AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
sabah kalktıgımda karnı davul gibi şişmiş sivri sinekleri öldürürüm :( aynı kanı taşısak bile..
Vay bee hayat bunu bile yaptırıyo demek insana:)) sahi o kadar besili oluyorlar mı ya:)
patlayana kadar yemiş işte :D
sonrada gerçekten patlatıldı sen tarafından heralde:))
evet bazen de acırım öldürmem faat gece beni aşırı rahatsız ettiyse acımam :(
gece artislik yapanın sabah özrü kabul edilmez diyosun:)
Hiç öldürmedim desem?
Hatırlamıyorum yani evde böcek görsem kaçarım bir kere ne öldürmesi
Tebrik ederim o zaman hele sivrilerede aynı anlayışı gösteyorsan:)
Sivrilerle promlemim hiç olmadı ama sinek gelince onu yastikla falan cami açıp dışarı kovuyorum :D
helal sana:)
cennetliksin dicem ama Allah bilir :))
Yok ya bunla cennetlik olunmaz ;)
kesin olursun bence baksana millet kafa koparmış, kelle uçurmuş neler neler:)
Ben pis bile olsa öldüremem acırım
Sivri Sinekleri affetmem ve birkeresinde fare öldürmüştüm sonra yanlışlıkla köy yerinden geçerken bir tavuk ezdim
Sinek ve karıncalar. Böcek ve örümceklere acımamak değil de ölünce o bedenlerinden çıkan ses öldürüyor beni. Sırf o yüzden.
Sorma ya.. bir keresinde bir karınca cok kötü ısırmıştı beni.. Çakmakla yakmıştım. Hala vicdan azabı cekiyorum ya.. Bir anlık sinirle yaptım ama cok pişmanım. Yine olsa, yine yapmam.
sinek oldürmüştüm yatırmadı yumruğu attıgım gibi duvara yapıştı ama yetermi yetmedi hala yumruklamaya devam ediyordum ellerin kanayıncaya dek yumrukladım
Böcek örümcek Acımak değilde mide bulantısı oluyor o içinden çıkan kremsi şey ıyyhh
kremsi şey mi o hangisinden çıkıyor ya:)) hamamböcükleri mi:))
Evet söylmk istemedim adını gelmesin diye:D
üstüne mi bastın da içine dışına çıktı:))
ibretlik soru olmus biraz once haham bocegi oldurdum (((: normalde kiymam ama odada ne isi var la ((:
allah göstermesin. en fazla sinek olur. <allahın verdiği canı alamk bana mı düştü.
Kesinlikle doğru kardeş
doğrusunu yanlışın bilmem benböyleyim ne derlerse desinler nasılzarar verer bilirim nasıl söyler msinz? aman boş ver <allahın dediği olur.
