+1 yılEvde Genelde
Fazla Yanlız Kalmam
En Fazla 3 Saat Olmuştur
Rekorumu Anlatıcam
Annemle Babam
Yengemle Amcam
Kuzenimin Nikahına
Izmıre Gitmislerdi
Bende Okula Gitmedim
Abim Okuldaydı
Kaldım Ben Yanlız
Sence Ne Yapmışımdır ;)
. . . .
Tabiiki Ondan Degil :D
Bilgisayardan Omegle Acılır
Kanka Aranır (Aile Dostumuzun Kızı) Denirki
Gel Bana Ev Boş
Kanka Gelir
Cipsler Alınır
Omegle Acılır
Muhabbet Edilir
Kanka Yol Alır
Ben Gene Yalnız
Omegle Kapatılır
Twilight Serisi
Seyredilir
Çiss Gelincede
Banyonun Kapısı
Acık Bırakılıp
Sıcılırr
Sonra Kediler Beslenir
TV Seyredilir
Kapı Calar
Bide Ne
Göreyim
Izmır Yolcuları
Gelmis :D22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :D
En İyi Cevaplar
- Ev & Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvde tekken önce kimsenin evde olmadığına bir inanıyorum şöyle mutfağa geçiyorum oturuyorum sandalyeye bir bakıyorum gıyık gıyık diye inleyerek köpeğim yanıma geliyor bir hasret gidermeler falan derken benle beraber odama geliyor ben üzerimi değiştirirken tüm gün neler yaptım onu anlatıyorum o da bakıp dinliyor :)) sonra hadi gel deyip salona geçiyoruz yerlerde yuvarlanıyoruz..
05 Yorumla- +1 yıl
Evin içindeki Pug. Onun dışında bahçede 4 tane alman kurdum var.
Ev & Yaşam konusunda 886 cevap paylaştı. Full Sound Basslı mix dinlenir mastürbasyon yapılır bilgisayar oyunları oynanır ev toplanır şınav mekik çekilir yemek yapmaya çalışılır (genelde becerilmez...) Efkârlanılır... sigara yakılır paket bitirilir küllük doldurulur. Eski sevgili-sevilen kişinin sosyal hesabına fotoğrafına bakılır. Film izlenir. Kitap okunur. Duşa girilir şarkılar söylenir buharın kapladığı aynayı elin tersiyle silinir kişi kendisiyle hesaplaşır. Duştan çıkılır saçla başla baştan sağma uğraşılır. Sevilen kıyafetler sonrası parfüm sıkılır televizyon zaplanır izlenecek birşey yoksa tvde kapanıp sosyal ağlara gelinir derken sıkılıp uykuya dalınır veya dışarı çıkılır.
108 Yorumla
Son ses müzik dinlerken yemek yap. Sonra dizi veya film aç, yemer yerken izle. Sonrasında güzel bir sigara yak ve yine son ses müzik... Evde başka yapılacak birşey olduğunu sanmıyorum.
En fazla kitap okursun belkide o kadar bayan...
www.google.com.tr/imgres16 Yorumla- +1 yıl
Kitapta yoktur sende. Film izleyip, duygulanıp, salya sümük olmayıda istemezsin şimidi...
Bence kızları çağır çekirdek çitle, dedikodu yap. Şimdi onlarda gelmezler.
Boşver, vur kafayı yat. Uykunda yoktur.
Tamam tamam temiz hava al. Havada soğuktur.
Pardon bayan. Üzgünüm, susuyorum ben. :)
https://i.hizliresim.com/66MdvN.jpg - +1 yıl
En güzeli evdeki malzemeye bak. Onlara uygun ne yapılabilirse tarifini aç internetten ve yapmaya başla. Boş kaldıkça hem keyiflenirsin, hem karnını doyurursun, hemde yemek yapmayı öğrenirsin bayan...
https://i.hizliresim.com/66MdvN.jpg - +1 yıl
Rica ederim, eyvallah. :)
www.google.com.tr/imgres
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
Evde Tekken Abim bunu oynuyo sürekli manyak :DSAfsadsafsafasdf
img3.wikia.nocookie.net/.../..._-_PS2_-_Inside.jpg56 Yorumla- +1 yıl
evde tekken tekken tek kişilik oynamak
- +1 yıl
hadi yeme şimdi bizi. abisiymiş. kendim oynuyorum demiyor da.
- +1 yıl
en iyi 3 boyutlu dövüş oyunu
sütyensiz gezilir (çıplak değil! ) her bayan bilir bunun rahatlığını
49 Yorumla- +1 yıl
Bi. ben rahat edemiyom herhalde ya da tekken. bunu yapmiyorum :D
+1 yılDostum kendi adima , ilk once yuksek ses muzik acarim , cayimi demlerim acarim the walking deadi yakarim sigarami mis gibi.
ya da masturbasyon yaparim, eve birilerini sokmayi sevmiyorum .
