Malatya'dan İstanbula tek tatile gidiyorum, kadıköy sahil kenarında olucağım daha çok.
Uzun süreli ilişkiden çıktıktan sonra İstanbul'da da bir sevgili yapmadan gitmek istemem.
Yakınlaşma Nasıl Olmalı.
Mal mal Bankta Tek Oturmayı İstemem.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Malatya'dan İstanbula tek tatile gidiyorum, kadıköy sahil kenarında olucağım daha çok.
Uzun süreli ilişkiden çıktıktan sonra İstanbul'da da bir sevgili yapmadan gitmek istemem.
Yakınlaşma Nasıl Olmalı.
Mal mal Bankta Tek Oturmayı İstemem.
Sahillere akşam saatlerinde git ya da gece 11-3 arası araba olmasa bile iş atan kızlar ilkaki vardır kız kıza oturup etrafa bakınanlar genelde iş atıyor ben öyle düşürdüm 2 tane eve götürdüm sonra baktm sabah alkolleri alıp gitmişler aç oğlu açlar
Cevap
5Cevap
kanka biraz zor ya üniversiteler tatile girdi ee herkeste evine gitti o nedenle sahilde zor ki zaten sahillerde yabancılar ile dolu afgan suriyeli vsvs sarmaz yani ama mekanlardan belki çözebilirsin
en iyi mekanlar nelerdir tek kişik
tek kişilik zor kanka hani kadıköyde bulursun tek kişilik ama asıl mekanlar beşiktaş ve taksimde, çoğu mekan zaten damsız almıyor, ama kadıköyde cafe bar şeklinde bir kaç mekan var oranın da yaş ortalaması düşük oluyor
Gel gel, bütün kızlar seni bekliyordu zaten 😅Malatya 'dan bir yiğit çıkagelsede buraları kasıp kavursa 😂
yiğit dedin bi yüceldim.
Bankta falan oturma sohbet aç.
kızlara taciz etme mına koim
fobim olur kendisi
Bu zamanda çok zor
Dayak yeme kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?