Diğer 1 ay Neden otobüste beni elliyorlar hep? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yaaa bakk yine olduu işte okuldan kaçtım otobüse bindim biri baya kalcami kavradi birsey diyemedim yol boyu elledi adam baya otobüs durunca hemen inip kaçtım moralim bozuk şu an Neden otobüste beni elliyorlar hep? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 1 ay Diğer konusunda 621 görüş paylaştı. Kafasına bir odun vuramadın konuşuyorsun.😂Bağırsan oracıkta parça pinçik ederlerdi onu zaten. 0 0 Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eig 100% 1 ay Demekki çok tahrik edici giyiniyormusun ama bu yinede hoş diil tabi 0 0 Yorumla
Sxuro Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 ay Gerçekten orada olsaydım onun ağzını burnunu kırardım. lütfen korkmayın. etraftan yardımda alabilirdin. şimdi nasılsın? 0 0 Yorumla
ProofStriker3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 ay Kimsenin başına istemem böyle bişey gelsin ama senin hoşuna gitmiş gibi anlatıyorsun 0 0 Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 93% 1 ay Liseden mi kaçtın? 0 4 Yorumla Soran 1 ay Önemi var mı Yorumla sitmyface 1 ay Çok mu Japon p*rno izliyonuz abicim , böyle bir şey olduğu zaman ortalığı kaldırman lazım Yorumla Soran 1 ay Ya birsey diyemedim kii neden bilmiyorum şu an olsa derdimm ama diyemedim Yorumla sitmyface 1 ay Hangi ildesin sen? Nerde yaşandı bu olay? Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eig 96% 1 ay Sallıyorsun bence 0 3 Yorumla Soran 1 ay Hayır oldu cidden Yorumla Coolguy8610 1 ay Çok mu kalabalıktı otobüs? Kimse farketmeden nasıl g. tünü elleyebilir ki hemde uzun süre Yorumla Soran 1 ay Yani en arkadaydik fazla kimse yoktu Yorumla
Gelinciks Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Neden bağırmadın rezil etseydin orada onu 0 4 Yorumla Soran 1 ay Ya birsey diyemedim ki korktum Yorumla Gelinciks 1 ay Ne korkması o kalabalıkta Allah aşkına. Aleme rezil edecektin Yorumla Soran 1 ay Bilmiyorum şu an olsa yaparım gibi ama birsey diyemedim işte neden Bilmiyorum Yorumla Gelinciks 1 ay Bidaha korkma lütfen. Bağır rezil et Yorumla
by_kowboy Takip Et Yoda Yaş: 33 1 ay Diğer konusunda 1,3b görüş paylaştı. Niye ağzının payını vermedin ki 😡🤬😡🤬 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Guru Yaş: 27 1 ay Diğer konusunda 2,8b görüş paylaştı. Tepki vermezsen eller 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Guru Yaş: 34 1 ay Diğer konusunda 3,1b görüş paylaştı. Iyide neden izin veriyorsun ki buna 0 2 Yorumla Soran 1 ay Ya bilmiyorum birsey diyemedim fark etmemiş gibi yaptım Yorumla Kotucocuk0707 1 ay Oda senin istedigini düşünüp devam etmiş Hani buna tepki vermezsen sürekli olur boyleseyler tepki vermen lazim Yorumla
ibiiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay canım mısın kızım sen 0 2 Yorumla Soran 1 ay Ne ya Yorumla ibiiiii 1 ay Rahatsız oluyorsan neden susuyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Kafasına bir odun vuramadın konuşuyorsun.😂Bağırsan oracıkta parça pinçik ederlerdi onu zaten.
Demekki çok tahrik edici giyiniyormusun ama bu yinede hoş diil tabi
Gerçekten orada olsaydım onun ağzını burnunu kırardım. lütfen korkmayın. etraftan yardımda alabilirdin. şimdi nasılsın?
Kimsenin başına istemem böyle bişey gelsin ama senin hoşuna gitmiş gibi anlatıyorsun
Liseden mi kaçtın?
Önemi var mı
Çok mu Japon p*rno izliyonuz abicim , böyle bir şey olduğu zaman ortalığı kaldırman lazım
Ya birsey diyemedim kii neden bilmiyorum şu an olsa derdimm ama diyemedim
Hangi ildesin sen? Nerde yaşandı bu olay?
Sallıyorsun bence
Hayır oldu cidden
Çok mu kalabalıktı otobüs? Kimse farketmeden nasıl g. tünü elleyebilir ki hemde uzun süre
Yani en arkadaydik fazla kimse yoktu
Dertleşmek ister misin
Neden bağırmadın rezil etseydin orada onu
Ya birsey diyemedim ki korktum
Ne korkması o kalabalıkta Allah aşkına. Aleme rezil edecektin
Bilmiyorum şu an olsa yaparım gibi ama birsey diyemedim işte neden Bilmiyorum
Bidaha korkma lütfen. Bağır rezil et
Niye ağzının payını vermedin ki 😡🤬😡🤬
Tepki vermezsen eller
Iyide neden izin veriyorsun ki buna
Ya bilmiyorum birsey diyemedim fark etmemiş gibi yaptım
Oda senin istedigini düşünüp devam etmiş Hani buna tepki vermezsen sürekli olur boyleseyler tepki vermen lazim
canım mısın kızım sen
Ne ya
Rahatsız oluyorsan neden susuyorsun
Güzelsin ateslisin ondam
Kaç yaşındaydı adam
Vay canına
popişin büyük mü knk
Hayır çok zayıfım ben