Diğer Günahlarımdan çok korkuyorum. Nasıl içim rahat eder? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Çok günahkarım Güncellemeler+1 yıl Tövbe etmeyle iç rahatlamıyor Günahlarımdan çok korkuyorum. Nasıl içim rahat eder? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Allah tevde edenleri sever sen bol bol tevbe et bir daha o günahları işleme bol bol dua et ibadet et 1 1 Yorumla sedomania2 +1 yıl tövbe* Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne günahın var dedikodu mu yaptın gıybet mi iftira mı birine bişey mi yaptın? 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Galiba hepsi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve bunlar kişilere ciddi zararlar verdi mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Ayrıca hepsi bana büyük kötülük yapmış insanlardı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla mı takıyorsun sen acaba? Tamam günahın büyüğü küçüğü olmaz ama millette neler var? Yorumla Soran +1 yıl Galiba fazla vicdanlı ve merhamet sahibi biriyim ya da Allah korkum mu var acaba? Değer yargılarıma ters geliyor o kesin de. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir ama eminim çok takıyorsun biz de ki günahları bi bilsen... Yorumla Soran +1 yıl Sen bu saydıklarını yaptın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazlasını hem de... Gizliden çıkıyorum istersen yazabilirsin? Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok. Amaç özelden konuşmaktı heralde neyse Yorumla Soran +1 yıl En başından beri. Yorumla Soran +1 yıl Yoksa yargılardın Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Çoğu insan Aynı şeyi düşünüyo umutsuz olmayalım tövbe kapıları açıktır 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes günahkar bu hayatta onun için yarın ahirette illa temizleniriz 😂 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 783 cevap paylaştı. Tövbe et be tekrar etme günahlarınıAllah affeder inşallah 0 0 Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tövbe et bir daha yapmamaya dikkat et 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben anlamıyorum afedersin çoğu kişi her haltı yiyor vicdan azabı çekmiyor. Ben niye bu kadar empati kurup üzülüyorum Yorumla Lafontenden_mallar +1 yıl Vicdanlısın Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Biz değiliz sanki boş ver yanalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanalım Yorumla ichwillsieg +1 yıl Yangın yeri ortalık fuat abi Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl ibadete odaklan geçer emin ol raaht ol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Allah tevde edenleri sever sen bol bol tevbe et bir daha o günahları işleme bol bol dua et ibadet et
tövbe*
Ne günahın var dedikodu mu yaptın gıybet mi iftira mı birine bişey mi yaptın?
Galiba hepsi
Ve bunlar kişilere ciddi zararlar verdi mi
Hayır. Ayrıca hepsi bana büyük kötülük yapmış insanlardı.
Fazla mı takıyorsun sen acaba? Tamam günahın büyüğü küçüğü olmaz ama millette neler var?
Galiba fazla vicdanlı ve merhamet sahibi biriyim ya da Allah korkum mu var acaba? Değer yargılarıma ters geliyor o kesin de.
Olabilir ama eminim çok takıyorsun biz de ki günahları bi bilsen...
Sen bu saydıklarını yaptın mı
Fazlasını hem de... Gizliden çıkıyorum istersen yazabilirsin?
Gerek yok. Amaç özelden konuşmaktı heralde neyse
En başından beri.
Yoksa yargılardın
Çoğu insan Aynı şeyi düşünüyo umutsuz olmayalım tövbe kapıları açıktır
Herkes günahkar bu hayatta onun için yarın ahirette illa temizleniriz 😂
Tövbe et be tekrar etme günahlarını
Allah affeder inşallah
Tövbe et bir daha yapmamaya dikkat et
Ben anlamıyorum afedersin çoğu kişi her haltı yiyor vicdan azabı çekmiyor. Ben niye bu kadar empati kurup üzülüyorum
Vicdanlısın
Biz değiliz sanki boş ver yanalım
Yanalım
Yangın yeri ortalık fuat abi
Ne günahın var sanki ya
tövbe ederek ve tekrarlamayarak
Yazmayacaktım dayanamadım selam naber
ibadete odaklan geçer emin ol raaht ol
İnşallah
sürekli tövbe istiğfar et
Tövbe et
Tövbe et