Diğer Finansal köleler hep erkek mi olur hiç kız köle gördünüz mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar köle değilim 😂 Finansal köleler hep erkek mi olur hiç kız köle gördünüz mü? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Kızlardan da vardır 0 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Var. Arkadaşımın babası holding sahibi bi kadınla evlendi. Çocuğun bankada 50 tlsi varken, şu an oturduğu yerden çalışmadan benden çok alıyo. Hayat işte. Şans diyelim 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Diğer konusunda 355 cevap paylaştı. maledom olarak bdsm severim ve yaşarımda.. finalsal köle diye bir şey yoktur.. bu tamamen uydurmadır.. 0 1 Yorumla Feministloseradam +1 yıl maalesef var. Cinsellik dürtüsü ile para verirken yaşanılan aşağılanma birleşiyor. Kadınlar tonlarca yapıyor bunu. Sen de kadınlara yap bence. Yorumla
JazherR Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Finansal kölelik ne ya vlla mgdem bulanıyo mk dünyasına 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Genelde erkek gördümBu aradaFinansal kölem olmak isteyen kızlar selam 😁 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kadın zaten üstün yaratılan cins. Köle olması gerekmiyor kimseye. Ama nadiren kendinden üstün kadınlara köle olanlar oluyor 0 1 Yorumla Feministloseradam +1 yıl Hayır erkeğe de köle olabilir bir kadın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadının birisi ayaklarımı ellerime köle olmak istedi. Varmış böyle kişiler. 0 0 Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kadını denk gelse hiç bırakmam onu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de bırakmam 😂😂😂 Yorumla 54arslan54 +1 yıl Kadını mi Yorumla
mature_director_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl evet köle ruhlu kadınlar denk geliyor 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. hiç kız köle görmedim 0 0 Yorumla
Weltenschaung Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İhtiyacı var mı kadının öyle bir şeye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Weltenschaung +1 yıl Olmaz, zaten birlikte olduğu kişiye yapar Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. varsa alabilirim :D 0 3 Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl sen kölesin demedim zaten :D Yorumla Soran +1 yıl Sen dedin demedim ben de zaten 😂😂😂 Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl biliyorum ben yine de demek istedim :D Yorumla
KürtTedMosby Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Benim levelim yetmiyor size özelden yazmaya 😅 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kadınlarda da var 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. nasıl olunuyor ki :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kızlardan da vardır
Var. Arkadaşımın babası holding sahibi bi kadınla evlendi. Çocuğun bankada 50 tlsi varken, şu an oturduğu yerden çalışmadan benden çok alıyo.
Hayat işte. Şans diyelim
maledom olarak bdsm severim ve yaşarımda.. finalsal köle diye bir şey yoktur.. bu tamamen uydurmadır..
maalesef var. Cinsellik dürtüsü ile para verirken yaşanılan aşağılanma birleşiyor. Kadınlar tonlarca yapıyor bunu. Sen de kadınlara yap bence.
Finansal kölelik ne ya vlla mgdem bulanıyo mk dünyasına
Genelde erkek gördüm
Bu arada
Finansal kölem olmak isteyen kızlar selam 😁
Kadın zaten üstün yaratılan cins. Köle olması gerekmiyor kimseye. Ama nadiren kendinden üstün kadınlara köle olanlar oluyor
Hayır erkeğe de köle olabilir bir kadın
Kadının birisi ayaklarımı ellerime köle olmak istedi. Varmış böyle kişiler.
Kadını denk gelse hiç bırakmam onu
Ben de bırakmam 😂😂😂
Kadını mi
Çok var kafayı yemiş insanlar.
evet köle ruhlu kadınlar denk geliyor
hiç kız köle görmedim
Hayır görmedim sjdhdjd
Görmedim volla
Nerde o şans bizde 🤦🏿♂️
Sugar mommy oluyor onlar
İhtiyacı var mı kadının öyle bir şeye
Olabilir