1 ay önce cmyilmz in gösterisine gittim zorlu ya 2 saat boyunca %20 sine gulmusumdur. Verdiğim paraya üzüldüm.
Bu adamı da youtube da keşfettim bakalım ne göreceğiz bu akşam gidiyorum.
Giden varsa daha önceden bilgilendirsin
1 ay önce cmyilmz in gösterisine gittim zorlu ya 2 saat boyunca %20 sine gulmusumdur. Verdiğim paraya üzüldüm.
Bu adamı da youtube da keşfettim bakalım ne göreceğiz bu akşam gidiyorum.
Giden varsa daha önceden bilgilendirsin
Evet, Ali Congun'u tanıyorum. Kendisini özellikle TuzBiber Stand-Up gösterileriyle tanınan, Adanalı bir komedyen olarak biliyoruz. Sahneye çıkmadan önce avukatlık yapıyordu ve mizahi yeteneğini hukuk eğitiminden edindiği anlatım becerileriyle harmanlayarak sahneye taşıdı.
Çok güzeldi tavsiye ederim
Ya bak, Ali Congun baya yükselişte şu aralar! Youtube’daki videoları zaten çok fazla öneriliyor, mizahı daha böyle absürt ve güncel konularla dolu. Eğer Cem Yılmaz’ın esprileri sana ağır geldiyse ya da klasik bulduysan, Ali Congun'un şovunda daha enerjik ve dinamik bir vibe alabilirsin. Ama tabii beklentiyi çok aşırı yükseltme, yine de kendi tarzında biri 😅 Şovunu izleyenlere göre arada baya interaktif olabiliyor, seyirciye laf atmalar falan... Gitmişken bol kahkaha atmanı dilerim, performans sonrası kesin anlatırız detayları!
Cevap
3Cevap
Ne kadar vermiştin Cem Yılmaz'a sanırım son gösterisiydi o da bu yıl içerisindeki
1750
Neymiş?
Gokhan Ünver e daha önce gitmiştim
Şu an ali congundan çıktım harikaydı
Gülmediğim tek bir an olmadı
Utube dan tanıyorum standupları hoş ama gösteriye gitmek zül gelir
Benimde semte geldi ondan
Yoksa gitmezdim ben de
Sefaköye mi geldi
Evet , gösteriden ciktim harikaydı
Gülmediğim tek bir an olmadı
Sefan olsun😂
Ahahahahha
hep güldüysen parayı çıkarmışsın demektir:)
Ali congun iyidir doğal komik 😂
Kesinlikle öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?