Sizce kilolu bir kız kavgada zayıf erkeği dövebilir mi?
döver
dövemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şöyle ki bu sorunun cevabını yanıtlamam için öncelikle şu iki sorunun cevabını almam gerekiyor.
1. Zayıf erkeğin az da olsa kası var mı? Zayıf erkeklerin bir kısmı çevik ve güçlüdür, kası az olsa bile. Zayıflığa aldanmamak lazım.
2. Kilolu kızın (yani senin) kilonun ne kadarı yağ, ne kadarı kas? Eğer ki sırf yağdan meydana geliyorsan bırak zayıf erkeği dövmeyi, zayıf kızı bile dövemezsin.
Hacim-güç ilişkisi pek doğru bir karşılaştırma değil.
Dövüşmenin kilo dan ziyade teknik ve serilikle alakası var. Örneğin doğru teknikle yumruk atmayı bilirsen döversin. Ama doğru savunma ve saldırı bilmiyorsan seri değilsen dövemezsin. Kilonun tek avantajı vuruş basıncında etkili olması. O da yukardan aşağı vurursan.
kilolu nsanlar kavgada çok fazla atik hareketler yapamazlar. üstelik erkekten dayak yeme gibi bişey olamaz kesinlikle erkekdöver. ben zayıf bir kızdım bir kavgada şişman bir kız vardı obana bulaşmıştı ve ben çok daha hızlı hareket ediyordum o kıza göre ve dövmüştümde kızı yani
Sen döversin kanka
Cevap
148Cevap
Ayıboğan gibi karısın, deviremeyeceğin babayiğit yok
Dövemez. Erkeğin kadına karşı şiddetle karşılık vermesi olanaksız bir durumdur. Bir erkek bir erkeğe saldırdığı gibi bir kıza saldıramaz bel ki hafif vurur ama ciddi bir şekilde kavga olsa ki bu durumda 15 yaşında ki ergenliğe yeni girmiş zayıf bir erkek bil yener. Çünkü erkeğin kas ve kemik gücü kızlardan çok daha fazladır.
Zayıf erkek diyorsun saçma olur ben çok zayıf biriyim ama hayatımda dayak yemedim oğlanın vücut yapısına bağlı tabi, ama yemez yani belki el kaldırmaz ama kendini savunur :)
Anlamadığım sey... Bir kız erkegi dönebilir bu cok normalmiş gibi burada soruluyor. Ama soru : erkek kızı dönebilir mi olsaydı. Tepki gösterilirdi. Bence her iki tarafta şiddet olmaması lazım. sacma yani. Kimse kimseyi dövmesin. Şiddet çözüm değildir. Erkek de dövülmez kız da
Dövüşmek teknik işidir. Kiloya zayıflığa pek bakmaz. Hatta kilolular daha hantal olur kavgada. tekniğini bilen zayıf bir erkek 120 kiloluk adamı bile çok rahat devirebilir. Ornek burisli jetli gibi..
dövemez eğer bir eğitim almadıysa dövemez o zayıf dediğin erkek kadından çok daha güçlüdür ayrıca sizin zayıf noktanız saçlarınız saçından bir tutar tamam sürükleyemez ama tutar :))
ben ne zayıf erkekler gördüm dev gibi adamları haşat eden. kalıpla alakalı değil bu işler kardeşim. çocuk zıplar bir kafa gömer ya da bir yumrukta burnunu kırar ve o dakka işin biter ve bil ki onun devamı da gelir.
Tamam ergensın anladık ta bu soruyu sorarakta rezıl etme kendini dövmek nedir ya konusmak varken.. Allah yardımcınız olsun.
Aslinda doversin ama onuda sen yapamazsın Hemde çok kolay doversin. kizlarin gizli silahı var ama onu herkes kullanamaz.
Kavgada etki eden çok faktör var. En önemlisi tecrübe. Tecrübeli olan döver. Kiloyla, güçle çok ilgili değil.
bacım erkek ne kadar zayıf olsa da sana bir fiske atsa yere serer..
ilk kaval kemiğine ayakkabı burnuyla koyucan eğildimi dizi tam çene altına yapıştrıcan yerden kalkamaz zaten:D
Dövmek zevk dışında pek doğru bir yol değil. Ama dövme konusunda tek faktör kilo değildir , teknikler , vücut yapısı , dayanıklılık , vs çok şey etkili olur
Kiz veya erkek farketmez teknik biliyosa dovemez. Burdan herkes aikido yu oneririm basit gibi gorunur ama hem teknik gerektirir hem de zordur tabi ustesinden gelinmicek bisey yok. Cogu kickboxcu aikidocuyla girdigi musabakalarda yenilmistir.
akıllı bir kız 190 lık adamıda indirebilir aşağı ;)
Beni de indirsin :D
@KırmızıMercimek tabiisi ne sandın :D
Hadi bakalim :D
@jackass affetmem :D
@jackass aferin :P
@jackass taamm tamam olay cıkarsa seslen :D
Dövemez kendimden biliorum abimle güç yarışına giriyoruz 55 kilo benden dha güçlü
sumo güreşçisimi olucaksın? az daha gayret olucak :D
fıtness çalışmaya niçin bu kadar uzak kalıyorsunuz
yazık yani vücudunuzdaki yağ oranı %60'ı geçmiştir
yuhh dyorum başkada birşey demiyorum
Dovemez cunku kadinda yag erkekte kas fazla isterse celimsizin dibi olsun
bu boyledir. kadin kilolaruni kasa cevirdiyse bilemiyorum
Kiloyla alakası yok zayıf bir kız eğer işi biliyorsa seni dovebilir. Ama senin bir erkeği dovebilcegini sanmıyorum en zayıf erkekte bile erkek gücü vardır. Anında indirir seni yere
silindir gibi geçer üstünden:)))
hayırdır kimi dövücen
erkek olan pısırıksa olabilir cesaret işi yürek varsa erkek de zayıf da olsa ses çıkaramaz kız:D
@RememberUS kanka benim muaythai ve kickboks'ta lisansım var ama bu beni bile döver asdj
Seni göbeği ile döver l*n bu amsşddsg
iğrençsin ares =I
Bu göğüslerle boğulsan ne olur allasen..
