Şimdiye kadar acımadan öldürdüğünüz canlılar var mı ve nasıl yaptınız?
Cevabın nedir?
Susturuculu tabancamı aldım.. Son kez binaya baktım.. Evet yapabilirdim.. Her ihtimale karşı göremediğim bir kamera için kar maskemi taktım ve sessizce binaya süzüldüm.. Önceden otomatı kapatmış olmamın hala lehime olduğunu görünce büyük bir mutluluk duydum zira otomatı düzeltebilirlerdi.. Feneri açtım sessizce merdivenden yukarı çıkmaya başladım.. Asansör yok.. 3 numaralı daire , çıkarken aksi veya olası bir durumda kaçış için kolay olacak.. İyi şans benim tarafımda gibi.. Son kez tabancamı kontrol ettim evet herşey hazırdı.. Seri numarası silinmiş Glock S ve el yapımı mermiler.. Kapının kilidini önceden ayarlamış olduğum maymuncuk ile açıyorum.. Evet tahmin ettiğim gibi kapıda mandal kilit vardı onu da bir kart yardımı ile açtım kapı sessizce ardına kadar açıldı.. Sıra planımın en can alıcı noktasındaydı.. Feneri en güçlü haline getirdim ve aninden açıp kapadım.. Bu işlem 1 saniyeden az sürmüştü ama benim hafızama evin odalarını ve kurbanın hangi odada yattığını kazımıştı.. 3 kapı vardı önümde 2 si açıktı 1 i kapalıydı.. Aylardan da Ocak olduğu için kimsenin ardına kadar açık kapılar ardında yatmadığını anladım.. Bu süre içinde bunları düşünürken silahımı kapalı kapıya doğru tutmuş kurbanın ışığı görmüş ihtimaline karşı ateş etmeye hazırlanıyordum.. Evet tahmin ettiğim gibi uyuyordu.. Heyecanlıydım ama belli etmiyordum.. Feneri en kısık hale getirip kapıya yaklaştım yavaşça tokmağı çevirdim.. Ve feneri açtım.. Maalesef bu sefer şans benden yana olmamaştı ve fener tam kurbanın yüzüne doğru açılmıştı.. Bir anda gözünü açıp bana baktı ama ses çıkaramadı.. Tıpkı ışığa yakalanmış tavşan gibi.. Fazla düşünemezdim.. 3 el ateş ettim ilk kurşun boğazını delip geçti ikinci kurşun göğsüne saplandı üçüncü ise garanti amaçlı kafasına.. Yerden kovanları aldım ve yanımda getirdiğim uzun ince cımbız gibi birşeyler saplanan kurşunları çıkardım.. Hiçbirşeye dokunmadan aynı sessizlikle binayı terkettim ve bu işlem sadece 10 dk sürdü.. Birkez daha başardm
14 Yorumla- +1 yıl
şkamsdlkamsdkad :D :D :D :D @Emrelerce
En İyi Cevaplar
Karafatma, sinek, karınca...
Birde istemedende olsa, motosikletimle şehir dışına çıkarken sinek katliamı yapıyorum. Buyrun, bunlarda cesetler...
https://i.hizliresim.com/aBa9YB.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılOo bilanço çok ağır:)
genelde öldürmem ama kuzenim almış iki böceği kavanoza koymuş sonrada hediye diye bana getirdi bende besliyim bari dedim koydum kenara sonra bir baktım büyük küçüğü yemiş küçücük böcek onu doyurmaz dedim (ne düşünceliyim ama) içine bir yaprak attım yemedi ee etçil böcekmiş bende bir sinek öldürdüm kavanozun içine attım belki yer diye yememiş :(
ben yapcamı yaptım doysun diye katil oldum ama oda öldüü02 Yorumla
Soran+1 yılahaha herkes pestilini çıkarıyor senin gösterdiğin muameleye bak:))
+1 yılbanyoda süleymancık denilen o kertenkelelerden öldürdüm. tavanda duruyordu. yere kovayla su koydum ve sonra kertenkeleye böcek ilacı sıktım. sonra hayvancık suya düştü bende suyu klozete döktüm. böyle olsun istemezdim.
28 Yorumla
Soran+1 yılÇok komplike çalışmışdın da kertenkele zararsız değil mi ya yazık olmuş:)
- +1 yıl
ya yazık evet ama çokta sevimli bişeydi ama banyomda onunla nasıl yaşabilirdim ki? çok hızlı hareket ediyordu ya duş alırken buhardan kaynaklanan bir sebepte kafama felan düşse ayy çok korkarım.
Soran+1 yılKlozete dökmeseydim bari... hamam böceği görsen peki banyoda
- +1 yıl
yeni taşınanlar düşünsün valla taşındım o evden :) hamam böceği görürsem onu da öldürürüm ama onlara acıycamı sanmıyorum :)
Soran+1 yılNiye yav omda canlı:)) ona bu kadar da uğraşmazsın heralde direk çat pat?
- +1 yıl
çat pat değil ıyyy :D böcek ilacı halleder
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
150
Cevap
150Cevap
+1 yılevet ben bir katilim ama suç ondaydı :(
odamda uyuyordum birden bir bağırtı duydum ilkirdim kalktım o gelmişdi git dedim gitmedi bağırmaya devam ediyordu dinlemiyordu ve saldırmaya başladı evet beni darp etti ve elime bişy aldım vurdum vurdum vurdummm ben böyle olsun istemezdim
.
.
.
suç aletim: terlik
ölü:sinek
:D :D :D ve böylece sinek mort evet böyle oldu02 Yorumla
Soran+1 yılGerekli açıklama gelsene odaya büyükbaş hayvan girdi falan zannedecektim:)) sadece sinek mi?
- +1 yıl
ahahh :D böcek falan da var seriye bağladım hamam böceği mesela
+1 yılHamamböceği fobim var benim abimde hiç korkmaz bir gün dışarda falan ne varsa toplattırdım abime sonra bir hediye kutusunun içine koyup yakmıştım hepsini. Hala daha çığlıklarını duyar gibiyim kabuslarını görüyorum yataktan terli terli uyanı... Şaka yav yine olsa keşke korkmasam toplarım heryerden yine yakarım şerefsizleri :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha değişik hayvanlar hamamböcekleri:))
Olmustur illaki. Mesela sineklere hic acimam, iskence yapabilme imkanim varsa ziyadesiyle yaparim. Yaptim da zaten. 😊
Merak edenler icin soyleyeyim, orumcek agina attim sinegi. Orumcek bir guzel mumyalayip afiyetle midesine indirdi. Bende muthis haz aldim. 😎00 Yorumla5-6 yaşlarındayken yavru bir kediyi kutunun içine koyduk arkadaşımla, sonra futbol topu gibi tekmeleyerek birbirimizin önüne attık sonra kedinin iç organlarının çıktığını ve öldüğünü gördüm. bunu niye yaptık hala anlamış değilim ve unutamıyorum. ben hayvanları çok severim ve beslerim ama küçükken oyuncuklarımıda taşla ezerdim.
01 Yorumla
+1 yılGüvercin. ölüyordu çok fazla acı çektiğini anlıyordunuz her halinden zaten gözleri falan sürekli kırpıyordu sol ayağı sürekli atıyordu ileri doğru falan. kafasını çektim direk öldü rahatca. kedi saldırmış, hayvanın sağ tarafı yok denilcek gibiydi. sorna kedi insanları görünce orada sonunda bırakıp kaçmış.
11 YorumlaHamam böcekleri.. En tiksindiğim böcek türü.. En çok benim odamdan çıkıyor çünkü odam bahçenin yanında. Elime 2 terliği alıyorum ama hiç öldüremiyorum.. Bu yüzden annemi çağırıyorum o öldürüyor.
26 Yorumla
Soran+1 yılEe terlikleri ne diye alıyosun herşeyiniz gösteriş:D herkese kaç leşin var diye sorduk o zaman sanada teyzenin kaç leşi var diye soralım:))
Soran+1 yılteyzede iddaalıymış:)) gelsin de eic seçeyim:))
Soran+1 yılhadii bak Allahın işine:))
Çocukken, nasıl bir ruh hali bilmiyorum, ama baya küçüğüm de, civcivlerin kafasını koparıp onların kafasız yürümesini izledim. Çok ilginç gelirdi bana kafasız yürümeleri. Ha şimdi alakam yok kimse korkmasın :) Belki çocukken öyle yaptığım için, şimdi karıncayı bile incitmem.
02 YorumlaDiğer konusunda 331 cevap paylaştı. Evde demir kereta ile kafasına vurmak sureti ile öldürdüğüm farenin akrabaları yine eve gelince yakalamaya başladık tuzaklarla. Her yakaladığımızı üzerimize kan sıçramaması için ya kedilere yem olarak kapı önüne bırakılan sulukların yanına koyduk ya da araba ile hunharca ezdik. Yaşasın insanlık :)
00 Yorumla
+1 yılBen hamam böceği öldürmeyi böyle pis kötü beni rahatsız eden herseyi öldürmeyi severim onlar yasarsa ben rahatsız olurum ne gerek günah ama sebepsiz değil hc bsey :) ama çok pis kokuyolar ölnce yaa :(
017 Yorumla
Soran+1 yılben ölünce hiç koklamadım ama hamam böceği değildir o, o böceğin halk arasında başka bir adı var:)) hamam böceklerini nasıl öldürüyorsun ve tahimini leş sayın, herkese sorduklarımızı sanada soralım:))
- +1 yıl
Arı karınca kirkayak ooo benim hrlde bir 500 lesim vardır ıyyy çok igrencm caniyim galiba :) terlikle peceteyle oldurrum genelde kokusu kendiliğinden çıkıyo ya ölünce çöpüme atmistim yemnle bütün oda kötü kötü koktu onun yüzünden bende ibn*eligine annemle kardeşimin yanına atmstm çöpe beraber şu an kendimden soğudum ya anlatnca :):)
- +1 yıl
Ayrıca kara fatma blyorm ama şimdi öyle demeym onun yüznden topa tutulmayim diye demedm :)
Soran+1 yılsen listede başlardasın o zaman 500 nedir ya görünce hiç mi affetmiyonuz ya da kaçırmıyosunuz:) insan ailesine bunu yapar mı:)) şu an bizim buraların parmak büyüklüğünde hamam böceklerinden görsen mesela ne tepki verirsin:)
- +1 yıl
Orası neresi :) yok hiç affetmem örümcek sinek ben bu minik canlılara karşıyım ya canımı skyolar benim bir sklde kendmi koruma amaçlı yıllardır öldürüyor um çok zevkli :) dha bugün kirkayak kizarttim allah affetsn beni psikolojim bozulmuş benim :) yavru sinek kanatlarını kopardm felan :) çöp sis olayı da yani guzel fikir mis denycm :) :) annem benden çekiyo :)
Soran+1 yılantalya.. ya niye öyle şeyler yapıyosun sen uslu uslu otursana, kırkayağı kızarttım ne demek onlar çok büyük hızlı nası yakaladın onu:) ayrıca neden yapıyosun nası bir zevk alıyosun bunları yapınca
- +1 yıl
Sevdiğim ilgilenmeyince böyle oluyorum ben ya :( yakaladm önce hafif vurdum sersemlettim sonra çorapla tuttum aldım kzarttim kardesimi korkuttm Antalya akrep doluydu eskden ya smdi blmyorm da :) orda olsam onlara da bulasrm ben kafaları yedim sanırsam yoo ayrıca zevk almyorm ama çok gülüyorum odama böcek çok geliyo Bahçeli Ev oldgu için nerden girdiklerini öğrensem bombalarım ben çok fenayim :) :) yakalamazsam korkarm elimden hiç bir canlı kacamaz :)
Soran+1 yılaz kaldı erkek olduğuu düşünecem:) yılan ve akrep karşılaşta göreyim seni bi, gerçi buradaki kadınların bazıları onları öldürmüş, kafasını koparan bile var:)
- +1 yıl
Yok erkek dglm :) o kdr cesur da dglm ama yılan görsem kacarim hemen yaaa anneee dye bagrrm :) akrep de bilemiyorum taşla ezerm :) sarı öldürdüm ama siyaha cesaret edermym blmyorm ;)
- +1 yıl
hey maşallah ileride bir ordu kurarsam genelkurmay başkanlığını sana vericem :D
Soran+1 yılya ne oldu bizim caniye hemen karizmayı çizdirdi:) neyse bence hçbirini öldürme, hele ki anneni kardeşini hiç hiç üzme
- +1 yıl
Gülüyorum guluyoruz ama ya biliyorum kötü bişey de işte kendmi korumak için hep Allah ben ve benim gibileri affetsn ben o ordunun başı da olablrm her türlü hallederim :)
Soran+1 yılböcekler seni parçalamaz ve kendimi korumak amaçlı diyosun sonra böceği kızarttım zevk için ezdim falan diyosun.. aynen Allah affetsin:)
- +1 yıl
Amin :) ama bir gün beni parcalycklar sayin gizli bunu biliyorum :) o yüzden bunlar hep :)
Soran+1 yılyok yok olmaz bişey:)
- +1 yıl
Peki inşallah iyi geceler :)
Soran+1 yıliyi geceler:)
sivrisinek karafatma ısıran diğer böcekler çocukken bide eşek arısı öldürürdüm keyfine bal arılarını öldürüp balları çaldıklarını anlatmışlardı inanıp eşek arısı öldürüyodum çocukluğum şiş geçti o yüzden
00 Yorumla
+1 yılValla evde gordugum bocekleri ilacla zehirlemek suretiyle oldurdugum. ya da elektirik supurgesine cektigim cok olur. Allah affetsin. Korkuyorum napim
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun akrep görsen ona ilaç da fayda etmez:)
- +1 yıl
Ayyy aklim cikar. Evi terkederim :)
+1 yılBizim ogrenciyken eve fare girmisti. sirf oldurmemek icin tam 2 koca gun birlikte yasadik. ufak bir findik faresiydi
Sonunda arkadasim once kartona fare yapiskani surdu. fare yapisincada posete koyup agzini bagladi canlı canlı öldürdü hayvani13 Yorumla
Soran+1 yılCansızken nası öldürecek zaten:)) senin yok mu hiç öldürdüğün:)
- +1 yıl
Gecen gun firina gittim adam ekmek verdi posetin içinde minik sinek bir saat cikarmaya ugrastim ölmesi n diye. mahallede beni obsesif zannedicekler. olduremem hemde asla
Soran+1 yılÇok iyi ya bravo
bir kere arkadaşım beni ekmişti yolda sinirli sinirli yürürken ellerimi hızla birbirine çarptım o anda avucumda ezilmiş bir arı gördüm :) ama çok üzülmüştüm sinirime kurban gitti o arı
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha o nası bir tesadüf:) isteyerek olan var mı?
dostum biliyor musun sürüngen, böcek vb. hiçbişeye karşı en ufak bir sevgi duymuyorum bu yüzden çok kez öldürdüm ve gördüğüm yerde gene öldürürüm.
05 Yorumla
Soran+1 yılAkrep ve yılan karşılaştığını düşün onlarda sürüngen yine o kadar iddaalı olabilecek misin:))
Soran+1 yılCiddi soruyorum ya ben bir kere banyoda akreple karşılaşmıştım baş parmak kadardı, yazlığın bahçedede yılana rastlamıştım şimdi her iki durumda da kendini benim yerime koyup cevap vermeni bekliyorum:)
Soran+1 yılAhaha gitti senin karizma:))
ahanda böyle, hiç acımadan, büyük bir zevkele, keyif alarak...:)))
https://i.hizliresim.com/78p0pa.gif00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ilkokulda bana bulasan kucuk salak bitleri acimadan oldururdum.
13 Yorumla
Soran+1 yılbiit mi onlar çok küçük değil mi görmedim daha önce:)
Soran+1 yılhaha eyvallah:)
Böcükler karıncalar falan ama sonradan pişman olurdum. şu an sivrisinek görsem öldürürm bir
15 Yorumla
Soran+1 yılşu an bir hamam böceği olsa odada ne yapardın:)
Soran+1 yılhani pişman oluyodun:) senin tahmini kaç leşin var peki
Soran+1 yılhamam böceği mesela onu görsen evde?
Uçan uçmayan tüm böcek türlerinden çok korkarım yanıma yaklaşırsa birine rica ederim oldurmesi icin çünkü çok huylanıyorum. Sadece sinek olursa kendim kitapla yastıkla ne bulursam öldürürüm :D
05 Yorumla
Soran+1 yılTeksen ve hala sana yaklaşıyorsa:D
Soran+1 yılYa yazık sana sorumu geri alıyorum:)
Soran+1 yılEvet ağlama:)
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir kaba su doldurdum. Sonra içine hafif bir kısmı dışarıda kalacak kadar bisey koydum tam ortasina. Beni rahatsiz eden sineğin kanatlarını kopardim ve oraya bıraktım. Su olduğu için gidemedi kanadida yok Uçamadi. En sonunda açlıktan öldü
01 Yorumla
Soran+1 yılAlla alla neler var ya:)
Hamamböceğini elektrikle öldürdüm. O an acımadım ama sonra vicdanım rahatsız oldu
07 Yorumla
Soran+1 yılonu nasıl başardın acaba:)
Soran+1 yılbiliyorum asrın icadı ya onlar:)) hamamböcekleri çok dayanıklı gerçekten, şu an bir tanesi ile karşılaşsan ne yapardın:)
Soran+1 yıldoğru haklısın:) senin tahmini leş sayın nedir?
Soran+1 yıloo tahsilin sağlammış:) toplu katliam mı:)
Örümceklerdir sanirim ne kadar temizlesemde evde dolu...
07 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle bide onları öldürmek günajh diyolla:)
Soran+1 yılkorkunca hiç yaklaşamaz insan mantıken.. ama hayret senden sivri veya hamamböcüü yanıtı gelmedi:)
Soran+1 yılhaydaaa:)) teknik ne şu yanında bir hamamböceği olsa ne yapardın:)
Soran+1 yılhımm değişik:)
+1 yılSinek. Başta acımadan öldürüp sonra vicdan azabı duyuyorm genelde:D
01 Yorumla
Soran+1 yılBu ne yaman çelişki anne:)
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sineğin her çeşidini hunharca öldürürüm ama böceklere arılara filan kıyamam :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSivrisi, karası, atı farketmez diyosun yani:) hamam böceğine de mi kıyamayacaksın:)
Soran+1 yılÖğğkk:)
sineğe bile kıyamam evden çıkarmaya çalışırım genelde öldürmek en son seçenek
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim akrep var inşallah karşılaşmazsın ama onu nası tutup atacan ki::
- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılBana tecavüz ediyordu bende acımadım kafasına kafasına vurdum ama inatla hareket ediyordu ama en sonunda oldurmeyi başardım sineği
00 Yorumla bocekler, deodorant sikarak olduruyorum, dokununamiyorumda huylaniorm :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnız buradakiler öyle şeylerle gargara yapıyor:)
Diğer konusunda 677 cevap paylaştı. bütün sinek ve böcek türlerini acımadan ödürüyorum. böcek biraz büyükse acıyorum ama küçükse ez gitsin napim :/
13 Yorumla
Soran+1 yılEminin acıdığındandır yoksa korkacak halin yok demi:D peki odanda kocaman bir hamam böcüüsüü var ne olacak:)
Soran+1 yılAhaha:))
+1 yılYengeç akrep yılan öldürmüştüm..
bikaç böcek türünüde bolca katletmişimdir..05 Yorumla
Soran+1 yılVuuuvvv:) onları nasıl öldürdün ya çok merak ediyorum çoğu kadın böcek görünce bile bayılcak gibi oluyor:)
- +1 yıl
Akrem ve yengeci sopatla dürterek ya da taşla.. yılanıda sopayla ortasından bastırıp kafasını taşla ezerek. Çocuktum henüz o zamanlar köyde çok karşılaşırdım..
Soran+1 yılBide bunları çocuk başına mı yaptın:)) sopayla dürterek ne demek onlar dayanıklı canlılar değil mi? yılana nasıl yaklaştın o kadar saldırmadı, uğraştırmıştır baya:)
- +1 yıl
İnanmadın büyük ihtimalle.. geçebilirsin dalganı sıkıntı yok. Ama yapmıştım..
Soran+1 yılYa ne dalgası sen yanlış anladın beni asla öyle bir niyetim yoktu.. ama şaşkınım sadece çünkü benim çevremdeki kızlar böcek görünce bayılacak gibi oluyo.. tabi doğrudur bana yalan borcun yok ya.. merak ettiğimden soruyorum yılan uğraştırmadı mı saldırmadı diye
yok, acımayarak böcek bile öldürülmez, canlı sonuçta. acımayaracak canlı öldüren yarın bir gün insan da öldürür.
00 Yorumlaamerikan türü dişi hamam böceğini meydan larousse ile ezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılİlim irfanı nelere alet ediyosunuz ya:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSineklerden nefret ettiğim kadar başka hiç bir canlıdan nefret etmiyorum :) 5 tane leşimiz var dün öldürdük :) resmen çifleşe çifleşe bizi şey ediyo namıssızlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha aynen:)
Tamam itiraf ediyorum.