çok oldu yine olsa yine yaparım hiç acımam hakediyorlar
Hangileri mesela kıymetlimiss:))
salyangozu ters çevirip tuz dökmüştüm
sinek ve türevlerini öldürebildiğim kadar öldürürüm
bazen eğer cesaret gelmişse örümcek çeşitleri
ama karıncalara kıyamıyorum elime alıp evin dışına bırakıyorum ama bazıları ısırıp benim canımı yakıyorlar :/
Şu an antalyanın hormonlu hamamböceklerinden biri karşında etli butlu naparsın:)
hiç karşılaşmadım ama çığılığı basardım heralde
Haha ne oldu çizdirdin karizmayı:))
ama ben onlarla hiç karşılaşmadım ki bilmiyorum yani korkunç değilse üstüne basarım korkunçsa tabi ki çığlık ;)
Çok korkunç değil ama üstüne basınca acayip bir ses çıkıyo ona katlanabilecek misin:)
şu üstü sert kabuklu olan böcek mi o :D basarım ya ne güzel çıtırt yapıyor :D
Ya git ya şaka yapıyorsun:)) o sert kabuklu siyah böceklerden bahsediyorum kafam kadar olanı bile var:))
yo neden şaka yapıyım :) okulda ufağını görmüştüm üstüne basmıştım :D büyüğüne de basarım beni yicek hali yok ya :D
O kadar büyük böceğin üstüne bassan kayar düşersin demedi deme:)) haa birçok kere ezerim diyosan o zaman ölür:)
Zıplarım bende tepinirim :)
Hani çığlık atacaktın birdenbire canileştin yine:))
bir işe kalkıştıysam bitiririm ;)
Ooo hanımağam sizede bu yakışır:)) sen halay çek biz mendil olalım ağam:))
Hahaahahh :D eic seçersin artık :)
Senin leş sayını bilmiyoruz ama hangisinden tahmini kaç leşin var, abartmadan söyle yalnız:))
Karınca 0
Ama diğerleri tam bir muamma :)
Ya hayır bizde şeffaflık esastır:D kılı kılına yaz demiyorum tahmini rakamlar:)
Ne bileyim ya saymadım şimdide onu düşünemem yani
Şeffaflık esassa gizli olmayacaktın ;)
o zaman bizimla deyılsın:))
Sen bilirsin
bak bak tribe bak:))
Aman ya banane
hiç yakışmıyo sana hiç:)
Çokta tın çokta fifi
fifi ne demekti ya:)
Araştır
peki peki öyle olsun, nerede ya şu en kötü cevap butonu:)
Umrunda mı ki :)
Bak şurda en çok ben seni dikkate Alıp konuştum ;)
ya ne istiyorsun ne,, ne olacak eic olunca boyun falan mı uzayacak şurada gülüp eğleniyoruz biz hoplayalım zıplayalım derdindeyiz senin uğraştığın osuruk işlere bak
Ben eicyi beni seç demedim ki eic seçersin artık dedim ayrıca bende eğlence derdinde olmasam burada yorum yazmazdım bil yani
e neden birden havalara girdin ki o zaman..
hayvanlara zarar ermem fakat öldüresiye çok kürt ermeni arap dövdüm
Önce insan:)
onlar insanmi :) ::)
benim sevgimi öldürdü biri hayallerimi öldürdü beni öldürdü yaşıyozmuki şu an güneş yine doğudan doğuk batıdanmı batıyo
Ya ilkokulda arilari kola sisesine hapsedip gömüyolardı hala icim gidiyo :D
Töbe töbe:) şimdi öldürdüğün veya öldüreceğin bişey var mı böcek, akrep falan karşılaşsan:)
Sivrisinek :D havada yakalayıp avcumda sıkıp öldürürüm tabi boyutuna göre:D
Herkes sevdiğini öldürür.. Kimi bir bıçakla. Kimi bir sözle. Her insan öldürür sevdiğini..
Fare öldürmüştüm.. Bundan sonra bana şovalye diyeceksiniz :D
hadi bakalım öyle olsun:)
Karınca küçükken büyüteç ve güneş ışığıyla yakardım
şu kirli işlere bilimi alet etmeyin pls:)) ayrıca karınca gibi zararsız bir hayvan bide, başka bişey yok mu:)
Var da hayvan düşmanı diyecekler haha :D Kucukken cok uğraşırdım hayvanlarla hamam böceğini incelerdim iğne eldiven falan . D
Çocuklukta olabiliyor ya önemli olan ders almak, neler yapan var neler baksana millet neler anlatmış, sende anlat ya bakalım durum ne:))
Kedi taşladım kafasından aşağıya su döktüğümde oldu
Civcivlere çikolata yedirdim zorla
hadi ya ama inşallah ölmemişlerdir... şu an büyük bir hamam böceği görsen evde ne yaparsın:)
İlk kaçarım sonra basıp öldürürüm
ahaha ilk niye kaçıyosun ya:)) onu hamamböceğinin yapması gerekmiyo mu onlar bir yöne koşup sonra birden tersi yönde koşmaya başlıyo ya:)) sen sanki büyüklerden biraz korkuyo gibisin:)
Böcekleri sevmem onlarda beni sevmiyo zaten
senin tahmini leş sayın kaç genel olarak:)
Hiç düşünmedim önemli değil zaten :D
ya tahmini bişey söyle işte bakalım caniler sıralamandaki yerine:))
Olmustur baya :D
tamam aman söyleme amann:))
Peki :D
Küçükken kurbağa 🐸 öldürmüştüm sonra kuzenlerim cehenneme gideceksin diye ağlatmışlardı.
