hafifim Hafifsin Hafif reklamı gibi 😂
Evet gökyüzüne bakıp sigara yakıp öylece hiçbir şey hissetmeden baktığım çok oldu.
Bence bu yeni çağın yaşam felsefesi değil, ben insanların geçmişe göre daha çok acı çektiğini düşünüyorum. İnsanların topraklarını savunma gibi bir hedefi yok, icat yapamıyorlar, buluş kalmadı artık, keşfedilecek bir şey yok. Kayıp olmuş durumdayız, varlığımızın amacını yitirdik. Her gün 8-5 çalışıp sadece yemek yiyoruz.
Bize dikte edilen bu değil mi ama mutlu olmalısın mantığı en azından bir kısım bunu çok manipülatif şekilde kullanıyor
Her yorumun başka bir konu açıyor ama insan aynı acının içinde amacına da yönelebilir veya sunulan hazır amaçlara (para statü ün başarı kariyer...) koşabilir. Sonuçta acı varsa mutlaka o giderilmek zorunda ve er geç insan bunu fark ediyor
Ben bazen kendime çok yüklenince kibirlenince kendime de derim bunu insansın kendine gel sen de bi insansın diye🙂
Biz diyince eklemek istedim, ben kendimi dünyadaki çoğu insanla bir görmüyorum. Kısmetse olur gibi bir saçmalığı popüler yapabilecek kadar basit insanlarla aynı kefede olmadığımıza eminim. Bu manipülasyonlar senin ve benim için değil, kerizler için.
Ve evet aciz varlıklarız, aslında tam donanımlıyız ama evrenin denge kanununa bağlı olarak bizi aşağı çeken duygulara sahibiz. Harika bir aklın var ama seni yatağında çıkartmayacak kadar da hüznün
O harika akıl hüznü kontrol edip doğru yönlendirebilirse harika olur diye düşünüyorum, zeka duyguları düzenleme becerisini de içerir hem
Ki genel manada fikirlerin (alakasız ama imla kullanımın) güzel ve yerinde. Senin durumun daha çok anlık veya günlük gibi yoksa melankolik halde takıldığını düşünmüyorum hep
Fazla düşünenlerde şu var ama, düşünce harekete engel olabiliyor ve bu da yerinde saymaya veya oturup kalmaya (yataktaki hüzün gibi) neden olabilir
Bir süre sonra böyle hissetmeyeceksin daha farklı olursun
Dilersen bu soru ve kendi yanıtlarına bi 5 gün sonra yeniden bak
Yarın sabah harika bir enerji ile uyanıp bilgisayarın başına geçip projem için müzikler arayacağım. Çay içip kurabiye yiyeceğim, spor yapacağım ve ailemle şakalaşacağım. Ben eğlenceli bir insanım ve bunun geçeceğini biliyorum. Nasıl geçeceğini de biliyorum.
Ama paylaşmak istiyorum, böyle hissederken birileriyle konuşmak istiyorum. Kimseyle paylaşmayacaksam bu kadar fikir ile ben ne yapayım ki?
Aslında aynı şeyi diyoruz hemen hemen
Sen de biliyorsun ki gelip geçecek ve şu an bu duygudurumunu yaşıyorsun
Paylaşmanda da yaşamanda da sıkıntı yok
Hadi iyi hisset git, diyen yok
Bura senin profilin
Dilediğini yap🙂
Evet fikir ve görüşlerin benimkilere çok benzer belki aynı gün doğmuşuzdur, sakin bir yapın var ayrıca. Kimse bu kadar sabırlı davranmazdı sanırım. Gerçi tezlerini çürütmeye çalışmadım.
Burası fikir platformu, uzun süredir buradayım çok zıt düşünen insanlarla da fikir alışverişi yaptım, saygı olduktan sonra her şey halloluyor. Sabır zorlayacak bir şey olmadı da dediğin gibi
Zıt görüşlü herhangi birinin saygı çerçevesinde yaklaştığı hiç olmadı. Ya doğrularımız farklıydı ya da gerçekten ikna olmak istemiyorduk. Tartışmayı stres dolayısıyla sevmiyorum, stresin fiziki hasarı inanılmaz derece büyük
Ama amaç ikna etmek değil ki, fikir paylaşımı ve başka bir pencereyi görmek. Tartışmadan kasıt birinin üstün çıkma çabası ise evet zararlı olabilir ama ben bakıyorum karşıdaki diretme sevdasında o an iletişimi kesiyorum ki enerjim boşa gitmesin
Şu yaşıma kadar kiminle olursa olsun hatta bazen kendi görüşümde olan insanlarla bile tartıştım ve ne farkettim biliyor musun, fikirler ve düşünceler asla değişmiyor. O yüzden tartışma görünce sadece uzaklaşıyorum. En güzeli.
Ben artık kaçayım, güzel sohbetin için teşekkür ederim. Arada bunu tekrarlayalım
Aslında değişebiliyor, ben de bunu deneyimledim. 🙂
Ben de teşekkür ederim
Konuşuruz yine
İyiyiz
Yorgun