Güncellemeler
+1 yıl
Yazın söyledim bu arada muhtara yazdan beri umrunda bile olmadı. Kapımın önü iğrenç duruyor. Vanaları istemiyorum orada.
Bahçe kapısını yeniliycem fakat kapıyı taktıracağım yerde 4 kişinin vanası var. Muhtara söyledim aldırmıyor. Nasıl kardırtırım bu vanaları? Vanaların üstüne çinento döküp kapatmayı kapı girişi yolu yapmayı düşünüyorum. Bir şey olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sayaç sahiplerine söylemelisin sen oraya beton döktürürsen sayaç sahipleri şikayet ederse belediye gelip o betonu kırabilir
Muhtara söyledim daha kime söyliyim? Sayaç sahiplerinin unrunda değil onların keyiflerini beklicem ayrıca.. üç ev ötediki evin sayacı bizim evin önünde bizim evin aşağısındaki iki yer var oranın sayacı bizim evin önünde karşı taraftaki kişilerin sayacı bile bizim evin önünde bir kere patladı 7-8ay boyunca boruyu tamir bile etmediler. Yani aşırı tembel kişiler muhtarda umursamıyor daha ne yapabilirim
sayaçları kapatamazsın
Ayrıca nasıl şikayet edecekler vanayo koyarken bizden izin almadılar ki şikayet etme hakları olsun
Kapatırım benim kapımın önü. Sizin kapının önünde milletin vanası var mı misal?
Sayaş değil bebiş vanaa var bahçelerine giden sıyun vanası
yapılırken yanlış yapılmış
Hayır bilerek koymuşlar milletin kapısının önünde bir tane vana var
sayacı okumaya gelenler şikayet ederse okuyamayınca o betonu kırar ya da kırdırırlar o saatlerin vanaların yerlerinin değişmesi gerek
Sayaç değil diyorum anlamıyor musun VANAA SU VANASI.
Sadece vanaa burada bahçe vanası ayrı su vanası sayacı ayrı. Bahçe suyunun sayacı yok bedava v sularının sayacı var onlarda herkesim evinde. Bunlar bahçe vanasıı. Su fatırası yazmıyorlar yani sadece vana açıp kapıyorsun bu kadar
burada ev suyu ayrı bahçe suyu ayrı. Ev suyunun sadece sayacı var bahçe suyunun sayacı yok. Bahçe vanası genelde kapının önünde evin dışında oluyor ev suyu ise evin altında .. yani bahçe suyu için fatura yazmıyorlar sayacı yok. Ben bahçe vanasın kapımın önünde istemiyorum kısaca
Su tesisatçısı bul
yerini değiştirir
Benim değil ben niye tesisatçı bulup para verşyorum