Arkadaşlar kızlar sahilde koşarken göğüsleri sallanıyor özellikle büyük olanlar. siz ne düşünüyorsunuz bu durumda çok mu kötü duruyor erkekler neden bakıyor nasıl önlerim sırf bu yüzden rahat rahat kosamiyorum bol bişey giyiyorum yine oluyor kızlar sizin var mi buna bir careniz?
Cevabın nedir?
Spora cok deger veriyorsan harika sporcu sudyenleri var. Hatta sahilde ondan baska bisey giymene gerek kalmaz sabitte tutar. Normal giysilerle de giyebilcegin tarzda olanlarda var. Almani oneririm ki. Normal sudyenle kosmak ve goguslerin surekli sallanmasi sarkma yapar. Çünkü sallandikca kaslar sıkılıgini yitirir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç kullandin mi onerebilecegin bir marka var mı?
En İyi Cevaplar
şair burada memelerinin büyük olduğundan bahsetmiş..
179 Yorumla- +1 yıl
Dirak aklimdan gecen cevap :))
Soran+1 yılEvet öyle demek istedim çünkü insanlarin pembe bir profili seksi bulmaları benim hoşuma gidiyor çünku ben piskopatim
sizdeki beyni kuşa taksan ters uçar saçma saçma yorumlar yapmayın burada
Soran+1 yılSenin gibi bir beyinsiz ararsa bulamaz tabi ;)
Soran+1 yıl;))))
+1 yılvalla bence sıkıntı yapmanın alemi yok adam abazaysa ben koşsam bana da bakacak. o dereceleri bile var :)
o yüzden illa bakmasın diyorsan yürümeyi dene hoş ona da süzülüyorsun diye bakacak o adam. ne yapacaksın sahile mi gitmeyeceksin? o zaman takmayacaksın :)21 Yorumla
Soran+1 yılYüzde yüz katılıyorum
+1 yılwww.google.com.tr/search bunu giysen sallanmayı önleyebilirsin sanırım. Sade böyle tak ya da üstüne bişey giy seçim senin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öğrendim teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederm
en iyi cevap versen fena olmaz hani =)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
191Cevap
sütyen takmadan sporcuların kullandıgı korse tipi bodyler var onu giyebilirsin direk sabitler ilk bir kaç gün sıkar zorlar ama alışırsın üstünede eşofman giyersen rahatça koşabilirsin internette var korse atletler var erkek için onlardanda alternatif olarak alabilirisin kilo verme sonrası çatlaklarıda aza indiriyor..
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim çok sağolun.
Işte bu yüzden edep aklın suretidir diyoruz. Biz insan ne kadar edepli ise o kadar akıllıdir. Çoğu insan da namus bilinci kalmadı yazık yazık.
43 Yorumla
Soran+1 yılKimden bahsettiğinizi anlamadım
Soran+1 yılPeki Teşekkürler
+1 yılEvine koşu bandı al göğüslerin açık bile koşarsın o zaman ancak sahile gittin zaman kadınlara özel korseler var onlardan giyiceksin o senin göğüslerini biraz küçük gösterir bu yüzdende abazaların kontrolüne girmemiş olabilirsin öyle umuyorum fikrimi söyledim.
20 YorumlaDiğer konusunda 852 cevap paylaştı. Sen Erkeklere Ne Bakıyorsun. sonucta dikkat çekmek sizinde hosunuza giderken bu rahatsızlıgın neden? çok rahatsız oluyorsan o zaman arkadas ortamınla sessiz bir yere gideceksin. ya da kadınlara özel plajlara gideceksin.. sizde bizleri iyice abaza yaptınız heee
20 Yorumlasirft bunun icin milletin icinde kosmaktan nefret ediyorum... Ne giysem olmiyor yaa ziplamasa olmiyor bunlar.. Ondan ormaanda kosiyorum kimse yok cok daha rahat
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin keşke bizim burdada böyle bir yer olsa
- +1 yıl
Orman daha büyük sıkıntı bakmakla yetinmeyebilirler :D
- +1 yıl
Hahaha :Dh
Hoş gözüküyor ve erkeklerde bakıyor rahatsız olma bence hep toplum baskısı yüzünden bazı şeyler kötü gösteriliyor , bunlar hayatın içinde olan şeyler nasıl rahatsan öyle giyin rahatsız eden olursa haddini bildir , ülkemizde en büyük sorun cinsel psikoloji herke s herşeye çok kapalı
14 Yorumla
Soran+1 yılKadinsan hersey kısıtlı spordan daha doğal bişey olabilir mi onu bile yargilayanlar oldu görüyorsun
Soran+1 yılTeşekkürler sağolun sizin içinde :)
+1 yılsporu kendi etrafında, kendi çevrende yap arkadaşım al kendine bir koşu aleti koy evine , çatına , odana koş istediğin kadar ha ben doğa ile baş başa olmak istiyorum diyosan al yanına bir arkadaş çık git ormana varsa öyle yerler gidin beraber koşu yapın kimsede bakmaz ormanlık alanda ! çözüm çok arkadaş konuyu başka yerlere çekmeyelim.
04 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi şu anda alete verecek param yok ikincisi burada ormanlık alan yok
- +1 yıl
arkadaşı en kötü koşma aleti 100-150 civarı bişey o kadarda paran yoksa yapacak bişey yok
Soran+1 yılNasıl 150 ben bir milyarı aşıyor diye biliyorum
- +1 yıl
sahibinden. com a bir baksan? internetim yok demede şimdi..
Destekleyici vardır birseyler kesinde erkekler neden bakıyor sorusuna gelirsek bilmiyorum iç gudusel olarak bakilasi geliyor psikolojik birsey olsa gerek :/
25 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü erkekler süper varlıklar herseyi onlar biliyor
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim:)
Soran+1 yılİyi geceler:)
erkeğin 1. nefsi kadındır ve erkeği en tahrik eden organ ise göğüslerdir bu durumda bir kız bikini şekilde koşarken namazlı hocalar bile bakar çünkü nefsin önüne kimse geçemiyor ( nefisin önüne geçilemiyor diye abartmamak gerekiyor tabi) bu bakışlara alışmanız gerekiyor ya da erkeklerin olduğu yerde koşmaman gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılüstüne hırka giy hırkanın fermuarını da boğazına kadar çek hiçbişey sallanmaz :)
23 Yorumla
Soran+1 yılÖnerin için teşekkür ederim onu yapıyorum zaten
- +1 yıl
onu yaptığın halde sallanıyorsa artık bişey diyemicem :D
ya ne diyeyim bilemedim. en güzeli sadece hanımlara özgü plajlar olabilir.
öbür türlü yai hırlısı var hırsızı var. yolda vur kaç yapmaya kalkacağına kadar var.14 Yorumla
Soran+1 yılNe yazik ki öyle
- +1 yıl
plaj için demiyorum ama konu açılmışken kadınlar elbiselerine daha fazla dikkat etmeli. iki nedeni var.
birincisi abi kadınlar sonuçta daha zarif varlıklar. bu da erkeği cezbeder. ikinci noktası ise her erkek kendini kontrol etmez. niye etsin ki? hele türkiye´de. diyor ya şiirde iki genç sevişti oğlan oldu fatih kız oldu fahişe.
günümzde kadınlar tecavüzden çok daha fazla korkmalı bence. çünkü her yerde erkekler bu şekilde empoze edilen fikirlerin esiri. siz plajda bakanı görüyor srahatsız oluyorsunuz. ama yolda şöyle sağına soluna bakan herkes erkeklerin ne biçim baktığını görür rahatça. hani ben çarşaf giyilsin demiyorum ama aşırı iddialı elbiseler ya da elbisesizlik işin ucunu kaçırtıyor. olay olduktan sonra zaten tr de kadın mahkemelerde bile suçlanabiliyor. hoş suçlanmasa erkek ceza alsa bile snuçta olan kadına oluyor. en azından ceplerinde bir biber gazı olsun:)
Soran+1 yılhaklisin tabi kismen katiliyorum
- Diğer konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler bakıyor çünkü hormonlarımız bakmamım için baskı yapıyor. erkekler bakıyorsa bununla gurur duymalısın demekki bakılacak nişeyin var göğüssüz kızlar utansın bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ortada açık saçık bir kıyafet yok ki bakils in spor yapıyor herkes ayrıca göğüsus kızlar daha rahat :)
- +1 yıl
yapışık bir kıyafet çıplaklıktan daha seksidir. daha rahat değiller bir konuş istersen onlarla çoğu şikayetçidir muhtemelen.
