Güncellemeler
1 ay
Bu saat oldu ve ben hala onu düşünüyorum
Güncellemeler
1 ay
Yurt dışına kongreye gidecekti yolculuğu nasıl geçti iyi mi diye merak ediyorum 😔
Tıp Fakültesi 4. sınıf stajyer doktorum staj için hocalarımızın yanına polikliniğe gidiyoruz. Yanına gittiğim hocam evlenip ayrılmış doçent bir doktor Türkiye’de sayılı isimlerden ve baya elit bi kadın sürekli onu düşünüyorum yanından hiç ayrılmak istemiyorum o kadar iyi hissettiriyor ki arada yaş farkı olsa da ruhu çocuk gibi fiziki olarak da baya genç duruyor sizce açılsam ne tepki verir ve çok imkansız bir şey mi 😔😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Git ağla belki kabul eder
Sen niye kudurdun ki şimdi durduk yere
Ezik bir hikaye de ondan
Ben de aşık olmuştum hocama
Kaç yaş vardı aranızda
Bunu hocana sormalısın
Pek normal değil bu tarz olaylar ondan dolayı çekiniyorum ama anlık heves de değil hissettiklerim ciddi anlamda aşığım of offf
marmara tıp da mı okuyosun
Hayır
Steteskopla bagla onu çak ona
İğrenç herif uza
Evli kariyi sevmeye utanmıyor musun
Evli değil boşandı
Utanmaz adam
O sana değildir hiç konuyu açma.
Olma şansı var mı peki :((( beni umutsuzluğa sürükleyen şey statü olarak da çok fark var dünya çapında bi doktor ben daha ağzı süt kokan bir birey kendimi ona ispatlamak istiyorım :/
Hangi il?
İstanbul
Hayranliktir o aşk değildir. Yanlış hissiyatınız oluşmuş bir süre sonra geçer
Geçmiyor geçmeyecek de bu staj hiç bitmesin istiyorum onun yanındayken hissettiğim şeylerin tarifi yok
Hocanın adı ne de bilek yok dünya çapında doktor demişsiniz?
Yok ya söyliyim de git yetiştir öğrencin sana aşıkmış diye öyle bir acemilik yapar mıyım
Belki de anladım kim olduğunu?
Anlaman imkansız branş hastane bile söylemedim İstanbul'da sürüsüyle doktor var
geleceğinle oynar haberin olsun
Ne anlamda
olm o senin hocan hocan
Hocaya aşık olunmaz diye bir kural mı var ben 23 yaşındayım o 35-40 lı yaşlarda ikimizde reşit bireyleriz
sen yap bildiğini
Susn lütfen
Ben çok sessizim de kalbim susmuyor
Bende hocama aşığım
Açıldın veya belli ettin mi
O da bana boş değil hissediyorum adım atmam ben o atsın
Aranızda kaç yaş var ki
6 yaş
Baya az varmış sizin olabilirliği var bizim 10 dan fazla bir de büyük olan kadın 😔
Seninki biraz imkansız gibi ama umudunu kaybetme
Ruhu nasıl çocuk
Diyelim ki bugün çok şık olmuşsunuz diye iltifat ediyorum tatlım beni konuşacaksak hastalarla ilgilenmeye vakıt kalmaz hem genç hem güzel hem bakımlı olmak çok zor filan diye takılıyor
Ego patlaması 🤣
Nesi bunun çocuksu ruhluk 🤣
Bunu irrite edecek şekilde değil esprili söylediği için çok tatlı duruyor ve ayrıca ego patlamasını da sonuna kadar hak ediyor branşında dünya çapında bi doktor
Bence sen özgüvensiz birisin o yüzden egosuna aşık oldun
Kendi yaşıtım hatta büyüğüm kızların ilgisini çeken biriyim özgüvensiz veya yetersiz olduğumu düşünmüyorum ben onun dimdik güçlü ve dünya tatlısı kadın profiline aşık oldum