Yaşlı muhabbetim olan bir amca anlatıyor. Doktora gittim. Az sigara iç dayı dedi diyor. Sen ne dedin dedim.
Ne kadar içiyim diye sordum diyor. Tuhaf olan tek bir sigara içmiş birisi değil.
Sizinde böyle doktorla yaşanmış komik anılar var mı?
Yaşlı muhabbetim olan bir amca anlatıyor. Doktora gittim. Az sigara iç dayı dedi diyor. Sen ne dedin dedim.
Ne kadar içiyim diye sordum diyor. Tuhaf olan tek bir sigara içmiş birisi değil.
Sizinde böyle doktorla yaşanmış komik anılar var mı?
Arkadaşımın dededi günde 3 paket bitiriyordu sıradan sağlık kontrolünde doktor sen sigarayı bırakırsan ölürsün haberin olsun demiş. Bu arada adam 10 yaşından beri içiyor. Adam bir müddet sonra sigarayı bırakıyor birkaç ay içinde tüm hastalıkları ortaya çıkıp ölüyor. Ben bu olayı doktor bir arkadaşıma anlattım doktorun böyle söylemesi tuhaf değil mi vs. Ben de o durumdaki hastaya aynını söylerdim dedi.
Oda adamın birisi doktora rahatsızlığı için gidip. Doktorun birşeyin yok ölene kadar yaşarsın demesi gibi bir şey olmuş.
Nikotin eksikliği vücutta farklı reaksiyonlar gösterir bu hakikat. Ama ilginç geldi
dededi yazmışım dedesi ayol
Onu anladım 😅
Cevap
1Cevap
Evet bence de saçma bir muabbet olmuş
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?