Bu konuyada aciklik getirsek iyi olur :) otobuste goruyorum birbirlerine bakiyorlar :D ama sonra ikisinden biri iniyor ve o ask orda bitiyor :)
Cevabın nedir?
+1 yılBir anımı anlatıcam. Bundan tam 6 sene önce :) Ben kadıköyde çalışıyordum her gün vapurla karşıya geçiyor işten geldiğimdede kabataştan otobüse biniyordum. Kabataş erkek liseside o saatte dağılıyordu :) Neyse işte orda bir kız vardı. Kızla nerdeyse 1 ay kesiştik durduk otobüste bakışmalar gülüşmeler felan. Hiç bakışmalarımız bitmedi ama nedense ne o nede ben gidip konuşamadık utanmaktanmıdır nedir :) Bir gün arkadaşımı yanına gönderdim telefonunu alması için. Kız vermedi tersledi hatta sonra yanına gittim dedim ki ulan 1 aydır boşuna mı bakışıyoruz öküzmüyüz biz madem vermiyceksin ne diye bakıyorsun dedim bidaha gözüm görmesin seni buralarda dedim ve uzaklaştım. Bidaha otobüste bakışmak mı tövbeee :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sorma aynen öyle oldu :D
En İyi Cevaplar
Yok be bayan neredee...
Hep aşık oluyorum, inince arkasından bakıyor ve bir sigara yakıyorum.
Benim gibi adamlar yollarda hızlı, aşkta yavaş bayan... Motorcuyuz biz. Bizim için tek aşk var, oda motosiklet. Varsa beni kendine o kadar aşık edecek bir bayan, gereken teklifi yaparım. O zaman 3 kişilik aşk yaşarız. O, ben ve motosikletim. ;)
www.google.com.tr/imgres
https://i.hizliresim.com/OdlBM3.jpg326 Yorumla- +1 yıl
Motoru kiskanirsa :D
- +1 yıl
Kıskanan çıkıyor. Bende bizim aşkımız 3 kişilik diyorum... İkimizin bir çocuğu olmuş gibi düşün, o bizim herşeyimiz diyorum.
İlk başta kıskanıyor, sonrasında oda aşık oluyor motora.
Tabi ara sıra bugün buluşalım dediklerinde, bugün motorumun bakım günü dersem kızıyorlar. O yüzden bir gün önce buluşup sonra bakıma sokuyorum. Herşeyin bir zamanı var bayan.
Hep hayalimdir uzun zamandır. Güzel bir eşim, güzel bir oğlum olsun derim. Oğlumuda motorcu yapacağım. :)
Belki çok uzun yazıyorum ama üzgünüm bayan. İçimde tutamıyorum. :) - +1 yıl
Oyle bir yaziyosun ki ozendiriyosun :D
- +1 yıl
Ara sokaklar sizin olsun, caddeler bizimdir...
Tek günlük aşklarınızda sizin olsun. Bizim bir ömür süren aşkımız var. Askere gittiğimde kavuşacağım günü bekleyeceğim hep. Ve bileceğim ki bir bekleyenim var. Adam gibi bir motorcuya aşık olan kadınlar daha iyi bilirler bunun ne demek olduğunu... :)
https://www.youtube.com/watch?v=OwMVB43ZWJc - +1 yıl
şu an motorcu fani oldum :D
- +1 yıl
Bayan motorcular candır. Al ehliyetini, al motosikletini... Küçük veya büyük fark etmez. O motosiklet denen şey kanına girince ne olduğunu şaşırırsın.
Kız arkadaşımla motora binerdik. Çok güzel sürekli gezdir beni derdi. 20 kişi çıktık yola motosikletle. Her köşeden arkadaşlar geliyor, gazlıyoruz, geziyoruz. Kanına girdi ya yolda giderken çığlık atıyor yihuuu diye. :D Motor dediğin şey inan çok farklı bayan...
İnsanlar bir yerden başka bir yere gitmek için araba kullanırlar. Ama biz motosiklet kullanmak için bir yerden başka yere gideriz.
Maddiyatım olsun ilk önce Türkiye turuna çıkacağım motorumla, yalnız başıma. Kamp kuracağım, gezeceğim. Sonraki hedefim yurtdışı. Yurtdışına çıkan abilerim var. Hastalık olmuş artık. Adamlar her sene çıkıyor en kötü 1 ay. :) - +1 yıl
Ortamlara bak ortamlara. :)
https://www.youtube.com/watch?v=-vGJGwAU-Vc
https://www.youtube.com/watch?v=_JOT429ZLvg - +1 yıl
Guzel hayaller :)
- +1 yıl
Annemin asla izin vermeyecegi ortamlari gordum :D
- +1 yıl
:)))) asiksin sen motora anladim şu an :D
- +1 yıl
O benim herşeyim. En kötü zamanlarımda da, en güzel zamanlarımda da o yanımda oldu hep.
Birgün yolda bırakmadı beni. Birgün mahcup etmedi. Kovalayanlara karşı birgün yeter yoruldum demedi, gazladım geçtim. :)
Beraber yattık virajlara, beraber değdik rüzgara. Yalnız çok çabuk acıkıyor karnı. O konuda çok yoruyor beni. Acıktım benzin al diyor. :) - +1 yıl
O kadarda olsun :))
- +1 yıl
Olsun bayan. :)
https://i.hizliresim.com/66MdvN.jpg - +1 yıl
Ay cok kibarsin :))
- +1 yıl
Bundan sonra faninim :)
- +1 yıl
Sende benim gözümde motorcusun artık.
Eyvallah. :)
www.google.com.tr/imgres - +1 yıl
Anlastik :)
- +1 yıl
Uww guzelmis :)
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
İnşallah motordan düşer. Djkdkdkskd
- +1 yıl
Kiskandigimdan öyle demiştim :d Neyse tamam nazar değmesin :)
+1 yılben uzak biyere gidiyordum ineceğim yeride hiç görmemiştim adama dedim beni indir adamda indirmeyi unuttu sinirlendim ağladım telefonumda bozuktu yanımdaki çocukta telefonumu kullanabilirsin dedi attım mesaj arkadaşa biraz sohbet ettik indim otobüsten çocuk o mesaj attığım numaraya mesaj attı numaramı aldı daha sonralar hep görüştük flörtleşiyoruz yani :D 1 senedir :D
02 Yorumla- +1 yıl
hangi otobüse binmiştin bende biniyim belki bulurum
- Arabalar konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılsevgili olamadık da 2 aydır bir çocukla bakışıp duruyoruz ilk kim bişi söylicek bakalım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sabir :))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
115Cevap
ülkemizde en büyü aşklar otobüslerde yaşanmaktadır. o esrarlı bakışlar, o direği edalı tutmalar, otobüsün ilk freninde ağır çekimde saç savurmalar, tişörtün kolunu kıvırıp pazu göstermeler, en samimi gülüşler... daha neler neler. dünyanın en büyük aşkları bizim otobüslerimizde yaşanmaktadır. ayrıca en kısa olan aşklardır bunlar. durumun boşuna olduğunu keşfeden 30 yaş üstü amcalarımız ise otobüs aşkına inanmayıp direkt olarak fordçuluğu geliştirmişlerdir. fordçuluğun tahmini keşfedilme tarihi 1940 lara dayanmaktadır. işte o günlerden bu günlere fosil olarak kalabilmiş fordçu dedelerimizin tabutlarını hala kapatamadılar, tabuta delik açmak suretiyle çözüm üretebildiler.
70 Yorumla
+1 yılarkadasim
ise gidip gelirken
gördügü kizla
en sonunda evlendi
ama üc yil sürdü tam
bir sene bakistilar tek
flim gibi yani:)106 Yorumla- +1 yıl
1 sene bakismak he :)(
- +1 yıl
valla bir sene bakismislar..
anlattilar benim icim sıkıldı :) - +1 yıl
Insan nasil sabreder ya bir sene :D
- +1 yıl
aynen ya:)
- +1 yıl
bakmak nasıl ya böyle mi :D pbs.twimg.com/media/BOQPbs1CEAQ8tg1.png:large
- +1 yıl
Hocam gerçekten enteresan. Benim başıma bu değil de buna benzer geçti. Arkadaşımın iş arkadaşı, çocukta o kadar güven varki, kızın yanına oturacam dedi. Yanına oturdu sohbet ettiler. Sonrada numarsını aldı. Resmen şok yaşadım. Hayatımda böyle özgüven görmedim.
