Çocukluk anılarım beni duygudan duyguya sokuyor açıkçası. Kuzenimle olan anılarımı gülümseyerek hatırlıyorum ve her hatırladığımda önce gülümsüyor ama daha sonra eski de, eskilerde kaldığı için hüzün doluyorum. Güzel bir çocukluk geçirdim. Çocukken daha samimi olmayı özledim. Şimdi insan bir adım atınca bile bir sürü mantık hesabı yapıyor. Mantıklı olmak, mantıklı olmaya çalışmak beni çok yoruyor.
Merhaba ; anılar her zaman gülümsetir beni ama bir kaç tanesi gülümsetirken hüzünlendirir o yüzden ben anıları cidden çok gereksiz anlarda ortaya çıkarıp duygu karmaşası içerisine girmem :)
Ah keşke eski günlerime dönsem… Daha mutluydum, günlerim dopdolu geçiyordu. Hayat o zamanlar çok güzeldi benim için. Ama şimdi içimde bir boşluk varmış gibi hissediyorum. Ve o boşluğu nasıl dolduracağımı bilmiyorum.
musmutlu hatta muzlu sütlü abartmam gerekirse 5 top dondurmalı yani hep gülümsetir hep yaaa ne günlerdi derim. İyi dostlar biriktirdim hepsi ailem oldu
Şimdi iki tür anı vardır hem kötü hem güzel kötü anıları düşündükçe hüzünlenirsin güzel anıları düşündükçe de ne güzel günlerdi diye hüzünlenirsin ben genelde güzel anıları düşündükçe hüzünlenirim çünkü bi daha o günler gelmeyecek