Kanser hastasi babaannem bugun 5 te vefat etti.. ne yapmaliyim akil verin ağla ağla mahvoldum 80 yasindaydi ama daha kurban bayraminda elini öptüm bana dediki sana kim ne derse karsisinda beni bulur.. bu soyledikleri bana sarilisi gözümün onunden gitmiyor 5 ten beri aglamaktan bunlari yazarken gozlerim kapaniyor duramiyorum.. birileriyle paylasmaya ihtiyacim var. Ona dua edin.. ben nasill iyilesirim ne dusunmeliyim akil verin az once dilenci teyzeye 10 lira verdim cok dua etti bana bir nebze icim rahatladi
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle başın sağolsun..
Doğanın kanunu bu insanlar doğar yaşar büyür ve ölürler..
Benim de dedem ölmüştü 10-12 yaşlarındaydım gerçekten çok üzülmüştüm..
Bu durumlarda yapacak bir şey yok ağla dök içini dua et ve düşün zaman akıp gidiyor nerdeydim nereye gidiyorum diye... Umarım en kısa zamanda üzüntün gider tekrar başın sağolsun...221 Yorumla- +1 yıl
Senin elinde olan bir şey yok ki günü gelmiş vefat etmiş... Kendini suçlama bence.
- +1 yıl
Konuş biriyle ablan ya da kardeşin varsa ya da arkadaşın dök içini koy kafanı omzuna ağla açılırsın sonrada uyu :))
- +1 yıl
Hmm...
- +1 yıl
Bende yaşadım yani seni çok iyi anlayabiliyorum insanın elinden bir şey gelmiyor ama zamana bırakmak lazım...
- +1 yıl
Ne demek bir nebze olsun üzüntünüz azaldıysa ne mutlu bana :)
- +1 yıl
Eğer isterseniz dinleyebilirim sizi.
- +1 yıl
Ne demek rica ederim sizde iyi kalpli birine benziyorsunuz ayrıca insani vazifemdir tabiki öyle yorum yapıcam... Ayrıca o yorumları yazanları insandan saymıyorum...
- +1 yıl
Tabi nasıl isterseniz.
- +1 yıl
Bencede.. Sonra keşke derler ama çok geç olur...
- +1 yıl
Peki iyi geceler.
- +1 yıl
Biraz daha iyi oldunuz mu?
- +1 yıl
İyi :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbaşınız sağolsun. mekanı cennet olsun. umarım sizlerde baba anneniz gibi cennete layık insanlar olursunuz. baba anneniz kalbi ve ruhu güzel bir kadın olduğundan sizlerde onun gibi güzel yaşayıp cennete layık olursunuz umarum ve yine birlikte olursunuz temenni ederim...
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim sizdende allah razı olsun
soran başın sağolsun
(sana laf sokmaya çalışmıyorum sadece fikrimi söylüyorum)
benim bildiğim bir yakını ölünce insan yasını tutar nette gezmez
böyle ölüm hastalık vs. de facede twitterda bunun gibi paylaşım sitelerinde bunu duyurmak yazmak saçma geliyor
bunlar bana hep tuhaf geliyor arkadaş12 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum, öncelikle Allah sabır versin. Bunu atlatmak için sadece biraz zamana ihtiyacın var, lütfen üzülmemeye çalış. İçinden herşey çok güzel olacak de, ve bolca dua et ona.. MEKANI CENNET OLSUN..
03 Yorumla- +1 yıl
Büyümek olgunluktur, büyümek canını acıtır çoğu zaman, ve büyümek hiçte çocukken düşündüğümüz kadar güzel değildir aslında..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
23Cevap
benim babaannemde 3 gün önce öldü çok kötü bisey ende unutamıyorum unutmak için elimden geleni yaptım ama olmadı ve enim yüzümden öldü o köydeyim fasulye etmişti onlar eylülün 15de olacaktı, ve bende İstanbul'a dönecektim bana nolursun kal yalnız kalmaktan çok korkarım bana iyi gelen sensin beraber tatlida yaparız demişti ama ben onu dinlemeyip istanbuka gittim 15 gün oldu ara sıra onu arıyordum o beni arayamiyordu hem telefonu tuşlu nasil aranacagini bilmedigi icin bide bu yuzden koyde kalmami istiyordu. ama bi aradan sonra 1 hafta boyunca aramadim dakikam bitmişti annemin telefonundan arayacaktım ama izin vermedi bir kaç gün olduktan sonra beyin kanaması geçirmiş 1 aydır hastanede yatıyordu en sonda 22 Ekim Pazar günü vefat etti.. canım babaannem nur içinde yat keşke seni dinleseydim belki benim sayemde yasayacaktin nur içinde yat canım babaannem keşke seni dinleyipte yanında kalsaydım belki yaşayacaktin cok özür dilerim babaanne seni unutmak istiyorum ama unutamıyorum zamanla unutacagimida sanmıyorum.. 😭🥺
01 Yorumla- Gündem konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılYeni doğan bir bebek hepimizi ne kadar sevindiriyorsa kaybettiklerimizde muhakkak ki o kadar üzüyor.