Soran+1 yılSpor yaptığım için genelde yapışık değil çok çok bol giyiniyorum ama :/
Diğer konusunda 834 cevap paylaştı. Valla ister istemez genetik ve içgüdüsel olarak biz erkekler böyleyizdir. Bir kadın erkeğin ne giydiini önemserken, erkek kadının ne giymediğiyle ilgienir, hal böyle olunca biz erkekler o durumda emin ol ki siizi çıplak hayal edioruzdur, o yüzden bakıoz, ama kötü durmuor, ya da kötü olmuyor tam tersi seksi oluyor, tabi fiziği güzelse,150 kilo kızdan kimse etkilenmez :))
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYuh ulan bu kadarmı düştünüz aklıma bile gelmiyor bide biz ateist siz müslümansınız ya ben ona çok gülüyorum :D
29 Yorumla
Soran+1 yılNeden düştük onu anlamadım?
- +1 yıl
Sanane koşan karının memesinden arkadaşım ne diye dert ettin diyorum. Müslümansınız siz bakmayın kadının memelerine.
Soran+1 yılSen karşı tarafa diyorsun sanırım bana değil:)
- +1 yıl
Yani yani.
Soran+1 yılGördüğün gibi bird esaygisizca yorum yapanlar var klavye delikanlılari!
- +1 yıl
Sana diyorum ya birde onlar müslüman ben ateistim gülüyorum sadece :)
Soran+1 yılİnsanın içi temiz olacak ama insanin işte
- +1 yıl
Hayırlısı be hacı :D :D
Soran+1 yıl:))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zaten sizlere bir anlama veremiyorum ki.
hep erkekleri azdırın azdırın sonra vay erkek şöyle düşündü avy * vay bilmem ne amacınız ne sizin ya pantolon giyersiniz.. kukunuz bile belli olacak kadar dar giyersiniz sonra erkekler bakmasın kim bakacak l*n kim.. kızlar mı hay içgüdülerinizi kızlar için mi la yoksa neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz amk..110 Yorumla
Soran+1 yılbende sizin anlamıyorum karşınızdaki spor yapıyor oryantal değil!!!
- +1 yıl
adam ne diyor sen ne diyosun bayan ne alaka cevaba bak
Cevap sahibi+1 yıle yine yap ormanda yap ne bilim sessiz sakin yap ne bilim göstermek istemeyen her türlü çaresini bulur. Ayrıca altı üstü 250 gr bir tek sende yok yani. Adam açsın telefonunu günümüz teknoloji çağı sevgilisini soyar izler chat den soyar ordan burdan izler alternatif çok soruyu sorarken ki duymak istediklerin her neyse artık.. :)
Soran+1 yılErkekleri azdirin azdirin sonra vay erkekler söyle düşündü deyin diyor bende bunun cevabını veriyorumanladınız mi bayım?
Cevap sahibi+1 yıladamsın tatlıçocuk :)
Cevap sahibi+1 yılsen git danone ye gülüm hadi yemezler hadi. allah ın aptalları
Soran+1 yılSen yemissinde ne olmuş hiçbir gelişme yok ;)
Cevap sahibi+1 yılsalak.
Soran+1 yılCevabın kalmayinca hakarete vurursun ancak zeki arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma bir cevap vermişsin ondan.. :) yaş 17 mi 15 mi.. uyu uyu hadi sen..
Ya sallansin sallamasin bacim sen sporunu yap, napalim. Yaradilis boyle. Cinsellikten baska bir sey dusunmeyen beyni uckurunda olan erkek her turlu bakar ama psikolojisi normal olan bir erkegin tahrik olacagini sanmiyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum gerçekten öyle
Elbette bakılır ama bu taciz boyutunda rahatsız edici olmamalı , neticede herkes ne istiyorsa giyip , istediği gibi davranma konusunda özgür olmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılevet oyle olmali ama...
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. düzgün bir sütyen bulabilrsin destekleyici sabitleyici gibi birşeylerde Vardır Hasar Diye tahmin ediyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılHasar nedir anlamadim
- +1 yıl
Hazar olucaktı o Tambi bilgim yok ama Ne biliyim öyle Destekliyici tutucak sabitliycek bir şekilde südyenler Vardır diye Düşünüyorum Veya Südyenin biraz üstünden sudyen kopcemi ipimi diyorsunuz onun ordan Bir ip gecirilip sıkılabilir koşarken Gögsler Yukarıya Gelmesin diye.. Anlatamadıysan bir Resim bulmaya calışıyıyım.
Soran+1 yılYok hayır anladım sanırım diğer arkadaşlar izah ettiler sana da teşekkür ederim
+1 yılbir bezle sıkıca sar dar bir fermuarlı hırka giy spor yapanları kullandığı bir sütyen vardı heralde reklamlarda görmüştüm onlardan da alabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet arastiricam teşekkür ederim
- +1 yıl
ne demek majesteleri görevimiz
erkeklerin baktığını bile bile sahilde göğüslerini sallaya sallaya kouşuyosan sende bir problem vardır :D
50 Yorumla
+1 yılkızların gögüsleri belli olmasın diye bez bağlıyolar salanmıyor voleybolcular yapıyolar galiba
32 Yorumla
Soran+1 yılAnladım arastiricam teşekkür ederim
- +1 yıl
önemli değil
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen koşan kadınlara bakmıyorum. Hatta aykırı bir şey olmadıkça yürüyenleri de yine bakmıyorum. Gözle kadını taciz edenlerden de nefret ediyorum. Senin amacın gerçekten spor yapmak madem yap sporunu gitsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki spor yapmak başka ne işim olur
- +1 yıl
Oyleyse devam et. Koş.:)
Soran+1 yılPeki cevap icin Teşekkürler:)
erkekler bakmıyorum dese yalan olur ne kadar edepli yakışıklı biri olsada bakar erkekliğin genetiğinde olan bişey bazıları abaza gibi bakar bazıları çaktırmadan
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yıldikkat etmedim ki hiç :) içimiz fesat değil herhalde ondandır :)
13 Yorumla
Soran+1 yılOdandir normalde budur
Cevap sahibi+1 yılzaten bu insanlar (sadece erkekler değil kızlarda da var) bu azgınlıklarından ne zaman kurtulacaklar çok merak ediyorum ve sadece acıyorum.
Soran+1 yılAynen öyle arkadaşım
Diğer konusunda 646 cevap paylaştı. Nike sitesine gir ya da bir mağazasına git orada sana çok güzel yardımcı olabilirler :))
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Koşu yapılan yerde neden bunlara dikkat edilsinki spor yapılıyor saçma
15 Yorumla
Soran+1 yılGozumu kapatarak kosmuyorum
Soran+1 yılTakinti yaptin mi ister istemez gozu takiliyor insanin
Soran+1 yılZaten bende oyle yapmaya calisiyorum
Çok iyi spor sütyenler var yardımcı olur diye düşünüyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakicam teşekkür ederim
+1 yılHaklısin ama demekki gerçekten göz alıcı bir güzelliğe sahipsin yapacak pek fazla bir şey yok desem hem genç kız sütyeni varya ondan kullan olmaz mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan öğrendim bu sporcu sutyenini hafta sonu bakicam cevap için teşekkürler:)
- +1 yıl
Rica ederim ama göğüslerinin çok büyük olmaması lazım var mı öyle bir sorun?
Ben haşemayla koşuyom hatta sahilde Amuda kalkıp Ters Takla atıyom Cıks kimse Bakmıyor.. Ha İskele ha ben..
81 Yorumla
+1 yılTutarak kos bence :)))))))) yaaa gozlerimden yas bosaldi resmen soruya bak cevaplara gellll gel vatandasss asfdhsddjjsjnxbxnsjjsjzjj:))))))))))))
60 Yorumla- Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta spor yapıyorsun yap sporunu sen rahat rahat.
40 Yorumla
+1 yılBir sağ bir sol kroşe :D
Şaka bir tarafa spor yapıyorsun öyle bir milletizki spor yapana bile karsıyız. bence takma derim bunu he şayet laf atanda olursa gereken cevabı vereceğinden eminim..11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle malesef sanki aykırı bişey yapiyormusum gibi birde hayifladilar iyi mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende koşu için çıkıyorum ama koşamıyorum sadece tempolu yürüyüş yapabiliyorum bakışlar yüzünden
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
O kadarmi buyuk :)
Ya birakin artik elalemi özgür bur ülkenin özgür vatandaslariyiz sonuçta her kez istediği şeyi yapar babannem zamanında kalmis o elalem nefer çok sacma bence
10 Yorumlaçekici * çok sallanması onların sert olmadığını düşündürür ve hoş olmaz tabi sadece göğüs değil tüm fizik gözden geçirilir
20 Yorumla
+1 yıleet büyük olduğu için sallanıyordur. salla gitsin kız niye kötü olsun. tadını çıkar bırak baksınlar
30 YorumlaNe gereksiz bir sorudur bu ya bizde denizden şort ıslak olarak çıkıyoruz mal sallanıyor yapışmış şort üzerine oda dikkat çekiyor acaba görüşler nedir bu konu hakkında?
11 Yorumla
Soran+1 yılGörüşüm :sen denizden çıkma !
Koşmayı bırak bazılarınızın yürürken bile sallanıyor :O Engel olmak istiyorsan sütyenini ip ya da bez parçasıyla kemerine bağla ;)
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOna çözüm bulamassın tatlım sonuçta kökünden sallanıyor ama aza indirebilirsin kısa dar bodyler var sadece göğüs kısmını kapsayan. Bir araştır derim.
10 Yorumla Sallansın kızım. O sallanınca bakıyorlar diye sıkıldın da dar tayt giyip sokakta kırıttığında baktıklarına mı sıkılmadın ne diyeyim sana. Bir nevi haydar hoca yorumu gibi oldu ama idare et işte
02 Yorumla
Soran+1 yılSen benim Tayt giydigimi nerden çıkardın arkadaşım bu kadar mı önyargılisin! !
+1 yılçok hoş görünüyor onlar erkekler için var bu gerçektir.
büyük ve uçlarıda büyükse dah güzeldir.
koşarken sallanması ise tartışılmaz sadece bakılır kaldı ki bu güzel görüntüye sadece erkek değil bayanar bie bakar bana göre00 Yorumla
+1 yılBende caddebostan sahilde bisiklete biniyorum genellikle erkekler kosuyo burdada kizlar paten falan biniyo
10 Yorumlaiçine sıkı, dar bişey giyersen onun üstüne bol birşey giydiğinde pek sorun kalmaz diye tahmin ediyorum
10 YorumlaNe demek erkekler neden bakıyor, bu medeniyet ayağına erkekleri iyice hormonlarından arınmış insan olsun istiyorsunuz.. Yok ben çıplak olsamda beni taciz edemezsin falan filan,
Azıcık edep , azıcık haya lütfen..413 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım ben disarda açık saçık giyiniyorumgiiysem bu soruyu sorsam cevabina hak vericem ama spor Yapan bir bayana neden bakilsin ne yapalım allah bizi böyle yaratmissa gogusumuzu mu keselim ya da spor yapmayalım mi?
- +1 yıl
iyi de erkeklerin aciz olduğu konu zaten hormonları değil mi kadınlar bu zaaftan dolayı erkeğe istediğini yaptırmıyor mu
erkekler robot değil ki aa bu kız spor yapıyor ayıptır yahu bakmayın sokakta gezse neyse , diye programlanacak değil ya..
Bant ya da göğüs için korse gibi bişey varsa onu kullana bilirsin
Soran+1 yıliyi de edebi hayayi ne karistiriyorsun sanki biiedepsizlik yapiyormusum gibi?