ahaha:))
Bir de örümcekler doysun diye onlara karınca atardım
Sinek ama sadece bir sinek var onu öldürürken hiç çekinmedim baya hak etmişti
Canın sağolsun:)
Sen Nediyon Benim Halaoğlu Küçükken Karınca Yuvasına Saldırır Hepsine Yer Birde Oturup Keyif Çakardı Peze*enk
Geçen gün sineğin teki beni tahrik etti beş parmağı bir yapıştırdım duvarda vıcığı çıktı pişman değilim :))
Sinekk. Hic acimam 10 parcaya bölüp kanatlarını kirip onu yerlerde surundurup ocumu alabilirim
korktum yahu:) zaten bir lokma canı var:)) sadece sinek mi bari
Sadece sineklere bu kinim :D
Allah hamam böcekleri ve daha büyükleriyle karşılaştırmasın o zaman:)) sizin tahmini leş sayınız kaç efem:)
Bizim eve giren sinek sağlam çıkamaz :D sen düşün :D
Sende tam gangster çıktın yav:)
Yazın bir elimde raid bir elimde gazete. Raidle sersemletip gazeteyle kafasına indiriyorum :D
bide kombo yapıyosun demek:)) şu an bir hamamböceği ile karşılaşsan tepki vermeyecek misin mesela:)
Koltuktan koltuğa ziplarım :D
Ahaha hepiniz aynısınız ya bundan 1-2 tane böcek yakalayıp bir yerde muhafaza edecem ve gerektiğinde kız arkadaşlarıma karşı bir koz olarak ortaya sürecem:)))
Vicdansiz :)))
Siz durun durun, Allah yardım etti de bu soruyu sordum:))
Civciv öldürdüm ama bilmeden acıdım sonra çok yanlışlıkla üstüne bastım :(
geçmiş olsun, o sayılmaz zaten.. bilerek varsa da paylaşabilirsin yalnız
Çok sinek öldürdüm ve şu yuvarlak böceklerden :D
yuvarlak böcek bilemedim ben:) ama onları da öldürme derim ben ablası:)
Ama sinir bozucu hayvanlar şimdi deildi zaten küçükken :)
İyi bakalım zaten büyüdün abla oldun artık gerek yok böyle şeylere:)
Yani öyle şu an valla başımın etrafında bir tane dolanıp duruyo öldürmemek için estağfurullah çekiyom :)
Ne ki sivrisiyse düşünmeyebilirsin bence:)
Yok yok kocaman kara sinek
ne oldu sonuç ne:)
Geceye kadar dolandı ve sabah uyandığımda gitmişti :D
Hadi gözün aydın:)
Saolasın :)
bir keresinde yilan oldurmustum tabi cocukluk hali koydeyken yaz tatillerinde cekirge yakalar birbirlerini yedirirdik amma sadistmisim :D
Sinek. Boyle kitabı yavaşça alıp yanına sinsice yaklasiyorsun ve pat! :D
bunları yapmak güzel de o da ağzını açmaz o arada zannederim:))
bir yerden sonra profesyonellesiyosun :D
Ya yok ya buranın sineği bile akıllı anacım:) sadece sinekler mi var listede:)
Evet diğerleri beni aşar :D
Aynen şimdi bir böcek falan çıksa karşına parçalar falan seni mazallah:))
Dimi yani olabilir bencede olabilitesi var :D
tabi tabi tedbirli olmak da fayda var:))
Olmadi nerdeyse yanimdakilerden oldurmesini istedim hep kslfkzjjd
Azmettirmek en az 20 yıldan başlıyor:)
öldürürken acımam ne olursa olsun bu... acıyacaksam niye öldüreyim ki... hem acıma duygusu yok bende..
Kırkayak p**evenk beni iki yerimden soktu uyurken
AHaha geçmiş olsun:)
Saol
Oldu. küçükken karıncaları, salyangozları öldürür mezar yapardim sonrada sübhaneke okurdum 😂
Allah kabul etsin:)
çoğu erkeği şeyinden ısırarak kopartıp öldürdüğüm oldu canım :)
Az evvel kendime zarar verecektm
Gayet kararli adımlarla
Snra vazgectm
Sayiliosa acimadan kendimi oldurecektim
ya dur aman saçmalama hiçbişey için değmez:)
Yoo ailem en azından pişmanlık duyardi iyi olurdu gayet
ya 5 yaşındaki çocuk gibi davranma lütfen, ya istediğin kıyafet alınmamıtır ya da bir konsere izin çıkmamıştır en fazla.. sakın düşünme bile
Senin hayatin ne kadar kolaysa artık... Dert edilcek şey mi verdiğin örnekler... Git actigim soruyu oku
ama zorluklar herkesin hayatında her an mevcut sen düşündüğün şeyin gerçekten çözüm olacağına inanıyor musun? bide bilirim ki en iyi insanların sınavı zor olur
sinek ve böcekler aşırı sessiz bir şekilde takip edilir uygun zaman kollanır ve pat :) ruhuna fatiha
oo tam bir profesyonel konuşuyor gibime geldi:)
aşırı sinekli bir evde yaşayınca :)
bizde yazları çok şikayetçiyiz bu durumdan senin tahmini leş sayın nedir:)
sayamadim ya ama 500 falan vardır
abi sizde mübarekler resmen soykırım yapmışınız iyi güzelde:))300 500 tutturabilen döşemiş valla:))
bir anda olmadı birikim bu :)
e her gördüğünü öldürürsen olar tabi öyle:) şu anda bizim buranın etli butlu hamamböceklerinden biriyle karşılaşsan ne yaparsın ama içinden ne geçiyosa onu söyle:)
ilk fırsatta ezerim kellesini hiç tahammülüm yok hamam böceklerine
çok büyük hamam böcekleri için taktik ne gibi böyle profesyonel birinden öneriler bekliyorum:))
bol miktarda kolonya dök kafayı buluyor mal cife karşı da zaafları varmış hiç denemedim ama en temizi böyle ayağınla ezip o çıtır çıtır ölüm sesini duymak :)
Ya ciddi misin sen, o sesi nasıl seviyosun:) bide bazıları gerçekten büyük üstüne basınca kayıp düşebilirsin:))
ya ne kadar büyük olacak basma açına bağlı kayman sadece tam yukarısında tut ayağını ve pat :) kayıp düşerim dersen terlik ile vur
ya kayıp düşme olayını ben abartıyorum, ya buradakiler nemden heralde böyle zombi gibi oluyorlar başka şehirde de görmüştüm onlar normaldi... çok büyük olunca insanın içi acıyo bide cinayet işlemiş gibi sen hiç acımıyo musun illa ölecek mi:))
ne acıyacam pasaklı iğrenç bir bocek ez gitsin yahu
anladım senin elinden hamamböceklerine kurtuluş yok:) peki akrep ve yılan içinde iddaalı mısın o kadar:)
hayır tabiki onlara hiç bulaşmam yılan hele nefret ederim korkmam ama böyle içim çekilir nefret ederim ıyy soğuk yaratık ayrıca hamamböceği sinek gibi karşımıza çıkabilecek canlılar değiller onların ne işi var evde :D
Yav sadece ev değil bağda bahçede denk gelirsen işte diye söylüyorum ayrıca inşallah karşılaşmazsın ama akrep falan eve giriyor
aman eksik kalsın görmeyeym :) öldüremem onları
Lise zamanlarımda ava giderdim, Yaban domuzu vurdum 3 4 sefer.
