Eşcinsel olma korkusu?

Selam, 18 yaşında erkeğim. Şüphesiz kızlardan hoşlanıyorum ve erkek erkeğe ilişkiden iğreniyorum.

Ama bir Web sitesinde açılan bir başlık yüzünden bir takıntı oluştu kafamda. Başlıkta homofobi gizli eşcinselliktir gibi bir şeydi, bende kendimi homofobiğe yakın his ettiğim için aklıma fesat düşünceler girmeye başladı aniden.

Bir anda bende acaba içimde gizli eşcinsellik mi var? Erkeklerden de mi hoşlanıyorum gibi saçma sapan düşünceler başladı. 2 gündür devam ediyor ve her erkek yüzü gördüğümde rahatsız olmaya başladım, erkek görüyorum ve onu öptüğüm vs beynimde canlanıyor iğreniyorum.

Kadınlardan hoşlanıyorum ve eşcinsel olmadığımdan kesinlikle eminim ama yine de kafamda böyle saçma sapan " Acaba içimde gizli bisexsuallik mi var" falan gibi düşünceler ortaya çıktı. Erkek erkeğe ilişki kafamda canlandırdığımda iğreniyorum.

Hasta olduğum için evde boşum, tamda boş zamanımda ortaya çıkan bu takıntı, kafam da boş durumda olduğu için daha da rahatsız ediyor.

Aranızda bu ve buna benzer bir problem yaşayan var mı? Varsa nasıl çözdü ( Psikoloğa gitmeyi düşünmüyorum)

Güncellemeler
+1 yıl
EDİT : Homofobi eşcinselliğe duyulan nefrettir. Ben eşcinsellere karşı kin ve nefret beslemem, biri eşcinsel diye gidip onu dövmem ama çevremde eşcinsel erkek olunca rahatsız his ederim. Ve LGBT gibi olayların insanların gözünün içine sıkılmasın da karşıyım.
Tamamen homofobik ( Eşcinselliğe karşı nefret) değilim ama homofobikliğe yakın olarak bildiğim için kendimi, yazıda bahsi geçen bir sitedeki başlıktan bu yüzden etkilendim.
Eşcinsel olma korkusu?