Şu dakikadan sonra sana düşen seni bu kadar çok seven bir babaanneye layık bir torun olup onun seveceği mutlu olacağı gururlanacağı bir yaşam sürmek Dualarımız onunla başın saolsun Allah yardımcın olsun05 Yorumla- +1 yıl
Senide babaanneni de yaratan allah size birlikte bunca güzel duyguları tattıran allah unutma hiç bir kul başka bir kulu yaradanı kadar sevemez o yüzden sevinmelisin bence babaannen rabbimize hepimizden daha yakın şu an İnsan babaannesi sevgililerin en yücesine gitti diye ağlarmı
- +1 yıl
O zaman şöyle düşün bu sana allahın bir işareti olabilir en az 18 yaşında olduğunu varsayarsak 10 senedir de aklın başında herşeyi anlayabiliyorsun bu kadar güzel yıllarını babaannenle geçirdin ve şimdi onu kaybettin Bu geride kalanların kıymetini daha iyi anlamana ve onlara sıkı sıkı sarılmana vesile değilmidir. Sana üzme kendini demek çok aptalca üzül tabiiki ama asla kendini yıpratma ve isyan etme...
+1 yılAllah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun..
En çok korktuğum şeylerden birisi, ama herkesin başına gelicek. Ağla rahatlarsın.01 Yorumla- Gündem konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle Başın sağolsun mekanı cennet olsun, şunu unutma hepimiz bir gün sevdiklerimizi tek tek kaybedicez, zamanla alışırsın bir şekilde abrini veriyor derdini veren
01 Yorumla Başın sağolsun, iyi olmaya çalış çünkü babaannen iyi olmanı isterdi. Bu da hayatın bir gerçeği işte, kabullenmek lazım..
01 Yorumla
+1 yılÖncelikle başın sağolsun şu an bunları yazman gerekli değil babaannen dua Yasin bekliyor senden bol bol Yasin oku bu gece
01 YorumlaSende dua edebilirsin tüm ölmüş yakınların için.
Allah rahmet eylesin, başın sağolsun :(((11 Yorumla
+1 yılBasın sağ olsun ben de babaannemi kaybedeli nerdeyse iki yıl oldu yaşadığım ilk ölümdü gerçekten çok zor
00 Yorumla
+1 yılAllah rahmeteylesın.80 yaşına kadar yaşamış. benım kuzenım 17sınde kanserden vefatettı. yaşasa benımle aynı yaşda olacakdı. o yuzden Allah genç ölüm vermesın.
02 Yorumla- +1 yıl
amin.
Gündem konusunda 886 cevap paylaştı. Benimde anneannem vefat etti 2 sene önce 1.80 boyum olduğundan asker olacak bu derdi bayramlarda koklardı ki asker üniformasıyla bile göremedi beni. Nasip olmadı.
03 Yorumla
+1 yılhayır dualarını eksik etme çok üzüldüğüne göre çok seviyordun ama insana hayat şartları herşeyi unutturuyor bol bol dua et allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
01 Yorumlaaynısını 9 ay önce yasadım dua et ki konusabildin son anında yanındaydın belki ama ben göremedim son gördüm o soguk buz gibi yüzü ina hiç geçmiyo hiç
03 Yorumlavefat etmiş babaannem üstüne konuşurken dekolteli fotoyla falan sitede gezmezdim.. neyse huzur içinde yatsın
10 Yorumla
+1 yılKuran okumanın böyle bir güzelliği var hem okuyanın içini feraahlatıuor hemde rahmetliye sevap yazılıor yapabiliyprsan oku
00 Yorumlaherkes geldiği yere geri dönüyor işte kardeşim hepimiz gitmeyecekmiyiz bigün oraya... O toprağın altına girmeyecek olan herkes şimdi toprağın altında
08 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Sultan suleymana kalmadi dunya.. ama insanin 100 yasindada olsa sevdiğini kaybedince cok üzülüyor ya. 1 ay içinde hem babam gibi sevdiğim adamı 50 yasinda hem babaannemi kaybettim. Kanser den ikiside 14 gun arayla ikiside cuma gunu vefat ettiler. ALLAH nur icinde yatirsin ben bugün bittim yikildim agla agla mecalim yok sadece icimi dokmek ve uyumak istiyorum :'((((
- +1 yıl
sakin ol yahu bak bundan iki yıl öncede benim dedem vefat etmişti ogün benim için yıkımdı yani düşün daha 2 gün öncesinde beraber parkta karşılaşıp çay içmiştik saatlerce muhabbet etmiştik 2 gün sonra bir telefon, deden öldü dediler... o an kendimi nasıl dışarı atıp taksiye bindim bilmiyorum 15 dakikalık yol sanki 15 saat sürmüştü, oraya gidene kadar inanamıyodum şaka sanıyodum yani eve bir girdim bisürü insan doluşmuş babaannem babam herkes yıkılmıştı yani sonra koşarak gittim babaanneme sarıldım ağlamak geldi içimden kendimi sokağa attım o karşılaştığımız parka gidip aynı yere oturdum telefonumu kapatıp saatlerce ağladım... sonra ayağa kalktım eve gittim kafamı soğuk suya sokup 10 dakika çıkarmadan bekledim ve ertesi gün dedemi mesara babam ve amcamla beraber bizzat ben indirmiştim ama biliyomusun onu gömerken ağlamıyodum artık...
Mevlana der ki : İnsanların ölümlerine değil doğumlarına ağlayın. Yaşayacağını yaşamış Hakk'ın rahmetine kavuşmuş. Toprağı bol olsun
01 Yorumla
+1 yılBurdan biriyle konusun hanimefendi ya da yaninizda biri varsa dertleşin icinizi dokun rahatlayin
02 Yorumla- +1 yıl
Basiniz sagolsun
- Gündem konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşın sağolsun öncelikle. Fakirlere ve sokak hayvanlarına yardım edebilirsin. Zamanla alışacaksın.
00 Yorumla - Gündem konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmana gerek var mi babannenin yasını tutman, üzülmen cok normal. Basınız sagolsn
00 Yorumla Başın sağolsun. Zamanla gecer şu an acın cok taze
01 YorumlaÖncelikle başın sağolsun benimde 2 ay önce babannem vefat etti şimdide dedem çok üzüldüm ne kadar bilemezsin. Bu durumda ağla içini dök kendine gel bende öyle yaptım çünkü.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiyor kardeş öyle hemen geçmiyor bir çaresi bir yolu yok yani
00 YorumlaAllah rahmet eylesin başın saolsun
11 Yorumla
+1 yılBabaannen şu an cennette musmutlu
02 Yorumla- +1 yıl
Ağlamak güzeldir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl oldun ne kadar zaman geçti üstünden?
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyiki cevap vermedin şu an... Zaman ne çabuk geciyor..
Cevap sahibi+1 yılİyiki cevap verdin olacakti o...
Cevap sahibi+1 yılBende babanemi kaybettim googleye babanem vefaat etti yazdım googleye senin soruna denk geldim soru baya eskiymis sorayım dedim 4 yıl da geçse hala aynı acı diyorsun ben nasıl dayanicam...
Cevap sahibi+1 yılOfff offf
Cevap sahibi+1 yılÖlmek istiyorum
+1 yılsana tavsiyem pasiflora içmen bolca
00 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin başın sağolsun
01 YorumlaGündem konusunda 963 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin kardeş
01 Yorumla
+1 yılMillette ne babaanne var...
09 Yorumla- +1 yıl
Yazdıktan sonra aklıma geldi. Ben de öyle babaanne, anneanne, dede vs. isterdim ama var oldukları halde yoklar.
- +1 yıl
Annem, üvey babam ve kardeşim yetiyor bana;bu saatten sonra kimse çıkmasın. Senin kulağında nasihatleri kalmış, benim aklımda eleştirileri.
- +1 yıl
Benim de kardeşim benim için bir tane. Yokluğu dolmaz ama umarım biri senin bu boşluğunu doldurur.
- +1 yıl
Başın sağ olsun bu arada.
- Gündem konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah rahmet eylesin başınız saolsun
06 Yorumla- +1 yıl
Çokmu seviyordun -_-
- +1 yıl
Gerçekten sevseydin şu an buraya girmeyi aklının ucundan geçirmezdin yıkılırdım demekki sıradan bir sevgiymiş ben çok yakınım bir insanı kaybettim tabi pişmanlığımda cabası oldu 1 haftaya torparsın sen kendini
- +1 yıl
Peki
10 tl verdin ya dilenciye o seni ferah tutar simdi
00 Yorumla
+1 yılBaşın saolsun.
00 Yorumlapc yi kapat dua et.
02 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi