Sizce şişman bir kız zayıf erkeği dövebilir mi ? ya da hiç şişman kızdan dayak yiyen oldumu benim gibi
Döver
Dövemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dövse iyi. a... bile kor!
Zamanında banada sataşanlar olmuştu. Vurmaya kalkanlar olmuştu, bileklerini tutuyorum öyle zamanlarda, çırpınıyorlar fino gibi... Gücü hissedince zaten aman vurursam karşılığını alırım diye düşünüyorlar, vazgeçiyorlar...
Bir de kız diye vurmaz diye saçma bir kural var. Yani aman kırılgadır falan diye varsayar. Genellikle kaba kuvvete başvurmamak lazım. Erkek bile olsa. Ama valla kimse kusura bakmasın. Üzerime saldıracak, fiziksel şiddet uygulayacak kadar şirazesinden çıkmışsa bir bayan, oraya çaka çaka şirazesine sokmayı da biliriz. Kızlığına ya da gözlüğüne güvenmesin kimse, humruğumu ağzının ortasına vurduğum gibi kırarım... Şaka lan şaka. Bileklerini tutarım yine. Azıtırsa güzel bir tokatla şok tedavisi uygular, yatışmasını sağlarım.
Sabrı taşırmamak lazım.
Walla bizim alt katta bir kadin var yarmagül gibi zebellah gibide boyu var kocası ise zayıf celimsiziz dısaridan baksan kadin adamin agzina... ama annem gecengun dalgasina sordu doversinlen sen kocani dedi oda sen onun oyle gorundugune bakma bir yumrukla indirir beni dedi yani alakasi yok kiloyla falan guc farkli biseydir
Dövemez..
Çünkü allah en cılız erkeğe bile kaslı bir kadında olmayan bir gücü, kuvveti nasip etmiştir..
Yaradılışta vardır bu..
Erkek eğer sevdiği insandan dayak yiyorsa bu onun sevdiğine ne olursa olsun el kaldırmayacağının göstergesidir...
Her şeyi aşka bağlamasak. Normalde de bir bayan erkeğe vurduğunda erkek karşılık vermeyebilir. Her ne kadar alay konusu olsa da bayana vurmaması gerektiğini bilenlerde vardır.
Elbette bu dediğin de var... :)
deli gücü denen bişey vardır...şişman zayıf demeden kadın bir erkeği rahatça döver...
Eğer erkek karşılık vermek istemiyorsa döver.. Aksi halde kadın istediği kadar güçlü olsun genede karşısındaki erkeği dövemez!
ben okulda bir kere diklenmiştim kız beni okul koridorunda rezil etti :D bir itti üç metre ileri düştüm o gün bugün kapı aralarından kızı takip ederim o dışardaysa çıkmam dışarı :D neyse yani çok şiddetli bir göbek dalgaları var bence uzak durulması lazım :D
Ahhahahh
Cevap
30Cevap
beni şişman bir erkek dövmüştü. çocuga vuruyorum vuruyorum yıkılmıyor. kum torbası gibi ben yorulduktan sonra geldi beni dövdü :)
Birde öyleleri var doğru. Kafasını sıkıştırıp kafasına vursan yine birşey hissetmiyorlar. Nasıl bir yapıları varsa artık anlamıyorum. Bazılarınında çok çabuk canı yanıyor ama. Belli olmuyor bu işler. :D
Güç başka bir şeydir kilo başka bir şeydir.Ne kilolu kızlar bilirim hiç güçlü değildir.Şunu kaldır bunu it desen yapamaz ama ben zayıf olmama rağmen,benden kilolu bir çok kişiden daha güçlüyüm :)
Bazen zayiflari da dovuyor.Siddet oyle haberlerde gordugumuz gibi sadece erkekten kadina uygulanmiyor,sadece erkege uygulanan siddet kadindaki gibi disariya sizmiyor.
Kiloyla ilgisi ne ki olayın?Şişman olması süper güçlü olduğu anlamını taşımaz.Bir kendinize gelin ve insanları dış görünüşüyle yargılamayı bırakın.
Ne varsa şişmanlarda var zaten..
Uzak durmak gerek.
sismanlikla bir ilgisi yok, benim elim agirdir mesela :))
link
Bunu ona sorsana? :D
Erkek hem yapılı hemde kilolu değilse elbette döver :D
Üstünü oturursa şansın yok ama dayak yiyenler var ben şahit oldum :DDD
döver hatta ağzına ... :) beyler uyanın kadınların isteyipte yapamadığı heç bişi yok.
hiç bir kadın gücü erkek kuvvetiyle bir olmaz yarışamaz karşılaştırılamaz .net
kadına el kalkmaz arkadaş deyip kollarını arkana bağlasaydın .dayak yemiş görüntüsünü gizleyebilirdin (:
dövemez be. İşte biz türkler dışına bakarak insanları yargılıyoruz fos onlar fosss
Hayır dövemez, erkeği erkek yapan erkek gücü zaten.
valla ben sevgilimin korkusundan bir yere gidemiyordum aşırı kıskançtı sevgilimden korktum kadar hic kimseden korkmadım
bilek değil yürek meselesi diyecemde karşındaki kız olunca o.O ne desem bilemedim..
hacı hantal olurlar erkekte sıkıntı var muhtemelen :D
kim ne derse desin döver birazda boy varsa azınabilemmıçar
arkadaş kıza saydırıyor saydırıyor. ya sen ne yaptın kız tekvandocu diyorlar :D şimdi mi söyleniyor o diyo sen düşün artık :D
Ne olursa olsun bir bayana el kalkmaz he saldırı halindeyse elini oolunu tutarsin zaten onun bilekleri seninki kadar güçlü olmaz
başkasını bilmemede beni dövebilecek kıza köle olurum :)
Valla ben şişman dövdüm. Kiloyla alakası yok bu işlerin güçle alakalı. Erkekte dövmüştüm
erkek doversin fakat adam dovemezsin
yapistir
of mal
beni bir gün dövmüştü hatta dövmüş ben hatırlamıyorum bile ne yaptıysa artık :)))9
Şişman kızlar genelde agresif oluyor sanırım :D senin adına üzüldüm
cok şişmansa dıgerde cok zayıfsa bence döver. allaha buyuk konusmayımda ben bir kızdan dayak yıycemm hısar kaleden atarım kendımı
hayırdır sevgilin şişman ve sen ondan korkuyormusun
bn oldum :d o duruma gre degısırı ıster dıver ıster korkakr :D
prensip gereği bayana elim kalkmaz ama dovucek olsam a... bile korum:))
dövemez. ama zayıf bir erkek şişman bir kızı da dövemez ;)
kızlarda bişi sanıyolar kendilerini ya :D döver demiş çoğu :))) vücut kalıplı olsada beyin olarak zayıflar..
Kavganin boyla posla kiloyla alakasi yok yurek ve teknik isi .
Dovemez kavgada tecrubeli erkek karsindakini yatirmak neresine vuracagini iyi bilir :)
Şişman lar kof olur anlatabilmisimdir umarim :)
ayıpsın ezer geçer asddsfs
şişman kız koydu mu oturtur valla
kadına kıza el mı kalkar la nasıl bir soru bu ?
Lann djukjgd ne güldüm soruya ya.
Dövmez yarına bırakır :D
Hahahaha :)) Dövebilir :)
Dövmek mi? Pekmezini akıtır.
döver yeterli olmaz. DÖVER. (ince)
Tank gıbı ezer gecer :)
sanmıyorum döveceğini
(: beni dövemez de başkasını bilmiyorum.
hahah yok artık be :D
Dövmek ne demek canını bile alır:)
Döverim, döversin, döver.
Üstüne bir oturursa altından kalkamassın
Dövebilir.
Döver hiç belli olmaz
A: Döver
üstüne yatsa yeter:D
Gece gece kafa soru.
şaka yapıysn:)
Dövebilir.
Döver elbette