Yerde yatan kanatlarından ayrılmış sineği ben öldürdüm..06 Yorumla
Soran+1 yılSeni seni:) başka bişey var mı:)
Soran+1 yılKimbilir daha neler çıkacak:))
Soran+1 yılDökül dökül:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakteriler
Çamaşır suyunu bir boşaltıyorum tepelerine neye uğradıklarını şaşırıyorlar (dır heralde)12 Yorumla
Soran+1 yılHaha.. görünür olanlardan neler var:)
Cevap sahibi+1 yılBilerek hayvan öldürmem ya yanlışlıkla ekmeğini taşıyan bir karıncayı ezmiştim vicdan azabı çektim kaç saat :D
+1 yılBalık hemde çok balık 12 yıldır zıpkınla balık avı yapıyorum avladığim baliklarin sayısını bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılYa ben dokunam kii :( yanimda kim varsa bocekleri ona oldurturum en fazla ya da kimse yoksa nazikce uzaklasirim :))
04 Yorumla
Soran+1 yılböcekler neyse de akrep gibi zararlı bişeyse nasıl bırakıp edecen evde:))
- +1 yıl
O asla bikeresinde herkes uyuyo yerde bocek gordum ama nasil korkuyorum bana dogru geliyo salona gecip sabaha kadar orda durdum ama artik uyusalar bile bagiriyom babaaagggg diye gelip aliyor
Soran+1 yılAhaha haklısın seni yiyebilirdi:))
- +1 yıl
Evet cok korkarim :((
+1 yılAskerde pek çok kez yaban domuzu vurdum g3 ile çok zevkli oluyor. o kalıptaki hayvandan o çığlık nasıl çıkıyor anlamıyorum. Duysan kafasını ezesin gelir.
00 Yorumla
+1 yılKüçükken karıncaları ve sinekleri öldürürdüm maalesef :(( Şimdiyse yürürken bir karınca görsem basmamak için şekilden şekle giriyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılOdana büyük bir hamam böceği girse ya da atıyorum tehlikeli canlılardan biri akrep mesela:)
- +1 yıl
izmirde bir kere evde akrep görmüştüm yanlış hatırlamıyosam bucaydı çok akrep oluyomuş orda çığlık atmıştım direk :D hamam böceği girsede çığlık atarım annemi çağırırım ben yapamam yaa bir kere bir böcek girmişti tam gazeteyi kaldırdım vurcaktım ayy öyle birden durdu böyle o kadar kötü oldum kii kıyamadım bıraktım dedim o da bizimle yaşasın artık diye :D
Soran+1 yılHelal bee:))
+1 yılOlmadı canlılara zarar verilmesine karşıyım belki bazı insanlar hariç ama hayvanlara desem daha doğru olacak sanırım :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın...
- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılSinekler başta olmak üzere karıncalar ve diğer böcekler.
Bnları öldürürken değişik fanteziler uyguluyorum.
bir ara hamam böceğine toplu iğne ile eziyet ettiğimi hatırlarım.00 Yorumla
+1 yılsivri sinek ya. allahım geliyo kulağıma ses çıkarıyor ibn. e
02 Yorumla
Soran+1 yılGece özellikle yiyosan da ses yapma harbiden ya:) başka bir şey var mı?
- +1 yıl
yok çok şükür :D
Tabikide sivrisinek. Allahın cezaları ışık olan heryere sokulup duruyolar.
114 Yorumla
Soran+1 yılaynen hatta bilgisayar tv ekranına konup intihar ediyolar ışıklar sönünce, senin başka leşlerin var mı:)
Soran+1 yılsinek, sivrisinek, at sineği, kara sinek vs diyosun yani:)) suç aletiniz nedir efem:)
Soran+1 yılyavaş vur o zaman duvarları leke yapma:)
Soran+1 yılçıkmaz o öyle siz sanki sinek, böcek değil büyükbaş hayvan öldürür gibi vuruyosunuz:)
Soran+1 yıltamam haklısın sinirlenme:)) böceklerle aran nasıl:)
Soran+1 yılonlarda mı sineklerle aynı sonu paylaşıyor:)
Soran+1 yılahaha:) olan yine gariban sineklere olmuş:)
Ben insan öldürmeyi tercih ederim yaşamayı en haketmeyen onlar
08 Yorumla
Soran+1 yılOo seni haşereler kesmiyor heralde:)
Soran+1 yılzevk için doğru söylüyosun da sivriler falan istisna bence:)
Soran+1 yıltamam öyle olsun baya katısın ama her yerde sineklik olmuyor:)
Soran+1 yılorada da istisna ağustos böceği olurdu heralde:))
Kelebekleri öldürüp onlara cennete yapmiştm ciceklerden acımadım onları cennete koyuyodum çnkü
00 Yorumla
+1 yılbikere hiç acımadan sineği elektirkli süpürgenin içine çektim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOnda pek acıyacak bişey yok zaten:)
+1 yılSinek , örümcek , sivrisinek , arı , hamam böceği falan :(
05 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah yok yok:) hamamböceklerinin sonu nasıl oluyor karşına çıkan:)
- +1 yıl
Yere yapışıyorlar :(
Soran+1 yılEziyo musun ya çok büyükse normalden korkmaz mısın
- +1 yıl
Korkuyorum yaa , terlik fırlatıyorum üzerlerine ıyyy :(
Soran+1 yılAmma ağladın ya değer mi bir hamamböceğine:)
YILAN VE AKREP ikisni de ayni hafta icinde oldürdüm:D
012 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya büyük ihtimal köyde veya tatilde falandın:) çok cesurmuşsun sonları nasıl olmuştu acaba kendilerinin:)
Soran+1 yılHeyy merak ettik:))
Soran+1 yılTüfek mi neler yapıyosun sen öyle ya:)) süpürge sarı tel süpürgeler mi onlar yumuşak değil mi ya onla akrebi nasıl mort ettin:)
Soran+1 yılBravo ben cesaretini takdir ettim... akrebi süpürgeye mi çektin yoksa onla vurarak mı öldürdün. . bide hamamböcekleriyle karşılaşınca tepkin me oluyor:))
Soran+1 yılAhaha ilginçsin ya:)) yılanlar ince denk getirdiğine göre usta nişancı sayılırsın
Soran+1 yılPes diyorum o zmaan:)
+1 yılhiçbirini acımasız bir şekilde öldüremedim...
Allahın yarattığı canı nasıl alamadım pek.03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama sivriler bazen hakediyor:)
- +1 yıl
onları spreylerle sonsuzluğa uğurluyorum arada :D
Soran+1 yılCinayetleriniz bile kokoşça:))
+1 yılUykumdan kalkıp gözüm dönmüş bir şekilde sivrisineği havada öldürdüğüm çok oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece sinekse sorun yok
- +1 yıl
Arı öldürüldüm küçükken hepsini kola sisesine hapis ederdim vicdan azabı çekiyorum :D
Bit pire acimadim hic yine olsa yine yaparim fakat sinekde dahil diger canlilari olduremem
00 YorumlaSinek öldürüyorum kanka. Bulursam hamam böceği çakmakla yakıyorum bazen deodorantla çakmağı kullanıp flamethrower gibi yakıyorum. Puuufff diye kavruluyorlar.
02 YorumlaŞimdi acımayıp öldürürsem diğer taraftada onlar acımayıp bizi öldürürmüş... mumkun olduğunca dikkat ediyorum.,.
09 Yorumla
Soran+1 yılher an mantıkla hareket edip soğukkanlılığını koruyosan bravo:)
Soran+1 yılAlla alla t-shirtüyle bişeyler falan öldüren kızlar duyun ve gidip kafanıza sıkın:))
Soran+1 yılt-shirt, havlu kim ne bulursa onla döşüyo benim cevaplardan anladığım:)
Soran+1 yılTebrik ediyoruz bu itinalı davranışlarınızdan ötürü 100 kilosu 5 tl olan ballarda müessesemizin hediyesidir:)
Soran+1 yılyav işte yersiniz türlü zerzevatlan:)
+1 yılKurbağa oldurmustum kapinin arasinda sikistirarak dili disari firlamis gozleri portlemisti ama acimadim.
016 Yorumla
Soran+1 yılbilerek mi oldu istemeden mi
- +1 yıl
Bilmeden oldurmustum
Soran+1 yılO zaman niye acımıyosun belki öpse prens olacaktı kaybettin şansını:)
- +1 yıl
Iyi olmustu pislikler virak virak diye bagiriyorlardi disari cikamiyordum onlar yuzunden prens olsaydi disari cikartmadigina gore kiskanc bir prens olurmus tuuh :))
Soran+1 yılAhaha yazık kız kurbağanın ne zararı var:)) senin yok mu hamamböceği, akrep falan maceran
- +1 yıl
Ayy yok hic gormedim hayatimda akrep hamam bocegi falan sadece örümcek bortu bocek oldurmusumdur bunun disinda :))
Soran+1 yılAa melek:) onların sayıları da milyonları buluyodur Allah bilir:)
- +1 yıl
Elektrik supurgesine cekiyorum birdee ahahah :))
Soran+1 yılonu yapabilirsin çünkü çoğu zaman ölmüyorlar öyle:))
- +1 yıl
Olmuyorlarsa hala evin icindeler aman tanriim :/
Soran+1 yılYa tanrısı hala evin içindeler nası olacak:)
- +1 yıl
Supurgeyi asagi atiyorum hemen ://
Soran+1 yılSen yinede bir ihtiyacı olana ver:) Bu ne korku böyle yahu:)
- +1 yıl
Her gordugumde aglarim :(
Soran+1 yılNe çok insanı hüzünlendirip ne çok insanı kaşındırdım ya sormaz olaydım keşke:))
- +1 yıl
Ahahahah harbiden :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam madem bu soru soruldu. Dogruyu söylemek gerekirse iki tane hamam böceği ciftlesirsen cakmakla yakmiştim..
05 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle bir soru sorulmasını beklemiş gibi bir halin var:)) nası yaktın ya o kadar hızlı canlıları buradakilere öyle bişey yapmaya kalksan evi turlarlar:)
Cevap sahibi+1 yılTamamen tesadüf. . :) eve giren böceklere karşı önlem diyelim. Elimde cakmak vardı. O an birden yaktım
Soran+1 yılHiç acımadın mı ya adamlar işbaşındaymış bide üstelik:)
Soran+1 yılAhahh:))
Ya ben hamam böceğine ütü basmıştım ama pişmanım. Farklı şekilde öldürseymişim bari.:/
06 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin ütü ne geziyo ya hamamböceğinin yanında, nasıl yaptın ve sonuç neydi?
Soran+1 yılvalla ben hayal edemiyorum ama yazık ya o kadar da değil... senin tahmini kaç leşin var
Soran+1 yılYa tahmini bişey yuvarla işte herkes gibi:))
- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılKucuk hayvanlari genelde. Buyukleri tatli oluyo kiyamiyorum :D
011 Yorumla
Soran+1 yılküçükler derken örneklendirelim pls:))
- +1 yıl
Aslinda yanlis cmle kurmusum boceklerden bahsediorummm :D kirkayak orumcek sinek sivri sinek karinca hamambocegi falan :D
Soran+1 yılhımm şimdi oldu:) hamamböceği ve kırkayak efendinin sonları nasıl oldu:))
- +1 yıl
Terlik :Dddď
Soran+1 yılkırkayağın o büyük olanlarından mıydı yoksa normal miydi:) senin tahmini leş sayın kaç küçük hanım:)
- +1 yıl
Syisizdir kirkayaklardannn fena halde nefret ederim kotu bir anim olmustuda :D
Soran+1 yılneydi paylaş bizimle:) ya tahmini bir rakam yuvarla işte listede nerelerdesin bakalım:)
- +1 yıl
Uyurken koynuma girmisti bir keresinde :D
Soran+1 yılHadi ya geçmiş olsun sonra ne yaptın öldürdün mü bide tahmini leş sayını yuvarla:))
- +1 yıl
100 falan :D ciglik atmistim bizimkiler oldurmustu :D
Soran+1 yılÖldürdüğün en büyüğü hangisiydi ve onu nasıl öldürdün:))
+1 yılBir keresinde sumuklu bocekgin icine torpil koyup patlatmıstım off mis gibi tavuk kokmustu:D
01 Yorumla
Soran+1 yılköri falanda dökeydiniz bari:)
Sineği bile yakalayıp öldürmeden dışarı atarım yazık bee
03 Yorumla
Soran+1 yılbrava sana:)
Soran+1 yılgerçekten brava sana, millet neler yapmış:)
Sivri sinek hiç acımam sabaha kadar uyutmadıgı günleri biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde hep onlara kalmış zaten ihale:)
+1 yılVar hergun sinek öldürüyorum pişman miyim değilim yine olsa yine yaparım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakakım:))
+1 yılolmaz mı, bedenimdeki virüsleri öldürdüm antibiyotik sağolsun. hiç acımadım neticede iyileştim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha:))
- Devamını Gör (240)
Devamını Gör(285)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri