daha önce allaha çok büyük konuştum insanları hep yargıladım. 1 yıl öncesine kadar kızlık benim için kutsaldı birileriyle yatıp kalkanlara bir ton laf ederdim ailenizin yüzüne nasıl bakacaksınız derdim ve bende 1 yıl önce aynı hataya düştüm nasıl yaptım bilmiyorum Allah büyük derler ya çok doğru şimdi o kadar pişmanım ki dilimi tutamamak insanları yargılamak gibi bir hata ile başıma ne geldi ve sevdiğim adam tabiki beni terketti beni el üstünde tutacak değildi ya... Şimdi size tavsiyem sevgisinden ölsenizde bu hataya düşmeyin şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorum tövbeler ettim Allaha ama hala onun huzuruna çıkmaya yüzüm yok ailemin yüzüne bakmaya yüzüm yok Allaha yalvarıyorum namusum için namusumu verdiğim adamı geri ver evlenebilme fırsatı ver diye ben bu yüz karasıyla onun huzuruna çıkamam dualar ediyorum karşına temiz çıkabilmeyi nasip et diye her gün ağlıyorum yaptığım hatadan çok pişmanlık duydum sizden ricam o hataya düşmeyin kızlar evlenmeden yapmam derdim bende ama bir anlık bir aptallıkla neler yaptım ben... herkes evlenmek ister sevdiği adamla ama kader bu ne olur bilemeyiz. Rabbim inşallah benim dualarımı kabul eder ve namusumu temizleyebilme fırsatı verir benim için dua eder misiniz Rabbimin huzuruna temiz çıkabilmek için onunla evlenebilmeyi nasip etmesi için?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtmem. Kendi cezanı kendin veriyosun zaten hatanında farkındasın artık çizdiğin yolda yürüyeceksin. Olan olmuş bir kere hayatın buna göre şekillenecek ve bu duruma göre bişeyler yaşayacaksın tepkilerin bu duruma göre olacak hatta evlenmek için seçeceğin insan bile. Bu kaderini etkileyen bir olay dua sana kalmış artık bu yaptığına göre hayatında bir şekil vereceksin. Belki de senin için hayırlı olanı bu şekilde bulacaksın. İçinden çıkılmaz bir durum olarak düşünme onjektif bak her yönüyle ele al konuyu bu olay sayesinde hayata daha sağduyulu bakıyorsun mesela değil mi? Ya da suçluluk psikolojisiyle aileni biraz daha önemsiyorsun? Ya da arkadaş çevrenden biraz daha koptun? Belki de dertleşeceğin halinden anlayan birini arıyorsun? Buna çok bağlı kalma yani diyeceğim o ki sonrasını sonra düşün. Sirkelen kendine gel diğer yandan hayat devam ediyor. Bu durum yüzünden kaçırdığın şeylerin geri dönüşü olmayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Üzgünüz yaşadığın şey için ama kadında ALLAH tarafından verilmiş bu kendini tutma mekanizması çok daha güçlü diye biliyorum ayrıca erkek yapar pek umrunda da olmaz gerçekten büyük hata ama onu geri istemek yerine bu konuyu evleneceğin adama söylemen seni böyle kabul etmesini beklemen gerekir. Kaldı ki kim kabul eder bilemem çünkü kadın erkek gibi değildir. Kadın yaptığında bunu gerçekten çok sevdiği için yapar benim düşünceme göre ise bir kadın birini bu kadar sevdiyse , değer verdiyse bu kadınla ne ben ne de bu kadın benimle mutlu olur. Sevileceksem ilk sıradan olmak tercihimdir.
00 Yorumla
+1 yılInsallah seni bu hale getiren erkek sana pişman olarak geri gelir mutlu bir evlilik yaşarsınız. Ailene karsi mahçup olmassin. Daha fazla ağlama lütfen. Herkes hata yapar agir bir hata yapmışsın kabul ama pişman olman bile büyük bir sey. Umarım hep yüzün güler.
01 Yorumla
Soran+1 yılben bunla nasıl yaşarım dönmezse ölmek isterim biliyorum bu lekeyle nasıl yaşanır
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı kaderi paylaşıyoruz bende o kadar pişman oldum ki çok tövbeler ettim ama benim farklıydı beni bırakmadı ama küfürler etmeye elini kaldırmaya başladı ben günden güne daha derin bir pişmanlıkla beraber ondan kat kat soğuduğumu hissettim. çok acı bir durum
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ne durumdasınız peki çok merak ettim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
36Cevap
+1 yılO erkekle evlenemezsin boşuna hayaller kurma. Bu tarz erkekler kızları nasıl etkileyeceklerini ve nasıl ilerleyeceklerini çok iyi bilirler ve istediklerini aldıktan sonra o kızın yüzüne dahi bakmazlar, birçok erkek var böyle ve kızlar genellikle böyle erkeklere kanıyor. Geçmiş olsun, kendine kendin gibi birisini bulmaya bak.
12 Yorumla
Soran+1 yılyanlız olay 1 yıl önce oldu ve biz dha yeni ayrıldık
- +1 yıl
Daha fazla yapabilir miyim diye düşünmüş olabilir.
+1 yılBu hata degil bu kadar buyutme ya sanki adam oldurdun o kadar uzuldum ki yazdiklarina. Cinselligi herkes yasar ve yasamali da kalkip milletle alay edip kucuk gorursen boyle sacma bir konu yuzunden baya sevindim seninde yasamana. Git kendini oldur o zaman neden sevistim diye :/
17 Yorumla
Soran+1 yılo da aklımdan geçmiyor değil. ölüm..
Soran+1 yılbende Allah korkusu çok sen merak etme korkum olmasa tövbeler etmezdim bende sen gibi yargıladım insanları bak sonucu bu insanları yargılamadan önce iki kere düşün...
- +1 yıl
Tek oldurmen gereken sey sacma sapan dusuncelerin.
Soran+1 yılben nasıl bakıcam o adamın yüzüne?
- +1 yıl
Aynen adam oldurdugun icin bakamaman cok normal :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin için dua ediyorum ama seni haketmeyen birinin geri dönmesi icin değil, seni bu halinle gönülden sevebilecek biriyle evlenebilmen icin. şirk koşmak ya da büyük günahlar hariç çok pişman oldugunda her sey affedilir evet hata yapmışsın ama hayatını daha fazla mahvetme lütfen.
05 Yorumla
Soran+1 yılama ben başka bir adama gidemem bu lekeyle :(
Cevap sahibi+1 yılleke değil sadece hata ve herkes hata yapabilir, büyük ya da kücük
Soran+1 yılne yapıcam ben şimdi naısl dimdik ayakta durucam her gece ağlıyorum dualar ediyor namusumu kirlettiğim kişi ile temizlemeyi nasip et diye :(
Cevap sahibi+1 yılelbet geçicek onu unutacaksın ve bunu kabulleneceksin. hayatına yeni biri giricek yine seviceksin sevilceksin yaptıgın seyi en bastan anlatıp pişmanlıgını dile getiriceksin o da senin samimiyetine ve sevgine güvenip yarı yolda bırakmıcak. dua etmeye devam et ama düzgün bir sekilde
Soran+1 yıldesteğin için sağol ama ben takıntı yaptım bu sorunumu onunla temizlemek istiyorum :( öyle bir çıkmazdayım ki
+1 yılBak sana 3 kulfu ve bir elham okudum
insallah hakında hayırlısı olur12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim Allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim nedemek dikkat et kendine
hataların adı tecrübe herkez hata yapar sadece bir yıl önce yaşadığın bu olayı şimdi sordun yeni ayrıldık diye peki 1 yılda kaçkez birlikte oldun 1 mi peki eger soruya evet bir diyorsan gercekten aptalsın derim hayır birden fazla dersende biraz daha hata yapman gerekiyormuş derim dua ile olacak bir sey değil
dua ile o kızlık zarı eski haline gelmez olan olmuş artık dua tabiki et dösün diye değil ama çünki seni terk eden yine terk edecektir ilerde00 Yorumla
+1 yılHerkez hata yapar en azindan hatanı anladin ve kizları uyardın ama emin ol burdakilerin çoğu seni anlamaz anlamak istemez yanlış yere yazdin sen güzel düşündün yazarak ama herkez senin kadar iyi niyetli değil. Allah tövbe edenleri affeder sen sen ol hatanı tekrarlama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBUYUK LOKMA YE AMA BUYUK KONUSMA!!! Ne de guzel demisler. Baska bir olayda ben de buyuk konustum ve basima geldi de ondan. Kulaginda kupe olsun bu da. Ins dualarin kabul olur. Bu yaptigini anlatma ama yoksa tovben kabul olmaz. burada anlatman bile hata yani. ANLATMA...
00 Yorumla
+1 yıl" Kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz. " Hz. Muhammed
50 YorumlaKızlik zari bir gece işimize yarar belki ama kıymetlidir. Erkek adam temiz ister. Peki erkek temiz midir.. inan durumuna üzüldüm. Pismansin. Bende bir kez yaşadim. Ayrildik. Tekrar barisalim seni bu halde birakamam dedim. O kabul etmedi.. Hayrlisi..
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerde temiz değil elbetteki ama ben yediremiyorum gururuma Rabbimin yüzüne nasıl bakacağım şimdi
tek yapacağın allaha dönmek tövbe etmek ama keşke evşlenseydin öyle olsaydı seni azarlamıyorum allah korusun ya benimde başıma gelirse her gün hergece tövbe et allaha dön yakında öleceksin belki ama devamlı beş vakit namazınıda kıl :((
06 Yorumla
Soran+1 yılsürekli tövbeler ediyorum ve duada ediyorum temizleyebilme fırsatı ver diye tek duam bu onunla evlenebilmek :(
Soran+1 yılyok hayır evlenmek istiyordu ama aramızda bir tartışma çıktı ve benden ayrıldı bende sevmiyorsun ondan ayrıldın dedim yeminler etti sevgimde sorun yok diye içmiş beni aradı ağlıyodu anlaşamıyoruz diye ayrıldım dedi
Soran+1 yılyok hayır hamile değilim çok şükür ki. öyle bir cümle kurarsam bir kızlık için peşimden koşuyorsun der ve daha çok kaçar bilirim onu.
Pişmansin bu onemli sen dua et allah affedicidir illa yattın diye onunla evlenmek zorunda değilsin hatanı hatayla duzeltme!!!
32 Yorumla
Soran+1 yılben böyle temizlenebileceğime inanıyorum :(
1-Kaderi karistirma
2-Pismanlik duyuyorsun samimi isen
3-Salih amel isle ibadetini yap ahlakini duzelt Allaha yonel ve dedigim gibi pismanliginda samimi isen ve birdaha ona meyletmezsen Allah insallah affeder. ama zina buyuk gunah eder veya eez bize dusen kulluk bilinci ve suuru icinde hareket etmek
O giden karaktersizi unut seni gwrcekten seven birisi karsina cikar insallah. kendine temiz bir sayfa ac ve senden baska kimsenin yazmasina izin vwrme00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHatanı bilmen güzel, ben de başka birisini kınadığım için bir hataya düştüm. Peygamberimiz (S. A. V) ne güzel demiş.'' İki dudak ve iki bacağını tutarsan cennete girersin diye'' Allah ondan razı olsun.. İnşaallah Rabbim duanızı kabul eder. Ezan ve kaamet arasında dua edin bol bol. ve secde de iken..
05 Yorumla
Soran+1 yılbaşımıza ne gelirse dilimiz yüzünden gelir bana dua eder misin namusum temiz onunla evlenebilmiş bir şekilde huzuruna çıkabilmem için?
Soran+1 yılgeldide baksana..
Cevap sahibi+1 yılBir müslüman bir müslüman için yapacağı en güzel iyilik onun için dua etmesidir. İnşaallah duanız ve duamız kabul olanlar zumresine ilhak eder Rabbim. Töve itistiğfarı bırakmayın devam etmek gerekir.
Soran+1 yılherşey için sağolasın
+1 yılölesiye sevdin kiside olsa bu durum sana evlenmeden once iliskiye girme hakkini vermez sevmek sevdiniz kisinin altina girmek anlamina gelmezki sizin sevgi anlayisiniz cok berbat sonundada dusersin o pislin icine kalirsiniz ortada
00 Yorumlailerde başka biriyle evlenirsen nasıl olcak gerdek gecesi?
01 Yorumla
Soran+1 yılben kimseyle evlenemem bu lekeyle zaten kabul etsede gururuma yediremem
Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. Hayataki en önemli Kutsallıgınızı Sırf bir budalayı kaybetmemek icin verenlerden Hic bişi beklemem artık Genel olarak söylüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılben kaybetmemek için falan yapmadım olmazsa gider demedim neden yaptım inan bilmiyorum bir anlık hata..
Bu kadar orumcek kafali nasil olabiliyorsunuz inanamiyorum yani.. gayet dogal birsey yapmissin. bence keyfini cikar
06 Yorumla
Soran+1 yılben Allahtan korkarım hata üstüne hata yapmıcam
Soran+1 yılzina yapmayın diyor
+1 yılbu hayatta gabul olmıcak tek duamız evleniceğimiz kişiymiş biliyomusunyorma bence çeneni tövbe et sen yeter ne kadar beyinsizsin bidaha evlenirmi o senle
02 Yorumla
Soran+1 yıltek kabul olmayacak dua evleneceğimiz kişi bunu bilmiyordum işte :( seviyorum diyip gitmesi beni çok üzen değil mi zaten çok üzgünüm aslına bakarsan nasılda inandım ona hata yaptım ne kadar zayıfmışım ben.
- +1 yıl
olmuşla ölmüşe çare yok pişmansan tövbe et af dile bidaha yapma böle bir hata elinden başka bişe gelmezz
+1 yılarkadaşım nasıl böyle bir hataya düştün devamı olmasın hangi şehirdesın
03 Yorumla
Soran+1 yıldevamı olmayacak tövbeler ettim dilim yüzünden insanları yargılamak yüzünden geldi başıma
- +1 yıl
bizim kıyıpta öpemediğimiz kızlar şimdi masalara meze olmuşlar fazla gelmışız,,, hangi şehirdesın
- +1 yıl
arkadaşım dogru ınsan dogru şeyler yapar erkek için diyorum sevdıgını uzecek şeyler duşunuyorsa eğer vazgeç ondan üzülme benımde kız arkadaşım oldu ben sevdım elalem kullandı ama ne oldu şimdi yanımda olsa gene severım ama kendı kendını yer benımle bir ömur geçıremez ben unutsam o unutmuyacağını bılıyor o yuzden kaçıyor benden anladın mı bıraz
Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Ya bence akillanmamissin hayla ayni hatayi yapıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılhata?
- +1 yıl
İnsanları acimasizca elestirdim büyük konuştum diyip ayni olaya yine ayni şekilde bakip uyarma adi altında ayni itamda bulunuyorsun yani bekarete önem veren kişiler var evet ama vermeyen de var yani bekaretini saklamayanlarin yaptigini hala hata olarak görüp o şekilde yorum yapiyosun bunun eskiden yaptiginla bir farki yok bence ki bekaret konusundaki dusunceni yargilamiyorum yanlis anlama ama farklı dusunenlere hatali muamelesi yapma sonuç olarak pismanligin büyük konuşmak ve insanlarin düşünce ve hareketlerini değersiz bulup eleştirmek dimi?
Soran+1 yılbenim gibi pişman olmalarını istemediğimden uyardım sadece...
- +1 yıl
Anliyorum uyardim sadece ve su var bu pismanliginin sebebi eğer dinse kesinlikle haklisin gerçekten yapmaman gereken birseydi ama Rabbimin merhametinden ümidi kesmemek lazim gerçekten pismansan bir daha yapmazsan tövbe edersen affolur inş ama eğer bu dünya için endiseleniyorsan bu konuda karamsarlığa kapilma çünkü bunu sorun etmicek birçok insan var veya etse bile seni bu sorunun üstesinden gelecek kadar seni seven biri illaki olucak sadece birisiyle birlikte olurken bam diye gerdek gecesi değilde baslarda soyle yeter
Bu kadar buyutme belki hayirlisi boyledir
seni gercekten sevecek insan boylede kabul eder. Namus kalptedir 2 dk lik bir hatayla namussuz olmazsin02 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama çok pişmanım vicdanım çok rahatsız ona inanmak ona güvenmek ne kadar saçmaymış ne yapıcam ben şimdi diyorum ne yapıcam her iki dünyada da
Allah'ın merhameyine sığınman ve bu hatayı pismanlik olarak gormen.. Sana derin bir saygı duymama sebep oldu
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel düşüncen için sağolasın ben böyle bir kız değildim herkes beni dürüst düzgün hanım hanım bir kız bilirdi nasıl böyle birşey yaptım :(
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tövbe et. Yapacak birşey yok. Aynı hataya bende düştüm maalesef. 😎
00 Yorumla
+1 yılAdam olan adam zaten senden bakireligini alacak kadar dusmez
22 Yorumla- +1 yıl
Kasettitgimi anlayan anladı.
Allah affesn kardeş gerisi hiç önemli değil. Onun rahmeti geniş pişman olman gayet güzel ama kendini çok yıpratma yinede. O itlede evleneceksin diye birşey yok. Allah gönlüne göre verir inşaallh
00 Yorumla
+1 yılNamaz kıl Tevbe et ve hayirlilarini dile arttik mümin biri ol Allah sana anlayışlı eş çıkarır 🙂🙂🙏🙏
00 Yorumlagüneş batıdan doğuncaya kadar tevbe kapısı açıktır. hatırlatayım dedim. çıkacaktır karşına düzgün bir insan evladı
00 YorumlaSevmiş olabilirsin ona kimsenin lafı yokta.. biraz sabırlı olun kızlar ya.. ne aceleniz varr kadın olmak için.. sonunda pişmanlık oldgnu bile bile yapmayın böyle şeyler ya...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı. gerçekten pişmansan Allah affedicidir tövbeni kabul eder zaten, paralama kendini.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı. O Erkeğin yüzüne bile bakma. Bidaha böyle bişey yapma. Dua et..
00 YorumlaDurmasını bilmezsen daha çok ağlarsın. Ayrıca sevdiğin döndüğünde sadece ailene karsı alnın temiz olur peki allah?
00 YorumlaKendini bu kadar üzme en azından yaptiğın hatanın farkındasın bu da büyük bir şey bol bol Allah ın seni hayırlı olan yola ulaştırmasi Için dua et
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah duaların kabul olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın kardeşim inşallahh
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük lokma ye büyük konuşma derler ya hep.. :( Tövbe et, Allah'a olan inancını kaybetme yeter canım..
00 Yorumla
+1 yılBir şeyi kınarsan o kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin derler... Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılPişmanlık töbedir derler kalbinden böyle temiz seyler geliyosa allah yolunu bırakma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayni hataya dustum yaptim oyle bir sey Allah affetsin kimseyle degil evlenmeyi sevgili bile olmak istemiyorum hangi yuzle bakarim bilmiyorum :(
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2side degil bir anda oldu ben istemiyordum o istiyor die yaptim:(
@polis0101
Cevap sahibi+1 yılVe ben daha 16 falandim şu an 18im yeni yeni anliyorum ozamanlar idrak edemiyordum beni seviyor saniyordum istemiyorum dedigim zaman sen karar veremzsin buna diyordu kendimden utaniyorum keske olsem diyorum birisine asil olsam yuzune bile bakamam :( @polis0101
Gizli Üye(36-45)+1 yılKınamayiniz kinadiginiz sey basiniza gelmeden ölmeyrceksiniz! Hadis i serif
00 YorumlaHacca git , belki bir sansin olur
00 YorumlaYani bitmeseydi pisman degildin öylemi?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe hatasi ne saçmaliyorsun yaa ohoo
00 Yorumla iş işten geçmiş anam geçmiş olsun ^^
00 YorumlaYazık.. üzüldüm adına kimse bunu haketmez
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm gerçekten
00 Yorumla
+1 yılOkumadm cok uzun cnku, hayırlısı yaa
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. pişman olucağın bir şey daha yapma intihar gibi.
00 Yorumlaolan olduktan sonra uzulmenin anlami yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. :)
00 Yorumla abartma bencee
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:( dua ederim tabi
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!