Hayal gücümü bu kıza mı harcıcam =((
valla resimdeki kızı kastediyorsan bizim işyerinde ayetullah diye birisi var onu bırak dövmeyi yerbile
bir bayanın bir erkeği dövmesi çok düşük bir ihtimal bunu bayanları küçümsediğimden söylemiyorum yapısal olarak kadın erkeğe göre daha narin bir yapıdadır ;)
Erkekler doğa itibarile bizden güclü, biz onlardan daha zarif yaratılmışız
Karşındaki gerçek bir erkekse yediğin dayakla kalırsın. Sen yine de sakin ol.
erkekler zayıfta olsa erkek gücü oluyor. ama kadınlar zaten güçsüz hele ki kiloluları dahada güçsüz oluyor
Ne zaman kiloyla ilgili bir soru gorsem hep sen cikiyon kardesim su kiloyu bir kafandan sil at yaww.
Güçlü ise döver Güçsüz ise dövemez ama ne kadar Zayıf olsada erkekler Kızlardan güçlüdür
Kiloyla alakasi yok ki kavga olayinda cesaretli olan döver. Net. bir de ilk atağı yapan.
Bu kızın troll olduğunu biliyorum. Arkaşdaşlar yayalım.
Cevap:Dövemez.
Kilolu kıza ve zayıf erkeğe bağlı.. Kilolu kız çok çelimsiz bir erkeği dövebilir ama 60 kilo üzerinde erkek zor.
Gerçi ben bayana el kaldırmam.
1.60 boyundaki çirkef kankam iki metrelik bir sümsüğü pataklamış. İnandırıcı değil ama beklerim yani
dövmek mi? saçını başını yol. ona da gücün yetmezse en etkili silahınız Çeneniz var * :D dövmekten beter ediyonuz (:
0,5 ihtimal bile vermiyorum. Erkek gücü farklı olur. İstediği kadar zayıf olsun zumzuğu kodumuydu devirir valla...
Prensip olarak kadına el kaldırmam
45 kiloluk kadında döver beni.
Üzerine atlayacaksan kaslı erkeğin bile ezilmemek için şansı yok.
Kilolu biz kız dövermi bilmiyorum ama sen adamın anasını skersin acjhfsfhdbx
Eğer hatun kişisi kickbox, box gibi spor dallarında eğitimli değilse erkek diyebilirim.
Maşallahin var kanka sen bir değil 3 tanesini bile doversin
Dövüş te teknik kazanır tekniğin varsa her türlü erkeği doversn
Zayıf bir kiz kilolu bir erkeğide diyebilir. Eğer erkekse Kadına el kaldırmaz zaten.
Yaradılış gereği fiziksel olarak erkek, kadından daha güçlü yaratılmıştır..
Herşey teknige bakıyor 2 metre adam 1 metrelik adamdan yeri geliyor dayak yiyor kimi dövceksiniz ki
Erkek çok çelimsiz olması lazım kız ne kadar iri olursa olsun ERKEK gücü Kadın a göre çok fazladır..
Yanii, mesela sen bana bi' koysan karşı duvarda izim bile çıkabilir..
kilo yavas hareket etmeye neden olacagi icin yorulursun dovemezsin bence ayrica isin kiloyla alakasi yok
Sevgilini mi döveceksin dicem ama bu tipe sevgili ne arar hadi diyelim oldu o erkeğin erkekliğinden şüphe et hemen ayrı ;-)
Güç kilo ne ilgisi var birde erkekler döver demiş. Nasıl iş anlamadım. Erkeğine göre değişirir tabi ama birazcık kavga etmesini bileni asla dövemez.
Zayıf erkeği kilolu erkek bile dövemez. Hele hele sporcuysa zayıf erkek karşısındakini tarumar eder.
O is espri mahiyetinde yapilir da zayifta olsa dovemez (ama can hali durumlarinda sans veriyorum)
gel vs atalim
ama bayan gibi gözükmediğin için iyi döverim belirtiyim sonra ağlama
daha önce gördüm bu senaryoyu çocuk okulunu değiştirmişti utancından :D
Erkekler zayıf ve kalıplı olarak değil yürekli ve yureksiz olarak ikiye ayrılır.
centilmen bir erkegi her kiz dover kilolu olmasina gerek yok.
kiloyla ne alaka.
deneyim deme dayağı yer oturursun yerine.
Ordan bakınca benim ağzımı burnumu kırarsın orası kesin gerisini bilemem.
Dövemez eski sevgilim 80 kiloydu ben 48 kiloydu şakalaşıyoduk yenemiyordu :)
Bu kilolu sensen döversin, zaten erkek hemen kaçar, güçlü görünüyorsun
60 kiloyum gel döv döv dövsene l*n abim var benım ca<kjmsdfveknsdöc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar