Güncellemeler
+1 yıl
Sertap Erenler kim be 😂 Sertap Erener olacak o 😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme güncellemesi
Yahu şu yaşıma geldim hala Sertap Erenler ile Burcu Güneş'i birbirine karıştırıyorum. Hem görünüş hem de ses olarak benzetiyorum birbirlerine 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir kaç ünlü var :D
Sokaktaki diğer siyah kedileri kendi kedime benzetiyorum Allahım nolursun pencereden düşmüş ve şu an sokakta yürüyor olmasın diyorum sjskdkaka frkındayım cevabın üstüme gelme 😂
İnşallah öyle bir şey olmaz ayol 🥴🥴
😂 inşallahhh
Yine saatler sonra baktın soruya 🙄 şu bildirim geldiği gibi baksana 🙄 sen benim bildirimlerimi önemsemiyor musun 🥺 çok kırıldım bak 🥺
Hayır kafam dolu son zamanlarda pek iyi değilim
Boşalt kafandakileri. Hafiflersin.
Dur bir kola şişesi getireyim. Beyninin pekmezini akıtmak için 😡😡
Ahahajsjajajs demeee
Gökhan Özen ile bizim fotoğraf hocası çok benziyolar 🤔ama karıştırmıyorum tabi Gökhan Özen'in fotoyla ne işi olur 😂😏
Ekmek aslanın ağzında 😂 ek iş yapıyordur belki 😂😂
öylemi dersin 😍😍 küçükken aşıktım gökhan özen'e gidip konuşsam mı acaba 🤩🤩
Bizim sınıfta da hayranları vardı ilkokulda 😂 bir zamanlar popülerdi kerata 😂
Seviyorsan git konuş bence 😂 😂
ayyyy çok heycanlı 🤩🤩 umarım dilim ayağm dolanmaz 🤩 beni herkes sever bence 😇🤩
Biri seni sevmiyorsa sevmeyi bilmiyordur. Senle değil kendiyle problemi vardır nunu 😂😂
Vereyim gazı bakalım neler olacak 🤭🤭
Nununu nasılda tanımışsın aynen öyle 😂😎
Hiçbir iyi sözden de geri bırakmaz kendini 😂 her şeyi bana geri yansıtıyorsun ama iyi şeyleri sadece kabul ediyorsun. Eyvallah nunu teşekkür ederim 😂
😂😂
Şimdi şöyle düşün 2 yemek var önünde biri lezzetli biri kötü 🤔 sırf karşındaki kırılmasın diye kötüyü yermisin 🤔 yoksa mideni düşünür lezzetliyimi seçersin 🤔
Ben lezzetliyi seçiyorum işte 😂😂hayat yeterince zor kötülükler bir şekilde peşinden geliyor ama önümde olanlarıda seçerek alma hakkım olsun be nunu 😂 kötüyü alıp napayım hem ne işe yararki üzmekten başka 🤔 üzülmek zor iş ağlyıosun burnun akıyo felan peçete siliyosun peçete pahalı felan güzel saçmaladım sanki 🤔😂😂🤣
Tamam güzel. Şöyle düşün. Önünde güzel kötü iki yemek var. İyiyi alıp yiyorsun kötüyü bana bırakıyorsun.
Neden paylaşamıyoruz 🤔 neden benimle paylaşmıyorsun iyiyi de kötüyü de 😔 birlikte iyi yemeklerle mutlu olup kötülere sabır gösterebilirdik. Tüm çilelere göğüs gerebşlşrdik 😔
neden sen bana böyle yaptın 😔
https://youtu.be/uT6gSD3Vdh4
ama bana kadar var 😔😔😔
Azı da çoğu da paylaşmayacaksan, iyi günde kötü günde yanımda olmayacaksan neden benim nunumsun 😔
Bir lahmacunu ikiye bölüp yemektense benden gizli yemeyi mi seçersin 😔
şaka yaptım 😔 ben aç kalırım ama seni aç komam 😔biraz abarttım sanki 🤔
Hayır abartmadın hiç. İşte gerçek nunu bu 😇 nunusu açken tok yatamaz 😇 Beni düşündüğünü biliyordum 😇😇
tabikisi 😇😇
Yok galiba kafam karışıyor ama o kadar değil
ben de sertab erener ile aşkın nur yengi'yi çok karıştırırdım
İclal aydınla açelya akkoyunu
Serkan Çayoğlu ve Tolga Mendi çok benziyorlar yaa