Artık kendi kendime yetemiyorum mutlu olamıyorum ne yapacağım?

Herkese merhabalar. Sizlere hayatımdan kısa bir özet geçmek istiyorum sanıyorumki yardımınıza ihtiyacım olucak pskiyatriye başvurup ilaçlara bağımlı olarak yaşamak istemiyorum bi ilaç ile mutlu olucaksam hiç olmayayım. 21 yaşıma geldim bu yaşıma kadar hiç sevilmedim gerçek bi sevenim olmadı sevmek ve sevilmek istedim kime gitsem olmadı çalıştım olmadı hep reddedildim kimle dertleşsem olmadı şimdiye kadar doğru düzgün çok fazla arkadaşım bile olmadı ki hala yok yanlız kalmayı daha çok seviyorum daha çok keyifleniyorum ama o da biyere kadar artık tek derdim gerçekten sevilmek oldu çok kırıldım çok hüzünlendim her gece uyku sıkıntısı çekiyorum kafaya takmaktan düşünmekten karamsarlıktan uyuyamıyorum bunlara bağlı olarak içimde çok büyük özgüvensizlik ile kırıklık var gerçekten şuana dek kimse ile mutlu olmayı başaramadım buna bağlı olarakta ileri derecede büyük bi depresyon içerisindeyim çıkamıyorum kurtulamıyorum artık yaşamak bile boş gelmeye başladı hayat pahalılığı insanların sahteliği buna benzer tüm sebepler. İçimi dökecek kimsem olmadığı için gizli bi kullanıcı olarak buraya kadar düştüm..
Artık kendi kendime yetemiyorum mutlu olamıyorum ne yapacağım?