+1 yılla kartı unutmuşum dedim sen bas ben sana parasını ödeyim bastı oturdu parasını verdim otura bilirmiyim dedim otur dedi konuştuk felan numarasını istedim vermedi hayır dedi haklısın dedim boş yer var geçebilirsin dedi benim durakta indi bende indim dedim boş ver zaten kabul etmedi sonra babam mesaj atmış deden gildeyiz gel diye kızda oraya doğru gidiyo takip ettim bu bir markete girdi dedim kesin anladı takip ettiğimi marketcide tanıdığı beni dövdürecek bir kaç bina öteden markete görünmeden geçyim sonra takibe devam edeyim dedim işte bir kaç bina öteden takip ediyim derken kızı kaybettim
10 Yorumlamazideki en güzel yaralarımdan birini deştin yeğenimi hastaneye götürdük ablamla elimde 3 5 aylık bebe insanın içine işleyen mavilikte 2 çift göz bana bakıyo vay arkadaş dedim çocuğu benim sanmasa bali benim evden bir dura könce indi 1 hafta nöbet tuttum arabayla o durakta millete sordum gelmedi ya la
08 Yorumla- +1 yıl
Olsun sen beklede gelmeyen utansin :)
- +1 yıl
Baya acitasyonlu oldu :)
- +1 yıl
acıtasyon diyosan birader 6 yıl bir kızı sevdim açılmadım kızı resmen ben büyüttüm yanında oldum teklif edince ne dedi biliyonmu nası böyle bişey düşünürsün ben seni kardeşim olarak görüyorum ben ömrü hayatımda böyle posta yemedim kardeşim ney la aşık olmak elimdeydi de sana mı oldum gel burdan yak
- +1 yıl
Ben kotu anlamda soylemedim ki onu :(
- +1 yıl
Hala asik misin o kiza
bir arkadaşım vardı kapıyor çadırı sırtına kendine kamp yapmak için muğlayı tercih ediyor sonra muğla otobüsünde çaprazında oturan kıza muğlanın gezilebilecek yerlerini soruyor kız orada öğrenciymiş bunlar otobüsten inince numaralarını alıyor falan muğlada görüşüyorlar kopamıyolar falan derken beraber tatil yaptılar ve şu an nişanlılar :))
14 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel :))
+1 yılGecenlerde bir kizla bakistim baya hos alimli guzel biriydi.. Baya baktim hafif gulumsemeler falan derken kiz inecegi yere geldi.. Tam hamle yapip iniyodumki son anda farkettim babasiymis otobustekilerden biri.. Valla bir otobus dolusu adamdan dayak yiyodum zor yirttim.. yolun basindan beri yer veriyim diye bekleyen teyzeye buyur dedim.. Onun gozlerindeki sevinc bana yetti ;)
20 Yorumla
+1 yılOnlarcasıyla kesişiyoruz da, biri de gelip konuşmuyor. Aşk bir otobüstür binmesini bilmeli, son durağa gelmeden inmesini bilmeli baboş
72 Yorumla- +1 yıl
Hahaahahh :D
Arabalar konusunda 1b cevap paylaştı. Sayısız kez olmuştur bu olay hatta aynı kızla bir kaç defa da oldu aynı hatta ama genelde öylece bitiyor, icraat olmuyor. bir kere burama geldi tel numaram yazılı kağıdı ''hanfendi bu sizden düştü sanırım diyerek inerken kıza verdim, bu sefer hallettim düşüncesiyle indim otobüsten kız aramadı. Ödemeli bile atmadı l*n ona bile razıydım :D
O saatten sonra uğraşmıyorum, otobüste camdan kaldırımları sayıyorum, evlere bakıyorum falan.00 Yorumla
+1 yılvalla ne zaman dışarı çıkıp iki dolansam illa güzel kızlara denk geliyom da sade bakıyoz anasını satayım biride çok yakışıklısın benimle çıkar mısın demiyo :D o yüzden sevgilim yok. ya harbiden ben tipsizmiyim yoksa cidden ilk teklifi hep erkekler mi yapar kusura bakmayın hiç bilmiyorum bu konuları :D
00 Yorumlaaşk olmadı ama kahramanlık yapmışitım bir kıza fortculuk yapan adama kafa atmıştım
36 Yorumla- +1 yıl
Kiz muhtemelen sana asik olmustur
- +1 yıl
Olsun kiz yinede asik olmustur
- +1 yıl
Kahramanlık anlayışı 'kafa atmak' bu olsa olsa kıroluktur.
- +1 yıl
Oyle insanlari napacaksin. En iyisini yapmis.
+1 yılBen tanışmıştım. 99 depremi sonrası İstanbul'da vapurla karşıya geçip otobüse binmiştik. Otobüste hatırladım vapurda da karşımda oturduğunu , bakıştık bakıştık sonra işaretlerle tel nomuzu verdik birbirimize ve uzun bir ilişkimiz olmuştu :D
00 YorumlaSevgili olan varsa onlari vururum :D konustugum olsa bile arkadasca konustum yani otobus asklarini reele dokmek kolay degil :D yoksa gecen gun o durakta inen sen miydin? :P
07 Yorumla- +1 yıl
Hangisi :d
- +1 yıl
Ya he he :D
- +1 yıl
Pardon agbiii :D
- +1 yıl
Eyvallh :D
Aşık olmadım ama sürekli olarak görüştüğüm hoşlandığım kişiler oldu her sabah aynı saatte binerdik aynı otobüse denk gelirdik akşamda aynı otobüs ile beraber geri dönerdik öyle yıllarım geçti kimleri uyutmadım ki bu omuzumda :D
05 Yorumla- +1 yıl
Vaaay be :D
- +1 yıl
Yaa öyle işte güzel oluyor ya hele birde soğuk bir hava söz konusu ise bayağı eğlenceli diyebilirim hiç unutmam kırmızı şapkalı bir kız vardı sürekli kırmızı ruj sürerdi soğuktan yanakları al al olurdu dişleride inci gibiydi sonra ne oldu o kıza bilmiyorum :D ama aklıma o geldi şimdi
- +1 yıl
Masallah cok iyi hatirliyosun :D
- +1 yıl
Kisaca iyidir :)
Arabalar konusunda 575 cevap paylaştı. Otobüs değil de, bir gün ilçeler arası minibüste şahit olmuştum olaya.
adam muhabbeti nerden açtıysa bayanla 30 dk yolculuğun sonunda işi bağlamıştı.00 Yorumla
+1 yıl2 kisiyle otobuste tanisip sevgili olduk. biri İzmir Ankara arasi. digeri trden yurtdisina uzuunca bir yolculuk. senin bahsettigin sehir ici halk otobusu mu yoksa?
00 Yorumla- Arabalar konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOtobüsde aşık olup, indiğinde aşk acısı çeker Türk genci.. :P
30 Yorumla bir kere otobüste görüp faceden tanışmıştık o sayılır mı?
Hele o 76E otobüsü varya o 76E kim geliyor kim geçiyor ah hele bir olsa bir tanesi ile :)))00 Yorumladolmuşta bayağı kesişmiştim bir kızla en arkada ikimiz kaldık baktık gülüştük felan sonra kız indi,10 mt sonra bnde indim eve yakındı zaten sonra baktım bir doğan görünümlü şahin aldı götürdü kızı :)
20 Yorumlahergün bir başka aşk hikayesi yol boyunca kesişiriz, ieneceğim yere yaklaşınca kalkar düğmeye basarım otobüs durana kadar 5-10snlik bir aşk acısı otobüsten inince unuturum ve bu döngü hergün farklı kişilerle devam eder :D
10 Yorumla
+1 yılEvet oldu eğer bakışma hoşlanma varsa aynı durakta inilip konuşulabilir. Kadın erkek ilişkileri bu kadar çetrefilli değil ki. İnsanımız bir biriyle konuşmaya çekiniyor sanırım bakışma var sonrası yok. :)
00 Yorumla- Arabalar konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılaşk değilde beğenme olur 3 samiye bakarsın sonra çevirisin kafanı zaten ben bir kzın erkeğe hiç baktığını görmedim erkekelr genelde bakarlar
00 Yorumla - Arabalar konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılotobüs aşkları diye bir şey var evet ama g*t kadar yerde şöförün ilerleyelim demesi ile herşey bitiyor.
00 Yorumla Arabalar konusunda 367 cevap paylaştı. Otobüs deilde dolmuşta gördüm check yaparken devamlı dikkatimi çekiyordu bizim mahallenin Mayorlugunu Aldı bende yazdım yedirmezler diye sonra 5 ay çıktık şimdi de aramız Ç
02 Yorumla- +1 yıl
Araniz ç ne oluyo :D
ben birkeresinde tanıştım son durakta kız için indim. oturduk çay içtik. sonra telefon numarasını almak istedim şarjım bitmişti kıza telefonumu verdim konuşuruz dedi. sonra mesaj gelmedi. Nerde hata yaptım bilmiyorum. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hahaah :D kiz fenaymis
- +1 yıl
Hahahahah :D
+1 yılO bana baktı, ben ona baktım O güldü, ben güldüm, O gitti ben kaldım.
12 Yorumla- +1 yıl
Ahaha 😃😃
- +1 yıl
Şiir gibi la bu:)
güzel hoş hatunlar oluyor bakışlar illaki oluyor ama dikkatli maalesef ters bir cevap alınır diye çekingen kalıyorum..
10 Yorumla
+1 yılotobüste değilde metroda oldu geçenlerde ama okulun durağına gelip inmek zorunda kaldım ve çekingenlikten dolayı bir atraksiyon olmadı tabi :D
00 Yorumla
+1 yılHoşlanti oluyor tabi ama sevgili olma durumu ancak kiraz mevsimi gibi ergen dizilerinde oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılumuttepe gebze hattında aşık olan var beaa adamlar sevmişler birbirini
00 YorumlaEvet 2 kez oldu bende :D baya bir bakıştık falan onun inmesini bekledim inince bende indim takip edip sakin bir yerde konuşup tanıştım :D
00 Yorumla
+1 yılTeyzemle eniştem bu vesileyle evlendiler 10 yıldır evliler 3 cocukları var cok tatlılar :D
00 Yorumla
+1 yılsn ordalıkta birbirleriyle gezenler cokmuseviyor sanıyon cok cıvıklaştılar cokk sonumuz fazat sonrada niye ayrıldık falan filan elinde bir cocuk ortada kalıyorlar biraz ciddi olun ölümlü dünya...
00 Yorumla
+1 yılOtobüste öyle biri var diyebilirim. Her gün okula giderken görüyorum, okuduğu okulu biliyorum ama ismini bilmiyorum. Ve her gün de bakışıyoruz. Güzel şeyler ama böyle bişey olur mu? Maybe..
00 YorumlaOtobüste karı kız kesende mi var ya ben boş koltuk bulduğumda kafamı cama yaslayıp uyuma nımarası yapıyorıum hep :/
01 Yorumla- +1 yıl
:)))))
metrobüste ineceğim durağa kadar güzellik yarışması yapar gibi binen tüm kızları güzelliklerine göre kategorilendiren bir benim sanırdım.. Millet toptan sapık çıktı :))
10 YorumlaBu her zaman olabilecek bir durum.. Kimse kolay kolay cesaret edemez peşinden gitmeye.. Sonucunda sapık damgası yiyebilirsin çünkü yanlış anlaşılıp..
00 Yorumla- Arabalar konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşım bu şekil tanıştılar ve nişanlandılar şu an :)) Bu ülkede hiç bir şey olmaz değil :))
07 Yorumla- +1 yıl
Evdr kaldik :D
- +1 yıl
Hahah niye kalcan kaç yaşındasın dha :)
- +1 yıl
19 :D
- +1 yıl
Yok artık :) 26 ya yolun var daha
- +1 yıl
O kadar kalmam :#
- +1 yıl
Desene esra erolda görücz snide :))
- +1 yıl
Yooo o kadar issiz degilim :D
Inanida yanına gidip face den profilimi açıp ismimi gösteriyorum eklesin diye daha ekleyen çıkmadı :D
10 YorumlaOtobüste dugun bile yaptım ne Dion sen takı toreni falan hep otobuste =)))
02 Yorumla- +1 yıl
Komikmiydi bu :D
Arabalar konusunda 908 cevap paylaştı. Eğer sürekli görüyorsan evet olabilir ama birkaç defa gördüğüm biriyle nasıl tanışabilirim ki? Peşinden gitsen sapık damgası yersin hemen siz kızlar böylesiniz.