Soran+1 yılSahilde kosmak utanılacak birsey yani öyle mi
- +1 yıl
Dikkatsizce , erkeklerin aklını bulandıracak şekilde koşmak seni tatmin ediyorsa utanmana gerek yok , ben bu durumdan rahatsız olduğunu düşündüğüm için dedim.
Bence kızlar bu konuda biraz daha dikkatli olmalı.. hiç bir erkeğin o sekilde gördüğü kıza cinsel objeden baska bir türlü bakmaz , böyle anlaşılmak sence edebe uygunsa bişey diyemem ama düşündüğümde bana edebe uygun gelmiyor..
Soran+1 yılKardeşim bu durum benim hoşuma gitse gelip burada bunu önleyecek bir sey araştırır miyim bende biliyorum kötü bir durum olduğunu bir yandan da spor yapıp Zayıflamak istiyorum. Elalemin oğlunu, kocasını sırf bana baksınlar dikkat cekiyim diye yaptığım bir sey sanki sırf dikkat çekmemek için gece karanlık olduktan sonra çıkıyorum bilip bilmeden yargilamasaniz ne güzel olur aslında
Soran+1 yılErkeklerin hormonsal durumunu biliyorum öyle açık saçık giyinip ya erkekler bakmasın falan felan diyen kızlardan da değilim sadece bu doğal bişey ve bilerek yapılmış bişey değil bu durumda bakilmamasi gerektigini düşünüyorum birde bakıp gülen var sen bir erkek olarak bunu yapıyor ve hormonlar bagliyorsan kusura bakma ama burada sucu kendimde değil karsimdajinde ararım kaldı ki bir yöntem bulmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Göğüslerin sallanması tabi ki doğal ama bunu halka açık yerde yapıyorsan normal algılanmaz ki sen ne kadar kendince iyi niyetli olsanda bakmamak mumkun değil doğal karşılanmaz , sırf bizim kültürde değil hiç bir yerde doğal değildir , oyüzden ya cinsel algılanır ya komik gelir,
Soran+1 yılzaten soruyu sorma amacım da ben mi büyütüyorum yoksa istemedende olsa gerçekleten dikkat çekiyor mu onu öğrenmekti Neyse zaman ayırdığın icin tesekkur ederim
Soran+1 yılYok hayır yanlış bir cümle kurmadin ama iyice geldin beni sanırım artık hiç kosamicam :)
+1 yılHemcinslerin sevgilimin spermini yutuyorum cok zevk aliyorum diyo sen neyi takmissin kafana bu arada bu insanlari allah islah etsin takma kafa ole seyleri
25 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Korse giysen olmazmi
Soran+1 yılGiyiyorum zaten
- +1 yıl
Niye utaniyon ne insanlar vr neler neler yapiyolar onlar utanmiyorlar sen nelerden utaniyosun sal gitsin kardesim
Soran+1 yılama yine de insan çekiniyor işte, Yargilamadigin için Sağol
+1 yılya kardeşşş :) eğer ki düşünüyorsan erkeklerin baktığını ki perde koyamıyorsun ve aynı zaanda da bakmasını istemiyorsan daha bol bir şeyler giy. Birileri için mi spor yapıyosun bakmaları önemsizse devam et önemliyse daha bol giyim. dimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılXl bir erkek tişörtunden daha bol bişey mi mesela?
- +1 yıl
çift XL erkek tişörtü. Kaç kilosun nesin ne değilsin nerden bileyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirkaç ilginç öneri gelmiş bile :))
çaresiz bir durum gibi görünüyor. koşarsan sallanır, sallanırsa o göğüslere bakılır :))10 YorumlaTelevizyonda falan insanları uyutmak için köstekli saat sallarlar, hipnotize ederler, bilir misin?
Erkekler için durum aynıdır.00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Büyük göğüsler genelde yağlı tiplerde oluyor..
diğer erkekler neden bakar bilmem de ben bakmıyorum şahsen..00 Yorumla
+1 yıl, Spor sütyenleri var bilmem duydun mu ama geçen yüzyıl icat edildi?
