Geçmişi hatırlayınca nasıl duygular içerisine giriyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çocukluk anılarım beni duygudan duyguya sokuyor açıkçası. Kuzenimle olan anılarımı gülümseyerek hatırlıyorum ve her hatırladığımda önce gülümsüyor ama daha sonra eski de, eskilerde kaldığı için hüzün doluyorum. Güzel bir çocukluk geçirdim. Çocukken daha samimi olmayı özledim. Şimdi insan bir adım atınca bile bir sürü mantık hesabı yapıyor. Mantıklı olmak, mantıklı olmaya çalışmak beni çok yoruyor.
Merhaba ; anılar her zaman gülümsetir beni ama bir kaç tanesi gülümsetirken hüzünlendirir o yüzden ben anıları cidden çok gereksiz anlarda ortaya çıkarıp duygu karmaşası içerisine girmem :)
Ah keşke eski günlerime dönsem… Daha mutluydum, günlerim dopdolu geçiyordu. Hayat o zamanlar çok güzeldi benim için. Ama şimdi içimde bir boşluk varmış gibi hissediyorum. Ve o boşluğu nasıl dolduracağımı bilmiyorum.
Cevap
25Cevap
Genelde mutsuzum bu yüzden güzel hiç bir anım yok hepsi boş
Her ikisini de barındırıyor. Hem güldüren hem de hüzünlendiren birçok anıyor sahibim.
Gülümseten anılarım daha fazla. Diğerlerini hafızamda taze tutmayı sevmiyorum zaten.
Yarısı hüzünlendiriyor, yarısı gülümsetiyor, gülümsetenler bazen “ulan ne güzel hayatım varmış, ben niye bu hale geldim” diye ağlatıyor.
Düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe ben bunu nasıl yaptım diye başlıyorum Allah'ım al beniyle bitiriyorum😒
@Efe64 pişmanlık değil be rezilliklerim
bazıları hüzünlendirir, bazıları hatırlayınca anlık tebessüm verir ama tekrar yaşayamayacağın için her türlü üzülüyorsun.
Genelde kötü etkiliyor yani hüzünlendirmek değilde içimde bir burukluk oluşturuyor çünkü bir şeylerin güzel olma ihtimali vardı ama olmadı
Anılar gülümsettiği gibi bir o kadar da hüzünlendiriyor. Ağırlıklı olarak gülümseten anılar önde. Özlem, mutluluk gibi duygular içerisinde oluyorum
Hüzünlendiriyor her türlü anı iyi ya da kötü düşününce ya da hatırlayınca bir özlem bur burukluk giriyor kalbime..
iyi veya kötü her anım beni biraz hüzünlendiriyor bazen sadece geçmişteki halime gidip sımsıkı sarılmak istiyorum
çok neşeli olmama rağmen hüzünleniyorum hep. takılıp kalmamam gerekse de
Anılarım başkasınınmış gibi davranarak bilinç altımı karıştırıyorum. Deliriyorum sonra güzel oluyor.
Hiçbir anım beni üzemez valla. En kötü anıları boşlar yerine güzel anıları hatırlarım.
Anılarımın üstüne fazla düşmemeyi tercih ettiğim için böyle bir vukuatım yoktur
Genelde stres ve gerilim ama komik anılarımda oldukça baskın
Hepsi bambaşka. Ama daha hiç keşke tanışmasaydım demedim, iyi olmuş ve tecrübe kazanmışım dedim
Karmasık duygulara götürüyor gözde yaş yüzde tebessum
Güzel anılarımız da var ama hep kötü anıların güzel olmasını bekliyor insan.
Bazıları hüzün bazıları gülümsetir. Benim için önemli olan ikisinin de tebessümü olur.
musmutlu hatta muzlu sütlü abartmam gerekirse 5 top dondurmalı yani hep gülümsetir hep yaaa ne günlerdi derim. İyi dostlar biriktirdim hepsi ailem oldu
Şimdi iki tür anı vardır hem kötü hem güzel kötü anıları düşündükçe hüzünlenirsin güzel anıları düşündükçe de ne güzel günlerdi diye hüzünlenirsin ben genelde güzel anıları düşündükçe hüzünlenirim çünkü bi daha o günler gelmeyecek
önce sevindiriyor sonra hüzünlendiriyor sonra tekrar sevindiriyor
Kırgınım, öfkeliyim, anılarımın çoğunun silinmesi mümkün olsa sildirirdim...
Bazen hüzün bazen tatlı bir gülümseme kaplıyor içimi.
Bazıları hüzünlendirir bazıları da gülümsetir. İyi anılarımda var unutmak istediğim anılar da var.
Hüzünlendiren de var gülümseten de.
İnsanız, hepsi var geçmişte olanlarda…
Bazen hüzün
Bazen tebessüm...
Pişmanlık ve onun getirisiyle üzüntü
Gülümsettiğine rastlamadım henüz
Gülümseten de var hüzünlendiren de
Unutkanım geçmişi pek düşünmem
Çocukluk anılarım gülümsetiyor
bazıları hüzünlendirir
bazılarıysa gülümsetir..
Uzende var güldüren de