Ben cok dindar bir cocuga asik oldum. Ki normalde sipsevdiyimdir nasil oldu bilmiyorum. Birinden rica ettim onunla konusmasini cocukla tanismak istedigimi soylettirdim. Kesinlikle istemiyorum dedi. 2 senedir birine asikmis bu cocuk kiza yakin zamanda acilmis ve kiz bunu reddetmis o yuzden kimseyi istemiyormus. Bana bunlari soylerken bile kalbimi kirmadan incitmeden oyle guzel konustu ki benimle. Yani baskasi bunlari soylese beni begenmedigi icin mazeret uyduruyor derdim ama cocuk o kadar icten ve samimiydi ki. O kiza gercekten asik oldugunu anladim. Konusunca daha cok sevdim onu. Simdi mesaj atamiyorum kizlarla pek konusmuyor diye rahatsiz etmek istemiyorum ama o degil de baska birisi soz konusu olsaydi ne yapar eder bir sekilde elde ederdim eminim. Simdi hicbir sey yapamiyorum sadece dua ediyorum...
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah kavuştursun :) inşallah hayırlısı ile olur.. benimki de tam tersi :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ateist birinden hoşlanmıştım (sonradan öğrendim böyle olduduğunu) hatta o da benden hoşlanmış ortak bir arkadaşımız söylemişti. Tabiki hiç konuşmadık bile çocuk konuşmak istedi ama sonu olmayan bir işe girmedim :) bu arada tesettürlüyüm ama şu süslümanlardan değilim onuda belirteyim :)
93 Yorumla- +1 yıl
o yüzden mi bu siteye üyesin?
Cevap sahibi+1 yılDini sorularla ilgileniyorum sana mı düştü beni sorgulamak? İstediğim siteye üye olurum.
+1 yılPeder&valide hacı
Ailem muhafazakar
Ben?
Nerden başlasam
Nasıl anlatsam
Bodrum bodrum...
Saygılıyım kapalıya açığa namaz kılanına , kılmayanına
Kendi penceremden bakıp ( rabbim sıcaklık versin ) demekten başka bir şey yapmıyorum , ayrık düşüncede olduklarım için
Herkes aynı düşüncede, eylemde olmayabilir , tekamül halindeyiz, evriliyoruz devriliyoruz gelişip dönüşüyoruz
Kafa yapım uyuştuğu sürece , kapalıdır açıktır , sıkıntı yok...
Lakin
Amma
İşte...
Yani...
Hayalgücü
Hayalgücü..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten dindar biri karşısındakine kolay kolay açılamaz. Zor bir durum.
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet açılınmıyor zaten. Kendini yiyorsun dua ediyorsun o kadar.
Cevap sahibi+1 yılEğer niyetin evllikse araya birisini koy. Dindar biri flört olaylarına girmez. Ayrıca bol bol Yusuf suresini oku. Sevdiğine daha sevimli görünürsün. Hayırlı evlilik için de Cuma suresini oku.
Soran+1 yılİste evlilik olmaz. Üniversite bitecek calismaya basliyacagim 4-5 yil var yani. Sonra onun cevresinden kimseyi tanimiyorum çünkü olay biraz degisik. Aslinda anlatmak istemiyorum yargılanıyorum çünkü. Ben dindar kapalı bir insanım o da müslüman ama icki iciyor ve baska meseleler de var.. Anlatmasi uzun. tesekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama hayaller kusursuzdur gercekler değil. Zamanla onu unutup başkalarına da aşık olabilirsin. Duygularınla hareket ediyorsun ve yanlış yoldasın. inş hayal kırıklığı yaşamazsın
Soran+1 yılİste o yüzden bekliyorum. esim olacak insandan önce baska biri olsun istemiyorum. ama onu da seviyorum.. Gecer diyorum hep gecer.. Ama gecmiyor. Durum o kadar sacma ki. Kimseyi kinamamak lazimmis.
Cevap sahibi+1 yılEic için tşk. Kınamak en çok yaptığımız hata maalesef. Kınadığımız şey kesin başımıza geliyor. Bu hususta hadis var biliyorsunuz.
Ayrıca aşkını gizlemek te şehit sevabı kazandırır.(bu da hadiste var) Allah sabır versin. Hayırlı geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kız vardı ben ilgilendiğim zaman açıkdı , daha sonra kapandı fakat ona rağmen seviyordum yani kapalı ve ya açık olması önemli değildi kendi hür iradesi beni ilgilendirmezdi. Seçimi de kendisi yaptı daha sonra fikirler uyuşmadı inanması güç ama fikirler uyuşmadı. Ben Atatürkçü olduğumu her seferinde dile getiriyordum sonuçta çekinilecek bir şey değil bu fakat oda karşı partiden miş. Baltayı taşa vurduk anlayacağın ben ona o knuda karışmadım ama o bana bu konuda karıştı. Sonrası hüsran :) yani kapalı ve ya açık olmakda değil sorun buda bazen sorun olabiliyor. Ailecek dindarlardı ben ise neyse anla işte
13 Yorumla
Soran+1 yılSolcu muydun?
Cevap sahibi+1 yılben böyle adlandırmayı sevmiyorum sağ ya da sol diyerek ,
belirttiğim gibi Atatürkçüyüm. diğer türlü saçma geliyor bna
Soran+1 yılhm anladım.. bence insan sevdiğinden vazgeçmemeli.. bunu anladım..
Başörtülü başörtüsüz ayrımında kötü olan başörtülüyse siz kazanın bu dünyada Allah elbet görüyor ama hiç yoktan böyle yerlerde karalamaya çalışmayın başörtülüleri de böyle yerlerde bile belli etmeyin kardeşim ne mal olduğunuzu.. cahilliğinizi belli etmeyin. başörtülü ya da dindar birini tabi istemezsiniz Kur'an-ı Kerim' den bir sayfa bari okuyun artık farkına varın biz neden kapanıyoruz sanki keyfi güzel durduğundan kapanılıyor da ötüyorsunuz Allah istedi diye kapanıyoruz. bu dünyadaki malınızla mülkünüzle değil kendi mallığınızla çıkıcaksınız Allah ın huzuruna sırf bu yüzden acıyorum l*n böylelere
18 Yorumla
Soran+1 yılDipnot:kapalıyım.
- +1 yıl
Orda dindar biriyle sevgili olur musunuz demek istemiş. Yani kapalılar dindar ve iyi insanlar sanıyor. Boş yere atarlandın :)
- +1 yıl
Digerleri senin gibi atara gelmemiş :)
- +1 yıl
Sadece söyledim. Yanlış anlasilmayi düzelttim. Neden kızıyorsunki?
+1 yılAllah hepimize sabah namazına kalkmadığı zaman soğuk suyla uyandırılma tehlikesi veren eşler nasip etsin :)
91 Yorumla
Soran+1 yılAmin canim :)
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görende islamiyetin %10 luk kısmı kapladığı azınlık bir ülkede yaşıyoruz sanar..
Kardeş huu burası Türkiye %95 gibi bir çoğunluğun müslüman olduğu ülkede sen saçma bir soru sordun.
Ya da amacın provoke etmek bilemiycem neyin kafasını yaşadığını vesselam..30 YorumlaDiğer konusunda 320 cevap paylaştı. Ya Bu Tesettürlülerle Nedir Alıp Veremediğiniz Ya Da Dindarlarla Onlar İnsan Değil Mi Onların Kalbi Yok Mu Aşık Olamazlar Mı. Bana Tesettürlü Bir Bayan Gönül Verse Çok Hosuma Gideri Evliliğe Kadar Giderdim. Aşın Bunları Ya Benm Gözümde Tesettürlü Bayanlar Her Zaman 5 Adım Önde !!! Ve Bu Hep Bu Konusmalar Yüzünden !!!
20 Yorumla
+1 yılEğer kişi muhafazakarsa dindar bayan ve dindar erkeğin sevmesi sık karşılaşılacak bir olaydır. Çünkü her insan kendi karakterine uyan biri ile ilişki kurmak ister. ;
Mesela ben Allah'ın emirlerini yerine getirmeye çalışan bir insanım ve çok başörtülü, dinine sadık kızların benden hoşlandığına, evlenmek istediğine şahit oldum.
Gerçi en serseri bir bayan-erkek hakiki manada dindar bir eş ile evlenmek ister. Çünkü inancına göre aldatamaz, arkasından iş çeviremez, yalan söyleyemez, sadık kalmak zorundadır. Buda ayrı bir mesele tabi..00 Yorumladindar insanlara saygım sonsuzdur dini yaşamak dinin kurallarına uyarak hayatını sürdürmek herkesin harcı değildir o yüzden bu kısım insanların yeri tabi ki herkes için ayrıdır böyle insanlar tarafından sevilmek de güzeldir tabi gönül işi olduğu için ne kadar dindar da olsa kalp belki en serseri en zalimi de seçebilir bunu bilemeyiz.
00 Yorumla- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılBaşörtüsünün kullanım amacına bakar. Başta örtü altta dar kot varsa ya da suratta bir ton boya (baş örtüsüne rağmen kesinlikle makyaja karşı değilim) kesinlikle uzak durması temennisi ile çoık fena kalbini kırarım bir daha kimse yapıştıramaz. Ancak amacı allah için olan hanım ablalara lafım yok baş tacılar.
00 Yorumla - Diğer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde parayla imanın kimde olduğu değil. Parklarda görüyorum başörtülü kızların maceralarını. Ha kalpten kapandıysa ona sözüm yok da. Sırf dışarıdaki baskıyı indirgemek için baş örtüsü takıp dar kot giyip ruju abartanlarsa bana 1 km uzak dursunlar.
10 Yorumla
+1 yıldoğrusu benim de dindar bildiğim kapalı bir bayanla ilişkim oldu aşık oldum işte bu dedim tamam dedim hem bu dünyada hemde ahirette eşimi buldum dedim ama hevesim kursağımda kaldı kız imam hatip okuyo kapalı dindar iyi hoş bnden sonra iki çocuk eskitti ve hala allah yolunda öylemi artık insanlara inancım kalmadı lanet olsun ki hala onu köpek gibi seviyorum :(
20 Yorumlabirlikte bir şehir merkezinde gezerken ezan okununca ''hadi namazımızı şu camide kılıp gezmemize ondan sonra devam edelim'' diyebilecek bir eşimin omasını çok isterdim ya da aynı şeyi ben söyleyince gözlerime mutlu ve tebessüm dolu gözlerle bakarak hadi gidelim aşkım diyebilen birisi... böyle bir erkek zaten hayatta sahip olunabilecek şeylerin %75'ine sahip olmuş demektir bana göre.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel bir düşüncedesiniz :) inşallah nasip olur..
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Türbanı ve "müslüman kıyafeti" olduğu iddia edilen birçok şeyi samimi bulmuyorum..
Dindar görünmekle iyi insan olunmadığını da gayet iyi biliyorum..
Sonuç olarak, kapalı birini istemem.. Kibarca reddederdim..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor bişey kardeşim bende inançlı biriyim bir kiza tutuldum içki içer hertürlü halti yer onu doğru yola getirmek için çok uğraştım ama beni ezikledi asagiladi çok yiprandim herkes kendi dengini bulmali aile yetistirilme tarzı uyusmali herseyden önemlisi
01 Yorumla
Soran+1 yılkalp bazen söz dinlemez.
+1 yılGercekten dindar oldugunu nerden biliyoruz? Başörtülü olmasi onun namuslu ya da iyi biri oldugunu göstermez
Hersey tanimakta biter ki ben eger onu seversem istedigi dinde olabilir sorun yok42 Yorumla
Soran+1 yılMantikli. Bu arada sevdigim insanla sevgili olmak istemiyorum.
- +1 yıl
Neden :)
+1 yıl
+1 yılAllahına kurban olurum. Beraber sabah namazına kalkacağım kuran okuyacağım aynı zamanda gezip tozacağım YOBAZ değilim.. Boyle eş ah ahh. Dualarımdaki adam:)
25 Yorumla- +1 yıl
:)) Allah duanı kabul etsin
- +1 yıl
Âmin cümlemize:)
- +1 yıl
cümle sadece ikimizde oluşuyor olmasın :D
- +1 yıl
O zaman ımm şey:D
- +1 yıl
:)) kem küm :p
ben kapaliyim ve kararliyim evlenmeden önce sacimin telini goremez ama dindar bir erkek olsa karsimda kosarim ;))) ve derimki sen allahin bir lutfusun :))
23 Yorumla- +1 yıl
@winner42 ben de anlamiyorum.
yargılamam, hoşlanmadığım her erkeğe yaptığım gibi kibarca reddederim, ha öyle biriyle olmam ama uyumsuzluktan kaynaklanacak problemlerden dolayı. arkadaş olabilirim, sevgili olmam.
20 Yorumla
+1 yılbeni seven bir genco baya dindardı ailesi cemaattendi hatta inancıyla filan alakası yoktu arkadaştan öte görmüyordum sonuçta söyledim sen benim için iyi bir arkadaşsın diye yurt dışına gitme kararı aldı gitti bitti yani
00 Yorumla
+1 yılHaramı sevecek ''dindar'' ile işim olamaz... Görür, beğenir, hoşlaşır da, sevmek boyutuna ulaşması için haramın içine düşmesi gerekiyor. Bu da bana ters anam, istemez...
33 Yorumla- +1 yıl
Masum sevgi diye bişey var hiç duydun mu yaşadın mı? Dindar insanlar birbirlerini nasıl sevecekler? Sevgiyle haramı nasıl bağladın hayretsin yani...
- +1 yıl
adam anası için yaşıyo dünyayı :)
başörtülü biri beni sevse evet eger gercekten kapalıysa Allah korkusu varsa ciddi düşünürüm evlilik söz nişan kira sorumluk ne varsa alırım tabi birbirimizi seviyorsak tepkim yok
14 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel.
Soran+1 yılAmin kardes :) insaallah o da öyle bakiyordur.
Valla dindar bir erkek beni sevmesin istemem yani :D işin esprisini bir kenara bırakalım şimdi kapalı ve dindar bir kız beni sevse kibarca reddederim. Çünkü ben geniş rahat takılan bir insanım benim isteklerimi karşılıyamaz. Kimseninde duygularıyla gururuyla oynıyamam o yüzden reddederim
00 YorumlaBüyük konuşmak gibi olmasın ama mümkün değil yürümez. Ama ben batı kafasında bir erkeğim, baş örtülü bir kızın kendi kültürüne ait bir erkek için sorun olacağını sanmam.
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Sevsin kardeşim ne olacak? Ben severmiyim orası ayrı dindarlıgı ya da düşüncesi inancı için degil kafamız uyuşacakmı?
Sevmek arkadaşlık ve diger duygular paylaşıldıkça azalan birşey degildir.00 Yorumla
+1 yılNeden bukadar saçma sapan sorular sorarsiniz anlamış değilim. Israil bilim ile teknoloji ile uğraşır bizde dindar kız sevilirmi faiz ile hacca gidilirmi hay Allahim :)
10 Yorumlaistemem... birisini sevmem için inançsız olması ilk şartımdır ya da çok çok çok saygılı bir inançlıysa belki
110 Yorumla- +1 yıl
Islam sevgi saygi baris hosgoru dinidir.
- +1 yıl
Islam sevgi saygi baris hosgoru dinidir.
Dunyanin en buyuk yalani :/ - +1 yıl
Neden yalan oldugunu dusunuyorsu ateist kiz
- +1 yıl
@çayımaşekerol - @ateistbirkız ,,, yüksek ihtimal müslümanların dini yanlış algılayıp inanmayanlara karşı davranışları, dünyanin dini kirli oyunlarına alet etmesi, islama karşı yanlış anlayış ve algı. Bu sebepler bu doğru sözü bazı insanlarımıza yalanmış gibi gösteriyor. Buda bazı insanlarımızı %25ini ateist yapmalarına neden oluyor.(GENEL KANI)
- +1 yıl
Ben zaten müslüman dogmadimki :) olsam. hristiyan olurdum
- +1 yıl
senin ateist veya başka bir dinden doğman bu genel kanıyı değiştirmez çünkü dünya senin doğmanla başlamıyor dünyadaki islami anlayış asırlardır birbirini takip eden bir zincir gibidir ve ailende hatta ailelerimizde bu zincirin farklı parçalarındadır. Kimisi yanlışı alıp yanlışı uygulattırır kimisi dogruyu alıp dogrusunu uygulattırır.
+1 yılNe guzel iste. bu dunya gecici. kalk namaz kilalim diyen bir esin olsun gerisi önemli degil
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
- Diğer konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılsevebilir. sevende oldu. ben sevmedim. yobaz dusunenlere gelemiyorum. beni degistirme dusuncesi. dindar olmami isteyen bir zihniyetler var.
13 Yorumla- +1 yıl
seni o halinle seviyorda degistirme cabasinda oluyor. cunku o halini dha cok sevip kabul edicek. daha mutlu edicek onu. ask diye sey yok bir zaman sonra dusunceler konusuyor
vardı da biz mi hayır dedik ya :) zaten öyle biri olmalı hayatımızda..
21 Yorumla- +1 yıl
evet var :)
+1 yılherhangi bir sorun teşkil etmez. beni dini açıdan birşeye zorlamadığı sürece kafamız "uyuşuyor mu" ya bakarım.
00 Yorumla
+1 yılOnlar da insan netice de sevebilirler çok enteresan bir durum değil ki. Şaşırdım ama yine de ister istemez.
00 YorumlaDindarsan bekliyeceksin dinimizce flört haram ya sevecek evleneceksin, ya da sevecek kaderini bekliyeceksin mutlaka kaderin seni bulur (bizimkiside züğürt tesellisi )
10 YorumlaÖyle biri beni sevse çok hoşuma giderdi çünkü kapalı kızlar çok hosuma gidiyor. Hem dinine bağlıysa beni de dinime yöneltir
00 YorumlaSorun mu oluyor yani oluyorsa noluyor m. ettm nasıl bir tepki verilck ırk ayrmndn sonra bunlara mi takldnz¿
00 Yorumlaiman dediğin elinde kor bir ateş tutunca ellerin yanıyor öyle bir zamandayız açıkçası ben bile kayıyorum çoğu zaman nasıl olacak bu iş
00 YorumlaKeske oyle birsey olsa basortulu ama kalbinde olan bir insan bilabilsem gelecek planlari yaparim...
03 Yorumla
Soran+1 yılne güzel :) Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe çıkıyorsa onlardan cıkıyor çoğul kullanmayayımda gene.
İnanmıyorum yani ben o başörtülülerin çoğunun dindar olduğuna. çok şey var öylelerinde...
Anlayan anladı beni..11 Yorumla
Soran+1 yılşey olmayanda var. öyle birinin seni sevdiğini varsay?
+1 yılbaşörtülü olmak ayıp mı anlayamadım ama anamda da baş örtüsü olduğundan sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma sapan bir soru çok dusundunmu bunu sormak için. sanki başörtülü veya dindar biri uzaydan gelme insan dişi varlikta tepki merak ediyon.
00 Yorumla
+1 yılValla basortusuz olsa tepkim olur.. git kapan oyle gel derim
14 Yorumla
Soran+1 yılİlginc :)
- +1 yıl
Yavrucugum sen musluman misin bilemiyorym ama ilginc olan sensin
Soran+1 yılKapalıyım.
- +1 yıl
Derdin ne o zaman anlam veremedim? Bizde kapalidan baskasiyla evlilik olmaz.. tabi en dogrusunu Allah bilir
oyle bır soru sormussun kı sanki basortusu ve dındarlık illegal bı olay
neyın kafası bu ya?
nerde yasıyoruz?
kendınıze gelın burası musluman bır ulke00 Yorumlaanlaştıktan sonra sıkıntı yoktur.. o bana eksiğimi öğretsin bende ona öğretirim.. dinin uygun gördüğü de o dur zaten.. karşı çıkan totoşlar müslümanlıkla ne kadar alakanız var?
