Güncellemeler
+1 yıl
Acıl işlem ve cvp
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla fiziğim iyi olsaydı çözerdim yardim etmeye çalışırdım ama kimse cevap vermemiş bide aşağılamışlar umarım iyi yerlere gelirsin 😇❤️
Canım aşağılama da bizim insanlar iyi değil üslup yok üslupları düzgün olsa insanlar da onlar güzel gider
Hayvanca gelince bende karşılığını verdim bişey etmedim
Ay üşendim de d=m/vden gelcek işte çok acikse yavaş yavaş yazıyım aşağıya
Yazın
Yazın değil yazar mısın ☺️ öküzlere yardım etmiyorum kolay gelsin
Sen bi istegimi kabul etsene
İşine gider misin rica etsem?
Senin ben lipodunu sıçayım * orsupu çocuğu öküz senin babandir tamam mı * kerhanesi adam gibi soru soruyoruuz bu sefer size yalavracaz yaraakkk sokarım sana ha haberin olsun orsupu çocuğu nereden gelmişen seni oraya sokar yine çıkarırım anladın mı engelli özürlülere benziyorsun tipin mal kendini güzel mi zanediyorsun ezik bide porfil bırakmış * kerhanesi
Ekran görüntüsü aldım KS yönetimine bildiriyorum. Bilgin olsun
ya senin sabaha kadar siksem seni içim rahat olmaz küfür etsem de çünkü o kadar orsupsun
Özür dileriz hanımefendi
Hadi git yksyle uğraşmaya devam et minik velet benim canımı sıkma. Bu arada şanslısın baraj kaldırılmış yoksa üniversiteye bile giremezsin bu ger. zekalılık seviyesiyle.
Seni bak bulur * bak beni dini imandan çıkarama
* kerhanesi ister git KS kendine sok yaprak ağızına sokarım bak kiminle uğraştığını bilmiyorsun adam ol özür dile öküz nedir orsupu
Şansını biraz daha zorlarsan siber suçlara bildiririm. Git testini çöz ablacım. Çoluk çocukla uğraşamam hadi.
Özür dileyceksin çoluk çocuk nedir
Öküz ne demek kendin kasinmissin istediğin yere şikayet et karşılıklı olduğu için bir şey çıkmaz yani böyle küfürü yediginle kalırsın😉
Bak düzgün konuş ki bende sana düzgün geleyim git ilk üslup nedir öğren sonra gel anladın mı hemen insan gidip polisi koymaz araya korkak gibi hadi bbbb takıntılı manyak
Evet sen bana ettiğin küfürlerden dolayı özür dilemeyeceksin ama ben yksye hazırlanan bi velete çocuk dediğim için özür dikeyeceğim hıhım evet. Muhtemelen yaşın bile tutmuyor siteye. Gelmiş burada sınav stresini benden çıkarmaya çalışıyorsun. Hadi güle güle.
@uçusuhatirlaaa ben sana kurban vallah iyi ki geldin ha böyle kapak yersin dua etsin elime düşmedi
* sen beni kaç yaşimda olduğunu bilmiyon herhalde 22 ve ünvirste okuyorum canım kardeşime öküz diyorsun
Gereksiz uzadı körler sağırlar birbirini ağırlasın hadi iyi günler.
O kör sağır sana koyarım anladın mı orsupu çocuğu yaw ben seni sikcem bak demedi deme gere nerede bulasam seni evladını sikcem zaten şu an erkek sana yazıyor farkındamısın çoluk çocuk senin ben bacını *
Gözlügünün camı beynine saplanmış heralde özürlü bu iyi saplamissin ama soran sana helal olsun öyle g*te boyle y*rak yedi küfürleri nasıl kaçıyor.
Anca kaçar pavyonda kalmış * daha fazla konuşa ağzına ne gireceğini biliyor kız kardeşime öküz diyor Orsupu ilk kendine de öküz diye
O gözlüğü o vajnal yerine sokarım
Hem kıza öküz de üst perdeden bak hem de küfürü yiyince oraya buraya şikayet edicem diyip ağla bufalo suratlı orangutan
Bak kardeşim soru attı bende daha yeni geldim eve diyor biri bana küfür atıyor, baktım canım Orsupu olum güzel olsa tipin içim acımaz derim o egonla yaşa ama seni * böyle kızım * seni patlak yaparlar anladın mı o egonla çok yaşamasın seni gebertiler
Körler sağırlar birbirini ağırlar :)
Kör sensin aynaya bak
@Uçusuhatirlaaa kıskandın mı gözlüğümüüüü
Bak isteğimi kabul et gel oraya burada bana artislik yapma ya da bana numaranı at de ki canım sikilmek istiyor gelip seni * hayahay tabi anladım mi kıt beyinli
Aynen ergen
Seni caddenin başında * bilgin ola boşlama seni boşaltırım
Olum orsupu adam senin gözlüğünü *
Sonra da sana sokar sen hele kiminle oynadığını bilmiyorsun
İşim gücüm yok da senin gibi işsiz bi ruh hastasıyla daha fazla vakit harcıycam. Sessize alıyorum siz de ağlamaya devam edin sümüğünüzü de kolunuza silersiniz.
Şikayet edicem diye ağlayan sensin noel babanın geyiğinin boynuzu iyi gelir by.
Benmi aglaycam korkak korkuyorsun kızım sen korkuyorsun yemin ederim ki seni * bak diyorum sana yok ederim seni dünya da bak bulmam zanediyorsn ama bulurum gebertirim seni
Neol baba onu sevsin vajnal birkmasin * kerhanesi
Knk saçmalama git kendin çöz benim şu hâlime bile kolay geliyor şu an ne atıyosun buraya
Olum sizde adam gibi çözeceksiniz çözün çözmüyorsanız çözmüyorum diyin kaşinmayin diğer bayan gibi yapma
Boş boş yorum atmayın çözen atsin burası laf sokma yerimi
Sus ya çözmüyorum beynimi kendi sorularıma harcarım bana ne
Yapma orsupu sana yapan diyen mi oldu defol çakal
Seni yatağa atar zipattrim bak benle öyle konuşma
Ruh hastası bacım bu durumda sen oluyosun ben şok bu tepki karşısında 🤣
Bacım ne ya bacım bu ne ya yanlış yazıyor aptal klavye senden aptal olmasın
Lan hâlâ bacım yazıyor ben o**diyorum
Bak düzgün konuş aptal ne yaw bak diyorsunuz tek tek gel bizi sik * sizi onu istiyorsunuz defol gözüm görmesin seni
Of git ya pis küfürcü
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Orsupu çocuğu
Orsupularda cıktın sen ha 🤣senin annenn orsupu
Keş be terbiyesiz orrspuu sensin canım
Aptal ya ezik
Kes şu saçmalığı insan ol aşağılık
Sen insanmisin aksine %99ezik ve mal sensin ve orsupuda vajinal bozuk orsupusu bak bide ben kız değilim
Sana yazdıklarım bi kız yazmaz kız değilim onun bilgisinde ol kaşınma konusmalarina dikkat et
Ya yürü git kız erkeği bırak sen insan bile değilsin iğrenç küfürlere bak ruh hastası şerefsiz orrrspu tanıdığım pislik kız da var erkek de seni tanımıyorum bana ne senin kız erkek ne olduğundan
Çok kaşiniyorsun vallah hemde çok aşırı kardeşim sokarım senin ağızına bak fazla konuşma yazma bana ya da o bana yazdığın parmakları tek tek kırarım sana sokarım 52 çekmiş olursun o parmaklara 🤣
Sen yazma be mal sapık ya cahil
Kız erkek bana ne özetle pisliksin
Olum sen yazıyorsun bana laf atıyorsun aptal yok vs ne diyon kaşınma orsupu bende sana küfür etmeyyeyim bir erkek nasıl davranılacağını bilmiyorsun git öğren gel ya da seni çok * ha haberin olsun
Ya yürü git erkekmiş manyak mısın sen o***sensin şerefsiz aşağılık
Yeter ya yazma bak yeter canım
Canım 🤣🤣🤣
Aptal***yanlış yazdı tamam mı bunu anlıcan kadar zenan olsun en azından
Zekan
Of yanlış yazıyorum ya mal yüzünden aşağılık şerefsiz yeter ya kafayı yemissin kimsen seninsorunu cozmeye mecbur mu insanlar bir de küfür falan sen kimsin aşağılık
Seni bak anal seks yaparım sesin gider diğer dünya ya * sen dud bulup senin * koyacam kaşin sen kasin
Çözme ya sorumu bana da küfür etme özür dile ya da seni *
Pis sapık yeter ya iğrenç şey erkeksen de oorrrrpsun
Şerefsiz
Sen bana kullanci adını versene
Görüş sahibi sessize al ve sinirini bozmayı bırak ben de sessize aldım şimdi
O görüş sahibi senin annani babamı tüm sülaleni sevsin
Ikinizi işte üste verip *
Şaka mı? Kütleleri tabloda vermiş zaten
Sacma bi soru.
Pardon yanlış anlamisim
liseli :D
Liseli ne ya