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi duydum desem inanır misin?
ben temelde kadınların koşmasına karşıyım. ne insana benziyorlar ne de başka bir yaratığa. kadını koşarken izlemek berbat bir histir arkadaşlar aklınızda bulunsun. ölü gibi yatsın daha iyidir kanımca.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki kadın insan Degil mi?
- +1 yıl
Agladimmmmmm :))))))
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir koşu bandı al sende. Sahilde koşmak neymiş. Ortam bile erotizme musait :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılSahil ve erotizim?
Bebeyim memelerin büyükse onun çaresi yok bileşim ya kosmayacaksin, ya da o memeleri sallayacaksin.
00 YorumlaNeden sahilde? Sadece sahildemi kosuyor kizlar.. ve sahilde neden kosulur duzgunce git.. cok yesilcam filmide izleme bnce.. ayrica sallanmasi senin sucun degil tedbirinide alicaksin tabi.. hadi iyi geceler
02 Yorumla
Soran+1 yılYeşilçam ne alaka ya yorum yapmak için yorum yapmayın
+1 yılErkek olsam göz ucuyla bile bakmam, bakmak alçak insanlara göre...
10 YorumlaDiğer konusunda 438 cevap paylaştı. isteristemez dikkatimi çeker.. kim bakmaz ki löp löp sallanan göğüslere... tavsiyem kiloluysan kilo ver biraz küçülürler toplanırlar sallanmazlar böylece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun için uygun değişik modeller vardır. hem karşıdan geldiğin içindir. plajda herkes öyle ondan değildir. o değil romeo ve onun yavşakları bir gitselerde kurtulsak. herifler sırf bir kız nasipleniriz diye g*t yalıyor resmen.
23 Yorumla
Soran+1 yılZeki olduklarini saniyorlar iste kendilerince ne yapalim onlarin seviyesine dusecek halimiz yok ;)
Cevap sahibi+1 yılumursama kalsın. senin içinde bunun gibi çapraz bir model uygun olabilir. siz daha iyi bilirsiniz.
images.bizde.com/.../...kim-mb84155_3457715_r1.jpg
Soran+1 yılTesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin :)
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Valla ben sahilde yürüyorum da spor yapan bayan bile görmedim
Geneli yütüyor
Koşsna da o gözle bakmadim hiç
Hatta özenip koşasımı getirirler ;)011 Yorumla
Soran+1 yılİşte herhalde bir iki yorum okumussundur sanki türkiyede değil Libya'da yaşıyoruz yazık !
- +1 yıl
Sen diyince okudum baktım da
Ya bırak bu karaktersizleri...
Annesi kızkardesi ablasi olan da spor yapiyor
Acaba düşündüler mi bu saygısızlar ne olur diye
Salla gitsin ya
Tek cozum sıkı tech fitler var adidasta falan onlari bir dene ya da olmadi esortman üstü giy
Ben de şortla yürüyorum ;)
Bakan bakiyor kafamda kapsonlu ile millet aval aval bakıyor fakat umrumda olmazlar...
Soran+1 yılNe diyim zaten sanki etrafta dikkat çekmek (bilerek) dikkat çekmek isteyen bayanlardan ilan ettiler beni resmen sen spor yaparsan bende böyle yaparım diyorlar spor ya spor bu. sanki sakıncalı bişey yapıyorum ayıp ya hakikaten ayıp şimdi bir kez daha anladım ko bir halt olmaz bizden
Soran+1 yılNe yapacaksın bunlarda böyle
Soran+1 yılAynen öyle. Zaman ayırdığın icin tesekkur ederim :)
Soran+1 yılYok bende kadikoyde takilmiyorum istanbuldada
degilim ama anlyisli insanlar iyiki varlar Yani tesekkur ederim tekrar
Soran+1 yılHahhaha
Benimde taşşaklarım sallanıyor ama takmıyorum. boşver :D
10 Yorumla
+1 yılBence kasede sallanan Sütlaçtan farkı yok :) ayrıca hiç hoş gözükmüyor...
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahahhaha :)))))))))) ahahhaahhahahahahhshha :))))):::::)))))))))
- +1 yıl
:))
- Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri