Arkadşaların yazıyı iyi okuyun lütfen eleştirmeyin sorularıma cevap verin yeter
5 yıllık ilişkim vardı kız arkadaşım terk etti beni biz bide birlikte olduk ama kullanma amaçlı değil evlenicektik zaten terk etme sepepi bu ben doğu görevini bitirdim geldim batıya kız bana kaçıcaktı evlenicektik ailesi vermiyordu zatwn bana her neyse üniyi bırakmak istemedi beni terk etti kaçmadı bana ondan sonra bir ay sonra geldi barışalım die yalvardı barıştık sonra 3 gün sonra birdaha terk etti beni eylülün sonunda kadar terk etmesine rağmen arayıp soruyordu beni eylülün sonunda bana dediki sensiz yapamıyorum senin ilgilenir ihtiyacım var dedi senle bir kuru ekmeğe razıyım dedi ondan 3 gün sonra ekimin başında okuldan biriyle flört etmiş her neyse ekimin 10 unda bile güzel konuştu kardeşimle abin hazırlasın kendini okul bitince gelicem edicem die ama ekimin 15 inden sonra bana karşı sertleşti hemde çok aşırı kasımın 6 sında izine çıktım buna dedim gelim die yok dedi istemedi beni zamanım yok dedi halbuki eylüle ne zaman istersem gelirmisin dedi bana bide şu var kasımın 6 sında başka bir çocukla tanışmış Kasım boyu her gün buluşmuşlar şu an da sevgililer ama sakladı benden bunu aralık 10 unda öğrendim herşeyi ben itiraf etti bide şu var aralık 10 una kadar hep suçladı beni ınsta açmışsın kızlarla konuşuyorsun felan beni aldatmışsın öğrendim felan die hep suçladı aldatmadım tabikide kimseyle konuşmuyorum dedim ver bakayım ınstaya dedi bunları derken sevgilisi var tabiki ama saklıyor benden ve bana böyle davranıyor bide her neyse cocuğa bağlanmış herşeyi anlatmış ne zaman yazsam cocuğa söylemiş ilk haftasından cocuğa kızlığı bozuk olduğunu söylemiş 2 yakın kız arkadaşı bilmiyor cocuğa ilk hafta söylüyor her neyse ben bunu aralık 10 unda tehdit ettim çünkü benden bir şey saklıyordu herşeyi öğrendim o gün bile yalvardım bak gel sıfırdan sayfa açalım herşeyi unutcam die çünkü 5 yılımı verdim kıza ve onu canımdan col sevdim gözüm ondan başka kimseyi görmüyordu her neyse çocuk bunu kabul etmiş kızlığı bozuk olduğu halde bide ben konuştum çocukla çocuk çok şey konuşuyor gurursuzca gibi her şekilde kabul ediyorım dedi fire vermedi arkadaşlarım dedi fire vermez dedi kız atarsın die ama seslide konuştum çocukla kızı kaptım boşlığından aldım onu ama hemen kanıyor dedi
size sorum şu arkadaşlar eleştirmeyin cevap arıyorum ben yanlış hiç bir şey yapmadım millet dio kızlar bile bunu senin gibi insana nasıl yaptı dio ben kimseyle konuşmadım ayrılıdğımızdan beri o 3 ayda sevgili yapmış 5 yılın üstüne
ne zaman vicdan azabı çeker kendini haklı göstermek için paso suçlama yaptı 5 yıllık ilişkilermizdeki küçük mevzuları açarak suçladı hep bana dediler kendi rahatlatmak için yapıyor bir zaman sonra kendisi vicdan azabı cekicek
Yanında 2 yakın kız arkadaşı var onların da etkisi var mı benim kıza
kız beni seviyormu halen kalbinde varmıyım
cocuk kızı kullanıcakmı
cocuğu benden nie sakladı
kız bana geri dönermi
lütfen cevaplarınızı bekliyorım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler