Diğer Napıyorsunuz nasılsınız arkadaşlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Canım sıkıldı napıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Napıyorsunuz nasılsınız arkadaşlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. şarkı dinliyorum öyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takılan bir şey var yorumlar mısın
Spartanian Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uykuluyum ya erken kalktım yoruldum banyo yapmam lazım ama kalıcak muhtemelenSen nasılsın napıyorsun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben de aynı. Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum. Yorumlar mısın Yorumla Spartanian +1 yıl Tabisi de yorumlarım kötü değildir umarım Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla Spartanian +1 yıl Sanki he gönderme gibi duruyor uyumlu ama Yorumla Soran +1 yıl Buna karşılık ne paylaşabilirim Yorumla Spartanian +1 yıl Bilmiyorum ki yapay zekaya sorsana chat cptye Yorumla Soran +1 yıl Ay nasıl sorcam Yorumla Spartanian +1 yıl Nasıl nasıl sorcamChatgpt ye gir ben bu şiiri yazdım. Buna karsilik böyle biri bunu paylaştı ben nasıl dörtlük yazayım gibi Yorumla
Sekssssesliadammm Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Napalım uzandım takılıyorum yoldan geldim karavanda kalmak yordu evdeyim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum. Yorumlar mısın Yorumla Sekssssesliadammm +1 yıl Tabi sor Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Her tarafım kopuyor yorgunum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Burak003481 +1 yıl Bahçede çalıştım Yorumla Soran +1 yıl Hmm… aklıma takılan bir şey var sorsam yorumlar mısınnn Yorumla Burak003481 +1 yıl Soruya bağlı Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla Burak003481 +1 yıl Sürekli şiir yazıp paylaşan biri değilse gönderme Yorumla Soran +1 yıl Şarkı sözü bunlar Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 988 cevap paylaştı. Bende sıkılıyorum 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum. Yorumlar mısın Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl Olur nedir? Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl Öyle görünüyor Yorumla Soran +1 yıl Buna karşılık ne paylaşabilirim sence Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl Sohbet aç konuş cesaret ver açılsın ya da sen acil böyle ilerleme kaydedemezsiniz. Yorumla Soran +1 yıl O yazsın istiyorum Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl Bir sohbet başlat o zaman mesela sende şiir seviyormuşsun de gördüm de paylaşımını nabzını ölç Yorumla Soran +1 yıl Şarkı sözü bunlar :)) Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl Neyse ne işte konuya odaklan 😄 müzik dinlemeyi de o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ben yazamam ya :Dd ama şarkı bulmama yardımcı olursan sevinirim😂 Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi aşk tuttu elimden beni😄 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 615 cevap paylaştı. Yatakta uzanıyorum sen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum. Yorumlar mısın Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Olur gel konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İyiz sen ne yapıyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum. Yorumlar mısın Yorumla GırgırAdam +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla GırgırAdam +1 yıl Birbirinize şiir yazıp duygularınızı bastıracağınıza direkt konuşun Yorumla Soran +1 yıl Şarkı sözü Yorumla GırgırAdam +1 yıl Şarkı sözü güzel de senin duyguların daha önemlidir Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. aynı şekildeyiz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla criollo +1 yıl konusuna bağlı sormadan onu söyle Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. iyiyim bebegim sen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İyiyim… aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla fatihankara06 +1 yıl sacma degilse yorumlarim Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla fatihankara06 +1 yıl gönderme Yorumla Soran +1 yıl Buna karşılık ne paylaşabilirim sence Yorumla
İlkkemal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nasıl yani 🤨 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum. Yorumlar mısın Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. oturuyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum. Yorumlar mısın Yorumla İlhann06 +1 yıl istersen gel beklerim Yorumla Soran +1 yıl Yeni hesabımBunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla İlhann06 +1 yıl Cevap vermiş ve evet sana gönderme yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Buna karşılık ne paylaşabilirim sence Yorumla İlhann06 +1 yıl aynı düşüncede olduğunu söyleyen bişey paylaş Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 10,5b cevap paylaştı. Arabada oturuyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm.. aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı. Takılmaca 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum. Yorumlar mısın Yorumla
Ertser234 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Iyiyim sen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İyiyim ben de teşekkür ederim… aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla Ertser234 +1 yıl Soruyu alayim Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla Ertser234 +1 yıl Evtt Yorumla Soran +1 yıl Buna karşılık ne paylaşabilirim Yorumla Ertser234 +1 yıl Guzel seyler iste Yorumla
Yuzyuzebir Takip Et Yoda Yaş: 23 +1 yıl Diğer konusunda 680 cevap paylaştı. Oturuyoruz sen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla Yuzyuzebir +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
merakliman_6737 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Uzanıyorum yatagimda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var ama en son;ben bunu paylaşmıştım.Kalbimde tuttuğum sırları saklamakDüşündüğümden daha zormuşBelki de sadece senin olmak istiyorumSenin olmak istiyorumHoşlandığım kişi de bunu paylaştı;Teslim oldum sana bile, bileKapıldım yine göz göre, göreAh, başım dönüyorKanım kaynıyorGönderme mi sence? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
şarkı dinliyorum öyle
Aklıma takılan bir şey var yorumlar mısın
Uykuluyum ya erken kalktım yoruldum banyo yapmam lazım ama kalıcak muhtemelen
Sen nasılsın napıyorsun
Ben de aynı. Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum. Yorumlar mısın
Tabisi de yorumlarım kötü değildir umarım
Bunun öncesi de var ama en son;
ben bunu paylaşmıştım.
Kalbimde tuttuğum sırları saklamak
Düşündüğümden daha zormuş
Belki de sadece senin olmak istiyorum
Senin olmak istiyorum
Hoşlandığım kişi de bunu paylaştı;
Teslim oldum sana bile, bile
Kapıldım yine göz göre, göre
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
Sanki he gönderme gibi duruyor uyumlu ama
Buna karşılık ne paylaşabilirim
Bilmiyorum ki yapay zekaya sorsana chat cptye
Ay nasıl sorcam
Nasıl nasıl sorcam
Chatgpt ye gir ben bu şiiri yazdım. Buna karsilik böyle biri bunu paylaştı ben nasıl dörtlük yazayım gibi
Napalım uzandım takılıyorum yoldan geldim karavanda kalmak yordu evdeyim
Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum. Yorumlar mısın
Tabi sor
ben bunu paylaşmıştım.
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
Her tarafım kopuyor yorgunum
Neden
Bahçede çalıştım
Hmm… aklıma takılan bir şey var sorsam yorumlar mısınnn
Soruya bağlı
ben bunu paylaşmıştım.
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
Sürekli şiir yazıp paylaşan biri değilse gönderme
Şarkı sözü bunlar
Bende sıkılıyorum
Olur nedir?
ben bunu paylaşmıştım.
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
Öyle görünüyor
Buna karşılık ne paylaşabilirim sence
Sohbet aç konuş cesaret ver açılsın ya da sen acil böyle ilerleme kaydedemezsiniz.
O yazsın istiyorum
Bir sohbet başlat o zaman mesela sende şiir seviyormuşsun de gördüm de paylaşımını nabzını ölç
Şarkı sözü bunlar :))
Neyse ne işte konuya odaklan 😄 müzik dinlemeyi de o zaman
Ben yazamam ya :Dd ama şarkı bulmama yardımcı olursan sevinirim😂
Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi aşk tuttu elimden beni😄
Yatakta uzanıyorum sen
Olur gel konuşalım
ben bunu paylaşmıştım.
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
İyiz sen ne yapıyorsun
Olur
ben bunu paylaşmıştım.
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
Birbirinize şiir yazıp duygularınızı bastıracağınıza direkt konuşun
Şarkı sözü
Şarkı sözü güzel de senin duyguların daha önemlidir
aynı şekildeyiz
Aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın
konusuna bağlı sormadan onu söyle
ben bunu paylaşmıştım.
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
iyiyim bebegim sen
İyiyim… aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın
sacma degilse yorumlarim
ben bunu paylaşmıştım.
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
gönderme
Nasıl yani 🤨
oturuyorum
istersen gel beklerim
Yeni hesabım
ben bunu paylaşmıştım.
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor
Gönderme mi sence?
Cevap vermiş ve evet sana gönderme yapıyor
aynı düşüncede olduğunu söyleyen bişey paylaş
Arabada oturuyorum
Hmm.. aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın
Takılmaca
Iyiyim sen
İyiyim ben de teşekkür ederim… aklıma takılan bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın
Soruyu alayim
ben bunu paylaşmıştım.
Senin olmak istiyorum
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor