Yakın Arkadsım bı aydır evlı mersınde yasıo bnde uzak yasıyorum ona yolun duserse gel dedı benımde yolum dustu gormek ıstedım ılk evım acık gel dıyıp sonra esım uygun gormedı yenı evlıyız falan yaptı yanı anlam veremedım haklı olablırler ama kalıcı gıtmıyordum yalan soyledı gıbı hıssettım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olabilir kocası gelmesin demiştir ya da kocasından kiskanmista olabilri guzsl kızsan
Esıyle tamısıyım cok ıyı bırı yanı klaıp bı gun vakıt gecırcektık onu gec kalmaz donerdım gerı mesle oda degıl hanı bana esım sorun olmaz gel yolun duserse ugra dıyıp sonra ıste esım yenıyız gelmsın yaptı
Laf olsun diye demiş nazar etme diyese istememis böyle kişilerden nefret ediyorum
1 aylik evli ve sehir disinda olan arkadasina neden gidiyorsun ki? boş ver gitme.
Yakın arkadsım aramızda 13 saat var ben ona yakın bı sehre akrabalrımın yanına gıdıyordum ugrayıp gormek ıstedım oda bana bu tarafa yolun duserse bana gel demıstı
O bir anlik hevesle sana gel yazmis belli ki ama esine sorunca esi istememis olabilir kalacağini sandilar bence. Sonucta o sehirde yasamiyorsun bu kiz gelirse kesin kalir demis olabilirler. Ki 1 aylik yeni evlinin evinde kalinmaz zaten. Ama arkadasin once eşine sormaliydi evet. Ama bence art niyrt arancak bir durum yok
Hayır oyle olsa bıle bn yurt dısına yerlesıcem uzun sure gelmıycem gorup donucektım yanı sorun tam olarak bana gel dıyıp sonra esını katlası esını tanıdım akıllı efendı ıyı bırı bn kac defa dedım ayıp olmazssa ya da ne bıleyım sordum oda kac defa hayır sorun olmaz nolcak yaptı
E kendin diyorsun o zaman niye iptal etsin kiz? Daha yeni evli zaten sende biraz anlayisli ol. Daha birbirlerini yeni taniyorlar, (ayni evin içi farklidir her zaman) eşinin bunu cok normal karsilayacagini dusunup onun adına konuşmuş, sonra eşine durumu soyleyince eşi istememiş olabilir. Kimsenin dis gorunusune göre karakterini yorumlama. Evin içinde nasildir bilemezsin. Kız seni istemeseydi emin ol öyle 2 3 kere senin de dediğin gibi "hayir sorun olmaz" demezsi. İstenilmeyen insana genelde formaliteden "gecerken bana da uğra" denilir. Ama asla 2 3 kere çağrilmaz. Ama sen gene yanlis anlamak istiyorsan senin dusuncen ama bnce boyle
Bılmıyorum ama ıcımden oyle hıs ettım eskısı gıbı dgılız zten cok uzaklastı aramız cok acıldı gıbı
Ayrıca anlayıslıyım her zmn ona karsı ama bana kendımı sucluymusum gıbı hıs ettırdı kımse gelmedı sende gelme gıbısınden o yuzden Şu an takılı kaldım kac defa senı gorup hıdıcektım yaptım suclu hıs ettım bn olsam once esıme danısır arkdasım uzulmesın darılmasın dıyede sonra soylerdım gerekenı boyle bu duruma gelıp takılmazdım bnde
O zaman bu dusunceni arkadasina soylemeliydin sana soylediginde. Neden içinde tutuyorsun ki? Eşine sormadan beni davet etmeseydin keşke deseydin. Arkadasin Şu an baska bir hayata alismaya calisiyor. Araniza bir uzaklik mesafe girmesi normal. İleri de duzelir. Benim de cok fazla evli arkadasim var bildigim icin soyluyorum. Eğer bu anlattigin gibi bir olay 3 4 kere yasanirsa ben mesafe kiyar ve arkadasimla konusmam. Ama sen daha 1 kere yasamissin hemen kinlenmişsin. Bu d icinde biriktirip kurduğun içinm arkadasina bunlari anlatsan emin ol sana yanlis anladiginu soylerdi
Kınlenmem ben kımseye ona soyledım esıne sor dıye sordunmı dıye felan kac defa sorun olmaz yaptı sadece cumllerı benı ıncıttı daha kımse gelmemıs sen gelıceksın ya da yenı evlıyız esım ıstemıyor ne ısı var cumllerı yerıne daha duzgun cvblar olablırdı kendımı kotu hıssettım mahcup oldum dedıgımde bıel cumllerı cevırdı hıc bısy demedı yanı kırıldım sadece öfke veya kın tutmadım ona ben tutmamda ama bıdha aslada cagırsada gıtmem son defa gorup vedalasmak ıstedım hepsı bu oda deger verdıgım ıcın
Evet seni de anladim zaten. Arkadasin kabaymiş. Ben olsam durust olayim bir daha asla ne yazarım ne arar ne de konusurum. Cunku dedigin cumleler ciddi kaba cumleler. Ben bunlari sana dedigini bilmiyordum. Insan değer verdiği bir arkadasina boyle seyler soyleyemez. Demek ki deger vermiyor. Cok ustunde durma. Kafana takma bu kadar. Kendi ayıbı ve terbiyesizliği. Kes iletişimi devam et yoluna. Cok dusunursen uzulursun. Max 2 haftaya unutacagin biri icin bu kadar dert etme.
Ama benım ona yaptıgım fedakarlıgın bırını bana yapmazdı yapmadı deprem yasadım yasadıgı sehre yakın geldı ıkı saatlık yolu bana cok gordu aılem ızın vermıyor dıyıp arkadaslrıyla tura katıldı yanı boyle bırı cıdden ben onun ıcın 16 saat yol gıttım bekarlıga vedasını hazırladım ne bılım kınasına gıttım o benım ıcın bı gununu ayırmadı gunu gec o zor gunum yanımda omuz olmadı
E kizim sen de baya safmişin. Depremde yanina gelmeyen kiza neden sonradan yaziyorsun? Bir sekilde senin şehrinden geçicem muhabbeti kuruyorsun. Kendine saygin olsun lütfen. Böyle karaktersizlerle muhatap olman kendine değer vermedigini gosterir. Yaptigin fedakarliklari da bastan bastan dusunup uzme kendini. Ama bir daha da sana yazarsa dök içini anlat her seyi bitir. Sen yazma.
Ama yanı allahından bulsun bısy demıyorum bana tercıh ettıgı dıyer arkadslrı ona yanlıs yaptı anlattı yedıgı kazıgı dedım ılahı adalet sıra dıyerlerınde onlara cok guvenıyor umarım cıdden alalhından bulur ben ıyı nıyetımden kaybettım ıyımserlıgımden yanı her yonden boyle kaybedıp kaybedıp aklıllanmıyorum bı gun bızde ıyı olur heralde
Akillanmazsan daha çok yaşarsin. Aci gerçekler. Ayrica seni çop kutusu gibi kullanarak içini döküp arkadaslarini sana kotüleyen biri seni xe baskalarina kötüler zaten.
Yani evli olan birisi öyle gel dediyse misafir edebilir ne var eşi ile de tanışırdın ama sonra öyle demesi eşi ile anlık bir sorunu olabilir
Esını tanıyorum dugune gıttık eı ıyı bırı onu gec yanı madem boyle bısy var once sıne sorup sonra sorun olmaz gel dıyeblırdı sonradan esını kattı ılk oda kabule der ne olcak falan yaptı sonra kımse bıze gelmedı sende gelme moduna gırdı
Sıkma canını neyse olan olmuş
Hayır kndımı suclu hıs ettırdı bana yanı zorakı gelıyorum kabul edıcekken vazgecmısler gıbı
Dertlenme derim hee şeyi yazamıyorum burada ama sıkma canını
Kalıcı olarak geleceğini düşündüğü içinde böyle bir şey yazmış olabilir veya gerçekten olay böylede olmuş olabilir
Bılmıyorum ama bana yalan soyledı gıbı geldı bana gel buyur demek yerıne once esıne sorabılırdı
Amaan boş ver git yasa hayatını kimsenin ne dediğine bakma. Cidden bu devirde insanlar bir garip olmuş
Ya oylede deger verıosun ınsan yerıne koyuyorsun ustuen sucluluk hıssetırır gıbı davranıslar benım onun ıcın yaptıgımı o bana yapmazdı
İşte o yüzden bu insandan uzak dur. Bu sana bir işaret anladın mı birak peki de eyvallah de yoluna bak
Öyle yaptım strıy attımd un yazmıs aaa geldınmı memleketıne meraklanmıs dogru duzgun ıletısım kurmuyor benımle bunu merak etmıs bnde bı kac cvb verıo goruldu attım msjlarına
Ohh çok iyi yapmışsın. Tebrik ediyorum seni alnından öpüyorum. Bu tarz insanlara böyle tepki verilmesi lazım
Hak edıyor cıdden fazla ıyı nıyet fazla fedakarlık yeter cıdden evlendı bı bok oldu sankı ya anlam veremedım buldu anlayıslı medenı aıleyı cocugu yasıo hayatını baba evınde baskıdan baska bısy gormedı o an bnle sureklı dertlesen ınsan aramaz sormaz oldu gormek ıstedım nelr soyledı yok kımse gelmedı dha yok soyle oldu boyle oldu yok yenıyız bı aydan az yok esım ıstemedı ne sıı var dedı bn olsam boyle yapmazdım ya
Sanki grup teklif ettin verdiği tepkiye bak. Ne cahil gereksiz insan var şu dünyada
Cıdden oyle esını evınımı yıcem benı hıc tanımıyor guvenmıyorcasına cevblat verdı ve cok ıtıcı kırıcıydı bı adım dha uzaklastım cıdden eskısı gıbı olamam ona
Olma zaten ne gerek var seni kullanıp atmaya çalışan birisi sadece o gereksiz varlık
Aynen oyle
Aslan burcu falan misin sen. İnsanların derdini dinleyip yardım ediyorsun
Yay burcuyum fazla ıyımser bırıyım herkezı kndım gıbı sanıp kol kanat olıp ama hep yanlız kalan tatafım
Aslan burcuyum bende yükselen yay benim. Aramıza hoş geldin. Herkesin derdine derman olan ama kendi derdine derman bulamayan insan
Yedıgımız kazıklar gectı astı bızı yanı kaybedenler kulubumu dıyelım 😂 ama ben hıs edıyorum bıze yanlıs yapanlar cıdden bı gun allahından bulcak
O kesin zaten. Zamanında bana bilmem ne git diyenler bugün peşimden koşuyor zaten
Müsait değildir boş ver
Eşinden sana kıskandı
Öylemı oldu dersın
Aynen sen ondan daha güzelsin
Bence savmış seni
Evlendıgınden berı degıstı bıraz cok ıletısımızı yok kptu gıbı
Yaşınız kaç
26
Çok da küçük değilmiş yanlış olmuş
Öylesine demiş
Yalan rüzgari