00 Yorumla
+1 yıl15 yıldır şehirler arası yolculuk yaparım
Hep mi yaşlı teyzeler denk gelir l*n yan taraftaki arkadaki öndeki koltuklara? Vay benim çölde kutup ayısi gören gönlüm vncjfig01 Yorumla- +1 yıl
Jdjsjsjskakak
Böyle düşünüyorsunuz sonra kızların yanına oturunca acayip acayip bir tavırlar böyle gelişine vurasım geliyor ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Bak yaaa :D
Tek boş yer vardı oda kızın yanıydı hiçbirşey demeden oturdum yanına.. Kız camdan kaçma planları yapıyordu :d
05 Yorumla- +1 yıl
Bak ya :D
- +1 yıl
Kac cesit insan biniyor otobuse :D aksamlari bendr tirsiyorm :D
- +1 yıl
Bakmadim resme simdi girip bakcam :)
Arabalar konusunda 6b cevap paylaştı. Otobüs şöförüyle sevgili olan var mı asıl o efsane olur :P
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahaahah :D olabilir
Arabalar konusunda 729 cevap paylaştı. ben önce hastanede karşılaştım sonra otobüste ve aylarca görmedim şimdi 1 aydır konuşuyoruz kıskanmaları falan var çokzel bişey :)
00 Yorumla
+1 yılbenim başıma gelmişti bir olay. hiç farkında değildim ama aynı duraktan biniyormuşuz, bana otobüste mektup verip büyük bir hızla otobüsten inmişti :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hicbir sey
- Arabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHergün derahaneye gidiyorum felan biraz beklersen halledicem :))
00 Yorumla - Arabalar konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılBakisma ask degil. hoslatin bencr coksık bakiyorlarsa hoslanti bile degildir belki.
00 Yorumla Otobüste tanışıp evlenenler çocugu olanlar bile var valla :)
02 Yorumla
+1 yılo değilde :D ha otobüste gördün ha sanalda gördün aynı şey :D ne biçim insanımız var yaa :D otobüstekine güvenir sanaldakine güvenmez :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeneler once bakirkoy otobusunde bir kiza yer vermistim oturdukdan sonra cok tatlisin ama sevgilim var demisti otobusten aglayarak inmistim o geldi aklima :D:D
02 Yorumla- +1 yıl
Bak ya :D
Cevap sahibi+1 yılYaa sansa bak kiz yurduna dussem hademe yakalar beni :D
+1 yılSen bir el at onlara sevenleri kavuşturmak sevaptır.)
07 Yorumla- +1 yıl
Banane ya beni kimse kavusturmuyo :(
- +1 yıl
aynı otobüste olursak ordan birini beğenirsen haber et hallederiz. D
- +1 yıl
Hayir otobusten yok :D
- +1 yıl
herhangi bir toplu taşıma aracıda olur aynı ortamdaysak beğendiğin olursa söyle yeterli. D
- +1 yıl
Hayir ben kendim hallederim :D
- +1 yıl
Tamam başarılar :)
- +1 yıl
:)))
Bu otobus 31 ya da 31e en cok ihtimal 98b olavilir bencede mantikli :)
012 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka :D
- +1 yıl
Benim burdan geciyor 97b :d kullandigim otobus :)
- +1 yıl
Hastane duragi :)
- +1 yıl
Gelisim hastanesi
- +1 yıl
Gelmiyosa zorlamamak lazim :)
- +1 yıl
O benim en sevdigim yanim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bakan olmuyor mu niye başkasını örnek verdin :)
05 Yorumla- +1 yıl
Cirkine kim bakar :)
Cevap sahibi+1 yılÇirkin olduğunu mu düşünüyorsun :) Deme öyle kendini beğenmemek olur mu, elbet seni beğenen birisi çıkacaktır karşına. :)
- +1 yıl
Insallah :)
Cevap sahibi+1 yılİyi de otobüste seni kesen erkeğin şansı var mı ki :))
- +1 yıl
Ne biliyim :D
Benim oldu. Yanima oturan kizla tanisip ertesi gun bulustuk 6-7 ciktik cok guzel bir askti. Zannedersem baska bir otobus yolculugu daha yapmis olacakki beni birakti..:))))
00 Yorumla
+1 yılBaktığın kızın seni sapık mı zannediyor, yoksa gerçekten hoşlandığını mı zannediyor tarzında, kızın ne yapacağını insan kestiremediği için, bakamıyor bile.
02 Yorumla- +1 yıl
Kendimi küçük düşürmemek için bulaşmıyorum bile :D
+1 yıl7,5 treni diye yeni bir film var onu hatırlarıyor sorun😉👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsinemada tanısmıstık biz ama arkadas olduk, bir sabah kafam bozuk gittim iki kişiydik en arkada ben vardım sonra film arasında yanıma geldi neden yanlızsın falan öyle :D
00 YorumlaArabalar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ona aşk denmiyor kesişmek deniyor genelde daha amiyane tabirle iş atmak
00 YorumlaÖyle tanıdık vardı ama ilişki uzun ve sağlam sürmedi :(
01 Yorumla- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği