Çok pişman olduğum birşey yaptım?

daha önce allaha çok büyük konuştum insanları hep yargıladım. 1 yıl öncesine kadar kızlık benim için kutsaldı birileriyle yatıp kalkanlara bir ton laf ederdim ailenizin yüzüne nasıl bakacaksınız derdim ve bende 1 yıl önce aynı hataya düştüm nasıl yaptım bilmiyorum Allah büyük derler ya çok doğru şimdi o kadar pişmanım ki dilimi tutamamak insanları yargılamak gibi bir hata ile başıma ne geldi ve sevdiğim adam tabiki beni terketti beni el üstünde tutacak değildi ya... Şimdi size tavsiyem sevgisinden ölsenizde bu hataya düşmeyin şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorum tövbeler ettim Allaha ama hala onun huzuruna çıkmaya yüzüm yok ailemin yüzüne bakmaya yüzüm yok Allaha yalvarıyorum namusum için namusumu verdiğim adamı geri ver evlenebilme fırsatı ver diye ben bu yüz karasıyla onun huzuruna çıkamam dualar ediyorum karşına temiz çıkabilmeyi nasip et diye her gün ağlıyorum yaptığım hatadan çok pişmanlık duydum sizden ricam o hataya düşmeyin kızlar evlenmeden yapmam derdim bende ama bir anlık bir aptallıkla neler yaptım ben... herkes evlenmek ister sevdiği adamla ama kader bu ne olur bilemeyiz. Rabbim inşallah benim dualarımı kabul eder ve namusumu temizleyebilme fırsatı verir benim için dua eder misiniz Rabbimin huzuruna temiz çıkabilmek için onunla evlenebilmeyi nasip etmesi için?
Çok pişman olduğum birşey yaptım?