Yuksek ses esliginde dus almak gibisi yok tavsiye ederim kesinlikle ...01 YorumlaEvde tekken sokakta street fighter diye iğrenç bir espri geldi aklıma nedense. Her neyse cevabım uyumak :D
21 YorumlaFilm izlerim kitap okurum bazen bilgisayar oyunu oynarım evde durdukca bir şeyler yerim tıkınmayı severim yemek yaparım kendime
17 Yorumla
+1 yılKaraoke yapılabilir. Ben karaoke yapıyorum, ingilizce konuşma diline çalışıyorum ve resim çiziyorum. Abur cubur olmazsa da lazım
111 Yorumla- +1 yıl
İğrençliği önemli değil amaç yalnızken zaman geçirmek, yeni alternatifler geliştirmek ben de bakıyorum cevaplara işte daha başka neler yapılabilir :)
- +1 yıl
Ben yapıyorum bu bahsettiklerini. Kafede oturmak en sık yaptığım
- +1 yıl
Şiir yazıyor musun? Şiir yazmak çok zevkli bir eylem, öneririm
- +1 yıl
Psikolojik araştırmaları derliyor musun? Yoksa ilgi duyduğun psikolojik alanda küçük araştırmalar mı yazıyor musun?
- +1 yıl
Kendini geliştirmen iyi bir şey :p
Gizli Üye(36-45)+1 yılOje sürerim. Mâlum dışarıda süremem. Neden diye sormayın ben de bilmiyorum. Hele oje süren kızlar hiç neden demesin. Özgürce yaptıkları birşeyi ben yapmıyorum tamam ama sevmeme engel değil. Hem sevmek istemiyorum ama seviyorum. Gerçi evde gerekli ekipmanlar yok. O yüzden fazla yapmadım. Ama yapmak isterim.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ama kimseye beğendirmek istemiyorum. Geçenlerde sürdüm. Hemen bozulan birşeymiş. Kız olsam sevmezmişim. Küçükken bir kaç kere sürdüler. Sonra yasaklandığı için belkide istiyorum. Yasak olmasa cazibesi kalmayacak. Belki de şeytan dürtüyor. Kızlar her erkek giysisini özgürce giydiğinden bunu anlayamaz. Erkeklerin çoğunda var bu. Ama herkes kendini saklar ya da önemsemez.
Cevap sahibi+1 yılKeşke ben de sevmeseymişim. Erkek olmaktan mutluyum. Diğer kadın ürünlerini bu kadar sevmem. Kaçtıkça, kabullenmedikçe daha çok içine düştüm. Saplantı noktasına geldi. Aslında evde tekken oje sürmüyorum. Ama istiyorum. Şimdi kabullendim ve bir kaç defa sürüp sildim. Şimdi en azından kafam rahat. Bunu yapınca ve ya sevince erkekliğime zarar gelmediğini anladım. Bilgi aldıkça bunu anladım :)
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkürler. Bazıları bunun için erkekliğine laf eder. Buda insanın moralini çok bozuyor. Ama saplantı dahada derinleşiyor. Senin gibi anlayışlı insanlar oldukça benimde psikolojim düzeliyor :)
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi birini bulmam gerek ;)
- Ev & Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılEvde yokmuş gibi yapılır ki kapıyı çalanlar rahatsız edemesin
26 Yorumla- +1 yıl
Karşı komşu pul biber ister üst kat Çocuk pc de ödevini yapsın der alt kat wifi şifresi ister kapıcı çöp ister anasını satayım evi alırken bunlardan bahsetmediler benim evi bunlar daha çok kullanıyo parada vermiyolar :)
- +1 yıl
Ulan kaderden mi kaçamıyoruz Apartmandan içeri sessiz sessiz girdim ayakkabılarımıda içeri aldım kadın pencereden sesleniyo bana kek yaptım yolliyimmi evladım yanlızsın canın çekmiştir diyo Türk halkı alternatiflerle dolu ya
- +1 yıl
Teyze yemek yedim karnım aç değil diyorum yukarı çıkıver bir çay iç üstüne o zaman diyo
Bu böyle olmıcak arkadaşlar Avcılar Gümüşpala Satılık 3+1 ebeveyn banyolu 140m2 3 5 e bakmıcam vericem huzur kalmadı :)
+1 yılValla pijamalari giyip kocaman bir tabak. cips ve litrelik bir kolayla battaniyeye sarilip film keyfi yaparim :) havalarda sogudu zaten polar pijamalarla ohh sicacik :)
32 Yorumla- +1 yıl
oyşş cok begendim
ohhh derim vallaha
https://i.hizliresim.com/8E34P7.jpg10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen daha çok bıçak alıp kim var orda diye bağırmayı seviyorum :)
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman o bıçakla kendimi 27 yerimden bıçaklıycam :)
Cevap sahibi+1 yılKorkudan :)
- Ev & Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyonla ön yargı fesat falan ne alaka onu çözemedim. Bence sen ön yargılısın. Evde tekken yapılacak en güzel şey kafa dinlemek.
17 Yorumla- +1 yıl
yapma yani bırak ne derlerse desinler. Bir faaliyet demekki o da sen ön yargılı davranıyorsun. Ben kafa dinlerim başka biri yüksek sesle müzik dinler adamlarında faaliyeti o demek ki.
- +1 yıl
samimiyetine güveniyorum ama bir grup ergen arkadaş özellikle erkek ergen arkadaşlar için o soru o yaşlarda sadece o anlama gelebiliyor hata ya da karakter bozukluğu değil. Ama ön yargılı davranmamak lazım. Veya adam ahlak olarak yoksun demek ki.
- +1 yıl
onlarda ahlaksız işte. Sorularını daha dikkatli yaz sana ufak tavsiye iyiliğin için kızıyorsun sonra olur olmaz.
kapı açık tuvalet yapma özgürlüğü en azından farklı olarak diyebilirim hemde rahat rahat :D
10 Yorumla
+1 yıl22 Yorumla- +1 yıl
Sağ altta ses logosu...
Ben anneme gostermeden aldigim kiyafetleri denerim makyaj yaparim xd
210 Yorumla
+1 yılbence kadınlar genelde ağda yapıyorlardır. biraz özel oldu ama aklıma o geldi sonuçta evde kimse yok rahat olur diye düşündüm :)
01 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıyafet dene çıkar dans et falan bilinmedik bir mutluluk hali olur insanın içinde saçmalarım genelde 😄
01 Yorumla Ev & Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. kalk tatlı yap sonra kapa perdeleri al yastığını yorganını geç tvnin karşısında bütün gün çay kahve içip tatlı ye uyu film izle müzik dinlee :( buaralar en büyük hayalim
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. 02 Yorumla- +1 yıl
cem adrianın sesindeki huzur..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakın bu saçmalıkları
www.kizlarsoruyor.com/.../q1954073-olum-var-yarin-topragin-altina-girdigimiz-zaman-nasil-hesap
Bakın burada gerçeklerle yüzleşiyoruz.00 Yorumla
+1 yılKimse yokken mutfakta yaratıcılığı mi kullanıyorum. Pastalar börekler yapıyorum. Zira evde kimse varken pek mümkün olmuyor.
23 Yorumla- +1 yıl
seni alan yaşadı :)
- +1 yıl
Kim alır ki beni :p
+1 yılMısır cips aburcubur kola ne varsa alır güzelde bir film ve hayalim salonda doyasıya yer içerim haha annem yok nasıl olsa
13 Yorumla- +1 yıl
ondan değil salon misafir odası olduğundan içeri misafir olmadan giremiyoz dağılıyormuş etraf
muzik sesi son ses acilir, evde parti veriyormus havasi yaratikir sonra da * bir kiz olaydi cagirirdim diyip uzulunur
02 Yorumlatuvaletteyken kapıyı kapatmıyorum ben. birde bağırarak şarkı söylüyorum herhalde
29 YorumlaMüzik yüksek ses açılır ve bağıra bağıra şarkıya eşlik edilir, kitap okunur, film izlenir bide çok güzel kafa dinlenir düşünülür ama kötü şeylerde tavsiye etmem ;)
00 YorumlaYapılacak şey çok da.. En çok hoşuma gideni söylüyorum :) Tuvaletin kapısı açık rahat rahat klozette oturulur :)
00 Yorumlaevde tekken birşey yapılmaz. birisi çağrılır ve onunle ne yapılacaksa yapılır ;)
01 YorumlaDans etmek evde istediğin gibi dolaşmak ve en çok sevdiğim kendime özel yemek yapmak :D
02 Yorumla- 38 Yorumla
Son seste film ya da müzik açıp doyasıya abur cubur yemek :)
01 YorumlaEv & Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Evde tek olduğun zaman yapılabilecek en güzel şey uyumak
03 Yorumla
+1 yılMezeleri hazırlar, sofrayı kurar, müziği ve ufağı açar, demlenirim, şiir filan yazıp edebiyatın efkarın dibine düşerim :) Bazen de sade şekersiz kahve ile yaparım :)
05 Yorumla- +1 yıl
O kadar yaşlı değilim ne abisi :D Öldürdün yani :D
- +1 yıl
Özelden devam et, soruyu şişirme :D
Ev & Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. TRACK-DAY videolarımı izlerim. Yüksek seste AKROPOVİÇ içerir. Anlamadığını biliyorum olsun. Ülke zaten futboldan ileri olmadığı için kültürün bu düzeylerde olması normaldir.
02 YorumlaFazladan hicbirsey yapmayip sessizligin tadini cikarirsin oyleki uzandigin yerde tavana bakarak vakit gecirebilirsin (aslinda yapacak seyde yok baska bundan zevk alamiyoraan kotu :))
01 YorumlaEvin sakinliği yetiyo. Uzanıp müzik dinliyorum. Yanlız kalmayı çok seviyorum...
03 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılHmm film açıp izlerim. Yanına bir de çay demlersem benden mutlusu yok. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
Oturup ölümüne alkol almak eve onu bunu davet etmek parti vermek birşeyler kırmak gece gündüz birbirine katmak ya da hiç eve gelmemek :D
05 YorumlaEv & Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Sesime Ragmen bagıra Bagıra Şarkı söylemek
Son ses müzik dinlemek
Ve en Sevdigim Şey Perdeleri Kapatıp Baxırla Gezmek Evde :D01 Yorumla
+1 yılinternetten film izlemek ya da abur cubur yemek favorim :)
10 Yorumla
+1 yılmuzik dinlenir, televizyon bakilir okul var ise ders calisilir internette surf yapilir. cok sey yapilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Gez toz cafelere git.
+1 yılDürüst olacapım.
Cinsel konular geliyor.
Video veya sesli sohbet yapıyorum genelde.
Farklı insanlarla ses veya görüntülü bu tarz sohbet etmek hoş.12 Yorumla- +1 yıl
anladım
salondaki 106ekrana bilgisayarı bağlayıp oyun oynarım.. aa ben zaten tek yaşıyorum :)
01 YorumlaSalak salak sarki soyleyip bagirmak enerji atmak.. kafa dinlemek..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok acil çay demlenir veya kahve yapilir sonra cips yoksa alinir evde varsa hunharca kaba dokulur ve dizi acilir :))
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvde tek kalmak uzereyim şu an :))
+1 yılÖn yargı değil, gerçekten mastürbasyon yapıyoruz. Sana yalan mı söyleyelim? :D
01 YorumlaDan Brown'un Cehennem romanını okuyabilirsin. Sürükleyici bu aralar...
02 Yorumlasoyunurum ve üzerimde sadece donla elime cipsimi alırım, çay makinesinide yanıma koyup salonda başköşeye kurulur film izlerim :)
06 Yorumla
+1 yılHiçbişey bulamadım l*n tekken yaptıklarımı başkası varken de yapabiliyorum hiç bir anlamı yok :D
10 YorumlaEVDE TEKKEN MENEMEN YAPILIR !
229 Yorumla- +1 yıl
:) doğru diyosun. Sakın sarkıntılık yaptığımı düşünme canım sıkılıyo sadece. bu şarkıyıda dediklerine teşekkür olarak gönderiyorm :) https://www.youtube.com/watch?v=WIvNjbz--ag
+1 yılHazır kimse yok boxerla dolaşırım raat raat sonraa müziği ver son ses spor yap falan kapı çalarsa onuda bu hal açıorum gelenlerin tipi izliorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Genellikle önce bir yukardan aşağı süzüp sonra utanmak akıllarına gelip kafayı çeviriolar :)
Kanepeye uzanırım önce sesliğin tadını çıkarır bugüne kadarki yanlışlarımı gözden geçirir ve gelecek planlanması yaparım.
02 Yorumlakendini votkaya verip 2. 70 lige geçince bagırmak komşunun polis çagırması yakacam 1 tane diyip 1 sigira yakmak bak polis abi bir bu yanıyo bana demek :D acıyıp serbes bırakmaları
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Film izle abur cubur al tıkın bir arkadasini cagir dedikodu yap pc de oyun indir oyna, ailen nerde senin :))
14 YorumlaÇerez mereze çikolata yerim, Kod yazarım, müzik dinleirm , pc oyunu oynarım, sonra sıkıntı basar belgesel falan izlerim sonrası duş
02 Yorumla
+1 yılEvde çıplak dolaşılır. Başka bir camdan biri bana bakıyorsa hareket yapılır bence...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://VisitsToMoney.com/index.php?refId=562120 arkadaşlar kolay para kazanma sistemi buyrun ben kazanıyorsam herkezin kazanmasını isterim
00 Yorumla
+1 yılSon ses müzik açıp saçma sapan oynanabilir mesela :D
10 Yorumlaofff alacaksın sabunu.. alacaksın dergini... açacaksın +18 bir film
sabunla ellerini yıka.. spor dergisine bak..+18 korku filmi izle
ne kadar fesatsın ya :)11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılistediğin cevap mastrbasyon p*rno izlerim kendimi okşarım oldumu
13 YorumlaBir sürü abur cubur alınır birde korku veya aşk filmi izlenir (ben öyle yaparım yani)
01 Yorumla- Devamını Gör (257)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat