Yakın zamanda Ali Gürses'le çalışan var mı? İşlem yaptırıp olumlu sonuç alan oldu mu acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ali gürses hoca meşhur bir hoca güvenebilirsin.
Annem ve ben ayrı ayrı iki ayrı çalışma yaptırdık, biri başka bir işlem özel bir konuydu onda detay veremeyeceğim, diğeri vefkti. Bir haftada geldi vefk ve 15 gün falan sürdü etkisini göstermesi.
Eğer hocaya doğru şekilde ne istediğinizi derdinizi anlatırsanız çözüm bulunuyor, havas ilmiyle yapılıyor galiba bu işlemler benim bildiğim kadarıyla.
Burada atıp tutanlar olmuş ya yanlış ali hocayla çalıştılar ya da hocanın dediklerini yapmadılar muhtemelen. Çünkü ben iki defa şahit oldum, hatta biri imkansız gözüyle baktığımız bir olaydı ve çok kısa sürede çözüldü.
939 Yorumla- +1 yıl
Merhaba. Bugün Ali hoca ile vekf çalışmaya başladık, kargo henüz elime geçmedi. Birçok sitede çok olumlu yorumlar görmüştüm fakat burası beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Sürecinizi paylaşır mısınız rica etsem
- +1 yıl
Bende çalışmaya başladım.12. günüm bugün henüz hiç bir şey yok talimatlara uymaya devam ediyorum. Umarım hem paramdan hem zamanımdan hem umutlarımdan olmamışımdır. İşlemin son gününü bekliyorum. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum inanın. Şayet yorumlar yalan dolan ve kendisi diğer dolandırıcılar gibi sahte ise şikayetçi olurum. para dekontum telefon kaydım maillerim hepsi duruyor. umarım doğru bir hocadır umarım insanların halihazırda zaten zor olan durumlarından yararlanmaya çalışarak mağdur eden biri değildir.😔
- +1 yıl
@Curnatakızı senin son durum nedir?
- +1 yıl
@Curnatakızı merhaba bende çalışmak istiyorum kendisiyle para biriktiriyorum, acaba son durum nedir?
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Curnatakızı işleminizin sonucu ne oldu
- +1 yıl
- +1 yıl
Gerçek dimi
- +1 yıl
@Curnatakızı islemniz oldumu
- +1 yıl
@Serenaybenan çalıştınız mi Ali hoca ile
- +1 yıl
@Curnatakızı işleminiz tuttumu
- +1 yıl
@Curnatakızı tuttumu
- +1 yıl
@Curnatakızı sonuç aldınız mı acaba
- +1 yıl
- +1 yıl
@Yalnızkalpqweqwe @Karadereli5334 @Perihqq @Lilyum2000 @Serenaybenan medyumlar buldunuzmu soyleyin kardeslerim esim bosanacak yalvariyom kardeslerim😭😭😭😭😭😭😭
- +1 yıl
@User00000100000 var
- +1 yıl
@Yalnızkalpqweqwe kimdir kardesim
- +1 yıl
- +1 yıl
@Curnatakızı sonuç aldın mı
- +1 yıl
Kanka benimle iletişime geçebilir misin bi yerden? Sana sormak istediğim şeyler var
- 1 yıl
- 1 yıl
Dolandırıcı sakın kanmayın
- 1 yıl
Kesinlikle yalan söylüyor dolandırıcı şebeke olmuşlar iade isteyince söylemekle tehtit ediyorlar
- 1 yıl
@Curnatakızı srlamlar işlem sonucunu aldınız mı? Acaba
- 1 yıl
@Yalnızkalpqweqwe kim nasıl ulasabiliriz
- 1 yıl
@okitay33 hocam hastalandı işlem yarım kaldı benim
- 1 yıl
@Yalnızkalpqweqwe hangi hoca acaba
- 1 yıl
@Nuriyegggggg köyde hocam sosyal medyası vs yoktu
- 1 yıl
@Yalnızkalpqweqwe hangi köy adres neresi
- 1 yıl
@Nuriyegggggg işlem yapamıyor artık sağlığından ötürü
- 1 yıl
@Yalnızkalpqweqwe tanıdığın başka biri var mı
En İyi Cevaplar
Yaptırdım sakın yaptırmayın heryerde karşınıza çıkan olumlu yorumların tamamı asılsızdır
Ben yaptırdım bir hafta gibi sürede gönderdi kargoyu aldım dördüncü gün vefk yanlışlıkla yere düştü
Bozuldu bi işe yaramaz dedi yenisini yapalım isterseniz ama aynı ücreti göndermen gerek dedi
Sonra detaylı bir araştırma yaptım
Yere düşürmesende söylediklerini harfiyen yerine getirsen de sonuç alan yok maalesef eksik yapmışsın diyo yanlış yapmışsın diyo vs vs
Ki yere düşünce bozuluyorsa eğer vefk kargoda nerelere atıldı nerelere düştü
Anlayacağınız sadece olan paranıza oluyo parayı geçtim umutlarımıza oluyo645 Yorumla- +1 yıl
vefk'te eksik ne olabilir ki kısa bir duası vardı zaten 30 sn alan. benimde 26. günümde düştü. yere düşerse bozulur bu haliyle tutması mucize olur dedi ve 26. güne kadar hiçbir belirti görmemiştim maalesef. beklemek umut etmek bunlar insanın sabrını gerçekten çok zorluyor.
int. teki yorumlar gerçekten kopyala yapıştır gibi. bende şüphelendim. doğru düzgün bizzat görüşebileceğim bir hoca da arıyorum akabinde ama bulamıyorum. sizin var mı bildiğiniz? - +1 yıl
@Melisammelis takip attım
- +1 yıl
@stabecks attım hocam
- +1 yıl
@Melisammelis attım mesaj
- +1 yıl
Güncelleme 06/01/2023 tuttu benim işlem. :D
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
İçime kurt düştü arkadaşlar bende başladım bende bende Ali gürses le işleme başladım 12. günüm hatta bugün.9 günüm kaldı bitmesine... sonuç alamazsam sessiz kalmam ki şikayetçi olurum. Her yerede yazarım. Site açar yazarım Instagram dan yazarım you tube dan yazarım Twitter dan yazarım faceden yazarım yazarım da yazarım birde gider savcılığa şikayette bulunurum. Az para değil ki... Hemde üstüne emeklerin umutların zamanın dahi çalınmış oluyor.(buradaki yorumları okuyunca çok üzüldüm inanın çook) dediğim gibi 9 günüm kaldı arkadaşlar geri dönüş yapıcam sizlere.
- +1 yıl
Arkadaşım bende başladım Ali gürses le şayet benim de işlemim olmazsa sessiz kalmam. Hem her yerde yazarım hem şikayetçi olurum. Şikayetçi olmak isterseniz gönüllü olarak size de yardımcı olurum. İsminiz soyisminiz herşeyiniz kvkk kapsamında kalır emin olabilirsiniz. Dekontlarınız ve mail yazışmalarınızın çıktıları yeterli olacaktır suç duyurusunda...5.200 istedi benden ve hakkında yapılan olumsuz yorumlar için de karalama falan filan dedi. Bugün 13. günüm hiç bir etki yok şuana kadar talimatlara da uyarak devam ettim son güne kadar da devam edicem. Şayet insanların bu durumundan nemalanan biri ise de tüm masraflarınızı karşılamak şartı ile yapacağım şikayette benimle olmanızı rica edicem. Kusura bakmasın para kolay kazanılmıyor üstelik umutlarımız ve zamanımızla oynanıyor.
- +1 yıl
Kime yaptirdiniz
- +1 yıl
@stabecks onerdiginiz kizi kim acaba bana söylermisiniz
- +1 yıl
Medyum Ali Bey'in işlemi mi tuttu
- +1 yıl
- +1 yıl
@sugur2234 kim icin soruyorsunuz ali bey icinmi
- +1 yıl
@GizliÜyeğo kim o hoca bilgi verin
- +1 yıl
gerçeken tuttu mu? ali hocanın iletişim numarasını verebilir misiniz rica etsem bende yaptıracağım ama bu sitede ki yyorumlar kafamı karıştırdı. yardımcı olursanız sevinirim
- +1 yıl
Nasıl tuttu lütfen yardımcı olur musunuz bizedw
- +1 yıl
- +1 yıl
Her yerde olumlu yorum var kafam karışıyor gerçekten işlem yaptırdınız mı
- +1 yıl
İşleminizin sonucu ne oldu?
- 1 yıl
@stabecks var mı bildiğiniz medyum
- 1 yıl
@Adanalıkrgn ben de hala arıyorum
Bende işlem yaptırdım düşürmedim de ayrıca günü geldi bugün yarın diye beni oyaladı sonra da yeniden başka çalışma yapacağız dedi kabul etmedim sonra bir arkadaşımın vasıtasıyla bir hocayla tanıştım sosyal medyada felan değil ama zaten bakımda anladım doğru söylediğini vede işlemim yaptı dediği günden önce de işlemim tuttu 14 aydır herhangi bir sıkıntı yok
526 Yorumla- +1 yıl
Nerede bu bahsettiğiniz hoca? Yüzyüze mi görüştünüz?
- +1 yıl
Bilgi verir misin bana da
- +1 yıl
@Nebukadnezzar02 bende telegram yok
- +1 yıl
Lutfen banada yardimci olur musunuz bahsettiginiz hoca kim
- +1 yıl
Bana bilgi verir misiniz
- +1 yıl
Banada soyleyebilirmisin hocayi numarasini istiyorum
- +1 yıl
@Nebukadnezzar02 sevgi hanimdan donus alabildinizmi hoca konusunda
- +1 yıl
@mtehancinar sevgi hanim bi turlu donus yapmıyor Şu an baska bi hoca buldum ama bu hocanin instagrami facesi yok kesinlikle eger islem tutarsa gonul rahatlığıyla size tavsiye ederim
- +1 yıl
@Ayşegülgulenay @mtehancinar @tubaornottubi @Nanananaselenaselena
Sevgi dediğiniz kişi kaç ay önce beni de erzurumlu birine yönlendirdi ancak parayı aldıktan sonra engel yedim daha sonra bu sevgi dediğiniz kişinin profiline girdiğimde her yere aynı şeyleri yazdığını gördüm yani reklam yapıyo kendine yanda tanıdığına yönlendirip sonra kayboluyor sizde bu kişinin profiline girerseniz demek istediğimi anlarsınız. saygılar - +1 yıl
- +1 yıl
@Baharakas daha sonuc almadim Şu an islemde olumlu olursa size yazayim
- +1 yıl
@Baharakas @sugur2234 arkadaslar baxilari instagram adresi yazmis inanmayin bakiyorum hoca nin instagramina facesine hep sahte hesaplar instagramda facede hocayim diye gezinen cok kisi var gercek hoca bunlarla vakit gecirmez diye dusunuyorum
- +1 yıl
@Ayşegülgulenay oldu mu işlemin lütfen bi bakar mısın
- +1 yıl
@Selma__4578 olmuş mu işlem
- +1 yıl
Hangi hoca acaba yardımcı olur musunuz acil bir konu?
- 1 yıl
Ne oldu sonuç tuttumu
- 1 yıl
Albus Dumbledore mi
- 1 yıl
Merhaba benimde çok açık ihtiyacim var bana hoca önerirmisin
- 1 yıl
Hocaya nasıl ulaşabiliriz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
6Cevap
+1 yılBen vefk yaptırdım iki ay önce hala kullanıyorum çok memnun kaldım.
Bir hafta gibi bir sürede göndermişti, ilgisi alakası yüksek bir hoca ne sorarsanız cevap veriyor. 40 güne kadar süre istemişti vefkin tutması ile ilgili benimkinin etkileri birinci haftada görülmüştü şu an hala memnunum etkileri devam ediyor
515 Yorumla- +1 yıl
Merhaba. Bugün Ali hoca ile vekf çalışmaya başladık, kargo henüz elime geçmedi. Birçok sitede çok olumlu yorumlar görmüştüm fakat burası beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Sürecinizi paylaşır mısınız rica etsem
- +1 yıl
@Curnatakızı bir ise yaradimi acaba bende yaptirdim daha kulanimda ama 40 gün sonra yakilcak demesi kafami cok karisdirdi duva olan sey nasil yakilabilir
- +1 yıl
Yorumları görüyorsanız bir dönüş sağlar mısınız , böyle bir işe kalkışmak istiyorum ama buranın yorumları kafa karıştırıyor. Dolandırılmaya da hiç niyetim yok piyasa da bir çok Ali hoca var bende bir tane iletişim numarası var ama o mu değil mi güvenemiyorum eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
- +1 yıl
Ali hocadan sonuç aldınız mı
- +1 yıl
Ali hocadan memnun kaldınız mı
- +1 yıl
Merhaba , Ali hoca ile bende yeni başladım merak ettiğim şu ki çok keskin bir noktadayım sadece Ali hocaya son derece güvenmeli miyim yoksa başka hocalara da bakmam gerekir mi emin olmak istiyorum
- +1 yıl
@Özlemmmm1890 son durum nedir? Bilgi verir misiniz
- +1 yıl
@Özlemmmm1890 durum bilgisi verir misin
- 1 yıl
@Özlemmmm1890 sonuç nedir tuttu mu
- 1 yıl
@Yalnızkalpqweqwe bişey öğrenebildiniz mi yorumlat hep bende yaptırdım diye başlayıp bitiyor 😅 ali h- oca dolandırıcımı değilmi? Hala anlayamadım
- 1 yıl
@Evanescence89 dolandırıcı o sakın inanma
- 1 yıl
@Curnatakızı işlem işe yaradımı acaba?
- 10 ay
@Özlemmmm1890 sonuç aldın mı
Albus Dumbledore'e vefk yaptıracağım gelecek ay. bu platforma da bu yüzden üye oldum. olumlu yorumlar o kadar fazla ki gerçekmi değilmi sizlere yazacağım. bana randevu verdi beypazarına gideceğim. eğer dedikleri gibi varsa olumlu yorumumu yazarım. ama işlem yaptırıp tutmazsa burdan ağır bir şekilde eleştimi de yapacağım.
03 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Sonuç nedir
Benim bugün 12. günüm vefte hakkın da olumsuz yorumlar da var olumlular da medyumyorumları. org sitesinde çok fazla övülmüş ve sonuç alınmış hemen hemen bende ordan her gün yorumları okuyarak geçiriyorum zamanımı kendisine güvendim kesinlikle önceliği para değil ondan emin oldum az ve öz konuşan biri bana çok güven verdi açıkçası ama önümde daha zaman var bekleyip göreceğim benimki biraz imkansıza yakın diyebilecek kadar bende tutarsa zaten herkesin ki tutar sonuçları yazıcam tekrardan
18 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Cambiblo102 evet kargo bekliyorum siz?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cambiblo102 iletişimde olalım sizinle olur mu. Durumlardan haberdar ederiz birbirimizi
- 1 yıl
@Cambiblo102 etkisini gördünüz mü lütfen dönüş yaparmısınız ve hangi hoca Ali hoca mıydı bende düşünüyorum
- 1 yıl
Son durum ne oldu
- 1 yıl
@Aayykkiizz ali hocaya işlem yaptırdınız mi sonuc aldınız mi
Magazin konusunda 980 cevap paylaştı. Çalışan diyor sanki kurumsal iş yapıyorlar ya hahahah
30 YorumlaYaptırdım.. 1 hafta oluyor değişmeler var eşimde ama tam anlamıyla istediğim gibi diyemem ona da zaman var diyebilirim. Ama senden nefret ediyorum diyen eşim gitti gece sarılarak uyuyan eşim geldi..
34 Yorumla- +1 yıl
merhaba sonuç nedir ve nerden iletişime geçip hangi hesaba ödeme yaptiniz acaba
- 1 yıl
Bana da yardımcı olur musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılulan bu adam çok zeki ya, insanları çok iyi cidden elini öperim bu adamın güzel yol bulmuş
30 YorumlaMerhaba güncel olarak sonuç paylaşma şansınız var mı? 2 gündür konuşuyorum ve dolandırılmadan kurtulmak istiyorum lütfen dönüş yapın
111 Yorumla- +1 yıl
yaptırdınız mi işlem? nerden iletişime geçiyorsunuz bir de ödemeyi nereye istiyor kimin hesabına, Kendi hesabı değil çünkü
- +1 yıl
@liberty1234 siz yaptırdınız mı ali Gürses hocaya 35 ile başlayan numara
- +1 yıl
@sugur2234 @perihhh @liberty1234 @Buseyehanım1 bildiginiz medyumlar var mı kardeslerim esim bosanacak soyleyin kardeslerim yalvariyom😭😭😭😭😭😭😭😭
- +1 yıl
@User00000100000 var
- +1 yıl
@Yalnızkalpqweqwe kimdir kardesim
- +1 yıl
@Yalnızkalpqweqwe kimdir
- 1 yıl
@Ahahhahshsh buldunuz mu hoca
- 1 yıl
@User00000100000 hoca buldunuz mu
- 1 yıl
Yaptırdınız mi
- 1 yıl
@Buseyehanım1 ne yaotiniz yaptırdınız mi
+1 yılBen calistim vekf yaptirdim hic hir sonuc alamadim maalesef
12 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman
- 1 yıl
Ne kadar param gitti
+1 yılMerhaba, Albus Dumbledore ile yaptığınız işlemin sonucu ne oldu? Lütfen paylaşabilir misiniz
00 Yorumlavalla bneim İstanbul'da var çok fena
010 Yorumla- +1 yıl
benimle de paylaşabilir misiniz hoca mı var tanıdığınız?
- +1 yıl
@Mestoo55 mesaj yazamadım maalesef. başka ulaşabileceğim bi kanal verebilirseniz oradan yazayım ma il adresi?
- +1 yıl
@Baharakas medyum bilgilerine ulaşabildiniz mi
- +1 yıl
- 1 yıl
O hoca. kim. bana dönüş sağlar misiniz çok ihtiyacım var
- Magazin konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılya bırakın bu işleri
10 Yorumla Kendilerini tanımıyorum
00 Yorumla
1 yıl@Yalnızkalpqweqwe siz işlem yaptırdınız mı?
03 Yorumla- 1 yıl
Hayır arkadaşım yaptırdı olumsuz hiç değişim olmadı
- 1 yıl
Param boşa gitti desenize
- 1 yıl
Evet zaman kaybetme başka hocaya işlem başlat boşuna bekleme
1 yılNumarası spama düşüyor
00 YorumlaSiz ne yaptınız sonuç aldınız mı?
00 YorumlaBende başladım işleme sonucu bekliyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Gidişat nasıl bilgi verebilir misin
- +1 yıl
Son durum ne acaba? Herhangi bir sonuç aldınız mı?
- +1 yıl
Sonuç alabildiniz mi?
9 ayAsla yaptrıma
00 YorumlaÇalıştım fiyasko….
02 Yorumla- +1 yıl
ne yaptırdınız hangi iletisim kanallarını kullanıp ödemeyi kimin hesabına iletiniz acaba
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kimmiş öyle
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği