Güncellemeler
+1 yıl
Müstehcen suç olur sanırım olmadı ben kına göndereyim buna 😀😀
Şimdi şöyle yengeme çok sinirliyim dedemin evinde oturuyorduk biz dedem evin tapusunu yengeme vermiş haberimiz yok yengemde 25 yıldır oturduğumuz evden bizi çıkarttı trendyoldan onun adına p*nis göndersem suç mu olur al anca bu keser seni demek istiyorum ajdjajdjjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O da sana Ah Bu da benim kocamın ki Sen bununla ancak idare edersin derse ne yapacaksın
Hiçbir şey diyemez eminim şok olur kendisi hafız 🤣 söyleyemez de ama emin olamadım sonuçta kredi kartı vs falan geçeceğim bir yerden alıp gönderirken kapıda ödeme olsa öyle yapıcam 🤣 kendi ismini numarasını bilgilerini giripte ama kapıda ödeme yok öyle
Yani havale yaparak ödeyebilirsin bir bankamatikten
Oda olabilir ama bankamatikten yine çıkar mahkemelik olursak kapıda ödeme olsa en mantıklısı olur ipden sorgulstsa gider bir kafenin wifisinden yaparım yine bir şey çıkmaz 🤣
Belki de hoşuna gider ne güzel aletmişler mutlu olur yani kötü bir şey değil ki
Suç olup olmadığını bilmiyorum onu merak ettim yasal siteler var sonuçta ama birine hediye göndermenin suçu var mı bilmiyorum 🤣
Hayır hediye göndermenin suçu olmaz
Cinsel taciz suçu olabilir ama bilemiyorum yine de ben kendi adına kendi telefon numarası ve kendi ev adresi yle yapacağım ama bu seferde ip DNS gibi sunucular önemli havale ile yapılabilir ama bilemiyorum buna fi dava açmaya da utanır insan ahahdjajdjsj
yengeni bana havale et bak nasıl icabına bakıyorum 😂😂
Annem babam ailem o kadar üzgün ki sinirlerim bozuluyor 25 yıldır oturduğumuz ve riskli yapı çıkarttıp yıktırıyor kış günü kaldık
Kabahatli olan deden. Sonuçta tapuyu o vermiş ona. Olayı bilmeden suçlu tahmini yapmak yanlıştır.
Çok iyi ya akıllı birisin ve eğlenceli sevdim 🤣
Suç olmayacağını bilsem yollayacağım o kaşarın kudurganlığını anca keser diye ama suç galiba ajdjsjdjsj
Evet ama gerçekten eğlenceli ve akıllıca 😊
Herşeyi hakediyor olmadı bir paket kına yollayayım 🤣
Başın yanar kız 😂
Saçmalama
Vallahi yaşadığımız durumları bir görsen hele ki annemin babamın sinirlerim bozuluyor yaptıklarına
Hic bulasma
Müstehcen suç sayılıyor mu acaba? Sonuçta kendisi 50 yaşında biri çocuk değil ama hakaret mi sayılır acaba ajfjdjjd