Balıkesir'in bir köyü.. hiçbir şey yok.. bir iki tane market var.. hastaneye hemşire olarak atandım.. ve ev kiraları 5-6 bindi.. bir tane 5 bine buldum ama 14 bin maaş alıyorum zaten bana 9 bin kalacak faturalar da 2 bin desek 7 bin kalacak..
7 bine gecinebilir miyim?
Ve tek başıma ne yapıcam o köyde?
Doğma büyüme İstanbul'dayim bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Balıkesirin hangi köyündesin? Balıkesirde Köyler genelde merkeze yakın olur elbet uzak olanlarda var... yakınsa merkeze senin adına iyi olurdu... bende balikesir/altınoluk'tayım
Köydeki kira 5 bin olur mu yav. Ankara dışındaki İç Anadolu'da 500 bin nüfuslu şehirlerin merkezindeki kiralar bile 2-3 bin.
Evet neden bu kira 5 bin?
Ben de ona şok oldum ama baktım bütün evlere hepsi bu civardaydi
Köyse çok fazla. Ben köydeki kiraya hayatta 5 bin vermem. Daha yakın yerde köy veya mahalle varsa bir de oradaki fiyatları soruver.
Her yere sordum bu fiyatlardaydi ama ev eşyalı ve sıfır
Gecinirsin tabiki. 1 tane manita yap takil iste izin gunlerinde gez
Ya küçük bir yer olduğu için herkes konuşur
Ya yakın yere gidiyorsun en azından hem sakin ve yazlık yer
Bir oksijen bol, iki organik uc iklim mevsim ve memursn o hayati isteyen milyonlae var ha su var rahat rahat capkinlik yapamazsn
Ama hiçbir şey yok ki
Evde oturucam
Memlekte gdersın ordan gelırler bı sevgılı yaparsın yas kaç
Daha rahat gecinirsin Balıkesir güzeldir İstanbul'a ve diğer yerlere yakın takılma uyum sagla
Geçirirsin köyden muayeneye gelen bir zengin çiftçi oğlunu kapaklarısın, et süt yumurta bedava ohhh
Yeter de artar bence de tek yaşamak sıkıntı olur ilk zamanlar
Neden
Yalnız kalmadım pek o yüzden bilmem ama yalnızlık kötüdür bence
İstanbul dan gittiğin için ilk başlar da kötü gelir bide ben yurtta kaldım Sakarya da alışamamıştım pek
Arkadaşlıklar edinince hayatsaysa güzsl gelecek olduğun yerde hislerini anlıyorum
Allahın şırnağına atansaydın napacaktın?
Bu köyden çok mu farklı
Evet
atanmanın mutluluğunu yaşa, alışırsın
Eee ben 7000 alıp 2000 kira veriyon
Hayırlı olsun da görev her yerde kutsaldır
İstanbul'dan çıktıysan biraz zor alışman.
Neyse ki atanmissin. Ev kuşu da olmak vardi
Gerçekten mi
Atandığına şükret ne yapacan
Ya mesela kötü bir yer olsa bile atanmayı tercih eder miydin
Başta zorlanırsın ama alışırsın bence.
Gecinirsin abartma
Bende aynı durumda 2 yıldır yaşıyorum seni anlarım
Allahın dapında para bile biriktirirsin
Ölmemeye bak
7 bini harcayacak yer bulamayınca geçirirsin
gecinirsin az harca biraz
Benide al yanına 😊
Ciddi soru soruyorum ben ya
Bende İstanbul’da yaşıyorum maalesef Balıkesir gibi güzel bir şehirde yalnız yaşamayı isterdim şanslısın ne güzel işte
Balıkesir güzel bir yer mi? Gerçekten bilmiyorum ondan soruyorum nesi güzel mesela ne yapmalıyım orada
Bir kaç defa gittim tatile ailemle denizi var havası güzel tatil şehri valla şanslısın ya bunaldım İstanbul’dan erkek olmama rağmen ailem yalnız yaşamama karışır 25 yaşındayım sen yalnız mı yaşıyosun
Evet
Hayalim ailemin maddi durumu iyi bütün mal varlığını kiraya verip Balıkesir gibi şehirlerde yalnız yaşamak ama henüz erken böyle bir şey çok şanslısın yalnız yaşıyosun kıskandım seni psikolojik sorunlarım var hayattan keyif alamıyorum benimde çok ihtiyacım var yalnız kalmaya yalnız yaşamaya
Ben yeni yalnız yaşamaya başladım ama genelde belli bir süre sonra çok sıkıcı oluyor falan diyorlar bilmiyorum.. ve burası İstanbul gibi değil istediğim her şeyi bulamıyorum
İstanbul’da hangi ilçede yaşıyodun
Kadıköy
Bende Kağıthane yanlış anlama kötü niyetli biri değilim ben dış görünüşümü beğenmiyorum fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin karşı cins olarak objektif bir şekilde
Bende ordayim