Güncellemeler
+1 yıl
Edit: bu kisimda biraz icimi dokecegim okumamanizi tavsiye ediyorum intxhar girisimimden ve son zamanlardaki hayatimdan bahsedecegim. Oncelikle ben yaklasik sanirim 2 aydir agir bir depresyondayim. Uzerimde basarisizlik hissi ve begenilmeme hissi ciddi manada buyuk kiz arkadasim vardi cok seviyodum ondan baska arkadasim yoktu zaten sonra bir sekilde ayrildik o sira okul da acilmisti liseliyim bu arada mal bebe yazmak serbest jaho gibi dava atmam xd. Her neyse okul acildi falan oldu arkadaslarim
Güncellemeler
+1 yıl
test
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba yan hesaptan yaziyorum. 2den fazla guncelleme yapilamiyormus ve ben 2. sini bunu test etmek icin harcadim hahaha (normalde boyle random atmam da buraya uydu bence) her neyse hikayenin devamini eklicem buraya yazdim cunku o kadar sonucta. Normalde yazmazdim da onun sebebini de aciklayacagim. Aklima esti ani defteri yapmaya karar verdim instaxdan. Aslinda cok da kotu olmayan ama kendimin bu hale getirdigi hayatimi boyle enerjim oldukca oraya atacagim ixletisim icin Dxskord: Atreju#2450
Ixnstgxrm: Atreju79
soyleyecek iki seyim daha var sorunun konusuna baktigimda buraya kadar okuyanlari tebessum ettirebilecek bir kara mizah yaptim.
Hatiralarimin devamini atacagim hesap icin verdigim bilgilerden yazabilirsiniz. Fake kullanmiyorum.
ogrendim tesekkurler KızlarSoruyor. com (soruyu kaldirmayin diye xd) neyse bu arkadaslarim bana cok buyuk bi kotuluk yapmadilar ama hosuma gitmeyecek sekilde davrandilar hep dost canlisilardi 3 kisilik gruptuk ben tek erkektim.-Gecen seneki erkek arkadas grubumdan pisman olmamin etkisi-
ki bu kiz grubundan pisman oldum hafif dislama basladi ama cok degil sadece varligi aranmayan bendim kiz olduklarindandir belki.
Ne diyon değişik 😂😂
@Kalbi_mecruhh Soru basligi nasil degistiriliyor, yardimci olma sansiniz var mi?
@ibrahimfurkan34
İslamiyette niyetin yeri çok büyük hapları ölme niyetiyle içtiği için ölmese bile günah olacaktır
@ibrahimfurkan34 Merhaba soruda günahini degil intxhar ile esit mi sayildigini sordum kendim dusundum sonuc bulamadim. O yuzden buraya attim. Buraya yazmamda bugun aldigim ilaclarin etkisi de var turunu soylemeyecegim -bir uyusxturucunun doktor tarafindan yazilan hali- maalesef oldukca yuksek doz aldim yxsamima son vermek icin ama yanlis kullanmisim o kadar arastirmama ragmen her neyse kisacasi buraya yazma enerjisini veren o haplar konusma istegi yapiyor ve konusacak biri olmayinca malum.
@ibrahimfurkan34 Sana yanit vermek yerine sacmaladigimi farkettim kusura bakma usta
İntihar ile eşittir diye düşünüyorum benim düşüncem bu ben kesin böyledir diyemem
@ibrahimfurkan34 Yorumunuz icin tesekkurler, iyi aksamlar.
Ama şöyle bir şey var ateist iken şntihara kalkıştıysan bi günahı var diyemeyiz sen tövbe edip islamiyeti kabul edersen yeni sayfa açılıyor sana