AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Kuşlarımı yiyen gelincik
Kurbağa taslıyordum derede
Hahhahahahhha ulannn ulannn 😅😅😅😅
Hunharca sinek ve hamam böceği öldürüyorum.
Hamamböceklerine muamele nedir:)
Onlar için evde icat yaptım 😐
Ne gibimsi:)
Sivrisinek geberesice :)
İlaçla mı başka bir yöntemle mi? sadece sinek mi öldürdün bir de:)
Yoo aslinda serikatilim caktirmiyorum ahah ilacla olmuyolar ya mecbur koluma yapisinca
E itirafları bekliyoruz başka neler var burası tam yeri:))
Hayir kedi bile ezmedim henuz:))
Maşallah:)
:))
Kucukken karincalari olduruyodum cocukluk iste
Şimdi var mı:)
Simdi yok :) otumcek gorunce dayanamiyorum fobim onuda peceteyle tutup camdan disari atoyom :) oldurmek yok :)
Afirin:))
karıncaları kibritle yaktım :(
ya yazık onlara..
oldu arkadaşım hakkaride yüksekovada şırnakta
Zevkle vurdugum avlarim var :)
sinek.. Kasım ayına gireceğiz hala bitmediler yaa
En fazla böcek öldürmüştür:)
Acımıyorum hiç birine ^^
Her nefis ölümü tadacaktır
sivrisinek katliamı yapmıştım :D
Kuş öldürüyorum yemek için
yazın çok vukuatım oluyor :D
Sivrisinrklere acımıyorum hiç
Sinek
Bu sinekler ne çekmiş bee sizden:) başka bişey yok mu
Hamam böceği :D
Sinekten sonra en çok ondan var:))
Yok.. Kiyamam ben..
tebrikler hiç olmaması da çok ilginç:)
Böcek
hamamböcüğü müü?
Yok ya onu ellemem böyle garip birşey adını bilmiyorım antenleri falan vardı
bizimkisinin de var:) kendilerinin sonu nasıl olmuştu:)
Peçeteyle cırtttt ezdim :D
peçete mi 210 kişi arasından bu taktiğe başvuran tek kişisin:))
Haha hadi ya özel hissettim kendimi :)))
Aynen bencede hissetmelisin:) benim anlamadığım peçeteyle üzerine bastırıyosun yoksa peçeteyi üstüne koyup ayağınla mı eziyosun:))
Peçete elimde üstüne bastırıyorum öldürmemeye çalışıyorum tutup balkondan atarım ama mecbur kaldığımda öldürüyorum :)
Sizin oradalarkiler pek narinmiş ya buradakilerin bazıları terliği bile tınlamıyor:)) sizinde tahmini leş sayınızı alalım:)
Bilemiyorum :)
matematiği çaresiz bırakacak kadar çok heralde:))
Olabilir :)
bir integral falan al, uğraş az:)
Ti alıcam ilk türev ardından integral yetmediği yerde limite girerim :)))
aynen lopital falan ne varsa artık affetme:))
Ahah hallederiz :))
hamile karıncayı ezdim düşük yaptı :D :D :D: :D
Al işte:)
ucan hamambocegi oldurdum.
Hahh bide uçtuğuna kimseyi inandıramıyordum yav:)) nası oldu kendilerinin sonu:)
abi tostos bocegi nami diger adi 3kere terlikle eziom ustune sandalye atiorum ustune kurekle vuruom anca oluo kabugu cok sert bocegin bazen olmuo bile alip atiom asagi enson. s
Yok artık o kadar da değil ahaha:)) biliyorum onları en çok uğraştıranını nasıl öldürmüştün ve kaç leşin var tahmini:D
2tane ya hep birileri olurdu yazlikta caresiz kaldim o 2sinde :/
Şu anda da bir tanesi karşına çıksa:)
hic acimam oldururum yine vala ne yalan solim. d
Aynen yalan söyleme:)) öldürürsün de sonu nasıl olurdu yani onu merak ediyorum:))
hehe bilmem
Ya nası bilmiyosun mızıkçı şu an olsa ne yapardın işte onu soruyorum düşünüp söyle pls..:))
oldururdum panpi yine. d
Bilerek yapıyosun köfte demi:)) biliyoruz öldüreceğini dedik ama nası neyse söylemek istemiyorsan zorlamak da istemiyorum:))
Hamam bocegiii iiiyyyy :))
Sonu nasıl oldu acaba kendilerinin:))
Zemine fotokopisi çıktı tabiki :))
Ahah ezdin mi yoksa başka bişeyle mi vurdun:))
Terlik le katlederim genelde şak şak şak
:)
Ahaha kaç leşiniz var acaba hanımefendi:))
Saymadim ki :)
Ya bunu 1-2 arkadaş daha dedi heralde kimse saymamıştır, tahmini olarak soruyorum sadece:))
100 u geçmiştir kesin :))
Sadece hamamböceğiyse ekosisteme ciddi zararlar vermişsin:)) şu an bir tanesi odanın duvarında olsa mesela buradakiler gibi etli butlu hamamböceği tepkini merak ediyorum:)
Valla duvara direk akraba olur ne diyim ki başka :))
Ahaha:)) Korkmuyo musun hiç büyük olsa bile hem uçanı bile var bunların:))
Korkmamda tiksinirim illaki o yaratık ölecek yani ucsada kurtulamaz benden
Sen buradaki gibi hormonlularla karşılaşmamışsın anlaşılan büyük ve çok hızlılar:) oradan konuşmak biraz kolay hanımefendi:))
Hiç bir canlı ölmeyi haketmez
Aynen ama bazen istisnai durumlarda olabiliyor:)
Olmasın bence
Sabah 7 de kalkıp işe gidecen ve kanını emmesini geçtim sabaha kadar vız-vız uyutmayan bir sivri istisnalar arasında yer alır bence
:D :D
Hak verdin demi yoksa bende karınca görünce yolunu değiştiren biriyim:)
:D :D öldürmekten daha iyi :D
E siz bu zamana kadar hiç mi öldürmediniz hanımefendi sanki bana:))
Öldürmedim
İlginçmiş, böyle devam et ama:)
İnşAllah :)
kulağımda sinsice biten pç sivrisinek :))
Ahaha:))
Haserat
Hangileri mesela aç biraz:))
Sinek, ugur bocegi gibi gucumun yettigi seyler :)
Böcek alet ise ev terliği :D
Kaç leşin var peki tahmini sayıyı alalım:)
Meslek sırlarımı burada paylaşamıyacağım, soryy :D
sivrisinek. pisman degilim.
Neden ama bari birazcık pişman ol:)
Niye pişman olayım onlar beni yazın sabaha kadar uyutmazsan iyiydi :)
Duvara mı yapıştırsın onları? öldürdüğün başka şeyler de var mı ayriyetten:)
Yok baska, cani mi sandın beni :)
Sinek hiç acımam nerde görsem vururum terliği;)
yaklaşık 300 kişi arasından acıyanı görülmedi zzaten pek:) başka bişeyler var mı sinekten:)
Hamam böceği;)
kendilerinin sonu nası oldu:)
Direk öldrürüm hiç acımam vururum terliği;)
büyük olanlarından korkmuyo musun ya:) seninde tahmini leş sayını alalım o zaman:)
Yo neden korkuyum yılan bile öldürürüm çoktur küçükkende kertenkeleyi elimde tutup sıkıp öldüren bünyeyim ben;) sayısı çoktur bilmiyorum
ya ne biliyim kızlar genelde bayılacak gibi oluyor öyle durumlarda:) yılan mıı öldürdün? ya tahmini bişey yuvarla işte bakalım listede nerelerdesin:)
Yılanda öldürürüm korkmam ben boynuma yılan bile dolayan bir insanım sıkıntı yok;) sinek sayısı küçüklktn beri yüzü geçmiştir hamamböceğide bu yaşıma kdr bir 20 falandır tahmini ;)
rakiplerin iddaalı yılanın kafasını uçaran mı ararsın, koparan mı ararsın:)) senin sayı buradakiler için biraz normal kaldı:) ne biçimmiş yav buranın kızları benim gerçekte tanıdıklarımın çoğu böcek görünce bayılacak gibi oluyor:)
Ben korkmam başkasını bilemem;)
değişikmiş gerçekten neden gizlendin birden:))
Bilmem canım istedi;)
Hımm peki:))
sivrisinekleri öldürdüm
suç aletiniz nedir efem:)
elime ne gelirse :) ama daha sonra öldürdüğüm şeyi kendimden uzaklaştırırım, anneciğim makineye atar :) böylelikle kanıt kalmaz ortalıkta
vay delil karartma haa:) ama dur sen adalet bir gün tecelli eder:)
Ama beni rahatsız ediyolardı, yoksa ben öldürür müyüm? Çoook sevimliler aslında
neyse tek leşiniz sivrilerse sizi affedelim bu seferlik:)
senin affetmen önemli değil de ya allah affetmezse napıcaz? :) neyse iyi geceler
ya şurada masucuktan hakim olduk hemen bozuyosun havamızı:) Allah affetsin diyelim o zaman
evet :)
aşık olarak kendi kendimi öldürdüm
Hımmm..
sineklere verdim elektriği verdim elektriği...
Sinek, hamamböceği.
Hamamböcekleriyle mücadelen nasıl ve tahmini leş sayın?
200 'ü geçmiştir
Oo top listemize yükseklerden giriş yapan bir üye daha:) bu sadece hamam böceğiyse rekor bile olabilir, nasıl öldürüyosun onları?
her zaman yakınlarımda bir yerde terlik olmuştur. onunla. bir de terliği temizlemekle yıkamakla uğraş dur.
Ahaha kızlar bu konuda çok takıntılı:)) arkadaş sizde sanki böcek değil de büyükbaş hayvan öldürür gibi vuruyosunuz hayvan hoşaf oluyor:) şu an bir tane etli, butlu büyüklerden ama bir hamam böceği görsen odanın duvarında ne yapardın:))
sinsi sinsi yaklaşıp haşat ederim onu
niye öyle danaya vurur gibi vuruyosunuz gerçekten:)) her yer leke olmuyor mu sonra:)
oluyor :/
acımıyo musun ablaları affet böcüleri:))
hunharca kurbağa öldürüyodum küçükken
fare sinek örümcek yılan
Evet sivrisinek. Tokatlayarak oldurdum.
evet oldu çok kötü bir durum
sivrisinek :D
Sineeekk
Evet eski sevgilim yasıyo ama ölü
Beni ısıranı öldürürüm :/ yapcak bişi yok !
tek kriter ısıyor olması mı:)
durduk yere öldürmem ben :)
Bende asla ama hamam böcekleri ısırmıyor ama çok pisler, kanalizasyonda gezip sonra eve giriyorlar
Bizde yok iyi ki yok valla :( raid tablet al sen öldürme o öldürsün :D
ya inan herifler tınlamıyor öyle şeyleri bende alıp dışarı atıyorum:) beni düşündüğün için de sağol:))
Kolay gelsin sana :)
Evet Hemde Defalarca!!!
Ben öldüremem..
Fare sinek böcek takımı benim düşmanım ;)
vardır bayağı seyler böcek falan
Karınca bocek yilan tum eklembacaklilar :D
Sinek :(
başka yok mu:)
Kurbağ
Adam kızların cevaplarına yorum atmaktan hemcinsini unuttu
Sinek.
başka varsa onu söyle lütfen, sinekler ne çekmiş be:)
Kan benim damar benim karışmayacaktı o işlere :P
sonları nasıl oluyor kendilerinin genelde:)
Terliğe yapışmış suyu çıkmış
senin tahmini kaç leşin var ve sadece sinekler mi:))
Korkarım ben böceklerden :)) oturup saycam artık
offf yaa:))
Of çekme af çek heuhejeje
off ahh uhh agg:)
Ehehhehe
Sinek
Herkes gibi:)
Sivri sinekler
Nasıl öldürüyorsun onları ve kaç leşin var:))
Peluş oyuncağı alıyorum elime konduğu yerde bam bam bam saymam lazım bir sn :d
Oyuncakla bu işi yapan tek kişisin heralde:)) bitti mi sayım, sadece sivri mi öldürdün şu ana dek:)
Hıı sivri haricinde küçük böcekler ve yılan böcekler için pişman değilim :d
Yılan mıı asıl başta söylemen gerekeni en sona bırakıyosun nasıl öldürdün yılanı korkmadın mı? hamam böcüü değilse onlara da böceklere de yazık yav insan pişman olur:)
Evden çıkartamayınca son çare öldürmek yoksa duramam ki. Yılanlar yavruydu yaklaşık 4 tane kafasını nacakla (küçük balta) kopartarak hakkı rahmetine kavuşturdum :d
Yuhhh şok oldum, etrafa bir iyice baksaydın onların bir yerde anası danası falan vardır:)) bebeklere nasıl kıydın yav hiç acımadın mı kafalarını kopartırken çok mu küçüklerdi
35-40 cm civarlarındaydılar yavru sorun değilde analarından korkardım işte evin etrafında çoluk var çocuk var cık cık olur mu hiç
Küçükte değillermiş ya o kadar sende baya cesaretlisin bide 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 tane:)) insan 1-2 sinden sonra insafa gelir, bide başka türlü de öldürmemiş direk baltayla kafalarını kopartmış:)
Böcekler benden uzak olsun yeter ımmm fare peşinde koştuğumu anlatsam düşer bayılırsın sen o zaman ya :d
Ya seninde karşılaşmadığın şey yok gitmiş oraya en gereksiz hayvanı yazmışsın sivrisinek diye:)) Millet anlatsın diye sorduk zaten ne var ne yok dökülün işte fareye naptın:) ayrıca ben hiçbir canlıdan korkmam sadece çok mecbur kalmadıkça öldürme taraftarı değilim:) yılanların kellesini alırken hiç acımadın mı sorumda havada kaldı bu arada:)
Üzüldüm tabi sonuçta küçüktü ama zararlı dediğim gibi çocuklar vardı evde yazlık yer dağ bahçe öcük böcük kaynıyor. Fare eve girmişti 5 kişinin arasından bir ben çıkarmak için varımla yoğumla uğraşmıştım :) bende öldürme taraftarı değilim sonuçta o da Allah'ın yarattığı bir canlı :)
yani farenin akıbeti ne oldu onu öğrenemedik, onu da kılıçtan geçirmediysen ve halen hayattaysa iyidir bence:)) baltayla evi parçalar ya insan vururken parkeleri falan.. insan başka türlü öldürürdü:)) sen böcekten kork diğer taraftan neler yap Allahın işi işte:))
Ahahahaha caniymişim gibi davranma lütfen alınıyorum :D fareyi tek başıma çıkaramadım tabi yetişmek ne mümkün o hıza bir oraya bir buraya vınnn vınnnn kedi taktım peşine öyle çıktı
Ya çoğusu şaka tabiki ama balta fikri halen garibime gidiyor:)) Bide tetikçi tuttun haa neler neler ya:) yalnız bide ben biraz önce hiçbir canlıdan korkmam derken yalan söylemişim hemen farkediverdim şimdi:)
Neyden korkuyorsun :)
Onu demesem ama sadece bir tanecik var:)
Aa olmaz ben o kadar anlattım merak ettirdin şimdi hangi hayvandan korkuyorsun bakayım :d
ya ama şimdik olmaz ki ya:) neyse sen benim tüm sorularıma bıkmadan usanmadan içtenlikle cevap verdin bende söyleyim bari:) aramızda kalsın ama kedilerden biraz huylanıyorum çocukluktan beri fobimdir..
Ahahah yapma bunu kedi mi anın var mı?
Ya aslında bir yaşanmışlık yok ama ne biliyim öyle küçüklükten beri fazla yaklaşamıyorum:)
Sinek :p
bebek.
Sinekleer.:D
Bütün küçük böcekler
ya büyükleri? tahmini leş sayını alalım seninde ve öldürme yöntemini:)
Sayamayacak kadar çok olabilir :P Bazen 5 dakikada 20-25 sineği öbür dünyaya yolluyorum.
Kitap terlik gibi şeylerle ezerek öldürürüm.
Büyüklerine denk gelmedim henüz
ya kimse saymıyor tahmini rakam alıyoruz işte:)20-25 sineğin ne işi var ya aynı anda:) büyük bir hamam böceği ile karşılaşsan şu anda ne yapardın, ama içinden geldiği gibi söyle korkmak serbest:)
Bazen memlekete gidiyoruz bir odada o kadar sinek oluyo :) hamam böceğine sert bir şeyler fırlatırdım herhalde
bide toplu katliamda yapmıyosun hepsini tek tek itinayla öldürmek zor olmuyo mu pat pat:))
Zor değil hatta stresimi atıyorum öyle :)
ekosistem neden bozuluyo şimdi daha iyi anlıyorum:)
sivrisinek
Ya neden herkes onlara yüklenmiş, başka bişey yok mu:)
böcek de var :D
e onları söylesesen gidip en gereksizini yazmışsın:) hamam böcüüleri mi?
ahahaha ama aklıma direkt sivrisinek geldi hangi böcek olursa olsun öldürürüm genelde :D
kocaman bir hamam böceği ile karşılaştığını düşün şu an ne yapardın ve seninde tahmini leş sayını alalım:))
Sivrisineklerrr
Ne gelirse bunların başına geliyo zaten başka bişey yok muydu:)
Yok canlılardan korkarım ben (:
E onlardan niye korkmuyosun ne şansdız ya bu sivriler:))
Canımı acıtoyorlar çünkü sesleri sinir bozucu. d
Aynen ısırıkları seslerinin yanında hiçbişey:))
Sivrisineklerr
terlik? ilaç? gazete? kitap? dergi? mecmua? :)
Hangisi varsa artık :)
Sinek :D
İhale hep sineklere kalıyor ya, başka bişey yok mu:))