Diğer 1 ay Eskisi gibi hem seksi hemde umursamaz bir kadın olmak istiyorum ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Böyle acıların kadını değil Eskisi gibi hem seksi hemde umursamaz bir kadın olmak istiyorum ne yapabilirim? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hasegec Takip Et Bilge Yaş: 36 , eig 77% 1 ay gecmisi geride birak. yarin yeni hayatinin ilk gunu 😉😉 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Çok berbat bir geçmiş. Hatalarla dolu Yorumla hasegec 1 ay o yuzden unut. kazandigin tecrubeyi koy cebine. sonra devam. Yorumla
eray1970 Takip Et Yoda Yaş: 106 , eig 100% 1 ay artık ne yasadiysan acıların kadını olmak için çok çekmen lazım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Çok çektim zaten Yorumla eray1970 1 ay anlat dinleyim her insanın hayatı romandır ne kalem yeter ne defter Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Diğer konusunda 18,5b görüş paylaştı. Eskisi mi gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Diğer konusunda 4,7b görüş paylaştı. Takmıcan kafaya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Buğraa0707 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 1 ay Eskisoden ne yaptiysan onu yap Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zozyy Takip Et Xper 3 Yaş: 18 1 ay Ne hissettiğini değil neyi hakettiğini düşün Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 13 yorumu gör Soran 1 ay Bu işe yarar mı Yorumla zozyy 1 ay düşünce tarzını degiştirmen gerekiyor, sen böyle acıların içinde yaşamayı hissetmiyorsun, bence çekim yasası ve psikoloji videolari izlemen gerek, meditasyon yapman gerek, hayat tarzını tamamen değiştirmen gerekkk, Yorumla Soran 1 ay Kıskanç ve toksik insanlardan nasıl kurtulacağım Yorumla zozyy 1 ay hayatından çıkaracaksın, konuşmayacaksın, eğer bu imkanın yoksa görmek zorundaysanız onları, arana sınır koyacaksın Yorumla zozyy 1 ay hayatında bu tip insanlar varken acıların kadını olman normal, çünkü senin enerjini düşüyorlar Yorumla Soran 1 ay Teşekkür ederim kardeşim Yorumla zozyy 1 ay Rica ederim Yorumla Soran 1 ay Evet zaten bir sürü zarar gördüm bu insanlardan. Annesinin bile sevmediği bir kız olmak ne demek bilir misin? Yorumla zozyy 1 ay Annen bile olsa sana zarar veriyorsa sınır koyacaksın o zaman, hayatında en değerli sensin bunu unutma💞 Yorumla Soran 1 ay Keşke kendime en başında değer verseydim. Değersiz görüp o kadar hataoar yaptımki Yorumla zozyy 1 ay hatalar yapabilirsin, insanız hepimiz hata yapıyoruz, önemli olan bundan ders almak Yorumla Soran 1 ay Ağır hata olsa bile mi Yorumla zozyy 1 ay Evet , ağır hata olsa bile Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eig 38% 1 ay Biraz ortam yap Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
pretty444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 1 ay O da senin elinde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 36 1 ay Diğer konusunda 1,5b görüş paylaştı. At arkas yasa Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
cvs32 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 1 ay yaş aldıkça gider o Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay 40 yaşına kadar seksi kalırım kendime baktıkça boş yapma Yorumla cvs32 1 ay kadınların çoğu 40 yaşında fena çöküyor. Ama erkekler öyle değil 60 yaşında bile gideri oluyor Yorumla
adumezunubiri Takip Et Xper 7 Yaş: 25 1 ay Seviş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Düşünceni değiştir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Nasıl yani Yorumla Görüş sahibi 1 ay Öyle düşün öyle davranmaya başla gerisi gelir zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
gecmisi geride birak. yarin yeni hayatinin ilk gunu 😉😉
Çok berbat bir geçmiş. Hatalarla dolu
o yuzden unut. kazandigin tecrubeyi koy cebine. sonra devam.
artık ne yasadiysan acıların kadını olmak için çok çekmen lazım
Çok çektim zaten
anlat dinleyim her insanın hayatı romandır ne kalem yeter ne defter
Eskisi mi gibi
Takmıcan kafaya
Eskisoden ne yaptiysan onu yap
Ne hissettiğini değil neyi hakettiğini düşün
Bu işe yarar mı
düşünce tarzını degiştirmen gerekiyor, sen böyle acıların içinde yaşamayı hissetmiyorsun, bence çekim yasası ve psikoloji videolari izlemen gerek, meditasyon yapman gerek, hayat tarzını tamamen değiştirmen gerekkk,
Kıskanç ve toksik insanlardan nasıl kurtulacağım
hayatından çıkaracaksın, konuşmayacaksın, eğer bu imkanın yoksa görmek zorundaysanız onları, arana sınır koyacaksın
hayatında bu tip insanlar varken acıların kadını olman normal, çünkü senin enerjini düşüyorlar
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim
Evet zaten bir sürü zarar gördüm bu insanlardan. Annesinin bile sevmediği bir kız olmak ne demek bilir misin?
Annen bile olsa sana zarar veriyorsa sınır koyacaksın o zaman, hayatında en değerli sensin bunu unutma💞
Keşke kendime en başında değer verseydim. Değersiz görüp o kadar hataoar yaptımki
hatalar yapabilirsin, insanız hepimiz hata yapıyoruz, önemli olan bundan ders almak
Ağır hata olsa bile mi
Evet , ağır hata olsa bile
Biraz ortam yap
O da senin elinde
At arkas yasa
yaş aldıkça gider o
40 yaşına kadar seksi kalırım kendime baktıkça boş yapma
kadınların çoğu 40 yaşında fena çöküyor. Ama erkekler öyle değil 60 yaşında bile gideri oluyor
Seviş
Düşünceni değiştir
Nasıl yani
Öyle düşün öyle davranmaya başla gerisi gelir zaten