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkulda birini gordum cok guzel ona acilsam kabul eder mi sohbeti sence. bir arkadasimin arkadasi o da. Benim derdim sevgili olmak felan degil sadece konusup uyusuyorsa fikir dusuncelerimiz adim atmak sadece.
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldındar bı erkek sevse bısı olmaz
ben sevemem bence
yanı olmaz00 Yorumla
+1 yılÖyle birini bekliyorum. Ama karşıma sürekli ağzı içki kokan zuppelerin çıkması da benim imtihanim sanırım :(
10 Yorumla
+1 yılAşırı dindar bir erkekle birlikte olamam, anlaşamam büyük ihtimal.
00 Yorumla
+1 yılhahaha ahhh nerde o günler yaaa ben öyle aradıgım halde bulamıyomki :(
33 Yorumla- +1 yıl
kimse sevmiyoki onlar sevsin
Soran+1 yılnasip işi bunlar :)
- +1 yıl
öyle diyosunda seven olmadıkdan sonra
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAgnostiğim, dindar biri ile anlaşırsak neden olmasın?
Ama bu bir hayal, anlaşmayız gibi geliyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılateist biriyim öyle birşey asla olamaz. kırmadan reddederim eğer devam ederse dini görüşümü açıklarım ve birlikte olamayacağımızı söylerim (dindar başörtülü kızlar için geçerli)
00 Yorumla
+1 yılAsiri dindar bir erkekle olmaz
Öncesinde küçük sarilmalar opmeler yasanmali
Yoksa ot gibi ne oyle10 Yorumla
+1 yılNamaz kildigi icin sevgilisini terk eden biri var mi acaba? Bana gelse basim gozum ustune.
32 Yorumla- +1 yıl
Simdi insanlara saygin olmali ama seviyosan ters dusmemelisiniz. Sen tercihini yapmissin o da yapmis. Yani saygili olamadin mi ona karsi?
+1 yılBenim yanımda durucak insan tipleri değiller. O yüzden imkansız
10 Yorumla- Diğer konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir ihtimal yok. Öyle bir kızın aşık olacağı son erkek ben olurum heralde
00 Yorumla başörtulu kızın sevmeye hakkı yokmuuu ne tepkısı olucakk eger guzel ve uyum olursa tamam derım devam ederım
00 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılSevebilir bende sevebilirim ama.. iste amasi da var.
04 Yorumla
Soran+1 yılama? :)
- +1 yıl
Bosver. uygun degil bir sevgi durumlari insani yanlis seylere surukler dert tasa getirir. seytanin isi yoldan cikarmak zaten.. evlilik oncesi boyle seylere uzak durulmasi gerek.. kalp sonucta bu.. uzak kalasin ki olacak esine ihanet olmasinn. o kadar cok seviyorasa bak dinine de bagliymis gelip istesinler. kendi aranizda konusun. anlasin. anlasamazsanizda olmaz zaten. ama aileyi kaatarak yaptigin her sey daha ciddi daha seviyeli ve daha saygili oluyor.
Soran+1 yılorası öyle :)
- +1 yıl
Yani. oyle tabi ki..
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen soruyu anormal buluyorum yoksa giyim tarzından dolayı ya da inancından dolayı kimseyi anormal gördüğüm yok.
10 Yorumla
+1 yılson 4 cinsel ilişkim netten oldu ve hepsi kapalıydı bu çok garip geldi bana
ben özellikle kapalı olsun istemesemde mesaj atanlar kapalıydı00 Yorumlaben zaten türbanlı istediğim için mesele yok. ama olursa diyorum. ki artık birini hayatımda istediğim de yok.
00 YorumlaSaygı duyarım onlarinda kalbi ve duygulari var sonuçta ama bende ona karsi bir his yoksa direk senle olmaz derim
00 YorumlaNe sorun var bunda anlamadım. Olabilir, gayet doğal.
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun yapan insanlar var.
- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler