Ilacla intihara kalkisan biri kurtulursa gunah mi?

Iyi aksamlar, sorum aslinda bu degil ilgi cekmesi icin basligi kisa tutmak istedim. Ben materyalist bir insanim yani ateistim ayni zamanda. Kuran-i Kerim kitabini turkce olarak bitirmeye calisiyorum ogrenebilmek icin sonra diger kutsal kitaplari okuyacagim. Soracagim soru secimlerimi etkilemeyecek ama insanlarin dusuncelerini merak ediyorum. Küfür dahil -esprili bir dille- yanit verebilirsiniz. Sorum su: "Ilacla intihara kalkisan biri intihardan kurtulursa fakat aldigi ilaclar nedeniyle sonradan kalp krizi ile hayatini kaybederse islama gore intihar yani sonsuz azab sayilir mi?"

Güncellemeler
+1 yıl
Edit: bu kisimda biraz icimi dokecegim okumamanizi tavsiye ediyorum intxhar girisimimden ve son zamanlardaki hayatimdan bahsedecegim. Oncelikle ben yaklasik sanirim 2 aydir agir bir depresyondayim. Uzerimde basarisizlik hissi ve begenilmeme hissi ciddi manada buyuk kiz arkadasim vardi cok seviyodum ondan baska arkadasim yoktu zaten sonra bir sekilde ayrildik o sira okul da acilmisti liseliyim bu arada mal bebe yazmak serbest jaho gibi dava atmam xd. Her neyse okul acildi falan oldu arkadaslarim
Güncellemeler
+1 yıl
test
Ilacla intihara kalkisan biri kurtulursa gunah mi?