Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme güncellemesi
Az önce instagramda çocukluğumu birlikte geçirdiğim kediye tıpa tıp benzeyen bir kedi gördüm ve saniyeler içinde onunla yaşadığımız tüm anılar film şeridi gibi geçti gözümün önünden 🥺
Ne çok özledim seni eski dostum 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır hiç güzel anım yok genelde yalnızlıktan falan bazen duygulaınırım
Olur zamanla olur 😂
Niye bana anılı şeyler soruyorsun ayıp değil mi hatırlayacak yerlerim ağrıyor
Zihnini geliştirmen için. Ne kadar zorlarsan o kadar gelişir 💪
Aşırı gelişik ama 😒
Ağlatmıyor ama hüzünleniyor insan😔😥 Gülerek hatırladığım anılar bile hüzünlendiriyor bazen
Geçmişe özlem mi dersin, bir daha öyle mutlu olamayacağımızı düşünmek mi dersin, o zamanlara bir daha dönmeyecek olmamızdan dolayı mı dersin. Ne dersin 🤔 tarifini yapamadım. Nostalji yapınca hep olur 😂 insana bir durgunluk gelir. Garip bir his. Ben de yaşarım sık sık 😂
Duygusallık çöküyor amaan varsın böyle mutluluktan hüzünlenip ağlayalım tek derdimiz bu olsun
Evet. Gözümüze toz kaçmasın. Hep mutluluktan ağlayalım 😂
Ülen "ağlamıyorum gözüme toz kaçtı" yeşilçam videosunu aradım bulamadım 🙄
çok amin 😇 bana Adile Naşit'in vardı başka aklıma gelmiyor
Çok sahne var ama kesip atmamışlar youtube platformuna 😂
Sen buraya "ağlamıyorum gözüme toz kaçtı" diyip hüngür hüngür ağlayan birini attım say 😂
sende izleyip gülmekten öldüm say 😂
Şakası bile korkunç 😳 Ağzından yel alsın. Nunuyu nunusu olmadan nasıl bırakırsın bu zalim dünyada 😔
Sayamam öyle bir şey 🙄
yiaaa 😇🙃 nunuyu nunusuz bırakırmyıım hiç 😇 giderken seni götüreyim mi gelmek istermsiin benle nunu 😇
Olur gidelim. Ama yanımızda bize hizmet edecek birileri de olsun. Bu dünyada gün yüzü görmedik. Orada rahat edelim 😂
Bu dünyada bizi üzenler, sevmediğimiz kişileri de götürüp orada kölemiz yapalım mı 🤔
Balbal geleneğini devam ettirelim 😂😂
Balbal geleneği ne? Ben bilmiyore 🤔 ama fikir muhteşem. Ben okeyim. 😂 Köle yapacağım kişiler bile belli, lisedeki müdürüm, geometri hocam, asistan azeri doktor ve orada çalışan 3 -5 insanımsı yaratıkları aldıkmı tamamdır. Bunlara en layık işleri yaptıralım ama 😂 Tuvaleti yalayarak temizleyebilirler mesela 🤔 Cani mi oldum ne ama bunlar hak ediyor yaa 😂😂
Eskide kalmış bir Orta Asya geleneği. Kişilerin mezarına öldürdüğü düşman kadar dikili taş konurdu. O öldürdüğü kişiler ona diğer dünyada hizmet edecekmiş 😂
Yooo gayet sıradan bir şey. Yalasın temizlesinler onlar için hediyedir bizim tuvaletimizi temizleyebilmek 😪😂
fafjajfjjafwada😂😂😂 öğğyk iğrenç 😂 ama o derece nefret ediyorum yaa onlardan ne halleri varsa görsünler 😂
Sen bana bırak. Ben onlara daha beterlerini yaptırırım hiç merak etme 😂 tuvaleti yalamak için yalvarırlar 😂
Nunu nunusunu üzen kişileri cezalandırır 🙄
yiieaaa 😇 boşuna nunum değilsin 😇 nunuluk bunu gerektirir 😂😂
Ülen aklıma iğrenç ve komik bir küfür geldi 😂 😂
Neyse ben ağzı bozuk biri değilim. Yazmayacağım. Sen merak et sadece ne olduğunu 😂😂
bipleyip yaz merak ettim bip de o yerlere ben doldurayım öyle küfür sayılmaz 🤭🤭🤭
Anandan emdiğiM sütü ağzına iş"rim 🥺
Bana yakışmadı dimi 🥺
🤢🤮🤧 iğrenç
Nunuya yakışmaz deme sen öyle şeyler 😱
Demem demem. Bşrden aklıma geldi işte.
Anasından neden süt emeyim 🤮 günlük taze süt alır içerim 🥴
çay iç çay 🤤
Aha yeni küfür buldum 😳 üstelik bu iğrenç değil 😳
Anana demlettiğim çayı ağzına iş"rim 😎
😂😂
tuvalet yokmu çocuğum senin evinde 🙄 niye ağza ediyosun çok ayıp 😱
Tamam nunu sen kızma. Ben tuvalete gitmeye çalışırım bundan sonra 🥺
Aklıma yeni küfür gelmişti ama konuyu burada noktalayalım 😂😂
(nokta) .
Bazen oluyor öyle şeyler ama ağlatmıyor ya sadece bi anlık düşünüyorum o da normal yani
Ben de ağlamıyorum zati. Şarkıda öyle söylüyor diye soruyu da öyle sorayım dedim :(
Şarkıya bakamıyom ki şu an
Bakarsın sonra unutmazsan
Kessssin unuturum bak
Bildiğin bir şarkıdır muhtemelen. Unutursan diye unutmazsam hatırlatırım bir saat sonra
Tamam pekalaa
Bir saat oldu.
Ben kaydedim de evde dinlerim olur mu sjsj
Dinlemene zorunluluğun yok 😂 ille fe dinleyeceğim diyorsan hatırlatırım 2 saat sonra yine 😂
Olur kabul maşallah ya sana unutmuyon
Nazar değditmrzsen sevinirim 🙄😂
Maşallah dedik işte benim nazarım değmez zaten
Böyle diyenden korkacaksın 😂😂
İnan ki değmez ya
Tamam inan dediğin için inanıyorum sana 😇
Pekala
İki saat oldu. Hatırlatayım dedim 😂
Ya sen nası bi kralsın açıyom
Halkını düşünen bir kralım ben 😂
Kendin ağlıyon bizi de ağlatacan en son ha sjsj
Senin bana süt ve kurabiyeyle dertleşme sözün vardı unutmadın dimi. Bir ara efkarlanıp ağlayalım birlikte 😂
İzin verirsem ağlarım :D izin vermiyorum ama ağlattığı oluyor tabi-,-
Gözümüzde canlanıyor da ağlatmıyor
Sen ağlama zaten. Gözünden yaşlar gülmekten aksın akacaksa 🥺😂
Eyw reis
Allah razı olsun kaptan 😂
Hayır genelde mutlu olurum
Ağlatmaz mı
Oluyor bazen