Uzun zamandır konuşmuyorduk geçen ona yazdım işte konuştuk biraz sonra ben de ona dedim ki "istemiyorsan söyle"
O da "böyle bir şey olsa zaten söylerim" falan dedi, sonra ben ona onu kaybetmek istemediğimi söyledim o da aynısını söyledi ama dedi ki sonra "sen hiç çaba göstermiyorsun hep benden bir şeyler bekliyorsun" dedi. Konustuk biraz sevgili gibi hitaplar etti (yavru, güzelim vs). Sonra gece "abim trafik kazası geçirdi yoğun bakımda " dedi gecmis olsun falan dedi sabah tekrar yazdım o da şu an durumu iyi dedi ben de iyi sevindim dedi sonra hı daha hiç konuşmadık instada baktım bi kaç kızın fotolarını begenmis. Sonra bi daha da ne ben yazdım ne o.
Sizce bana yalan mı söyledi? Konusmak istemiyorsa söyleyebilirdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence yalan söylemedi bide en son ne zaman konuştunuz
20 gün önce falan
Bence o senin yaptığın bi hataya darıldı hep uğraşıyorum dediğine ve yazmadığına göre öyle
Peki ne yapmalıyım bi daha yazmam ona
Takipleşiyonuzmu
Hayır ben onu çıkarmıştım instadan :/
Evet sana yalan söyledi. Yazıştığınız an boşluktaydı ve boşluk dolunca seni saldı.
Ama neden boyle bi yalan söyledi ki istemiyorum konuşmayalım dese bi daha asla yazmam zaten. 2 ay kadar falan yazistik ve benim onu kaç kere engellememe rağmen tekrardan bana istek falan atmıştı bilmiyorum amacını bi daha da yazmayı düşünmüyorum zaten ama beni çok üzdü bu durum
Sıkılmış bence istemiyor
İstemiyorum desin o zaman
boş ver kardeşim yazmasn kendi arasın sen hiç yazma seviyorsa istese yazar. bende kendimi bu aralar iyi hisetmiyorum bende sevgilimi seviyorum birden içime kötü şeyler doğuyor bi kaç defada böyle oldu benmi kurguluyorum kötü şeyler düşünüyorum anlm veremiyorum gerçekten bende böyle şeylerden çok yoruldum bi kaç defada böyle oldu çok sıkıldım artık böyle durumdan bende hiç iyi deilim sürekli konuştumuzdanmı böyle oluyor bilmiyorum vallaha çok zor rabbim sabada yardm ettsn 😞
boş ver kardeşim yazmasn kendi arasın sen hiç yazma seviyorsa istese yazar. bende kendimi bu aralar iyi hisetmiyorum bende sevgilimi seviyorum birden içime kötü şeyler doğuyor bi kaç defada böyle oldu benmi kurguluyorum kötü şeyler düşünüyorum anlm veremiyorum gerçekten bende böyle şeylerden çok yoruldum bi kaç defada böyle oldu çok sıkıldım artık böyle durumdan bende hiç iyi deilim sürekli konuştumuzdanmı böyle oluyor bilmiyorum vallaha çok zor rabbim sabada yardm ettsn 😞