Fare katlettim birkaç tane. Bir de bir anlık öfke ve çocuk aklıyla bir hindiyi dağıtmıştım.
Sinekler her çeşidi hiç farketmez bir ara çiftleşen sinekleride öldürmüştüm 1 taşla 3 kuşşş 😃
3 gün önce fare öldürdüm pezevnk evin içinde fink atıyordu
Kesinlikle hayır. Allah'ın verdiği bir canı, alma yetkisinin kendimde olduğunu düşünmüyorum.
hayallerim, umutlarım... nasıl öldürdüğümü sorma bir kez daha yıkma benii.
Çocukluğumuzda olmuştur ama aklımız erdikten sonra kesinlikle yapmadım. Sinek hariç tabi:))
Vucuduma iğnesini geciren arıyı onuda öldüremedim zaten.
Yaz Aylarindaydik Bitane sivri musallat olmustu.
Vur kac taktigi yapiyordu
Acimadan oldurdum.
yanlışlıkla öldürmüşlüğüm vardır ama kurtarmışlığım daha çoktur özellikle karınca örümcek vs :)
Benm oldurebldgm tek canli sivrisinek obur bocekleri istesemde olduremen
hamam böceği nasıl öldürüyonuz ya ben gördüğüm yerde kaçıyorum :(
sivrisinek çok güzel öldürürüm
ben kaçmam ama öldürmem de:) herkes gücü de sivrilere yetiyor zaten:)
Sivrisinek kara sinek katliamı çok yaparım ben en büyük silahım sineklik kanka :))
Sinek, arı, örümcek, hamam böceği, kırkayak, akrep hepsini öldürdüm hiçbirinede acımadım :);)
1988de 1 1994 2 2002 de de 1 hepsinin kafasina sıktım biri hariç üçü öldü
Çok öldürdüm, öldürdün, öldürdüler. Liseliler hergün öldürür. Acaba nedir nedir :d
Köyde sopayla vura vura yılan öldürmüştüm bide 6 tane fare yavrusu anneleri ayakkabımın içine doğurmus bende o gün bir giydim bakmadan vıcık ettı mk ıyy
Domuz. bilader tarlayı talan ediyi sıktığımn hayvanı
bir kediyi vurmuştum abimin havali tüfeği ile civcivimi yemeye kalmışti bogazına tek saçma
Sivrisineklerin azili dusmaniyimdir acimam iskence bile yprm bazen
Oldu ama avıma saygım var. Dalgıcım serbest dalıs yapıyorum balık vuruyorum. Ama bılınclı av.
Beni biraktigi gün kalbimdekini öldürdüm pisman degilim
Hamam böceği, yine olsa yine öldürürüm seri katilim :)
Saçtellerim Tırnaklarım Yoldaki Çimenler.. Elma ermur Lannnn Cinayetlerime bak :Dasfsdasd
Herşey yolunda mı? asdjgdsfd
dadsadsd yok :D
Kesinlikle sivrisinek hala acımıyorum gördüğüm yerde beynini patlatmak istiyorum
Ben kizllarin bocekleri oldurmesine bayiliyorum crush fetish var bende yoksa Şu an a kadar sivri sinek bile oldurmedim
Buyuk bir Fare öldürdüm mutfaga girdi isyerinde ayakkabimla ezdim :)
Hadi ya:)
Gercekten acidiim ama baska care yok
Hamam bocegini ve sivrisinegi oldururum. Orumcek gelince tutup sadece disari atarim.
Örümcekler torpilli:)
Hahahha :)) Bir de hamam bocegini oldurunce çıt diye ses geldi tiksindim :)
Hasta güvercin. Ve pitbull köpek av tüfeği ile vurmuştum.